Centrs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Nomadic Homes, SIA - glempings, vigvamu, TIPI TELTS ražošana iznomašana svētkiem, SUP, telšu un aprīkojuma noma, piedzīvojumu tūrisms

"Kadiķi", Vītiņu pagasts, Dobeles nov., LV-3721
Vigvami, vigvams, vigvamu noma, roku darbs, darināts Tavam kempingam vai atpūtas vietai, Tavam pasākumam, brīvdabas koncertam vai festivālam, novadu svētkiem vai kāzām, nometnei, radošai darbnīcai, meistarklasei vai piemājas saimniecībai un mini zoo. Atpūta divatā. Bērnu vigvami, teltis, telts. Glempinga teltis, telts. Atpūtā dabā, saskaņā

„VALODU KOKS”, tulkošanas birojs Rīgas centrā

Ātra tulkojumu apstrāde klātienē un attālināti !
Lāčplēša 14-303, Rīga LV-1011
Tulkojumu birojs Rīgas Centrā. Tulkošanas birojs Rīgas centrā. Steidzama tulkošana, steidzami tulkojumi, (2 stundu laikā, dienas laikā). Tulkotājs, tulks, tulkošanas cenas, dokumentu tulkošana, tulkošanas pakalpojumi, tulkošanas biroji, dzimšanas apliecības tulkošana, notariāli apstiprināts tulkojums.
ZL.LV iesaka

Mērījumi, SIA, elektriskie mērījumi un tehniskā dokumentācija

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3, Rīga, LV-1067
Elektriskie mērījumi un pārbaudes. Elektroinstalācijas izolācijas pretestības mērījumi. Kontaktsavienojumu pārbaude ar termokameru. Zemējuma ietaišu pretestības mērījumi. Pārejas pretestības mērījumi. Aizsardzības nostrādes mērījumi- cilpa fāze nulle. Apgaismojuma līmeņa lux mērījumi. Elektrotīkla parametru kvalitātes pārbaude un

SPA servisa centrs, SIA

Ūnijas 8 k-6, Rīga, LV-1084
Par uzņēmumu:

SIA "SPA Servisa centrs" piedāvā labāko risinājumu privātiem un publiskiem baseiniem, SPA, saunām un pirtīm. Mūsu sadarbības partneri ir augsta līmeņa ražotāji no visas pasaules. Uzņēmuma komandā ir sava amata profesionāļi ar ilgstošu pieredzi baseinu, SPA, saunu, tvaika pirts un citu ūdens atpūtas vietu uzstādīšanā un apkopē.

ZL.LV iesaka

Mēs esam līdzās, rehabilitācijas centrs

Lēdmanes 2, Rīga, LV-1039
Apraksts:

"Mēs esam līdzās" ir sertificēts medicīniskās rehabilitācijas centrs, kas sniedz NVD apmaksātus pakalpojumus bērniem un pieaugušajiem, kā arī sociālo pakalpojumu sniedzējs - "Mēs esam līdzās" strādā Rīgas Domes finansēts Sociālās Rehabilitācijas Dienas Centrs bērniem ar kustību traucējumiem. Rehabilitācijas centrs ir Rīgas Stradiņa universitātes studentu klīniskās apmācības bāze, tas nodrošina arī profesionālās pilnveides programmas rehabilitācijas speciālistiem. Rehabilitācijas centrā “Mēs esam līdzās” strādā starpdisciplināra komanda – FRM ārsts, fizioterapeiti, ergoterapeiti, logopēdi, sociālais darbinieks, speciālie pedagogi, medicīnas māsa, asistenti, mūzikas pedagogi.

Alegria, vēderdejas, flamenko, eksotisko deju studija Rīgas centrā

Visvalža 9, Rīga, LV-1050
Vēderdejas IESĀCĒJIEM, FLAMENCO iesācējiem:

DEJU Centrs "Alegria" ir vieta, kur jebkurš interesents (deju kursi IESĀCĒJIEM, deju apmācības IESĀCĒJIEM) var apgūt populāras dejas kā flamenko, vēderdejas, Dienvidindijas klasiskās dejas Bharata Natyam stilu, čigānu (Romu) dejas un Bolivudas stila dejas. Sniedzam deju priekšnesumus Jūsu pasākumos, festivālos, sarīkojumos, liela mēroga pilsētu svētkos u.c.  Sazināties varat arī pa e-pastu: ilze.alegria@inbox.lv; alegria.ilze@gmail.com; WhatsApp: 29453434

ZL.LV iesaka

Agris Sniedziņš, pasažieru pārvadājumi

Pils 67, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Mikroautobusu, autobusu noma, pasažieru pārvadājumi, ekskursijas.

I.K. Palīdzība, SIA

Krasta 13, Valmiera, Valmieras nov. LV-4202
Pakalpojumi:: ✓ Grauzēju (peļu, žurku u.c.) kontrole un iznīcināšana (deratizācija) ✓ Insektu kontrole un iznīcināšana (dezinsekcija) pret rāpojošiem (prusakiem, blusām, blaktīm, skudrām u.c.) un lidojošiem ( mušām, kodēm u.c.) lapseņu, iršu pūžņu likvidēšana ✓ Ūdens dezinfekcija

MBkrāsas, IK

Dārza 21, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Krāsošanas pakalpojumi. Krāsošana. Telpu un ēku kosmētiskais remonts. Sienu, fasāžu, žogu, jumtu krāsošana u.c. krāsošanas darbi. Meistars ar vairāk kā 10 gadu pieredzi palīdzēs pārvērst Jūsu krāsu idejas realitātē. Darbs tiek veikts manuāli vai izmantojot bezgaisa krāsošanas iekārtu, kas nodrošina ātru, kvalitatīvu un vienmērīgu krāsas uzklāšanu. Pakalpojumi pieejami visā Latvijā. Rīga, Rīgas rajons, Rīgas centrs, Mārupe, Jelgava, Dobele, Liepāja, Ventspils, Cēsis, Sigulda, Valmiera, Rēzekne, Daugavpils, Jēkabpils, Alūksne, Gulbene, u.c.

Lamanga, SIA, Skaistumkopšanas salons Rīgas centrā

Lāčplēša 62, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Sieviešu frizieris; ✓ Vīriešu frizieris; ✓ Matu griezums; ✓ Frizūras; ✓ Vaksācija; ✓ Weyergans procedūras; ✓ Detox programmas. 

 

Par mums:

Skaistumkopšanas salons "La Manga" sniedz frizieru un nagu kopšanas speciālistu pakalpojumus. Pieejamas efektīvas un augstvērtīgas sejas un ķermeņa kopšanas procedūras. Masāžas procedūras, Masāžas pakalpojumi Rīgas centrā.

AMR Motors, SIA, Autoserviss

Dzinējs, ritošā, bremzes, elektronika tavam auto🚘
Augusta Deglava 68, Rīga, LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Auto serviss; ✓ Rezerves daļu tirdzniecība; ✓ Keramiskie pārklājumi; ✓ Spararatu restaurācija Dzinēja diagnostika un remonts: ✓ Dzinēja diagnostika - dzinēja elektroniskā vadības bloku pārbaude, devēju, sensoru, agregātu mehānisma pārbaude, dzinēja uzrādīto kļūdu analizēšana, cēloņu atrašana, bojājumu meklēšana un novēršana ✓ Dzinēja apkope - tehnisko šķidrumu pārbaude un maiņa, zobsiksnas un rullīšu maiņa, celiņsiksnas pārbaude un maiņa ✓ Dzesēšanas sistēmas pārbaude un remonts - noplūžu defektēšana un novēršana, ūdenssūkņa, dzesēšanas radiatora maiņa ✓ Degvielas sistēmas pārbaude un remonts - dīzeļa un benzīna sistēmas degvielas sprauslu un sūkņu pārbaude/remonts/maiņa ✓ Izplūdes sistēma - izplūdes sistēmas metināšana/maiņa, katalizatoru maiņa, dpf filtru defektācija/tīrīšana/maiņa, individuāla izplūdes sistēmas izstrāde un uzstādīšana

Dental Estētika, SIA

Antonijas 8 - 1, Rīga, LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Zobu restaurācija ✓ Endodontija ✓ Ķirurgija ✓ Protezēšana ✓ Implantaloģija ✓ Bērnu stomatoloģija ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu balināšana Apraksts:

Klīnika pašā Rīgas centrā. Klīnikā "Dental Estetika" Jūs varat saņemt visa veida zobu aprūpi, sākot no profesionālās higiēnas līdz implantiem, un sakodiena korekcijas bērniem un pieaugušajiem. Jebkuru procedūru nodrošinās un veiks zobārsts, kurš ir profesionālis savā jomā, un kuram ir daudzu gadu darba pieredze savā specialitātē. Mūsu klīnikā "Dental Estetika" ir viss nepieciešamais aprīkojums no pasaules labākajiem ražotājiem. 4 kabineti ir aprīkoti atbilstoši specializācijai - terapijai, ortodontijai, ķirurģijai, higiēnista kabinetam un rentgenam (RTG).

ZL.LV iesaka

Alternatiff flowers, SIA

Mārupes 3, Rīga, LV-1002
Par uzņēmumu:

Ziedu salons "Alternatiff flowers" dibināts 2023. gada aprīlī un atrodas pašā Āgenskalna centrā. Esam jauns un visai dinamisks uzņēmums, kas diezgan ātri iekaro ziedu tirgu ar savu attieksmi, moderno redzējumu un fantastiskajiem ziedu pušķiem.

Mūsu koncepts ir piedāvāt saviem pircējiem maksimāli svaigus, interesantus, neklasisku šķirņu un krāsu grieztos ziedus, arī sezonālos no mūsuprāt labākajiem Latvijas audzētājiem. Piedāvājam arī dažādus ziedošos un zaļos telpaugus, gan lielus, gan mazākus, kurus noformēsim pēc katra klienta individuālajām vēlmēm. Apzaļumosim arī Jūsu ofisus vai jebkuras telpas ar atbilstošiem telpaugiem.

Esam padomājuši arī par to, lai katrs varētu pie mums atrast arī kādu interesantu dāvaniņu, piemēram, vāzes (stikla, betona vai keramikas), sveces, svečturus, krājkases, dažādus dekorus, Latvijā ražotas porcelāna krūzes un pat Latvijā ražotu kosmētiku.

Mūsu moto: "Ja Tu esi ŠEIT, tad Tu neesi TUR"

Māras Bize, SIA

Spilve, Spilves 16, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Darbības virzieni: ✓ saJUST, iePAZĪT, pieDZĪVOT: sensorās nodarbības /darbnīcas:Holistiska, harmoniska fiziskā un emocionālā attīstība, izbaudot dažādu sajūtu materiālu pieredzi.Piedzīvojums, izmantojot iztēli un visas savas maņas. Kreativitātes, prāta un ķermeņa elastības treniņš.Izzinošas rotaļas, kustība, ritmizēšana un savstarpējā komunikācija ir sensoro nodarbību pamats.Šajās nodarbībās /  darbnīcās daudzpusīgāk iepazīstam sevi un pasauli sev apkārt.Tas veicina pašapziņas nostiprināšanos, emocionālās inteliģences un emociju regulēšanas attīstību.Ne tikai domāt, bet arī just. Ne tikai dzirdēt, bet ieklausīties. Ne tikai skatīties, bet saskatīt.

 

✓ sarunas, konsultācijas:

Klātienē un attālināti vecākiem piedāvāju sarunas emocionālajam atbalstam gaidību laikā un pēc  bērniņa piedzimšanas.Tās ir vērtīgs resurss gan topošajiem vecākiem, gan vecvecākiem, jo bieži vien tik ļoti esam pārņemti ar mazulīša aprūpi, ka aizmirstam parūpēties par sevi pašu. Vecāku mentālā un fiziskā veselība, kā arī savu resursu turēšana līdzsvarā, ir viena no būtiskākajām sastāvdaļām, lai būtu iespējams cieņpilni un mīloši parūpēties par bērniņu. Taču, ir reizes, kad ar saviem tuviniekiem kādus jautājumus baidāmies vai kautrējamies pārrunāt. Tad noder dzirdīgas ausis, atvērta sirds un zinošs cilvēks ārpus ierastā sarunu biedru loka. Praktizēju arī darbu ar ķermeni- caur kustību, caur elpu un citām metodēm, kas ļauj būt kontaktā ar savu dabu.Konsultēju vecākus jautājumos, kas attiecas uz cieņpilnu mazuļa aprūpi, attīstību, emociju regulāciju, vides iekārtošanu pēc Montessori pamatvērtību principiem.Pēdējos gados īpaši aktualizējas jautājums par bērna adaptēšanos bērnudārzā, skolā. Arī šī ir joma, kurā sniedzu konsultācijas un dodu praktiskus padomus, lai šis laiks gan vecākiem, gan bērniem būtu pēc iespējas harmoniskāks.

✓ kolektīvu saliedēšana:

Vadu sajūtu/kustību darbnīcas gan bērniem, gan pieaugušajiem.Piedāvāju saliedēšanās aktivitātes kolektīviem.Vairāk kā 20 gadu garumā, iepazīstot cilvēkus dažādās kultūrās, vecumos un profesijās, esmu uzkrājusi bagātīgu pieredzi. Darbojoties lielākos un mazākos kolektīvos, esmu novērojusi komandas spēka nozīmi. Un komandas spēks ir ikkatrā dalībniekā!Labbūtība kolektīvā sākas ar katru no iesaistītajiem cilvēkiem. Un tad, ja ir iespēja visiem kopā kvalitatīvi, pozitīvi pavadīt laiku, tas ienes papildus prieka un iedvesmas devu, vairo sasniedzamos rezultātus.

Jūrmalas riepu centrs, SIA, riepu serviss Jūrmalā

Raiņa 31, Jūrmala LV-2011
Plašs riepu serviss ar trīs pacēlāju vietām un ļoti plašu riepu piedāvājumu:

Mūsu servisā strādā zinoši, laipni meistari, kuri vienmēr cenšas rast klientam labāko riepu piedāvājumu. Šobrīd "Jūrmalas Riepu centrs" ir vadošais riepu tirgotājs Jūrmalā. Mūsu firmas mājas lapā www.riepucentrs.lv ir izveidots internetveikals, tādēļ mūsu popularitāte ir sasniegusi arī citas pilsētas Latvijā.

Ozolaine, izglītības un atpūtas biedrība

"Jānīši", Balbiši, Ozolaines pagasts, Rēzeknes nov., LV-4633
Apraksts:

Izglītības un atpūtas biedrība „OZOLAINE” ir dibināta 2007. gada 7. novembrī, struktūrvienība - Profesionālās izglītības centrs „IDEJA” 2011. gada 22. februārī.

Tālākizglītības centra „IDEJA” mērķis ir īstenot profesionālās tālākizglītības, profesionālās pilnveides un neformālās izglītības programmas. Lai nodrošinātu iedzīvotāju iespēju paaugstināt profesionālās izglītības līmeni, apgūt jaunu profesiju vai apgūt darba tirgū aktuālās pamata prasmes, izglītības centrs piedāvā dažādas izglītības programmas, ar kurām var iepazīties mūsu mājas lapā.

Mūsu darbības panākumu pamatā ir kvalitatīvi organizēta un īstenota apmācība, augsti kvalificēti un pieredzējuši pedagogi, kā arī pozitīva un radoša izglītības vide. Rezultāts- profesionāls, konkurētspējīgs darbinieks un apmierināts darba devējs. 

Ženēva, pulksteņu servisa-remonta centrs, Lāčplēša ielā 48

Lāčplēša 48, Rīga LV-1011
Apraksts:

Veikalu tīkla "Ženēva" īpašnieks ir Latvijas firma SIA "JET", kas ir dibināta 1989. gadā. Esam slaveno Šveices pulksteņu marku - Longines, Rado, Tissot, Edox, P.Balmain, Certina, Candino un citu - autorizēts izplatītājs Latvijā. Pateicoties pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmoliem, jūs noteikti atradīsiet piemērotāko zīmolu vai dizainu. Zīmolu klāsts, kas tiek piedāvāts veikalos "Ženēva" ir - sākot no jauneklīgiem un moderniem juvelierizstrādājumiem līdz augstākās klases pulksteņiem un pazīstamiem luksusa klases juvelierizstrādājumu zīmoliem.

Aktis, SIA, Kuldīgas filiāle

Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana. Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Saldū, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Kuldīgā, Ventspilī, Liepājā, Saldū.

Corvin Real Estate, SIA

Lāčplēša 14-401, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

SIA "Corvin Real Estate" ir stabila, uz profesionālu pilnveidi un attīstību vērsta nekustamo īpašumu kompānija. Uzņēmuma 2 galvenie virzieni ir nekustamā īpašuma pārvaldīšana un investīcijas nekustamajā īpašumā. Corvin Real Estate veiksmīgas darbības virzītājspēks ir tās komanda – darbinieki ir ar 10-20 gadu pieredzi, kuri ir vērsti uz augstu klientu apkalpošanas kultūru, meklējot klientam izdevīgākā piedāvājuma vai risinājuma rašanu. Sadarbojoties ar mūsu uznēmumu, klients saņems komforta un pārliecības sajūtu.

LM Auto, SIA, autoserviss Talsos, Kurzemē

Dundagas 61, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Autocentrs Talsos. LM Auto ir pilnvarots KIA un PEUGEOT pārstāvis. Nodarbojamies ar auto remontu, apkopi, krāsošanu un rezerves daļu tirdzniecību Talsos. Apkalpojam visu marku automašīnas. Mūsu pakalpojumu klāsts iekļauj virsbūves darbus, auto dzinēju labošanu, ritošās daļas remontu un citus remontdarbus.