Centrs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Alse Dental, SIA

Raiņa 5A - 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Zobārstniecība, zobārstniecība Siguldā, stomatologs, zobārsts Siguldā, zobu ārstēšana, plombēšana, zobu ekstrakcija, zobu higiēna, zobārsts, Zobārsts Siguldā, zobārstniecība Siguldā, zobārsts Siguldas centrā, labs zobārsts Siguldā, stomatologs, stomatoloģija, zobārsts, zobārsti, protezēšana, zobu protēzes, zobu protezēšana

PakMarkas, SIA

Ropažu 19A, Rīga, LV-1039
Uzlīmju druka, uzlīmes druka, uzlīmes, uzlīmes ruļļos, uzlīmju izgatavošana, personalizētas uzlīmes, etiķetes, etiķete, etiķetes druka, uzlīmes izgatavošana, uzlimes pec pasutijuma, termo uzlīmes, pasūtīt uzlīmes, uzlīmju printēšana, etiķešu apdruka, poligrāfija, Termo etiķetes uz ruļļiem, produktu etiķetes, caurspīdīgas uzlīmes,
ZL.LV iesaka

Medicīnas un izglītības centrs VOKS, SIA

Brīvības 108, Rīga, LV-1001
Apraksts:

Medicīnas un izglītības centrs "VOKS" izveidots 2001. gadā. Kopš tā laika mūsu centra ārsti palīdzējuši daudziem pacientiem atjaunot savu veselību un atgriezties pilnasinīgā dzīvē. Ārstnieciski-diagnostiskajā darbā mēs izmantojam klasiskās diagnostikas, lietišķās kinezioloģijas, fitoterapijas un homotoksikoloģijas metodes. Mēs visi labi zinām, ka veselība ir pilnvērtīgas, piesātinātas, aizraujošas dzīves pamats. Tikai vesels cilvēks, kas rūpējas par savu veselību, var būt apmierināts ar dzīvi, augstākā pakāpē baudīt visu apkārtesošo, kas dara labāku mūsu pasauli. Un tad rodas jautājums par veselību, kam var uzticēt šo dārgumu – protams, ka speciālistiem, ārstiem, kuri grib panākt tikai vienu rezultātu – izveseļošanos!

Līvānu novada pašvaldība

Rīgas 77, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Līvāni - atslēga Latgales vārtos!

Dental Medical Jūrmala, zobārstniecība Jūrmalā

Strēlnieku prospekts 14, Jūrmala, LV-2015
stomatoloģija, zobārstniecība cenas, zobu higiēna akcija, zobu implanti atsauksmes, stomatoloģijas centrs , higiēna bērniem, zobu higiēna ar ultraskaņu, zobu higiēna ar ultraskaņu atsauksmes, stomatoloģijas centrs
ZL.LV iesaka

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga, LV-1050
Apraksts: Viskija bārs-restorāns "Garāža" ir neparasta vieta mazajā Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt izcilu maltīti, ekskluzīvu Single Malt viskiju piedāvājumu, reibinošus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus. Te ātri vien vari justies kā savējais, gan satiekot draugus pie alus kausa, gan baudot romantiku, gan viesiem izrādot Vecrīgas interesantākās vietas.

Wolf Group Latvia, SIA

Katlakalna 1B, Rīga, LV-1073
Pārstāvētie zīmoli::

Latvijā piedāvājam PENOSIL, OLIVÉ, TEMPSI, CETRIS, SILBONIT un AQUAFIRE zīmolu produktus. Sniedzam profesionālas konsultācijas arhitektiem, projektēšanas birojiem un individuālajiem pasūtītājiem.

Apraksts:

Wolf Group ir ražošanas uzņēmums, kas atrodas Igaunijas galvaspilsētā un ir specializējies dažādu būvķīmijas produktu ražošanā – celtniecības putas, līmes, hermētiķi, tīrīšanas produkti, instrumenti un celtniecības materiāli (apdares un celtniecības plāksnes) profesionāļiem un lietošanai mājas apstākļos. Uzņēmums tika dibināts 1994. gadā un strauji attīstījās no mazumtirgotāja par vienu no vadošajiem ražotājiem Eiropā. Wolf Group ražotnes un tirdzniecības filiāles atrodas Igaunijā, Spānijā un Francijā. Atsevišķi tirdzniecības filiāles atrodas Latvijā, Lietuvā, Ukrainā, Rumānijā, Portugālē, Vācijā un Apvienotajā Karalistē. Grupas eksporta tīkls pārklāj vairāk nekā 70 valstis un sniedzas no ASV līdz Jaunzēlandei, no Norvēģijas līdz Dienvidāfrikai un no Brazīlijas līdz Japānai.

Amata Adventure, SIA

Miera 11, Rīga LV-1001
Apraksts:

SIA "Amata Adventure" nodarbojas ar laivu, plostu, sporta un tūrisma inventāra nomu, īri. Piedāvājumā rafti, teltis, guļammaisi, kajaki, katamarāni, tenti, glābšanas vestes, hidrotērpi. Mikroautobusu noma. Laivu remonts. Laivu nomas centrs. Rīkojam ekspedīcijas un izstrādājam tūrisma maršutus.

Puķu Pastnieks, SIA

Rīga
Apraksts:

Ziedi ar piegādi Rīgā, Latvijā un pasaulē! "Puķu pastnieks" piedāvā piegādāt ziedu kompozīcijas biroja telpām, pušķus darbinieku jubilejās, ziedu sveicienus draugiem un sadarbības partneriem!

ReCar X, SIA, autoserviss Pļavnieki

Piedrujas 28, Rīga LV-1073
Autoserviss piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ Automašīnu remonts ✓ Automobiļu sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Riepu maiņa ✓ Eļļas maiņa ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Virsbūves remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Mikroautobusu remonts Pļavniekos ✓ BMW, WV, AUDI, TOYOTA, VOLVO tehniskā apkope Pļavnieki
ZL.LV iesaka

Kapteinis, restorāns-bārs

Jēkaba Dubelšteina 14, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

18. gadsimtā celtā ēka Liepājas vecpilsētas sirdī ar svaigu elpu rod iespēju ikvienam izbaudīt vēju pilsētai raksturīgās garšas - dažādi pazīstami ēdieni, orģinālas receptes ar interesantiem piesitieniem, kā, piemēram, restorāna iecienītie burgeri un frī ar interesantām un gardām mērcēm. Restorāna mērķis ir sniegt kvalitatīvu atpūtu kā ikdienas steigā izsalkušajiem, tā arī gardēžiem, kuri alkst jaunu garšu atklājumiem. Sadarbojoties ar zemniekiem, ēdieni tiek pagatavoti no Latvijā ekoloģiski audzētiem produktiem, tāpēc ēdienkarte tiek izstrādāta, galvenokārt izmantojot sezonālos augļus un dārzeņus. Vasarā vāktos augus izmantojam gan veselīgos un bagātinošos smūtijos, gan zāļu tējās. Piedāvājam arī biznesa pusdienas no septembra līdz maijam, banketu zāli Jūsu pasākumiem, āra terasi, kā arī dzīvās mūzikas vakarus.

Ēkas trešajā stāvā pieejama viesnīca gan uz vietas, gan caur booking.com

Dr. Ainara Kokareviča veterinārā klīnika Fel-Can

Turpinām strādāt klātienē!
Codes 3A, Rīga, LV-1058
Apraksts:

Veterinārās klīnikas pakalpojumi - konsultācijas, profilaktiskie pasākumi (pretparazitārie, vakcinēšanas u.c.), diagnostiskie izmeklējumi, eitanāzija, mājas vizītes, mikročipēšana,​ dzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā​, terapija, ​vispārējā ķirurģija, ​sterilizācija, kastrācija, stomatoloģija, ortopēdija, ginekoloģija, rentgendiagnosika, ​ultrasonogrāfija, zoopreces (dzīvnieku ārstnieciskā barība, aksesuāri, u.c.).

Latvijas Samariešu apvienība

Katoļu 22, Rīga, LV-1003
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

PakMarkas, SIA, Filiāle

Višķu 23, Daugavpils, LV-5410
Apraksts:

"Pakmarkas" ir līderis etiķešu ražošanā Baltijas valstīs jau vairāk nekā 30 gadus. Mēs piedāvājam plašu poligrāfijas risinājumu klāstu, tostarp melnbaltas un krāsainas pašlīmējošās uzlīmes ruļļos, ​​divslāņu, lentveida, saraujošas, DPG un daudz cita veida etiķetes. Papildus mēs piedāvājam augstas kvalitātes drukas iekārtas, piedziņas un automatizācijas elementus. Mūsu ražotņu kapacitāte ļauj piedāvāt mūsu klientiem augstu uzlīmju kvalitāti un plašas pēcapstrādes iespējas, ieskaitot sietspiedi, zelta/sudraba foliju, laminēšanu, reljefu un UV lakošanu. Mēs piedāvājam etiķešu un uzlīmju piegādi dažādām nozarēm, tostarp ātras aprites patēriņa precēm, eksportam un importam, ķīmisko vielu un loģistikai. 30 gadu gaitā esam sadarbojušies ar vairāk nekā 2,000 uzņēmumiem Baltijā, Eiropā, un visā pasaulē. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izveidojot kvalificētu speciālistu komandu, mēs nodrošinam precizitāti, pakalpojumu sniegšanas ātrumu un augstu drukas kvalitāti. "Pakmarkas" apņēmusies ievērot videi draudzīgus ražošanas procesus, izmantojot tikai augstākās kvalitātes materiālus un iekārtas. Šī mērķtiecība nodrošināt ilgtspējību, precizitāti un efektivitāti izceļ mūs no konkurentiem poligrāfijas nozarē.

Mobilvet, SIA, veterinārārsts, mājas vizītes

Dīķa 4, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Profilaktiskie pasākumi; Terapija jeb ārstēšana; Ķirurģija; Medikamenti un materiāli ārstēšanai; Mājdzīvnieku mikročipēšana; Darbs ar nervoziem un agresīviem dzīvnieniekiem; Klaiņojošo dzīvnieku izķeršana; Dzīvnieku transportēšana; Dzīvnieku eitanāzija un dzīvnieku līķu transportēšana.
ZL.LV iesaka

Sushi Station

Kapsētas 20/22, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Sushi station piedāvā visaugstāko kvalitāti ēdienu gatavošanā un draudzīgas cenas. Visgardākie rolli Liepājā. Vērts baudīt!!! Suši piegāde Liepājā.

Pastnieka māja, restorāns

Friča Brīvzemnieka 53, Liepāja LV-3401
Par mums: "PASTNIEKA MĀJA" atrodas pašā Liepājas centrā, taču sānis no pilsētas steigas un trokšņa. Piemērota vieta, kur paslēpties no ārpasaules. Izvēloties vietu pie loga, var redzēt mājas pagalmu ar vējrādi, koka dēļu grīdu, vasaras dārzu un caurspīdīgu stikla sienu, kas atdala “Pastnieka Māju” no pilsētas – steidzīgiem garāmgājējiem, tramvaja un automašīnām, ļaujot izbaudīt laisku labpatiku. Restorāns izvietots divos stāvos, kuros organizējam banketus, seminārus, darījuma pusdienas, ģimenes svinības. Iespējams rezervēt visu restorānu vai atsevišķas tā daļas. Katru darba dienu no plkst. 11:00 - 16:00 biznesa pusdienas.

Vidzemes kubls

"Pēterēni", Kauguru pagasts, Valmieras nov. LV-4224
Piedāvājam iznomāt piepūšamās atrakcijas.:

Piepūšamās atrakcijas ir lielisks veids kā izklaidēt un iepriecināt bērnus svētkos. Piepūšamās atrakcijas ir tas, kas piešķirs Taviem svētkiem pievienoto vērtību. Piepūšamās atrakcijas nodrošinās neaizmirstamus svētkus Tev un Taviem bērniem. Šobrīd Vidzemes Kubla klāstā ir piecas dažādu izmēru piepūšamās atrakcijas:

✓ ZIBENS MAKVĪNS, ✓ TEMATISKĀ ATRAKCIJA, ✓ FROZEN, ✓ ŪDENS ATRAKCIJA, ✓ MINIONS.

Hydrojet.lv, industriālā augstspiediena mazgāšana

Brīvības 104 - 3, Rīga, LV-1001
✓ Ietvju un ceļu tīrīšana ✓ demontāžas darbi ✓ Jumtu un noteku tīrīšana ✓ Fasādes tīrīšana ✓ Industriālu objektu tīrīšana ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ virsmu, telpu dezinfekcija ✓ Rūpnieciskais alpīnisms ✓ Industriālais alpīnisms ✓ Demarķēšanas darbi uz ceļiem/ceļu līnijas, ceļu marķējumi

Ikaross, veterinārā klīnika

Lilijas 28, Rīga, LV-1055
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana, zobu tīrīšana, raušana; ✓ Mājas vizītes Rīgā, Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana, terapijas nozīmēšana un veikšana; IDEXX asins laboratorija (asins izmeklēšana uz vietas), ķirurģiskās operācijas, ortopēdijas operācijas; ✓ klīnika aprīkota ar augstas klases aparatūru FILLIPS 15, USG, rentgens, inhalācijas aparāts, monitors ar elpošanas, sirds un spieduma kontroli, skābekļa aparāts; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija, terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ aktīva sadarbība ar LABOKLIN, ARTUVETRIN, BIOR laboratorijām ✓ konsultācija ar vadošiem speciālistiem Austrijā, Vācijā, Nīderlandē, Krievijā ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai.