Ziedi

Drukāt
Banner 1050x80

Vēja spārni, veikals

Rīgas 27, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Ziedu tirdzniecība, pārdošana, piegāde, ziedu pušķi, līgavu pušķi, auto noformēšana kāzām un kristībām. Floristu pakalpojumi. Skatlogu noformēšana. Bēru vainagi. Vainagu izgatavošana. Štrausu izgatavošana. Dāvanu iesaiņošana.
ZL.LV iesaka

Elston, SIA

Rīgas 24, Valka, Valkas nov. LV-4701
dāvanas, sveces, dāvanu saiņošana, trauki, svečturi, ziedu piegāde, mākslīgie ziedi , grieztie ziedi ,, Ziedi Valga, Ziedu pušķi Valga, Ziedu piegāde Valga, Ingra, ziedi Valga, konfekšu pušķi Valga, līgavas

Alise, ziedu veikals

Brīvības 30, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Ziedu piegāde, Kāzu pušķi, Grieztie ziedi , Mākslīgie ziedi , Florists, Istabas augi, Auto dekorēšana,, Telpu dekorēšana, Bēru vainagi, Ziedu veikals Saldū, Ziedi Saldū, Ziedi , Ziedu pušķi, Puķes, Ziedu piegāde

Dālija, ziedu veikals

Tirdzniecības šķērsiela 2, Dagda, Krāslavas nov. LV-5674
Apraksts: Ziedu veikals Dagdā piedāvā ziedu tirdzniecību un floristiku. Pieejami visdažādākie ziedi, vainagi, ziedu kompozīcijas. Tiek piedāvāti apbedīšanas pakalpojumi un piederumi.
ZL.LV iesaka

Saldus zieds, SIA

Lielā 25, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par uzņēmumu:

SIA "Saldus zieds" piedāvā ziedus, ziedu pušķus, kompozīcijas un sēru vainagus, kā arī puķu stādus, dārzeņus, telpaugus un vietējos grieztos ziedus. 

Ziedu dārzs, veikals

Saules 4, Madona, Madonas nov. LV-4801
Ziedu tirdzniecība, floristika

Meiers, SIA

Kosmonautu 8, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838

Krasts A, SIA, ziedu un dāvanu veikals Saulkrastos

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Ziedi . Ziedi Saulkrastos. Ziedu veikals. Kāzu pušķi Saulkrastos. Dāvanas., grieztie ziedi , ziedu pušķi, puķu pušķi, ziedu kompozīcijas, galda kompozīcijas.

Pūces zieds, ziedu veikals

Klientiem piedāvājam ziedu piegādi mājās vai birojā. Ziedu piegāde Gulbenē ir bez maksas.
Brīvības 56, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Pūces Zieds, ziedu veikals Gulbenē piedāvā:: ✓ ziedu pušķus svētkiem, ✓ dāvanu saiņošanu, ✓ hēlija balonus.  Par veikalu:

Pūces Zieds, ziedu veikals Gulbenē - svaigi grieztie ziedi, skaisti pušķi, uzticams serviss! Klientiem piedāvājam ziedu piegādi mājās vai birojā. Ziedu piegāde Gulbenē ir bez maksas.

ZL.LV iesaka

Ingra, SIA, Ziedu salons

Rīgas 22, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

Ziedi un Ziedu piegāde Valkā, suvenīri, kāzu auto dekorēšana, sēru floristika.

Milli Pro, ziedu bāze

Ulbrokas 4, Rīga LV-1021
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Milli Pro, ziedu bāze

Raiņa 39, Jūrmala LV-2011
Grieztie ziedi , pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes,, , sauso ziedu kompozīcijas, grieztie ziedi , ziedi podos, bēru ceremonijas noformēšana ar ziediem, mākslīgo

Milli Pro, Ziedu bāze

G.Astras 2 k.1, Rīga LV-1084
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,

Milli Pro, Ziedu bāze

Slokas 44a, Jūrmala LV-2015
Apraksts: Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!

Milli Pro, veikals

Brīvības 188 k.2, Rīga LV-1012
, sauso ziedu kompozīcijas, grieztie ziedi , ziedi podos, bēru ceremonijas noformēšana ar ziediem, mākslīgo, Ziedi kāzām, ziedu kompozīcijas kāzām, līgavu pušķi.

Laidas, SIA, Ziedu salons

A.Deglava 69b, Rīga, LV-1082
Ziedi uz, pēc, pasūtījuma. Ziedu salons Pļavniekos., Mākslīgie ziedi , gleznas, dāvanas, suvenīri. Māla podi, podos.
ZL.LV iesaka

Ziedu salons Fantāzija, SIA, Salons

Bērzu 4, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Apraksts:

Ziedu salons, ziedu tirdzniecība. Piegādāsim ziedus un apsveikumus Jūsu norādītajā adresē! Idejas dāvanām, dāvanas un to iesaiņošana. Florista pakalpojumi.

Meldra , Floristika, ziedi, davanas

Rīgas 67-4, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Apraksts:

"Meldra" ziedu un dāvanu saloniņā ir ziedi ikviena gaumei. Padariet savus svētkus un ikdienu krāšņākus! Grieztie ziedi, pušķi un pušķīši, kā arī sirsnīgas dāvanas. Florista pakalpojumi: kāzu floristika, svētku floristika, sēru floristika. Personīga pieeja Jūsu vēlmēm!

Grieztie ziedi, to kompozīcijas un telpaugi pieejami ziedu tirdzniecības vietās, dažas no kurām strādā visu diennakti. Ziedus iespējams pasūtīt arī ar piegādi. Floristi izgatavo kāzu pušķus un piespraudes, noformē telpas un skatlogus. Savukārt puķu audzētāji nodrošina dārzkopjus ar viengadīgo un daudzgadīgo puķu stādiem plašā un košā sortimentā.