Puķu dobju ierīkošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
1

Alejas projekti, SIA

Graudu 4A, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Apzaļumošana; ✓ Bruģēšana; ✓ Labiekārtošana; ✓ Jumta dārzi; ✓ Kopšana; ✓ Zāliena ierīkošana; ✓ Apstādījumu ierīkošana; ✓ Bruģēšana. Produkti:

Iepriekš veicot pasūtījumu, uzņēmumā iespējams iegādāties dziļi impregnētus, priedes koka virpotus, spicētus vai fāzētus mietus. Piedāvājam arī priežu mizu mulču fasētu trīs frakcijās, specializēto minerālmēslojumu, Viva, z/s Veldzes, SIA "Mauriņš", SIA "Krastmaļi sēklas" zāliena sēklu maisījumus un ļoti plašu dižstādu un dekoratīvo stādu sortimentu dārzam un publiskajiem apstādījumiem.

2

Siguldas bruģis, SIA

Paparžu 6, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Bruģēšanas darbi ✓ Laukumu, ceļu, ietvju, bruģēšana ✓ Dažādu formu un krāsu bruģis ✓ Asfalta klāšana ✓ Asfaltēšana ✓ Paklājzāliena piegāde, ierīkošana ✓ Igates pils teritorijas bruģēšana, labiekārtošana ✓ Teritoriju labiekārtošana ✓ Pamatu rakšana ✓ Ūdensvada rakšana ✓ Kanalizācijas tranšejas rakšana ✓ Zemes līdzināšana ✓ Bruģa seguma remonts ✓ Puķu dobju ierīkošana ✓ Dārza apzaļumošana ✓ Dārzu projektēšana ✓ Ekskavatora pakalpojumi ✓ Traktora pakalpojumi ✓ Dampera jeb karjeru pašizgāzēja pakalpojumi ✓ Melnzemes piegāde Siguldā ✓ Smilts, grants, šķembas, oļi ✓ Autotransporta pakalpojumi
  • 2 Labiekārtošana, apzaļumošana

Gardens, SIA

Mēs strādājam, ievērojot drošības pasākumus!
Kvēles 41, Rīga, LV-1024
Apraksts: “Gardens” ir pieredzes bagāta komanda ar videi draudzīgu domāšanu, kurai darbs ir arī hobijs - mēs visu darām ar prieku un reizē lielu atbildību. Zālienu, paklājzālienu ierīkošana un pļaušana, dzīvžogu stādīšana un apgriešana, dārzu ierīkošana un kopšana. Nogāžu un krastu stiprināšana. Sākot no projekta līdz krāšņai teritorijai dabā. Pļaujam aizaugušas teritorijas, kā arī zāģējam kokus un to zarus. Tīrām pamežus, starpcirsmas un aizaugušus laukus. Veicam teritorijas atbrīvošanu no celmiem. Veicam augļu koku vainagu veidošanu, stādīšanu un kopšanu.

Lienes dārzi

Liepu 3A, Matīši, Matīšu pagasts, Valmieras nov. LV-4210
Ainavu labiekārtošana:

Māja ir tikai maza daļiņa no mūsu dzīves telpas, lielāko daļu cilvēki tomēr pavada savā ārtelpā. Lai mūsu ārtelpa mums nestu prieku, būtu estētiska, viegli kopjama, tai bieži ir nepieciešama profesionāļu palīdzība, lai skaisti un praktiski varētu tikt galā ar skaista zāliena izveidi un kopšanu, dobju izveidi, teritorijas planēšanu, reljefa veidošanu. Problēmas, kas nāk reizē ar māju, nekopts, aizaudzis dārzs, nelīdzena teritorija, valdošie vēji, ne īpaši estētiski kaimiņu skati. Ar šo visu mūsu komanda saskaras ik dienas. Palīdzam labiekārtot jūsu teritoriju, īstenojam esošos projektus, pārvēršam nekoptas teritorijas skaistā un viegli kopjamā daiļdārzā.

Bruģis AA, SIA

Dundagas 7-48, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts:

BRUĢIS AA veic labiekārtošanas, bruģēšanas darbus, kā arī visa veida žogu uzstādīšanu un remontu Talsos un visā Kurzemes novadā. Labprāt sniegsim pakalpojumus Jelgavā un Rīgā.

Goldingen Digger, SIA

"Bāze", Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov., LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Sprogas, ZS

"Sprogas", Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov., LV-4301
Apraksts:

ZS "Sprogas" ir dārzkopības uzņēmums ar vairāk nekā piecdesmit gadu pieredzi stādu audzēšanā un augļkopības jomā. Šobrīd esam viens no vadošajiem uzņēmumiem vasaras puķu stādu un augļu koku stādu audzēšanā. Stādaudzētavā audzētie puķu stādi rotā vairāku pilsētu apstādījumus, kā arī lielāko tirdzniecības centru puķu dobes Rīgā un privātdārzos gan Latvijā, gan Igaunijā.

Baltijas Ceļdaris, SIA

Mazjumpravas 3, Rīga LV-1063
SIA "Baltijas ceļdaris" sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Teritoriju labiekārtošana un uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Tehnikas noma ✓ Ceļa aprīkojumu uzstādīšana ✓ Apzaļumošana ✓ Bedrīšu remonts ✓ Apsaimniekošana

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ labiekārtošana; ✓ ceļu būve; ✓ beramkravu piegāde; ✓ starptautiskie un iekšzemes pārvadājumi. Apraksts:

Kopš 2012. gada SIA "Deksme" specialitāte ir labiekārtošanas darbi, bruģēšana un ceļu būve. Mūsu darba stils ir mūsu vizītkarte. Strādājam ar aizrautību un esam iepriecinājuši ļoti daudz klientu šo gadu laikā. Mūsu autoparkā ir dažāda izmēra kravas pašizgāzēji beramkravu pārvadājumiem, lai katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu kravas piegādei. Beramkravu materiāls (šķembas, smilts, melnzeme u.c.). Uzņēmumam attīstoties tiek piedāvāti arī starptautiskie un iekšzemes kravu pārvadājumi ar tenta kravas automašīnām.

Cieceres ūdensrozes, SIA

Krasta 34, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts:

Cieceres ūdensrozes – profesionāli dārznieka pakalpojumi. Sertificēta dārzniece, Solveiga Dzene - dārzu ierīkošana, ainavu veidošana, apzaļumošanas darbi Kurzemē un visā Latvijā.

DDRE Pluss, SIA

Brīvības 10B - 211, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Attīrīšanas iekārtas:: ✓ BIO Attīrīšanas Iekārtas ✓ Grodu Sistēmas ✓ Septiķi ✓ Drenāžu Sistēmas ✓ Kanalizācijas Tvertnes Kanalizācijas izbūve:: ✓ Septiķa izbūve ✓ Bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ GRAF Kanalizācijas sistēmas izbūve ✓ Kanalizācijas sistēmas izbūve ar grodiem

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10B, Rīga, LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.

Gally Gardens

"Vējkalni", Smārdes pagasts, Tukuma nov., LV-3129
Dzīvžogu ierīkošana , kopšana, apgriešana. Stādu piegāde, stādīšana. Puķu stādījumu ierīkošana ., Puķu dobju izveide. Viengadīgo puķu stādīšana. Daudzgadīgo puķu stādīšana. Ziemciešu stādīšana.

Labiekārtošana-D, SIA

1. Pasažieru 6, Daugavpils, LV-5401
, puķu dobju ierīkošana , krūmu griešana, krūmu zāģēšana, dekoratīvā griešana, kapsētu apsaimniekošana, Ceļu un trotuāru remonts, ierīkošana . apbedīšanas pakalpojumi, kapu rakšana, kapavietu ierīkošana .

Dārza Eksperts, SIA

Vienības gatve 20, Rīga, LV-1004
, dārza plānošana, dārza ainavas veidošana, ainavas veidošana, puķu dobju dizains, dobju dizains, Japānas, dobju ierīkošana , stādu audzētava, sēklas un stādi, skuju koki, dekoratīvie krūmi, skujkoku stādi, skujkoki

MML dārzi, SIA

Liepu 3A, Matīši, Matīšu pagasts, Valmieras nov. LV-4210
Ravēšana, ceļmalu pļaušana, jaunaudžu kopšana, celmu frēzēšana, koku zāģēšana, puķu dobju kopšana, puķu , izveide, akmens celiņu izveide, puķu pļavas izveide, bruģa izveide, mulčēšana, apzaļumošana, apstādījumu

VD labiekārtošana, SIA

Jaunceltnes 30A, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
apzaļumošanas pakalpojumi, labiekārtošanas darbi, teritorijas labiekārtošanas darbi, teritoriju labiekārtošana, puķu , dobju ierīkošana , apstādījumu ierīkošana , zāliena ierīkošana .

Baltijas apzaļumošana, SIA

Murjāņu 34, Rīga LV-1064
Puķu , krūmu, koku dobes, pilsētas skvēru, ielu labiekārtošana, sakārtošana., Golfa un kroketa laukumu projektēšana, ierīkošana , uzturēšana.

VV būvnieks, SIA

Jaunceltnes 30A - 7, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
, ainavu arhitektūra, labiekārtošana, apzaļumošanas pakalpojumi, teritorijas labiekārtošanas darbi, puķu , dobju ierīkošana , apstādījumu ierīkošana , zāliena ierīkošana .

Maziņš kā jūra, privātā pirmsskolas izglītības iestāde

Lielirbes 13, Rīga, LV-1046
Privātais bērnudārzs, dārziņš, Privātā pirmsskolas izglītības iestāde, bērnu dārzs Pārdaugavā, Bērnu pieskatīšana, Bērnu izziņas, mācību materiāli, uzskates materiālu gatavošana, tirdzniecība, izbraukuma semināri, profesionālas konsultācijas uz vietas, vecāku apmācība, harmoniskas personības veidošana, bērnudārzi, pirmsskolas