Ziedi

Drukāt
Banner 1050x80

Liepājas apbedīšanas birojs, SIA

Vaiņodes 15, Liepāja LV-3407
Mūzika, sveces, ziedi , laicīgie runātāji, dažādu reliģisko konfesiju mācītāji.,   Zārki, Pulēta koka zārki, Krusti, Urnas, Segas, Sveces, Ziedi , Morga pakalpojumi, Dokumentu

R.K Ritums, SIA

Biržu 13d, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apbedīšanas pakalpojumi Bauskā, bēru organizēšana, bēru ceremoniju organizēšana, nelaiķu transports, nelaiķu nogādāšana uz morgu, uz kapsētu, kapu rakšana, bēru izvadītāji, bēru mūzikas organizēšana, zārki, krusti, pārsegi, sveces, bēru vainagi, štrausi, bēru lentes, ziedu, vainagu nogādāšana uz kapiem, bēru mielastu organizēšana, kapu

Labklājības dārzi, SIA, dārzu centrs, konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos

Kārļa Ulmaņa gatve 124, Rīga, LV-1029
Stādu tirdzniecība, augu tirdzniecība, dekoratīvie stādi, pirkt stādus, pirkt augus, stādu piegāde, terašu un balkonu apzaļumošana, kompozīciju izveide puķu podos un kastēs, kvalitatīvi augļu koku stādi un krūmi, vislabākās augļu koku šķirnes - ābeles, kolonābeles, bumbieres, plūmes, persiki, nektarīni, aprikozes, ķirši, saldie ķirši,

Revor, SIA

Brīvības 117A, Liepāja LV-3401
Zāģis, Zāģi, Pļaujmašīnas, Pļaujmašīna, Minitraktori, Minitraktors, Ūdenssūkņi, Ūdenssūknis, Dārza preces, Preces dārzam, Dārza tehnika un inventārs, Zāles pļāvēju motori, Aerators, Zāģis, zāģi. Pļaujmašīnas, pļaujmašīna. Minitraktori, minitraktors. Ūdenssūkņi, ūdenssūknis. Dārza preces, preces dārzam. Mežkopības un mežizstrādes

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Auru 9b, Rīga LV-1069
Veterinārija. Veterinārārsts. Labs vetārsts Rīgā, Babītē, Pinķi, Pārdaugava, Veterinārā aptieka, Dzīvnieku barība, Veterinārie medikamenti, Vetārsts. Veterināraptieka, vetaptieka, vetārsta izsaukums uz mājām, izbraukuma vizītes. Sesku, seskiem, trušu, jūras cūciņu, grauzēju, kāmīšu, kāmīši, papagailīšu, putnu, kāmīšu ārstēšana,

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Miera 4, Rīga LV-1001
Veterinārija. Veterinārārsts. Labs vetārsts Rīgā, Babītē, Pinķi, Pārdaugava, Veterinārā aptieka, Dzīvnieku barība, Veterinārie medikamenti, Vetārsts. Veterināraptieka, vetaptieka, vetārsta izsaukums uz mājām, izbraukuma vizītes. Sesku, seskiem, trušu, jūras cūciņu, grauzēju, kāmīšu, kāmīši, papagailīšu, putnu, kāmīšu ārstēšana,

Mikrokultūra

Rudzrogu 1, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Bet kas ir mikrokultūra?:

Mēs esam šīs Zemes neatņemama sastāvdaļa, kas ir cieši saistīta ar dabu. Kad mūsu vidē notiek ķīmiskas un nedabiskas izmaiņas, mūsu ķermenis un prāts to jūt. Tas, kas notiek makro pasaulē, notiek arī mikro pasaulē - mūsu ķermeņos. Pārstrādāta pārtika, emisijas, spēcīgi medikamenti, klimata pārmaiņas, pesticīdiem noslogota pārtika, steidzīgs dzīvesveids, ekrāni, kas ņirb mūsu sejās, un nepietiekams miegs - tas viss ietekmē un izjauc mūsu iekšējo ekosistēmu. Mikrokultūra ir aicinājums dziedēt iekšējo mikroekosistēmu. Mēs aicinām uzsākt ceļojumu uz veselību ar maziem, mikro pūliņiem, iekļaujot arī mūsu produktus savā ikdienas rutīnā.

BEET-TOX frakcionētas biešu sulas šoti: diētiskais produkts aknu funkciju un darbības uzlabošanai, samazina tauku veidošanos un uzkrāšanos aknās, veicina tauku vielmaiņas optimizēšanu, veicina šūnu atbrīvošanos no liekajiem taukiem, holesterīna un tiek kavēta tauku veidošanās, uzlabo skābekļa piegādi, kas palielina izturību un samazina nogurumu ilgstošas slodzes laikā. Melnā plūškoka koncentrēta sula bez pievienota cukura vai saldinātājiem: palīdz uzturēt elpošanas sistēmas veselību, stiprina imūnsistēmu, pretiekaisuma īpašības, mazina urīnceļu infekcijas, atvieglo alerģiju simptomus, antocianīnu, flavonoīdu un fenolskābju saturs. CleanKill zāļu pretparazītu un pretsēnīšu tabletes: iedarbīgas zāļu tabletes, kas attīra organismu no helmintiem, patogēnām baktērijām, sēnītēm. Dabīgais sastāvs ir lieliska alternatīva citiem pretparazītu preperātiem, kuriem ir spēcīga ietekme uz orgāniem un izraisa blakusparādības. Tabletēs ir aktīvās sastāvdaļas vērmeles lapas, priežu mizas un čagas ekstrakts (bagāts ar fulvīnskābi), krustnagliņu pulveris, kanēlis, kurkumas saknes pulveris, nātres lapas, kumelīšu ziedi.

PTP Store, SIA

Dzelzavas 120m, Rīga, LV-1021
Gultņi, blīvējumi, siksnas, zobrati, ķēdes, speciālie instrumenti, ķīmija, pneimatika – tie ir galvenie PTP Store mērķa produkti, kurus mēs pārstāvam Latvijas tirgū, no lielākajiem pasaules ražotājiem, tādiem kā SKF, FAG, INA, Loctite, SMC, CRC, Optibelt, Nexen. Šie visi ir augstākās kvalitātes produkti, kurus aicinām novērtēt arī potenciālos klientus. Mēs priecāsimies par jebkuru no klientiem, neatkarīgi no jūsu lieluma, vecuma vai konkurējoša uzņēmuma, jautājiet mums e-pastā vai telefoniski. Tāpat aicinātas ir arī privātpersonas apmeklēt mūsu veikalus klātienē Rīgā, Jelgavā un Liepājā vai internetā www.9a.lv.

Saiva, Tautas mākslas biedrība

Dārza 4/8, Liepāja, LV-3401
"Saiva" meistardarbnīcas: ✓ Klūgu pinumi - Meistare Antra Kalēja ✓ Dzintara rotas - Skaidrīte Vasiļeviča ✓ Keramikas darbnīca - Ilze Eniņa ✓ Aušanas darbnīca - Audējas Zenta Dzērvēna un Anna Saukante ✓ Rokdarbu un aušanas darbnīca - Ira Cīrule ✓ Drēbnieka darbnīca - Drēbniece Sarmīte Dreimane ✓ Tekstilmozaīkas ( Patchwork) darbnīca - Dzintra Bitēna ✓ Tekstilizstrādājumu darbnīca - Sandijas Brikmanes SANDtextile darbnīca ✓ Ādas rokdarbu darbnīca - Sanita Zandere, SZ Handmade ✓ Tautas tērpu darināšanas darbnīca - Agnese Polovenko ✓ Rotkaļu darbnīca - Meistari Andris Grebis, Kaspars Laugalis, Jānis Bunka, Roberts Mežainis ✓ Dabīgā kosmētikas darbnīca ✓ Otrreizēji pārstrādātā tekstila dizaina darbnīca

 

EVI & JO, SIA

Raiņa 49a, Durbe, Dienvidkurzemes nov., LV-3440
Mūsu produkcija:: ✓ Ievārījumi ✓ Marinējumi ✓ Kompoti ✓ Sulas ✓ Sīrupi ✓ Vīni Apraksts: Ar preču zīmi "Durbes veltes" tiek ražoti augļu, ogu, dārzeņu konservi un mājas vīni, kas top mazā ražotnē Durbē. Ražotājs SIA „EVI&JO” ir Latvijas pārtikas uzņēmums, kas savu ražošanu balsta uz klasiskām vērtībām un tradicionālām produktu pagatavošanas metodēm, kurās netiek izmantotas gandrīz nekādas e-vielas. Gardie ievārījumi un kompoti, pikantie sāļie salāti un marinējumi tiek izgatavoti no Latvijā audzētām izejvielām. Lielākā daļa augļu, dārzeņu un ogu tiek audzētas Durbes novadā - ražotājiem piederošajā zemnieku saimniecībā „Avenes” un citās Durbes novada saimniecībās vai piemājas dārzos. Izejvielas tiek ražotas ar tradicionālās lauksaimniecības metodēm, un tas nozīmē, ka dārzeņu vagas tiek ravētas un augļi un ogas netiek migloti ar dažādiem ķīmiskiem augu aizsardzības līdzekļiem. Tikai tā ir iespējams produktos piešķirt garšas, kas atgādina mammas vai vecmāmiņas ievārījumu vai salātus.

Astra, Šubina apbedīšanas birojs

Celtnieku 18/20, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

M. Šubina birojs piedāvā: zārkus (koka un tapsētus), apbedīšanas piederumus, vainagus un sēru lentes, transporta pakalpojumus (katafalks, autobuss), arī ārpus Latvijas robežām - Eiropa, Krievija. Morga pakalpojumus, dokumentu noformēšanu, pakalpojumus kapos, sēru ceremonijas, kremāciju.

Dr. Leopolds, SIA

Z.Meierovica prospekts 5-1, Jūrmala LV-2015
Apraksts:

Uzņēmums "Dr.Leopolds" ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 1992.gadā. To izveidoja ķirurgs-traumatologs, plašu apdegumu ārstēšanas speciālists Leopolds Ozoliņš. Mūsu uzņēmumā ražoto veselības līdzekļu mērķis ir palīdzēt cilvēkiem atrisināt noteiktas ādas problēmas. Dr. Leopolds produktos ir ieguldītas trīs paaudžu ārstu: vectēva - dermatologa Alfrēda Ozoliņa, tēva Leopolda Ozoliņa un dēla - dermatologa Paula Ozoliņa zināšanas un pieredze.

Atvadas, SIA, Apbedīšanas birojs

Tēraudlietuves 3, Rīga LV-1026
Preču katalogs:

Speciālisti operatīvi un profesionāli reaģēs uz notikušo neatkarīgi, kur noticis negadījums – mājās, slimnīcā vai nelaimes gadījums ārpus mājas. 15% atlaide visiem pakalpojumiem.

Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšana, atvadu ceremonija ✓ Kremācija, kremācijas organizēšana ✓ Pabalsts bērēm vai kremācijai, dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi – zārki, sēru vainagi ✓ Transports pavadītājiem ✓ Kapu labiekārtošana un kopšana ✓ Repatriācija ✓ Morgs un morga pakalpojumi

Jelgavas Pils aptieka, SIA, Sadarbībā ar BENU Aptieka

Akadēmijas 2-1a, Jelgava LV-3001
Apraksts:

"Jelgavas Pils Aptieka" piedāvā plašu medikamentu, aptiekas kosmētikas, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāstu. Piedāvājam ortozes un ortopēdiskās preces, vēnu zeķes un zeķu bikses. Iespējama zāļu izgatavošana uz vietas, kā arī vakcīnas. Piedāvājam arī dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālas atlaides dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm un nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana.

LĒTĀKAIS apbedīšanas birojs

Aptiekas 13, Rīga, LV-1005
Apraksts: Lētākās cenas! Lēti apbedīšanas pakalpojumi Rīgā. Lēta apbedīšana Rīgā. Viszemākās cenas. Vislētākie apbedīšanas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.

Trīs saujas, SIA, Apbedīšanas birojs

#apbedīšana Strādājam visu diennakti!
Jaunā 18-1, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:

Uzņēmums "Trīs saujas" sniedz pilnu apbedīšanas pakalpojuma servisu, apbedīšanas piederumi – zārki, krusti, pārklāji utml., kapa rakšanas un aizrakšanas pakalpojumi, mirušo uzglabāšanu un transportēšanu no mājām, pansionātiem un slimnīcu patoloģijas nodaļām.

Organizē kremācijas pakalpojumus, izvadītājus un muzikantus atbilstoši reliğiskajai konfesijai. Veic mirušo repatriāciju. Ņemot vērā klientu vajadzības pēc laba un kvalitatīva apbedīšanas pakalpojuma ne tikai sēru brīdī, bet arī pēc tam mēs, ELFA projekta ietvaros, izveidojām jaunu struktūrvienību "Morgs – Akmeņkaļu darbnīca".

Piedāvājam pieminekļus, kapu apmales, sētiņas, kapu labiekārtošana darbus un apstādījumu veidošanu. Šajos gados uzņēmums "Trīs saujas" saņēmis cilvēku atzinību par labi paveikto darbu un profesionalitāti, sniedzot atbalstu un sapratni grūtā brīdī. Tādēļ pēc palīdzības vēršas cilvēki no visa novada, kā arī no citām Latvijas pilsētām.

 

Uzņēmums piedāvā:

✓ kapu rakšanu ✓ pārapbedīšanu ✓ transporta pakalpojumus ✓ morga pakalpojumus ✓ bēru organizēšanu ✓ pieminekļus ✓ kapu apmales ✓ kapu kopšanu ✓ kremēšanu

Apbedīšanas birojs-krematorija PARADISUS, SIA

Latgales 301, Rīga LV-1063
Apbedīšanas piederumi: ✓ Zārki ✓ Pareizticīgo krusti ✓ Katoļticīgo krusti ✓ Tekstila piederumi ✓ Vainagi ✓ Urnas (kremēšanas) Apbedīšanas pakalpojumu cenas: ✓ Pasūtījuma dokumentu noformēšana – EUR 24.20 ✓ Ķermeņa transportēšana uz morgu (Rīgas teritorijā) – EUR 54.45 ✓ Specpakete, dezinfekcija – EUR 12.10 ✓ Sanitārās un kosmētiskās sagatavošanas pakalpojumi – EUR 60.50 ✓ Atvadīšanās telpas noformēšana ar svecēm – EUR 2.26 ✓ Atvadīšanās telpas noma – EUR 35.30 ✓ Mirušā pārnešana no un uz atvadu zāli – EUR 14.20 ✓ Kremācijas izmaksas – EUR 212.29 ✓ Zārka noma – EUR 48.40 ✓ Urna (pelnu kapsula) – EUR 36.30

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

Bee Box, SIA

Ciemupe, Mednieku 4, Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5041
"Bee Box" piedāvā:: • bišu māšu peru pieniņu kapsulu veidā, • dažādu ziedu medu, • propolisu, • propolisu spirtā, • propolisu eļļā, • bišu maizi, • bišu vaska sveces,

Produkciju iespējams iegādāties mājaslapas sadaļā e-Veikals.

Apraksts:

SIA "Bee Box" ir biškopības uzņēmums, kas ražo biškopības produktus.

Saikne ar bišu pasauli ir sena, jo vecvecāki Andrejs un Monika Miži ir bijuši profesionāli un ieredzēti biškopji Latvijā. Vasarās, skraidot ap bišu stropiem, klausoties vecvecāku izglītojošajos stāstos par bitēm un vērojot kā tās tiek apkoptas, un cik daudz laba tās spēj dot, biškopības turpināšana turpmākās paaudzēs ir pašsaprotama.

Grieztie ziedi, to kompozīcijas un telpaugi pieejami ziedu tirdzniecības vietās, dažas no kurām strādā visu diennakti. Ziedus iespējams pasūtīt arī ar piegādi. Floristi izgatavo kāzu pušķus un piespraudes, noformē telpas un skatlogus. Savukārt puķu audzētāji nodrošina dārzkopjus ar viengadīgo un daudzgadīgo puķu stādiem plašā un košā sortimentā.