Centrs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Zoobums, ZOO veikals Jēkabpils TC Mego

Vienības 1A, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Zoo centrs , ZOO, Zoo serviss, Pet Pro serviss, Pet Net, veterinārā, veterinārā aptieka, aptieka, vet,

Zoobums, ZOO veikals Ogre TC Elvi

Mālkalnes prospekts 3, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Zoo veikals, dzīvnieku barība, zoo preces, dzīvnieku aksesuāri, dzīvnieku būri, mājdzīvnieki, dekoratīvie dzīvnieki, Oldana. Zoo veikali, zooveikals, zoo veikals. Dzīvnieki, dzīvnieku, dzīvniekiem, suņi, suņu, suņiem, kaķi, kaķu, kaķiem, zivis, zivju, zivīm, putni, putnu, putniem, bruņurupuči, grauzēji, grauzēju, grauzējiem, barība,

Zoobums, ZOO veikals Koknese TC Maxima

1905. gada 8A, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Zoo centrs , ZOO, Zoo serviss, Pet Pro serviss, Pet Net, veterinārā, veterinārā aptieka, aptieka, vet,

Zoobums, ZOO veikals Valmierā TC Maxima

Rīgas 46, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Zoo centrs , ZOO, Zoo serviss, Pet Pro serviss, Pet Net, veterinārā, veterinārā aptieka, aptieka, vet,

Zoobums, veikals

"Piebalgas 85", Vaives pagasts, Cēsu nov., LV-4136
Zoo centrs , ZOO, Zoo serviss, Pet Pro serviss, Pet Net, veterinārā, veterinārā aptieka, aptieka, vet,

Tukuma Riepu Centrs

"Riepu serviss", Slampes pagasts, Tukuma nov., LV-3133
Riepu maiņa, balansēšana, remonts, riepu serviss Tukumā, Riepu centrs .

Tukuma riepu centrs, SIA, Riepu serviss

Zemītes 5-4.bokss, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Apraksts:

SIA "Tukuma Riepu Centrs" ir ģimenes uzņēmums, kurš dibināts 1993. gadā. Kopš 1996. gada uzņēmums nemainīgi ir specializējies jaunu, lietotu un atjaunotu riepu pārdošanā, balansēšanā, montēšanā un remontēšanā, disku pārdošanā un remontēšanā (valcēšana un metināšana), arvien paplašinot savas zināšanas šajā jomā un piedāvājot klientiem arvien plašāku preču un pakalpojumu klāstu. Pašreiz apkalpojam savus klientus Tukuma pilsētā un Tukuma novada Ozolnieku ciemā. Mūsu klienti ir gan privātpersonas un uzņēmumi, gan zemnieku saimniecības un meža apsaimniekotāji.

ZL.LV iesaka

Ālante DN, SIA, Aptieka

Cialkovska 3, Daugavpils, LV-5410
Apraksts:

SIA “Ālante DN” ir zāļu mazumtirdzniecības uzņēmums, kas atrodas Daugavpilī un piedāvā plašu farmaceitisko produktu klāstu vietējiem iedzīvotājiem. Uzņēmums tika dibināts 1998. gadā, kad tika atvērtas divas aptiekas, kas ātri kļuva par nozīmīgu veselības aprūpes centru pilsētā.

ZL.LV iesaka

Vak-Ba, SIA, Instrumentu veikali Rīgā

Firsa Sadovņikova 13, Rīga, LV-1003
Apraksts: SIA „VAK-BA” dibināta 1993. gadā ar mērķi veidot uzņēmumu, kas nodarbosies ar patērētāju apgādi ar metālapstrādes un citiem tehniskajiem instrumentiem. Šis uzdevums tiek veiksmīgi realizēts. Uzņēmums jau daudzus gadus nodarbojas ar metālapstrādes instrumentu u.c. darbarīku un instrumentu mazumtirdzniecību. Mēs piedāvājam instrumentus un darba rīkus gan profesionāļiem, gan amatieriem un iesācējiem. Uzņēmuma piedāvātajā sortimentā ir rokas instrumenti atslēdzniekiem, frēzētājiem un virpotājiem, abrazīvie un dimanta instrumenti, kā arī mērinstrumenti, elektroinstrumenti, kokapstrādes un celtniecības instrumenti.

Karāls Plus, SIA, Apbedīšanas birojs un kremācijas pakalpojumi

Šarlotes 1-, Rīga LV-1001
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Bēres; ✓ Kremācija; ✓ Bēru mielasti; ✓ Transportēšana no/uz Eiropu. Apbedīšanas cenu piedāvājumi:

Apbedīšanas birojs "Karāls" piedāvā plašu cenu diapazonu, kas atbildīs jebkuram budžetam un vēlmēm. Aizgājušā tuvinieki var izvēlēties apbedīšanas servisu un apbedīšanas piederumus no vispārējās cenu lapas vai izvēlēties kādu no piedāvātajām paketēm, kas būs ērti un ļaus arī ietaupīt.

Karāls Plus, SIA, apbedīšanas birojs un kremācijas pakalpojumi

Mārupes 5, Rīga LV-1002
Var zvanīt: Jebkurā diennakts laikā klienta tuvinieki/radinieki var zvanīt uz bezmaksas tālr. 80007044. Katru situāciju mēs izskatām individuāli, jo mums pirmajā vietā ir klients. Uzņēmumā darbojas atlaižu sistēma. Apbedīšanas cenu piedāvājumi: Apbedīšanas birojs „Karāls” piedāvā plašu cenu diapazonu, kas atbildīs jebkuram budžetam un vēlmēm. Aizgājušā tuvinieki var izvēlēties apbedīšanas servisu un apbedīšanas piederumus no vispārējās cenu lapas vai izvēlēties kādu no piedāvātajām paketēm, kas būs ērti un ļaus arī ietaupīt.
ZL.LV iesaka

Veselības centrs KRIOSAUNA -160ºCRYO Purvciemā

Stirnu 10, Rīga, LV-1082
Kriosaunas ieguvumi:: ✓ liela daudzuma tauku sadedzināšana ✓ augstas sportiskās formas uzturēšana, atjaunošana pēc traumām un fiziskajām slodzēm (palielina fizisko izturību par 6 – 8%); ✓ ādas tonizēšana, uzlabošana un tūsku likvidēšana; ✓ efektīva pretcelulīta procedūra; ✓ dažādu mugurkaula slimību profilakse; ✓ būtiska sāpju sindroma samazināšana un raksturīgas sastinguma artrozes, artrīta un radikulīta samazināšana; ✓ sagatavošana lielai neiru un fiziskai slodzei; ✓ organisma kopējā tonusa paaugstināšana, sāpju sliekšņa paaugstināšana; ✓ imunitātes pastiprināšana, rūdīšana; ✓ organisma novājināto funkciju atjaunošana; ✓ stresa, hroniskā noguruma, depresijas stāvokļa noņemšana; ✓ paģiru sindroma noņemšana; ✓ asinsrites uzlabošana; ✓ normalizē centrālās nervu sistēmas darbību un nervu sistēmas veģetatīvo darbību; ✓ alerģiskā stāvokļa likvidācija (bronhiālā astma, dermīti utt.); ✓ hronisko saslimšanas gadījumu profilakse, kas saistīti ar endokrīniem un imūniem procesiem;
ZL.LV iesaka

Veselības centrs KRIOSAUNA -160ºCRYO Pārdaugavā

Uzvaras bulvāris 10, Rīga, LV-1048
Kriosauna, krioterapija, kriomasāža, krioprocedūra, krio, celulīta samazināšanās, ādas slimību ārstēšana, seboreja, aukstuma terapija, sporta medicīna, organisma atjaunošana, ķermeņa atjaunošana, fizikālā terapija, psoriāze, rehabilitācija, notievēšanas procedūras, enerģijas atjaunošana, balsts kustību aparāta ārstēšana,

Kuehne + Nagel, SIA, Kravu pārvadājumi, loģistika, noliktavu pakalpojumi

"Rudeņi 2", Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2118
KN EuroDirect un KN EuroLink:

KN EuroDirect

✓ Mūsu panākumu pamatā ir katra klienta individuālo vēlmju izpilde, mūsu specifiskās zināšanas un mūsu darbinieku pieredze. Jūs varat paļauties uz viņu uzticamajiem loģistikas un transportēšanas risinājumiem (kuri ir pielāgoti dažādu uzņēmējdarbības nozaru prasībām), kuri kļūs par jūsu atvērtajiem vārtiem uz visas Eiropas tirgu.

KN EuroLink

✓ KN EuroLink pietuvina Jūs Jūsu klientiem, nodrošinot ātrus, uzticamus un ekonomiskus komplektēšanas risinājumus visā Eiropā. Ar vairāk nekā 180 Kuehne + Nagel filiālēm un centriem, mūsu Eiropas sauszemes kravu pārvadājumu tīkls nodrošina plašu pārklājumu un augstu pārvadājumu blīvumu. Mūsu labi apmācīto vietējo ekspertu komandas piedāvā visaptverošu loģistikas prasmju klāstu. Mēs vienmēr spēsim Jums piedāvāt individuālus Eiropas mēroga risinājumus neatkarīgi no tā, kādi transportēšanas vai loģistikas pakalpojumi ir jums nepieciešami.
ZL.LV iesaka

Riepulis Rent a Car, SIA, auto noma Rīgā

Lubānas 22, Rīga, LV-1019
Apraksts: Auto un piekabes noma (īre) Rīgā, rent car Riga

Fotostudijas.lv- Fotogrāfs, Fotostudijas un fototehnikas īre

Lāčplēša 70, Rīga, LV-1011
Apraksts: Fotosesijas un video filmēšana studijā vai izbraukumā. Studijas īre – divas zāles Studija1 un Studija 2 ar cikloramu. Fotosesijas dāvanu karte – lieliska dāvana ikvienam.

Dizains un Druka, SIA, Tipogrāfijas pakalpojumi, Lielformāta digitālā druka

Lāčplēša 70 - 2, Rīga, LV-1011
Apraksts: Dizaina izstrāde un maketēšanas pakalpojumi. Nodrukāsim ātri un kvalitatīvi: ofseta vai digitālā druka, sietspiede, kopēšana un pavairošana, pēcapstrādes pakalpojumi.
ZL.LV iesaka

TUV NORD Baltik, SIA

Sāremas 3, Rīga, LV-1005
✓ Produkcijas, iekārtu un ierīču sertifikācija CE marķējumam ✓ Profesionālas kvalifikācija sertifikācija (metālapstrādes nozares profesijas, nesagraujošās testēšanas specialitātes, būvniecības nozares speciālitātes) ✓ Metināšanas ražotņu, metināšanas un lodēšanas procesu sertifikācija ✓ Būvizstrādājumu sertifikācija ✓ Produkcijas sertifikācija Eksportam uz Eirāzijas Ekonomiskā Savienības (EES) valstīm

 

✓ Elektronisko un elektrisko iekārtu un ierīču laboratoriskā testēšana (ES notificētā, LV akreditētā testēšanas laboratorija) ✓ Nesagraujošā testēšana - testēšanas laboratorija ✓ Mehāniskā (sagraujošā) testēšana - testēšanas laboratorija ✓ Diagnostiskā testēšana maģistrāliem cauruļvadiem, cauruļvadu sistēmām, rezervuāriem, spiedieniekārtām u.c. (t.sk. Akustiskā Emisija, MFL diagnostika, Robotu diagnostika, utt.)

 

✓ Bīstamo iekārtu tehniskās pārbaudes (inspicēšanas): celšanas iekārtas,  spiedieniekārtas, transportējamās spiedieniekārtas, transportējamie gāzes baloni un to uzpildes stacijas, maģistrālie cauruļvadi, bīstamo vielu uzglabāšanas rezervuāri, degvielas uzpildes stacijas);

 

✓ Uzņēmumu energoaudits ✓ Digitālais energomonitorings uzņēmumam ✓ Konsultācijas un palīdzība energopārvaldības sistēmas ieviešanā uzņēmumā atbilstoši ISO 50001 ✓ Ēku energoaudits un energosertifikācija ✓ Energoefektivitāte, Energoaudits, ISO 50001 ✓ Laboratoriskā testēšana ✓ ASME sertifikācija ✓ EAC Sertifikācija ✓ Dzelzceļa nozares tehniskās ekspertīzes ✓ Mācību centrs kvalifikācijas paaugstināšanas apmācības, semināri, kursi.
ZL.LV iesaka

Dzintari, apartamenti

Meža 41, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Viesnīca Dzintarjūra ir viena no lielākajām viesnīcām Ventspils centrā. Naktsmītne atrodas pastaigas attālumā no Reņķa dārza, vecpilsētas, Ostas ielas promenādes un Olimpiskā centra Ventspils. Katrā viesnīcas numurā ir televizors, bezmaksas WiFi un vannas istaba ar dušu. Viesnīcā tiek nodrošināta diennakts reģistratūra un veļas mazgātavas pakalpojumi. Iespēju klāstā ietilpst bezmaksas privātā autostāvvieta. Naktsmītne atrodas 1,5 km attālumā no pludmales, kurai ir piešķirts Zilā karoga sertifikāts.