Centrs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Talsi, Tukums, Valmiera, Valka, Ventspils, Vidzeme, Kurzeme, Zemgale, Latgale, Latvia, Latvija Olaine, Centrs

Travertss, SIA, vieglo automašīnu, kravas auto, mikroautobusu autoserviss

Lizuma 1 k-16, Rīga LV-1006
Virsbūves remonts, ritošās daļas diagnostika, ritošās daļas remonts, Riepu balansēšana, Auto krāsošana, Auto diagnostika, Auto signalizācijas uzstādīšana, Auto signalizācijas remonts, Motoru remonts, Elektromotoru remonts, Kondicionieru uzpilde, Kondicionieru remonts, Virsbūves remonts, Ritošās daļas
ZL.LV iesaka

Astroselena, SIA, Izglītības centrs

Avotu 7 - 3, Rīga, LV-1011
Apraksts:

Astroloģiskā skola sāka savu darbību 1995. gadā. Vēlāk tā ieguva statusu - Izglītības centrs "Astroselēna". Skolas dibinātāja bioloģijas un astropsiholoģijas doktore Gaļina Svedberga kopā ar citiem pasniedzējiem vada savus audzēkņus ne tikai pa seno zināšanu ceļu, bet arī pa dzīves labirintiem un ir iemantojuši neapšaubāmu autoritāti. Mācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem , kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu. 

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga LV-1046
Vedam.lv piedāvā:: ✓ Pārcelšanās, pārvākšanās serviss ✓ Mēbeļu pārvešana / pārvietošana ✓ Biroju pārvietošana / pārvešana ✓ Kravas auto, kravu pārvadājumi ✓ Profesionālu krāvēju pakalpojumi ✓ Mēbeļu montāžu Par mums::

Vedam.lv specializējas pārcelšanās pakalpojumu sniegšanā, kravu un mēbeļu piegādē visā Latvijā. Palīdzēsim pārcelties jebkurai privātpersonai vai uzņēmumam uz jauno galamērķi. 

Visa veida mēbeļu pārvadājumi un pilns pārcelšanās serviss.

Evento, SIA, būvuzņēmums

"Silva 16A", Silva, Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4729
Par uzņēmumu:

Mūsu pieredze ir krāta nu jau vairāk kā 20 gadus. Uzņēmums SIA "Evento" dibināts 2000. gada 13. martā. Būvuzņēmumā praktiski no pirmsākumiem patstāvīgi strādā vairāki licencēti būvspeciālisti un būvobjektos strādājošo kodolu veido darbinieki ar vairākos gadu desmitos mērāmu pieredzi.

ALTAS IT, SIA

Brīvības gatve 221, Rīga, LV-1039
Apraksts:

ALTAS IT, SIA ir viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas Baltijas valstīs sāka piedāvāt inovatīvas tehnoloģijas transporta un IP videonovērošanai. Šobrīd esam oficiālie vadošo videonovērošanas un drošības risinājumu ražotāju

✓ Mobotix, ✓ Hanwha Vision, ✓ Digifort, ✓ Emitlight, ✓ STid Security, ✓ Flasheye, ✓ Sorhea, ✓ Vanderbilt, ✓ Genetec pārstāvji Baltijas valstīs.

Pateicoties mūsu prasmīgajiem darbiniekiem, uzticamajiem partneriem un inovatīvajiem risinājumiem, mēs palīdzam rast unikālus tehnoloģiskos risinājumus, kas pielāgoti klienta vajadzībām. Sniedzot atbalstu arī pēcpārdošanas procesā un drošības speciālistu apmācības, esam nodrošinājuši vadošo pozīciju tirgū, kas garantē ne tikai augstu kvalitāti, bet arī godīgumu un lojalitāti pret saviem sadarbības partneriem. Kopā ar Lietuvas kolēģiem esam uzkrājuši lielu pieredzi šajā jomā un ieguvuši izcilu reputāciju. "ALTAS IT" ietilpst "ALTAS" uzņēmumu grupā, kas ir vadošā transportlīdzekļu aprīkojuma un drošības risinājumu nozarē, ar uzņēmējdarbības pieredzi kopš 1992. gada. Savukārt "ALTAS IT" Latvija savu darbību uzsāka 2011. gadā.

Maksima Sputaja privātprakse, IK

Rīgas 111, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Pieņemam pēc iepriekšēja pieraksta.

Rēzeknes Sociālais dienests

Zemnieku 16A, Rēzekne, LV-4601
Aprūpes mājās birojs, Bērnu sociālo pakalpojumu centrs , Pensionāru sociālo pakalpojumu centrs , Patversme, Rēzeknē, atbalsta nodaļa Rēzeknē, grupu dzīvokļi, dienas centrs

Aptauju Centrs, SIA

Statistika, socioloģiskie un tirgus pētījumi
Lāčplēša 37, Rīga, LV-1011
Tikai centrs : FGD rīkošana, ideju, konceptu testi, reklāmu testi, garšas testi, produktu testi, dizaina

Limbažu novada pašvaldība, Sociālais dienests

Klostera 2, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Limbažu novada Sociālais dienests ir Limbažu novada pašvaldības domes izveidota Pašvaldības iestāde ar juridiskas personas statusu, savu nosaukumu un zīmogu.

Dienesta darbības mērķis ir veicināt un palīdzēt personām, ģimenēm, personu grupām un sabiedrībai kopumā atjaunot savu spēju patstāvīgi sociāli funkcionēt, kā arī radīt šai funkcionēšanai labvēlīgus apstākļus.

Atštaukas, Liepājas aktrišu folkloras apvienība

Bāriņu 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: 1995. gada jūnijā mēs, Liepājas teātra aktrises, nolēmām iepriecināt kolēģus sezonas slēgšanas koncertā ar Līgo dziesmām. Šajā brīdī tad arī dzima doma par "Atštaukām". Mēs nākam no visiem Latvijas novadiem, tāpēc arī dziedam dažādu novadu dziesmas. Protams, pārsvarā tās ir Kurzemes puses dziesmas, jo mūsu priekšdziedātāja bija Austra Pumpure - īsta rucavniece. Viņas dziesmu pūru izmantojam joprojām. Tā kā bieži iznāk dziedāt dažādos godos, kā jau aktrises, savas programmas veidojam kā nelielus uzvedumus, atbilstošus gadskārtu svētkiem un dažādiem godiem - kāzām, kristībām utt. Uzņem "NAMĪNĀ" viesus, sagaida ar zupu, cienastu, koncertu. Aicinām bērnus piedalīties tradicionālo svētku folkloras skoliņās. 2017. gadā Lauku Ceļotājs piešķīra folkloras grupai "Atštaukas" kultūras zīmi "Latviskais mantojums". Laipni gaidām tūristus un Liepājas viesus folkloras centrā "Namīns".

Stikāni, viesu nams

"Stikāni", Bernāni, Nagļu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4631
Apraksts: Viesu nams atrodas pašā Orenīšu dīķu krastā. Viesu namā ir 3 divvietīgi un viens ģimenes numuriņš (līdz 4 personām) ar visām ērtībām. Piedāvā putnu vērošanas ekskursiju organizēšanu un pavadību tuvākajā apkaimē un pie Lubāna ezera. Putnu vērošanas tūres Lubāna ezera apkaimē zinoša gida pavadībā. Informācijas centrs putnu vērotājiem.

Junikons (Unicone), SIA

Zvirbuļu 2 - 2, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA “Rīgas pilsētas zinātniski-pētnieciskais ģeotehniskais centrs JUNIKONS (UNICONE)” ir ģeotehniskā laboratorija, kas ir dibināta 1991.gadā un veic grunts fizikālo, mehānisko īpašību noteikšanu, minerālmateriālu testēšanu, asfaltbetona masījumu testēšanu, asfalta urbumu testēšanu kā arī veic plātnes spiedes testus, smalko daļiņu novērtēšanu (metilēnzilā tests) un kalcija (CaCo3) noteikšanu pēc daudzām testēšanas metodēm. Laboratorijas darbība ir akreditēta Latvijas nacionālajā akreditācijas sistēmā ar akreditācijas numuru LATAK-T-185-19-2000. LATAK mājas lapa http://www.latak.lv). Laboratorija ir aprīkota ar  mūsdienīgām testēšanas iekārtām, paraugu testēšanu veic augsti profesionāli speciālisti ar vairāk nekā 30 gadu darba pieredzi. Laboratorija veic kā individuālo pasūtījumu izpildi, tā arī uz sadarbības līgumu pamata. 

 

Auto vērtēšana Rīgā, Vidzemē, Eksperts A, SIA

Irbenes 14, Rīga, LV-1058
Par uzņēmumu:

T. 29418810. Auto vērtēšana, notārs, notāriem. Transportlīdzekļu vērtēšana. Kravas automašīnu novērtēšana. Piekabju, puspiekabju, traktoru, traktortehnikas, lauksaimniecības tehnikas vērtēšana. Autovērtētājs. Autovērtētāji. Autovērtējumi. Automašīnu vērtības noteikšana. Vērtēšana notāriem. Ogre, Jelgava, Sigulda, Jūrmala. Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs, uzņēmuma reģistram.

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā klīnika

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
Kolektīvs:

Mūsu darba kvalitāti pierāda 29 gadu pieredze mazo dzīvnieku veterināro pakalpojumu tirgū. SIA "Hīrons" strādā pieredzējuši sertificēti veterinārārsti, veterinārfeldšeri un veterinārārstu asistenti. Kopējais darbinieku skaits firmā šobrīd ir 12 cilvēki. Jaunie speciālisti, ienākot kolektīvā, tikuši ilgstoši apmācīti un kontrolēti, pirms uzsākuši patstāvīgu darbu ar klientu dzīvniekiem. Tas nodrošina, ka katrs mūsu klīnikas speciālists ir apmācīts veikt ārstēšanai nepieciešamo procedūru kopumu, pieņemt lēmumus un strādāt patstāvīgi. Klīnikas darbības principi nosaka, ka arī laikā, kad veterinārārsti nav darbā, viņi saņem informāciju par savu pacientu un piedalās lēmumu pieņemšanā gadījumos, kad pacienta veselības stāvoklis ir nopietns.

Kafejnīca Betija

Lāčplēša 14A, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Apraksts:

Atrodas Aizkraukles centrā, pie lielveikala "BETA", Lāčplēša ielā 14a, Aizkrauklē. Piedāvājam garšīgus ēdienus jebkurai gaumei - ļoti gardas picas, karstos un aukstos ēdienus, saldos u.c. ēdienus. Iespējams rīkot dažāda veida pasākumus. Īpaši gaidām ģimenes ar bērniem!

ZL.LV iesaka

JAM, kafejnīca

Mēs turpinām savu darbu!
Kr. Valdemāra 8A, Rēzekne, LV-4601
Apraksts: Gaumīga, pieaugušajiem un bērniem draudzīga kafejnīca pašā Rēzeknes centrā, ar ļoti garšīgiem ēdieniem un laipnu apkalpošanu, gaida Tevi ciemos.

Color, SIA

Latgales 20, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Zoopreču veikals Rēzeknes centrā. Daudzveidīga dzīvnieku barība Jūsu mīlulim. Piedāvājumā dažādu ražotāju kvalitatīva dzīvnieku barība.

ZL.LV iesaka

Dunduri, ZS

Pūpolu 6, Korģene, Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4054
Apraksts: ZS "Dunduri" sāka savu darbību vairāk nekā pirms 22 gadiem. Līdz 1993. gadam saimniecība audzēja un realizēja savu produkciju Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Krievijā, Baltkrievijā. No 1993. gada uzņēmums sāka daļu savas ražotās ārstniecības produkcijas piegādāt Latvijas aptieku tīkliem. 1997. gadā fasētā produkcija bija vairāk nekā 4 500kg sezonā, tajā skaitā aptiekas kumelīte, piparmētra, kliņģerīte, ķimenes, asinszāle, baldriāns un daudzi citi ārstniecības augi. No 2000. gada produkciju ražo ar tirdzniecības marku DUNDURI. Kopš 2004. gada sākās tēju piegāde uz Eiropu. Uzņēmuma galvenā priekšrocība ir tā, ka ražojamā produkcija tiek vākta un apstrādāta, pārsvarā izmantojot roku darbu. Pastāvīgi tiek veikta uzņēmuma modernizācija, ieviesta mūsdienīga, ekoloģiski tīra produkta ražošana. 2019. gadā saimniecība apstrādāja 35,28 hektārus lauksaimniecībā izmatojamās zemes. 2018. gadā tika uzsākta bioloģiskās lauksaimniecības zemju sertifikācija Sertifikācijas un testēšanas centrā Priekuļos.

Pasta un kurjeru serviss, SIA, starptautiskie ekspress pasūtījumi

Akadēmijas laukums 1-141, Rīga LV-1050
Mūsu darbības pamatveidi: ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde Latvijā un Baltijas valstīs 1-2 dienu laikā; ✓ Dokumentu starptautiskā kurjeru piegāde uz Krieviju, Turkmenistānu, Ukrainu, Baltkrieviju, NVS un ES valstīm; ✓ Periodisku izdevumu un grāmatu starptautiskā piegāde ES un NVS valstīs; ✓ Ierakstītas korespondences piegādes pakalpojumi tieši rokās advokātu un juridiskajiem birojiem Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Interneta veikalu preču piegādes pakalpojumi ar pēcapmaksu Latvijā un Lietuvā.