Centrs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža, Priekuļu filiāle

Priekuļi, Egļu gatve 9, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
mūžizglītība, zinātne, mācību ražošanas darbnīcas, projekti un atbalstītāji, ERASMUS +, Kompetences centrs

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža, Autotransporta un ražošanas tehnoloģijas katedra

Lēdmanes 3, Rīga, LV-1039
Profesionālā vidējā izglītība, autotransports, elektronika, sakari, metālapstrāde, enerģētika, informācijas tehnoloģijas, kokapstrāde, loģistika, sekretariāta un biroja darbs. Koledža, Koledžas, studiju programmas, kur mācīties, studijas, lekciju saraksti, informācija studentiem, uzņemšana koledžā, mācības profesionālajā

Scooters.lv, SIA

Emīlijas Benjamiņas 14, Rīga LV-1050
Rezerves daļu tirdzniecība motorolleriem Rīgā. Viss motorolleriem, Rezerves daļas motorolleriem, skuteriem. skuters.lv, skuters lv, motorolleri, skuteri, 50cc, 125cc, 2t, 4t, detaļas, detaļu tirdzniecība, tūnings, cilindrs, variators, blīve, izpūtējs, siksna, aizdedzes svece, karburators, dīze, ruļļi, bremžu kluči, gāzes trose,
ZL.LV iesaka

Domu pietura, SIA

Raiņa 19, Madona, Madonas nov., LV-4801
Domu pietura, mājas vīns, mājas vīni, mājas vīna ražošana, mājas vīnu degustācija, mājas vīnu tirdzniecība, mājas vīns Madonā, Madona, vīns Madonā, vīni no dārza un meža ogām, upeņu, jāņogu, rabarberu, ķiršu, ābolu, pīlādžu, cidoniju, melleņu, dzērveņu, aveņu, aroniju, plūmju u.c.

Alojas veselības aprūpes centrs, SIA

Rīgas 10, Aloja, Limbažu nov., LV-4064
Apraksts:

Ilgstošās sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas institūcija - Alojas veselības aprūpes centrs. Aprūpējam pensijas vecuma cilvēkus, invalīdus ar fiziska rakstura traucējumiem vai ar garīga rakstura traucējumiem, I un II grupas invalīdus.

VL Kravas, SIA SERVISS VLK

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.
ZL.LV iesaka

Latvijas Banka, Latvijas Republikas centrālā banka

Krišjāņa Valdemāra 2A, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Latvijas Republikas centrālā banka

District Heating Partner, SIA

Stabu 94, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "District Heating Partner" ir projektēšanas un inženierijas uzņēmums siltumenerģijas ražošanas un piegādes nozarē. 

ZL.LV iesaka

Baltex Group, SIA

Leņķa 9, Rīga, LV-1006
Apraksts: SIA „Baltex Group” ir 2010. gadā dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar projektēšanu un nodrošina pilnas komplektācijas būvprojektu izstrādi - arhitektūras risinājumus, inženiertīklu projektēšanu, topogrāfisko uzmērīšanu, ēku tehnisko apsekošanu un būvprojektu vadību. Uzņēmuma darbības laikā ir tapuši kultūras centri, skolas, bērnudārzi, pašvaldību administratīvās ēkas, noliktavas, stadioni un citas ēkas, kā arī veikti labiekārtošanas darbi.
ZL.LV iesaka

ABA Terapija, SIA ABA-ABC

Saules 19, Madona, Madonas nov., LV-4801
Pakalpojumi: ✓ ABA Nodarbības ✓ Silto graudu nodarbības ✓ Smilšu spēles nodarbības ✓ Audiologopēds ✓ Logopēds ✓ ADOS tests Apraksts:

ABA terapijas centrā "Dod roku" piedāvājam veikt ADOS testu, ABA, audiologopēda, logopēda, smilšu un silto graudu nodarbības.

Mūsu komandu veido 8 speciālisti, kuri parūpēsies par bērna prasmju pilnveidošanu.

Mūsu speciālistu komanda kopš 2022. gada nodrošina kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanu ģimenēm ar bērniem, kuri saskarās ar AST, UDHS un citiem attīstības traucējumiem.

Šobrīd mūsu pakalpojumi ir pieejami Madonā, kā arī divās pakalpojumu sniegšanās vietās Jēkabpilī un Rēzeknē!

Siltumsūkņu centrs, SIA

Robežu 46, Rīga LV-1004
Preces: ✓ Gaiss-gaiss siltumsūkņi ✓ Gaiss-ūdens siltumsūkņi ✓ Zeme-ūdens siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Gāzes apkures katrli ✓ Saules baterijas ✓ Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas Apraksts:

Siltums ir mums visapkārt. To mūsu planētai neizmērojamos kvantumos nodrošina mūsu tuvāka zvaigzne- Saule. Tas slēpjas pazemes dzīlēs. To glabā ūdens masīvi. Tamdēļ mūsu atbilde apkures jautājumam ir siltumsūknis. Mūsu specialitāte un kompetence ir siltumsūkņu tirdzniecība, montāža un apkope.

General Serviss, SIA, veļasmašīnu, sadzīves tehnikas remonts, visa Latvija

Ģerāniju 3, Rīga LV-1067
Autorizēts servisa centrs:

SIA "GENERAL SERVISS" ir pasaules vadošo ražotāju autorizēts servisa centrs, kas remontē produkciju tādiem zīmoliem kā Ariston, Braun, BOSCH, SONY, Stinol, Indesit, Nardi, Liebherr, Whirlpool, Dyson Siemens, Gaggenau, Gorenje, Neff, Hotpoint, Funai. Bez tam apkalpojam arī Samsung, LG, Panasonic, Aistar, Beko, Vido, Mastercook, Blomberg, Dyson, Fagor, Zemler, Jetair, Bomann, Haieri, Kenwood, DeLonghi u.c. Klientu ērtības labad veicam (sadzīves tehnikas) remontus viņu mājās. SIA "GENERAL SERVISS" ir BRAUN autorizēts servisa centrs Latvijā. BRAUN tehnikas garantijas un pēcgarantijas remonts un apkalpošana, BRAUN rezerves daļas un aksesuāri. Meistars, inženieris, tehniķis, Jūrmalā, Rīgā.

Martina serviss, SIA, nekustamo īpašumu, komerctelpu noma Rīgas centrā

Lāčplēša 51-1, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Martina serviss" jau kopš 1998. gada nodarbojas ar namu apsaimniekošanu. Uzņēmums piedāvā arī dzīvokļu un komercplatību nomu.

ZL.LV iesaka

Uber Auto, SIA, auto lūku remonts, tehniskā palīdzība uz ceļa

Brāļu Kaudzīšu 52, Rīga, LV-1021
Pakalpojumi: ✓ Eļļas un filtri; ✓ Motora remonts; ✓ Gaisa kondicionieru uzpilde; ✓ Bremžu remonts; ✓ Riepu nomaiņa; ✓ Metināšanas darbi; ✓ Datoru diagnostika; ✓ Krāsu darbs; Serviss: Ja jums ir nepieciešama kvalitāte, kuru sagaidāt no servisa centra, bet ar personīgāku un draudzīgu atmosfēru, to esat atradis. Mūsu auto remontdarbnīca var apkalpot dažādus modeļus. Mēs veicam tikai to darbu, kas nepieciešams, lai atrisinātu jūsu problēmu. Pie mums arī ir dažādas akcijas.

Yagi Development, SIA

Krišjāņa Valdemāra 100, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Jumta remonts, ✓ kapitālais remonts, ✓ komerciālā nekustamā īpašuma remonts, ✓ rūpniecisko grīdu remonts, ✓ stāvvietu remonts, ✓ mazstāvu būvniecība, ✓ projektēšana un dizains, ✓ iekārtu montāža. Par uzņēmumu:

SIA "YAGI Development" ir komerciālo un dzīvojamo nekustamo īpašumu objektu projektēšanas un būvniecības ģenerāluzņēmējs. Mūsu uzņēmums ir uzticams un profesionāls partneris būvniecības, inženiertehnisko un hidroizolācijas pakalpojumu tirgū Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

RBB Serviss, SIA

Krustpils 15 k-1, Rīga, LV-1073
Tehnoloģijas un iespējas:: ✓ Vibrodiagnostikas iekārtas; ✓ Lāzercentrēšanas iekārtas; ✓ Dinamiskās balansēšanas stends līdz 3,5t; ✓ Iekārtu pārbaudes stends līdz 1000 kW; ✓ Platība 1800 m2; ✓ Krānu celtspēja 15 t; ✓ Žāvēšanas krāsns; ✓ Apdedzināšanas krāsns ar temperatūras kontroli; ✓ Termiskās pārbaudes iekārtas; ✓ Transports izbraukuma servisam un iekārtu piegādei.

Remontserviss.lv, SIA, Sadzīves tehnikas remonts Rīgā, Jūrmalā, Tukumā

Šēseles 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

SIA "Remontserviss.lv" veic sadzīves tehnikas diagnostiku, remontu, uzstādīšanu, kā arī profesionālu tehnikas apkalpošanu. Pieredzējuši remonta meistari izbrauc pie klienta mājās. Remontu veicam jebkura ražotāja sadzīves tehnikai, tajā skaitā Electrolux, AEG, Zanussi, Bosch, Samsung, LG, Candy, Ariston, Fagor, Esco, Eiron, Elgenius, Ardo, Whirlpool, Ignis, Brandt, Indesit, Beko, Bomann, Blomberg, Gorenje, Clatronic, Haier, Hoover, Panasonic, Siemens, Snaige u.c. Remontu veicam Rīgā, Jūrmalā, Rīgas, Jelgavas, Tukuma, Dobeles, Saldus, Talsu, Kuldīgas u.c. novados.

Remontserviss.lv, SIA, Sadzīves tehnikas remonts Rīgā, Jūrmalā, Tukumā

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
tehnikas labošana, ELEKTROLUX serviss, Snaige serviss, Beko serviss, Snaige ledusskapju remonts, servisa centrs , aksesuāru tirdzniecība, Sadzīves tehnikas apkope, rezerves daļas, Sadzīves tehnika, autorizētais servisa centrs

LM Juridiskais birojs, Rīgas centrā

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 58 - kab.K517, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Juridiskie pakalpojumi Rīgas centrā, Brīvības ielā 58-6. ✓ Komercsabiedrību dibināšana, likvidācija Rīgā, Rīgas centrā. ✓ Firmu, privātpersonu maksātnespēja Rīgā, Brīvības ielā 58-6. ✓ Advokāta pakalpojumi Rīgas centrā, Brīvības ielā 58-6. ✓ Izbraukums pie klienta. ✓ Apkalpošana visā Latvijā.
ZL.LV iesaka

Salons Saule

Kuldīgas 14/16, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

Salons "Saule" - profesionāli meistari skaistumkopšanā. Permanentais grims.HiFu sejas un ķermeņa liftings. Solāriji, kosmetologs, vaksācija, pīrsingsun citas procedūras.