Centrs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Teikā

Raunas 64, Rīga LV-1039
Rīgā, privātie bērnudārzi  Rīgas centrā, Rīgā, bērnudārzs  Rīgas centrā, Rīgā. klusais Rīgas centrs

CHARTERBUS RIGA, IK

Malienas 70 - 44, Rīga, LV-1064
Par uzņēmumu:

CHARTERBUS ir autobusu noma Rīgā, kas darbojas kopš 2016. gada, nodrošinot saviem klientiem komfortablus transporta pakalpojumus ar autobusiem un mikroautobusiem Latvijā un ārvalstīs. Vietējie  un starptautiskie pasažieru pārvadājumi pa Latviju, Eiropu, Baltiju. Auto noma, auto īre. Autobusi skolēnu, studentu ekskursijām. Komfortablu mikroautobusu, autobusu busu, busiņu, minivenu noma. Autobusu tūres. Autobusu nomas centrs. Darbinieku, skolēnu pārvadājumi. Transports kāzām, bērēm, jubilejām, konferencēm, korporatīvajiem pasākumiem ,ilgtermiņa nomai. Sportistu pārvadājumi. Transports bērnu ballītēm. Pasākumu nodrošinājums ar auto transportu. Transfēra pakalpojumi. Transfērs uz lidostu un no lidostas. VIP transports. Mercedes Luksusa klases autobusi.

Dizains un Druka, SIA, Tipogrāfijas pakalpojumi, Lielformāta digitālā druka

Lāčplēša 70 - 2, Rīga, LV-1011
Apraksts: Dizaina izstrāde un maketēšanas pakalpojumi. Nodrukāsim ātri un kvalitatīvi: ofseta vai digitālā druka, sietspiede, kopēšana un pavairošana, pēcapstrādes pakalpojumi.

LatInSoft, SIA, filiāle Rīga

Baltā 1B - 202, Rīga, LV-1055
LatInSoft piedāvātie risinājumi balstās uz kompleksas pieejas:: ✓ mūsu izstrādātajām profesionālajām grāmatvedības uzskaites un uzņēmuma vadības programmām GrinS® ✓ mūsu piegādātās IT infrastruktūras risinājumiem ✓ profesionālas un kvalitatīvas apmācības pakalpojumiem ✓ programmētāju, konsultantu, tehnisko speciālistu un menedžeru prasmēm un pieredzi

Riepu garāža

Ganību dambis 25E, Rīga, LV-1005
Par riepu servisu: Tuvākais riepu serviss Rīgā - Riepu Garāža ar 5 filiālēm pilsētā. Piedāvājam plašāko riepu un disku izvēli. Nosaucot paroli „Garāža“, saņem bezmaksas montāžu. Klientus lutinām ar gardu kafiju un kvalitatīvu servisu. Visas riepas un diski ir pieejami servisos uz vietas. Ja gadās uz vietas pārdomāt pēc pasūtījuma veikšanas internetā - nekas, mēs vienosimies un piemeklēsim piemērotākos diskus un riepas. Veicam zibenīgu disku remontu un kondicionieru uzpildi. Lietotajām riepām 1 mēneša garantija.

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Ietvju un ceļu tīrīšana ✓ Jumtu un noteku tīrīšana ✓ Fasādes tīrīšana ✓ Industriālu objektu tīrīšana ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Rūpnieciskais alpīnisms ✓ Industriālais alpīnisms ✓ Demarķēšanas darbi uz ceļiem/ceļu līnijas, ceļu marķējumi

ROTERS, SIA

Dravnieku 1A, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apraksts:

Diennakts RIEPU SERVISA centrs, riepu tirdzniecība Lielvārdē.

Aircom Plus, SIA, Veikals-salons

Teātra 15/17 - 7, Daugavpils, LV-5401
Piedāvājam:: ✓ Datortehnikas serviss un apkope ✓ Datoru remonts ✓ Portatīvo datoru remonts ✓ Problēmu diagnostika ✓ Biroja tehnikas apkope un remonts ✓ Printeru apkope ✓ Printeru remonts ✓ Toneru uzpilde ✓ Kārtridžu uzpilde ✓ IPhone remonts ✓ Citi pakalpojumi ✓ Printēšana ✓ Kopēšana ✓ Datoru aksesuāru iegāde

Alegria, vēderdejas, flamenko, eksotisko deju studija Rīgas centrā

Visvalža 9, Rīga LV-1050
Vēderdejas IESĀCĒJIEM, FLAMENCO iesācējiem:

DEJU Centrs "Alegria" ir vieta, kur jebkurš interesents (deju kursi IESĀCĒJIEM, deju apmācības IESĀCĒJIEM) var apgūt populāras dejas kā flamenko, vēderdejas, Dienvidindijas klasiskās dejas Bharata Natyam stilu, čigānu (Romu) dejas un Bolivudas stila dejas. Sniedzam deju priekšnesumus Jūsu pasākumos, festivālos, sarīkojumos, liela mēroga pilsētu svētkos u.c.  Sazināties varat arī pa e-pastu: ilze.alegria@inbox.lv; alegria.ilze@gmail.com; WhatsApp: 29453434

Rēzeknes autobusu parks, AS

Jupatovkas 5, Rēzekne, LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Kravas automašīnu diagnostikas centrs ✓ Riepu remonts ✓ Dīzeļmotoru diagnostika ✓ Dīzeļmotoru dūmainības tests ✓ Automazgātava ✓ Bremžu sistēmas diagnostika ✓ Bremžu stends ✓ Ritošās daļas pārbaude un remonts ✓ Auto gaismas pārbaude ✓ Automašīnu tehnisko apkopju veikšana ✓ Automašīnu sagatavošana valsts tehniskajai apskatei ✓ Autoevakuācijas pakalpojumi un palīdzība uz ceļa

Melnais bullis, kafejnīca

Saules 4A, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Kafejnīca "Melnais bullis" atrodas Madonas pilsētas centrā, tirdzniecības centra "Konzums" otrajā stāvā.

Piedāvājums:

✓ Kafejnīcas vietu skaits - 40. ✓ Burgeri, tortilljas, frī kartupeļi, salāti, deserti, kafija. ✓ Katru dienu - siltais dienas piedāvājums. ✓ Pusdienu piedāvājums ar ātru apkalpošanu. ✓ Telpa bērnu ballītēm (tālr. rezervācijām 29112522). ✓ Iespēja pasūtīt ēdienu līdzņemšanai. ✓ Semināru apkalpošana.

Agni, SIA

Brīvības 173, Rīga LV-1012
Malkas kamīni, gāzes kamīni, Focus ekskluzīvie kamīni, kamīni, bezdūmvada kamīni, elektriskie kamīni, individuālie kamīni, krāsniņas, čuguna kurtuves, dūmvadi, stiprinājumi, siltā gaisa izvadi, deflektori. Akmens apstrāde, akmens izstrādājumi, granīts, marmors, onikss, travertīns, akmens virsmas, akmens palodzes, kamīna apdares, NMC

Apeks serviss, SIA

Spaļu 1P, Daugavpils, LV-5404
Apraksts: SIA "Apeks serviss" - Uzņēmuma galvenie darbības veidi: muitas noliktava, kravu iekraušana un izkraušana, uzglabāšana, dokumentācijas noformēšana, kravu pārvadājumi, multimodālā transporta organizācija, kā arī iekraušana un transportēšana dažādiem dzelzceļa aprīkojumiem uz platformām. Papildus pakalpojumi – preču konsolidācija, pārvadātāja atlase, sarunas par tarifiem, preču montāža un šķirošana.

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Viesnīcas 1-3.st., Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Oriflame klientu apkalpošanas centrā tiek laipni gaidīti ne tikai jau esošie klienti, bet jebkurš interesents, kurš vēlas vairāk uzzināt par Zviedrijā radītiem produktiem skaistumkopšanā un dzīves kvalitātes uzlabošanai. Izmantojot modernas tehnoloģijas, iespējams katram klientam saņemt individuālas konsultācijas sejas kopšanā, veicot pilna spektra ādas analīzi ar API ādas testēšanas aparāta palīdzību, un veselības un pašsajūtas uzlabošanā, veicot Wellness testu un ķermeņa analīzi ar TANITA svariem. Ieteiktos produktus iespējams uz vietas izmēģināt. Klientu centrā iespējams uzzināt par Oriflame piedāvātajām iespējām lojālajiem klientiem, kā gūt papildus ienākumus vai veidot personīgo biznesu. Jaunajiem klientiem tiek nodrošinātas bezmaksas pamatapmācības. Ir iespējams apmeklēt sejas kopšanas meistarklases ar NOVAGE kolekciju produktiem.

MINT Textile Management VEIKALS UN PAKALPOJUMU CENTRS

Piedrujas 7, Rīga, LV-1073
Pakalpojumi.: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓ emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

Fizioterapijas studija-Tore, SIA

Smilšu 2-2.st., Rīga LV-1050
Par mums:

Fizioterapijas studija ar 8 gadu čakla darba, atrodamies pašā Rīgas sirdī Vecrīgā, pie Doma laukuma, Smilšu ielā 2. Sniedzam konsultācijas un vadām grupu nodarbības arī attālināti.

Aktis, SIA, Valmieras filiāle

Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

The Oak Lounge, cigāru veikals-bārs

Jeruzalemes 10, Rīga LV-1010
Mēs piedāvājam::

Mēs piedāvājam plašāko cigāru klāstu Latvijā. Mēs piedāvājam iegādāties vairāk nekā 150 dažādu cigāru plašā garšu, stipruma un smēķēšanas ilguma diapazonā. Klienti var iegādāties cigārus līdzņemšanai vai – pat labāk – nobaudīt tos mūsu izcilajā bārā un cigāru salonā. Bārā iespējams nogaršot vairāk nekā 130 dažādu viskiju no visas pasaules, kā arī plašu augstas kvalitātes stipro alkoholisko dzērienu, portvīnu, vīnu un šampaniešu klāstu.

Inlex Agency, Zvērinātu tulku birojs

Krišjāņa Barona 25 - 3, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Rakstiskā tulkošana ✓ Tulkošanas joms ✓ Vārdnīcas ✓ Sinhronā tulkošana ✓ Secīgā/konsekutīvā tulkošana Laipni lūdzam!: Mēs ceram, ka tā jums palīdzēs labāk iepazīties ar tulkošanas nozari un izdarīt pareizo izvēli, kad būs nepieciešams izvēlēties tulkošanas kompāniju, kas paliks par jūsu turpmāko sadarbības partneri. SIA Inlex Agency jau vairāk nekā 20 gadus veiksmīgi darbojas Latvijā. Galvenais firmas darbības lauks ir juridiskās, finanšu, grāmatvedības un tehniskās dokumentācijas tulkošana. Kompānijas tulki piedalās arī dažādu semināru, konferenču un pārrunu mutiskās tulkošanas nodrošināšanā. No 2004. gada firmas speciālisti sadarbībā ar ETC –Brussels NV (no 2007. gada ETC Europe scrl.) aktīvi piedalās dažādu normatīvo aktu tulkošana ES institūciju vajadzībām no visām ES dalībvalstu valodām latviešu valodā. Šajā īsajā periodā tika pārtulkots vairāk par 55000 lpp.