Centrs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

INNOVA, Privātā vidusskola Rīgas centrā

Krišjāņa Barona 130, Rīga, LV-1012
Mēs piedāvājam:: ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, keramika, vizuālā māksla un citus ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas ✓ Vasaras nometne Papildinformācija:

Privātā vidusskola Innova – vienīgā attīstošās izglītības skola Eiropā, kas ieņem 2. un 3. vietu Latvijas skolu reitingā starptautiskajā pētniecībā dabas zinībās, matemātikā un lasīšanā (PISA un PIRLS).

Sniedzam:

✓ Holistiski attīstošās izglītības autorprogrammu ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, datorika, keramika, teātris un citus ✓ Labvēlīgu attieksmi ar skolēniem ✓ Ģimenes atmosfēru skolā ✓ Kvalitatīvu ēdināšanu ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas mentora pavadībā, piedalīšanos starptautiskajās olimpiādēs un projektos.

Zvaniet: +371 20 379 720.

Pieteikties SKOLAI: https://experiment.lv/

Zobārstniecības klīnika “Dental Art”

Krišjāņa Barona 20, Rīga, LV-1050
Elastīgs darba laiks:

Zobārstniecības klīnikai "Dental Art" ir elastīgs darba laiks. Darba dienās klīniku iespējams apmeklēt no 9:00 līdz 21:00, sestdienās līdz 17:00 un svētdienās - pēc iepriekšēja pieraksta.

Zobārstniecība Rīgā:

Zobārstniecības klīnika "Dental Art" piedāvā iespēju vienuviet veikt visas svarīgākās un nepieciešamākās zobārstniecības procedūras augsti kvalificētu speciālistu vadībā.

Piedāvājam zobu profilakses, zobu restaurācijas, zobu ķirurģijas, zobu implantācijas un estētiskās zobārstniecības procedūras, kā arī zobu higiēnu un balināšanu, zobu ārstēšanu miegā un ortodontijas pakalpojumus – zobu tainošanu gan ar breketēm, gan kapēm. Pirms ārstēšanas uzsākšanas sniedzam detalizētu konsultāciju, veicam rentgenuzņēmums un izmeklējumus, lai sastādītu detalizētu ārstēšanas plānu, kurā var soli pa solim redzēt ārstēšanas gaitu un plānot izmaksas.

Mūsu klīnikā strādā augstas klases zobārstniecības speciālisti, kuri darbā ar pacientiem izmanto jaunākās zobārstniecības metodes un tehnoloģijas – skenerus, lāzerus, mikroskopus un 3D rentgenu.

WWW PROF SERVICE, SIA

Pulkveža 5, Suži, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Barjeras un hidraulika: Uzstādīšana, apkope, remonts un atkļūdošana:

Tā kā cilvēku drošība ir atkarīga no barjeru nepārtrauktas darbības, ir ļoti svarīgi savlaicīgi veikt barjeru remontu un apkopi. Mūsu darbinieki ir uzkrājuši lielu pieredzi un veiksmīgi veic barjeru remontu un apkopi. Barjeras nodrošina kontroli pār transportlīdzekļiem un ierobežo piekļuvi. Automātiskās barjeras ir piemērotas dažādām teritorijām, bieži tiek izmantotas: autostāvvietas; tirdzniecības centri; garāžu kompleksi; rūpniecības uzņēmumi; autostāvvietas; viesnīcas; kontroles sistēmas.

Mēs uzstādīsim barjeras atkarībā no atrašanās vietas, apstākļiem un jūsu prasībām.

Latgales Veterinārais centrs

Jātnieku 63, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Mūsu klīnika "Latgales veterinārais centrs" orientēta uz augstas kvalitātes veterināro pakalpojumu sniegšanu dzīvniekiem. Klīnikā pieņem speciālisti, kuri nodarbojas ar mazo (suņu un kaķu) un eksotisko dzīvnieku ārstēšanu. Klīnika aprīkota ar jaunāko tehnoloģiju diagnosticējošām iekārtām, kas ļauj īsā laika posmā noteikt tiešu diagnozi un sākt ar to strādāt. Veterinārās klīnikas "Latgales veterinārais centrs" ārsti apgūst speciālu apmācību, pastāvīgi paaugstinot  savu profesionālo līmeni, apmeklējot lekcijas gan vietējās, gan ārvalstu iestādēs.

Astroselena, SIA, Izglītības centrs

Avotu 7-3, Rīga LV-1011
Apraksts: Astroloģija Rīgā. Numeroloģija Rīgā. Klasiskā astroloģija pēc Mihaila Levina. Maskavas Astroloģijas akadēmija. Apmācības, kursi.

Zvērināta advokāte Ilona Bulgakova

Lokomotīves 22-2, Rīga LV-1057
Zvērināts advokāts, juridiskā palīdzība, aizstāvība, pārstāvība tiesā, juridiskie dokumenti. Krimināllietas, laulību šķiršana, saskarsme ar bērniem, aizsardzība pret vardarbību. administratīvā procesa lietas, administratīvo pārkāpumu lietas, kriminālsodu izpilde. Pārrobežu lietas. Dokumentu sagatavošana (sūdzības, pieteikumi,

Discomania.lv, skaņas, gaismas tehnikas tirdzniecība

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68A, Rīga, LV-1007
Preču piegāde: Ērtību cienītājiem piedāvājam preci piegādāt līdz pašām nama durvīm visā Latvijā! Skaņas un gaismas tehnikas instalācija: Objektīva tehnikas izvēle, precīza skanējuma/apgaismojuma projektēšana, iekārtu uzstādīšanu. Katrs projekts ir unikāls un katram no tiem mums vienmēr ir savs risinājums, atkarībā no projekta specifikas, pielietojuma, telpas īpatnības u.c. Uzstādām arī citur iegādātu tehniku, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar esošās tehnikas, iespējams, ierobežotajām iespējām. Objekta apskaņošanas/apgaismošanas tāmi sastādīsim bez maksas!

Ātrums Serviss Pluss, SIA, Auto gāzes iekārtas

Auto gāzes iekārtas DIGITRONIC dīleris Baltijā🚘🤝
Lubānas 86, Rīga LV-1073
Apraksts:

Autogāzes iekārtu tirdzniecība. Auto rezerves daļas visu marku automašīnām. Gāzes aprīkojuma ražotāja "KING” oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs.

Alat auto, SIA, Auto gāzes iekārtu uzstādīšana

Droši brauc pie mums - gāzes iekārtu uzstādīsim👌
Lubānas 86, Rīga LV-1073
Sertificēto profesionāļu komanda ar daudzu gadu pieredzi autogāzes nozarē piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ Jebkuras sarežģītības autogāzes iekārtu uzstādīšana visu marku automašīnām. ✓ Japāņu, itāļu un poļu ražotāju autogāzes iekārtu pārdošana un atbalsts visā Latvijā. ✓ Ar autogāzes iekārtām aprīkotu auto diagnostika, tehniskā apkope un remonts. ✓ Garantijas un pēcgarantijas apkope automašīnām ar gāzes iekārtām.

Mūsu speciālistu sniegtie papildus pakalpojumi:

✓ Automašīnu datordiagnostika. ✓ Izplūdes gāzu (CO-CH) sastāva pārbaude un regulēšana.

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71B, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo

Autoskola Lauris, Autoskola Valmierā

Beātes 60, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: ✓ A kategorija ✓ A1 kategorija ✓ A2 kategorija ✓ AM kategorija ✓ B kategorija ✓ BE kategorija ✓ C kategorija ✓ CE kategorija ✓ D kategorija ✓ 95. kods ✓ TR2 un TR3 kategorijas ✓ Testa braucieni ✓ Darba un atpūtas laika plānošanas apmācības ✓ Ekonomiskas braukšanas apmācības ✓ Pirmā medicīniskā palīdzība

Rēzeknes Sociālais dienests

Zemnieku 16A, Rēzekne LV-4601
Aprūpes mājās birojs, Bērnu sociālo pakalpojumu centrs , Pensionāru sociālo pakalpojumu centrs , Patversme, Rēzeknē, atbalsta nodaļa Rēzeknē, grupu dzīvokļi, dienas centrs

LoDe, izglītības un inovāciju centrs

Atbrīvošanas aleja 130, Rēzekne, LV-4601
Apraksts: Izglītības un inovāciju centrs “LoDe” ir pieaugušo neformālās izglītības iestāde (izglītības iestādes reģistrācijas numurs 4380802330) Latgalē, atrodas Rēzeknē, bet nodrošina programmu īstenošanu klātienē visā Latgalē, un attālināti – visā Latvijā.

Izglītības un inovāciju centrs “LoDe”  piedāvā attālinātās programmas un apmācības klātienē: 

* vairāk nekā 20 programmas skaistumkopšanā * lietvedības, grāmatvedības, valodu apmācības * floristikas meistarklases * radošās darbnīcas

Izglītības un inovāciju centrs “LoDe” galvenā vērtība ir profesionāli, radoši, atsaucīgi pedagogi un apmierināti, iedvesmoti kursanti.

Kursi tiek piedāvāti dažādām sabiedrības mērķu grupām: strādājošiem, bezdarbniekiem un darba meklētājiem (ar NVA kuponiem), visiem, kas vēlas apgūt jaunas iemaņas vai pilnveidot savas prasmes.

Vairāk kā 40 dažādas programmas – skaistumkopšanā, valodu apguvē, floristikā, lietvedībā, grāmatvedībā, ļauj izvēlēties savām interesēm un vēlmēm atbilstošāko. Radošās darbnīcas, meistarklases, semināri un paraugdemonstrējumi palīdzēs atklāt dažādu materiālu izmantošanas iespējas un sniegs idejas sava biznesa attīstīšanai.

Ventmetrs, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Riņķa 52, Ventspils LV-3601
Apraksts: SIA "Ventmetrs" dibināta 2011. gadā, apvienojot komandā pieredzējušus un profesionālus sertificētus mērniekus, kuri darba gaitas nozarē sākuši Latvijas zemes reformas sākumā. Mērķis: sniegt klientam savas zināšanas un kvalitatīvi izpildīt doto uzdevumu.

RITO R, riepu centrs un lauksaimniecības tehnikas laukums Madonā

Rūpniecības 45, Madona, Madonas nov. LV-4801
Riepu tirdzniecība Madonā. Vieglo auto riepas, vieglo automašīnu riepas, vieglo auto riepas. Riepu radžošana. Riepu radzes. Motociklu riepas. Moto riepas. Vasaras riepas. Ziemas riepas. Industriālās riepas. Riepu vulkanizācija. Motociklu riepas. Balansēšana motoriepu. Riepu remonts. Moto riepu balansēšana. Traktoru riepas.

Kitt, SIA

18. novembra 6, Rēzekne LV-4601
Apraksts: Makšķerēšanas piederumu centrs. Piedāvājam plašu spiningošanas aprīkojumu. Tirdzniecībā arī makšķerēšanas un jūras makšķerēšanas piederumi. Plašs klāsts pludiņmakšķerēšanai un upes makšķerēšanai.

Ramonas Liepiņas privātprakse, SIA

Upes 9, Rīga, LV-1013
Apraksts: Zobārstniecības prakse ērti sasniedzamā vietā Rīgas Klusajā centrā pie Brasas tilta. Vides pieejamība.Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem. Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem. Klīnikas telpas pieejamas personām ar kustību traucējumiem.

B Bārs, bārs-restorāns Vecrīgā

Doma laukums 2, Rīga LV-1050
Apraksts:

B Bārs Restorāns atrodas Vecrīgā, Doma baznīcas pakājē. Šī ir vieta, kur apvienots labs un kvalitatīvs restorāns un mūsdienīgs kokteiļu bārs ar plašu vīna karti. Ēdienu pagatavošanā tiek izmantoti vietējie Latvijas produkti. Ļoti iecienītas ir biznesa pusdienas un laimīgā kokteiļu stunda darba dienās. Profesionāli bārmeņi piedāvā kokteiļu pagatavošanas meistarklases un balzama degustācijas. Draudzīga un nepiespiesta atmosfēra šeit mijas ar kvalitāti un ieturētu stilu.

GUMI, SIA

Tīraines 9a, Rīga LV-1058
Mūsu specializācija:

Neatkarīgi no tā vai Tev nepieciešams aprīkot noliktavu, biroju, angāru, loģistikas centru, garāžu, darbnīcu, ražošanas telpas, laboratoriju vai mācību iestāžu telpas, mēs to izdarīsim! Droša un ergonomiska darba vide ir viens no galvenajiem ražīga darba pamatnoteikumiem, lai Jūsu darbinieki un sadarbības partneri pie Jums jūtas ērti un komfortabli. Strādājot gan ar lieliem vairumtirgotājiem, loģistikas nozares pārstāvjiem, maziem uzņēmumiem, valsts un pašvaldību iestādēm, esam spējuši atrast īpašu pieeju katram no tiem. Īpaši mūs aizrauj jauni izaicinājumi un nestandarta projekti. Sadarbojamies ar vadošajiem noliktavu aprīkojuma un metāla mēbeļu ražotājiem Eiropā. Mūsu piedāvājumā plašā klāstā ir vairāku veidu metāla plaukti, metāla mēbeles, skapji, darba galdi, seifi, krēsli un soli. GUMI sortimentā pieejamā produkcija ir augstas kvalitātes un ar lielu kalpošanas laiku. Saviem klientiem piedāvājam iegādāto preču piegādi un uzstādīšanu objektā visā Latvijas teritorijā, ievērojamas atlaides pastāvīgajiem pircējiem, profesionālas konsultācijas, laipnu un ātru apkalpošanu.

Latvijas Kredītu centrs, SIA

Lāčplēša 20A, Rīga LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Naudas aizdevums juridiskām personām ✓ Kredīts uzņēmumiem bez ķīlas  ✓ Kredīts uzņēmumiem ✓ Investīciju kredīts ✓ Īpašnieka aizdevums uzņēmumam ✓ Kredītu apvienošana  ✓ Parādu apvienošana saimnieciskās darbības veicējiem ✓ Auto līzings saimnieciskās darbības veicējiem