Centrs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Spilvenu serviss, SIA, Spalvu, dūnu spilvenu un segu tīrīšana, izgatavošana

Turpinām strādāt klātienē!
Ģertrūdes 103, Rīga, LV-1009
Tīrītava, ķīmiskā tīrītava, segas, sega, spilveni, šūšana, nestandarta izmēri, bērniem, kvalitatīvi, zemas cenas, lētas cenas, dezinficēšana, spalvu spilvens, spilveni, spalvu audums, audumi. Pēļu izgatavošana, pēļu, segu, dūnu izstrādājumu, pēc individuāla pasūtījuma, izstrādājumu izgatavošana, segu un spilvenu mazgāšana,
ZL.LV iesaka

Pireka, SIA

Rītausmas 23, Rīga, LV-1058
KIMBERLY CLARK higiēnas preces, higiēnas risinājumi, roku dvieļi, roku salvetes, tualetes papīrs, wc salvetes, putu ziepes, ziepes, roku dezinfekcija, dezinfektants, AQUARIUS, dozatori, turētāji, Airflex, Kleenex, Scott, Hostess, Slimroll, Nonstop. WYPALL, drānas slaucīšanai, bezpūku drānas, nepūkojošas salvetes, bezšķiedru.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Frēzēšana, virpošana, CNC, frēzes, virpas, kompjūtervadība, ЧПУ, metāla apstrāde, plastikātu apstrāde, ražošana, izgatavošana, ražotājs, rūpnīca, darbagaldi, CNC vadība, CNC darba centri. PTFE, ePTFE, teflons, ftoroplasts, fUM lentes, blīves, blīvju aploksnes, FEP, ftoroplasts, ftoroplasti, teflona loksnes, ptfe stieni, ptfe caurules,

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58A, Rīga, LV-1004
Konferences, Konferenču organizēšana, Telpu noma, Ofisa, biroja telpas, Svētki, Ēdināšana, Kafijas pauzes, Semināri, Pasākumu apskaņošana, Tehniskais nodrošinājums, Telpas semināriem, prezentācijām, svinībām, Biznesa pusdienas, Banketi, Semināru telpas, Pārrunu zāle, Svinību, svinīgo pasākumu organizēšana, Konferenču zāles,
ZL.LV iesaka

Latgales Reģionālais atbalsta centrs Rasas pērles, nodibinājums

"Varavīksne", Rugāju pagasts, Balvu nov., LV-4570
Apraksts: Latgales reģionālais atbalsta centrs "Rasas pērles" - sociālā rehabilitācija vardarbībā cietušām personām.

Akvilona, SIA, Dziedniecības centrs

Tērbatas 49/51-1, Rīga LV-1011
Apraksts:

Starptautiskajā dziedniecības akadēmijā "Akvilona" ir iespējams apgūt dziedniecību, medicīnas pamatzināšanas (anatomija, psihiatrija, fizioloģija un patoloģija), pirmās palīdzības sniegšanu, psiholoģiju, psihoterapiju, holistiku, enioloģiju, homeopātiju, kosmohumānismu, fitodziedniecību u.c. mācību priekšmetus, sīkāk www.akvilona.lv.

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71A - 4, 2.st., Rīga, LV-1039
Par mums:

"Life Harmony" darbojas speciālisti ar ilggadēju pieredzi un zināšanām par cilvēka ķermeni un tā atveseļošanu. Rehabilitācijas centra procedūrās tiek apvienotas dažādas medicīnas un dziedināšanas metodes no visas pasaules, piemēram, senās latviešu fitoterapijas zināšanas, Tibetas medicīna, Ajūrvēda, kā arī tiek ņemti vērā jaunākie pētījumi tradicionālās medicīnas jomā. Tas veido šī centra unikalitāti un daudzpusīgo pieeju ikkatram klientam. Mēs piedāvājam ārstnieciskās masāžas, aromamasāžas, fitoterapijas, kā arī citas spa un masāžu procedūras. Tiek sniegti profesionāli apmācību kursi, lai interesenti kļūtu par pieprasītiem meistariem!

Akadēmiskās informācijas centrs, nodibinājums

Dzirnavu 16 - 3.st., Rīga, LV-1010
Apraksts: AIC ir Izglītības un zinātnes ministrijas dibināta iestāde, kas pilda ārvalstīs izsniegtu izglītības dokumentu un akadēmiskos grādus apliecinošu dokumentu ekspertīzi un citas ar izglītības dokumentu atzīšanu un starptautisko informācijas apmaiņu saistītas funkcijas, kā arī veic augstākās izglītības iestāžu, studiju virzienu akreditācijas un studiju programmu licencēšanas organizēšanu. AIC kopš 1995. gada ir Latvijas pārstāvis Eiropas Padomes/UNESCO diplomatzīšanas tīklā ENIC un Eiropas Savienības diplomatzīšanas tīklā NARIC.

AIC kopš 2003. gada ir informācijas institūcija par ārvalstīs iegūtas profesionālās kvalifikācijas atzīšanu reglamentētajās profesijās. AIC izsniedz profesionālās kvalifikācijas atzīšanai ārvalstīs nepieciešamo izziņu, kas apliecina profesionālo pieredzi un tiesības darboties nereglamentētajās profesijās Latvijā. Kopš 2004. gada AIC ir arī Nacionālais Europass centrs, kura uzdevums ir nodrošināt Eiropas Savienības līmeņa iniciatīvas EUROPASS aktivitātes Latvijā. Kopš 2008. gada AIC darbojas kā Latvijas nacionālais koordinācijas punkts nacionālās kvalifikāciju ietvarstruktūras pielīdzināšanai Eiropas kvalifikāciju ietvarstruktūrai un nodrošina atbalstu Latvijas izglītības kvalifikāciju piesaistei Eiropas kvalifikāciju ietvarstruktūrai, kā arī sniedz informāciju par pielīdzināšanas procesu. No 2015. gada AIC kompetencē ir augstākās izglītības iestāžu, studiju virzienu akreditācijas un studiju programmu licencēšanas organizēšana, kā arī citi ar augstākās izglītības kvalitātes nodrošināšanu saistītie uzdevumi.

Apartments Group, SIA

Gaismas 20B, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Pakalpojumi:: ✓ SPA centrs ✓ Trenažieru zāle ✓ Tenisa korti ✓ Kosmetologa pakalpojumi ✓ Datorspēļu klubs ✓ Svinības un pasākumi ✓ Nomas pakalpojumi Par mums:

Viesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Aizkraukle atrodas Latvijas lielākās upes "Daugavas" krastā, kur arī atrodas Latvijā lielākā hidroelektrostacija "Pļaviņu HES". Aizkraukle - vēsturiski saukta par "Stučku" atrodas pa vidu vēsturiskām kultūras vietām - Kokneses pilsdrupas, Aizkraukles pilskalns, Staburags "Dieva auss". Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti. 51 gaišas un mājīgas istabas, pieejami vienvietīgi, divvietīgi numuri ar atsevišķām gultām, divvietīgi numuri ar lielo gultu, kā arī ģimenes numuri un Lux numuri. Viesnīcā pieejams restorāns, kurā varēsiet mieloties ar gardu maltīti. Blakus viesnīcai atrodas tenisa klubs "Vilar", kurā ir trenežieru zāle un pirtis.

Darmaway® Akadēmija

Krišjāņa Barona 88 - 127c.kab., Rīga, LV-1001
Apraksts:

"Darmaway® Akadēmija" - Tu esi šeit, lai dzīvotu, lai mīlētu, lai mācītos, lai radītu un baudītu. Akmeoloģija. Jaunās enerģijas. Karmas mācība. Enerģētikas balansēšana. Naudas mācība. Zemapziņa un DNS struktūra. Radošuma aktivizācija.

Pest Solutions, SIA

Lidoņu 15 - 21, Rīga, LV-1055
Apraksts:

"Pest Solutions" apkaro kukaiņus, grauzējus. Apkarojam blaktis, prusakus, žurkas un citus kukaiņus, grauzējus. Sadarbojamies ar uzņēmumiem, iestādēm, privātpersonām. Strādājam visā Latvijā!

Rubenhair Baltika, SIA

Republikas laukums 3-12, Rīga LV-1010
MATU UN UZACU TRANSPLANTĀCIJA: ✓ Matu transplantācija Matu pārstādīšana, kurā izmanto paša pacienta matus. Pārstādītos matus nav iespējams atšķirt no dabīgajiem matiem. ✓ Uzacu transplantācija Jums ir iespēja atjaunot savas uzacis. Procedūra sniedz iespēju iegūt tieši jums vēlamo uzacu formu un kuplumu. ✓ Ārsts trihologs Palīdzēs jums, ja ir sākusies matu izkrišana. Pēc analīžu rezultātu apkopošanas izstrādās ārstēšanās kursu. ✓ Ārsts dermatologs Ādas problēmu diagnostika un ārstēšana, papilomu un kārpu noņemšana, dzimumzīmju diagnostika . ✓ Estētiskā kosmetoloģija Mīmisko un vecuma krunciņu izlīdzināšana bez injekcijām un ķirurģiskās iejaukšanās.

Love Home Riga, SIA

Kārļa Mīlenbaha 4, Rīga, LV-1050
Piedāvājam:: ✓ Psihologa pakalpojumi ✓ Pāru attiecības ✓ Attiecību psihologs ✓ Pāru attiecību konsultācijas ✓ Attiecību treneris ✓ Sieviešu, vīriešu reproduktīvā veselība ✓ Pāru seksualitāte ✓ Attiecību pilnveidošana ✓ Bērnu psiholoģija ✓ Konsultācijas pāru attiecībām ✓ Astrologs

Zvejnieksēta, viesu nams

Dzintaru 36, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov., LV-3466
Kempings "ZvejniekSĒTA": KEMPINGS atrodas klusā ciematā 300 metru attālumā no Baltijas jūras (Jūras ielā 4, Pāvilostā). 12 minūšu pastaigas attālumā no Baltijas jūras. Kotedžās ir vienkāršs koka interjers. Viesiem ir pieejama: ✓ Koplietošanas dušas telpas ✓ Katrai kotedžai ir terase ✓ Tiek nodrošināts ledusskapis, elektriskā tējkanna un elektriskā plīts ✓ Bērniem uz vietas ir pieejams rotaļu laukums ✓ Grila iekārtas Tuvākais veikals, kafejnīca, autoosta un Tūrisma informācijas centrs ir 1 km attālumā no kempinga. Kempinga ZvejniekSĒTA administrācija var noorganizēt izbraucienus ar laivu.

EMI Auto, SIA

Mehanizācijas 14, Svētciems, Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4033
Rezerves daļas tiešsaistē:

Oriģinālas lietotas Emi Auto, SIA rezerves daļas tiešsaistē vietnē rrr.lt - ērti, ātri un ērti. Netērējiet laiku braucot uz veikalu, ja ar dažiem peles klikšķiem varat iegūt pareizās rezerves daļas automašīnai! Nodrošinām ātru preču piegādi uz Rīgu, Daugavpili, Liepāju un  citām pilsētām Latvijā un ārvalstīs. Un tas vēl nav viss. Mēs piedāvājam pievilcīgu naudas vērtību tiem, kas vēlas maksāt mazāk, nezaudējot kvalitāti.

ZL.LV iesaka

B Bārs, bārs-restorāns Vecrīgā

Doma laukums 2, Rīga, LV-1050
Apraksts:

B Bārs Restorāns atrodas Vecrīgā, Doma baznīcas pakājē. Šī ir vieta, kur apvienots labs un kvalitatīvs restorāns un mūsdienīgs kokteiļu bārs ar plašu vīna karti. Ēdienu pagatavošanā tiek izmantoti vietējie Latvijas produkti. Ļoti iecienītas ir biznesa pusdienas un laimīgā kokteiļu stunda darba dienās. Profesionāli bārmeņi piedāvā kokteiļu pagatavošanas meistarklases un balzama degustācijas. Draudzīga un nepiespiesta atmosfēra šeit mijas ar kvalitāti un ieturētu stilu.

vissklimatam.lv

Baltā 1B, Rīga, LV-1055
Apraksts:

Uzņēmums piedāvā klimata risinājumus dzīvojamās telpās, ofisos, rūpnieciskos objektos, tirdzniecības centros. Konsultējam, projektējam un uzstādam. Speciālisti palīdzēs izvēlēties piemērotāko aprīkojumu un atbildēs uz visiem interesējošiem jautājumiem.

BSO Group, SIA, bstore.eu interneta veikals

Gustava Zemgala gatve 71, Rīga, LV-1039
Frizieru, skaistumkopšanas salonu un spa centru preču un piederumu veikals: ✓ Profesionālie manikīra un pedikīra piederumi ✓ Epilācijas līdzekļi un piederumi ✓ Depilācijas kosmētika ✓ Depilācijas vaski ✓ Skropstas un uzacis ✓ Profesionālā kosmētika ✓ Matu kopšana ✓ Sejas ādas kopšana ✓ Ķermeņa kopšana ✓ Roku kopšana ✓ Pēdu kopšana ✓ Frēzes uzgaļi manikīram un pedikīram ✓ Frizieru instrumenti ✓ Frizētavu aprīkojums un piederumi ✓ Dezinfekcijas šķidrumi ✓ Aprīkojums un mēbeles skaistumkopšanas saloniem un SPA centriem ✓ Vienreizlietojamās preces ✓ Tetovēšanas aprīkojums  ✓ Aksesuāri nagiem ✓ Nagu kopšanas instrumenti ✓ Nagu kopšanas šķidrumi ✓ Nagu dizaini ✓ Gēllakas

Bumbu Terapija, SIA

Jelgavas 63 - 101, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Lielākais bumbu baseins Latvijā. Tiekamies bumbu terapijā. Plašas, mājīgas un modernas telpas Tavai ballītei. Telpu noma 220 m2 līdz 70 cilvēkiem. Garantēta jautrība kā lieliem, tā maziem. Rotaļu zona. Ēdamzona.

Viss, lai radītu neaizmirstamus svētkus. Ballīšu vadītāji animatori sastādīs individuālu programmu atbilstoši tēlam un tēmai. Ziemassvētku pasākumi. Lieldienu svinības. Svētki, dzimšanas diena. Kristības.Izlaidums. 8.MARTS. Jubileju, svētku, dzimšanas dienu , bērnu pasākumu organizēšana. Bērnu ballītes Rīgā. Ģimenes vai darba balles. Māmiņu saiets Bumbu Terapijā.

Uz vietas vienmēr ir eksotiskie dzīvnieki, ko ir iespēja aplūkot, paņemt rokās, putnuzirneklis, tarantuls un aizsargājamā suga, bullpiton čūska. (Vienmēr atradīsies aizvērtos terārijos).

berniem.lv, Attīstošas spēles, attīstošas rotaļlietas, sporta spēles bērniem, Montessori rotaļlietas Egle RIS, SIA

Ilgas 4A, Jūrmala LV-2008
berniem.lv, interneta veikals:

Piedāvātās attīstošās spēles un rotaļlietas veicina bērnam piemītošās pozitīvās iezīmes: spontanitāti, prieku, radošumu, atvērtību jaunām idejām, izziņas aizrautību.

Mācību līdzekļi un materiāli, bērnu sporta preces, rehabilitācijas inventārs un multisensorās iekārtas – ir pielāgotas bērnu iespējām, viņu vajadzībām, vecāku vēlmēm un mācību programmām.

Gatavojam: individuālus piedāvājumus, tehniskās specifikācijas publiskajiem iepirkumiem un cenu aptaujām.

Mums sagādā gandarījumu apmierināti pircēji un priecīgi bērni.

Galvenie produktu bloki:

Attīstošās spēles bērniem Montessori spēlesSmilšu terapijas figūrasSpēles lomu rotaļām Kluči un konstruktori Sensorās attīstības spēlesLogopēdiem Multisensorās istabas