Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

GARĀŽA 37, Tolerance Auto, SIA

Sliežu 3, Rīga LV-1005
Autodiagnostika Rīgā, auto remonts Rīgā, Auto serviss, auto remonts, auto diagnostika, elektrodiagnostika, autoserviss, diagnostika, auto remonts, apkope, datordiagnostika, auto serviss Sarkandaugavā, serviss, autoserviss Duntes ielā, Elektrodiagnostika, auto remonts Sarkandaugavā, autoremonts Sarkandaugavā, auto remonts Duntes

Gerkors, IK, manipulatora pārvadājumi

Tilta 24, Rīga LV-1005
Kravu pārvadājumi ar manipulatoru, Manipulatora pakalpojumi, vietējie kravu pārvadājumi, kravas transports ar manipulatoru, auto ar manipulatoru, kravas kaste, transporta pakalpojumi, Kravas buss, mikroautobuss, mēbeļu furgons, mēbeļu un mantu pārvadājumi, būvmateriālu un konstrukciju pārvadājumi un iekraušana.

Ervīns Siliņš, IK, Kapu pieminekļi

Alūksnes 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Kapu pieminekļu izgatavošana Siguldā, Siguldas novadā, Līgatnē, Vangažos, Cēsu rajonā, Rīgas rajonā. Baltezers, Ādažu pagasts. Uzstādīšana tieši no meistara. Plašs klāsts, padomi un serviss. Kapa vietas labiekārtošana. Granīta kapu pieminekļi, piemineklis, apmales, pamati, soliņi. Restaurācija, restaurācijas darbi. Strādājam visā

Juglas ezers, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Juglas 51, Rīga, LV-1064
Profesionāls kolektīvs: SIA "Anivet" direktoram un galvenajam ārstam dakterim Anatolijam Kovaļonokam ir trīspadsmit gadu darba pieredze. Viņs ir beidzis Vitebskas Veterināro akadēmiju, līdz savas privātprakses atvēršanai ir strādājis vairākās Latvijas veterinārajās klīnikās. Dakteris Anatolijs ir ķirurgs un terapeits. "Mežciems" klīnikas vetārste Vēsma Mileika 2005. gadā ir beigusi Latvijas Lauksaimniecības akadēmijas veterināro fakultāti, izgājusi praksi Vācijā. Viņa ir terapeits, ķirurgs un arī eksotisku sīkdzīvnieku speciālists. Veterinārārsta asistente Jekaterina Onučina mācījusies Latvijas Lauksaimniecības universitātē, beigusi 4 kursus, izgājusi praksi vairākās Rīgas klīnikās, pēc tam mācījusies veterinārajā fakultātē Nīderlandē (Universiteit Utrecht Faculty of Veterinary Medicine). Veterinārajā klīnikā "Juglas ezers" strādā veterinārārste Una Raga, kas ir beigusi Latvijas Lauksaimniecības universitāti, kopā ar viņu mīluļiem palīdz speciāliste un praktiķe Baiba Bilkeviča.

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Jukuma Vācieša 1C, Rīga, LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ izziņu izsniegšana ✓ vakcinācija ✓ dažādas procedūras ✓ medikamentu ievadīšana ✓ brūču apkope ✓ ķirurģiskās operācijas ✓ periālo dziedzeru tīrīšana ✓ citas procedūras ✓ analīzes, diagnostika ✓ eitanāzija ✓ stacionārs ✓ mājas vizītes u.c.

Genarts, SIA, Autoserviss un automazgātava

Gunāra Astras 2B, Rīga, LV-1084
Pakalpojumi:: ✓ Auto mazgāšana ar rokām ✓ Automātiskā mazgātava ✓ Autoserviss (auto remonta darbi, riepu un disku remonts, montāža, balansēšana, disku valcēšana, ritošās daļas, dzinēju, sajūga, bremžu sistēmas, izpūtēju remonts) ✓ Akumulatoru tirdzniecība Par mums: „Genarts” autoserviss, automazgātava, riepu serviss Purvciemā, Rīgā.

Saulrieti, Atpūtas komplekss, viesnīca jūras krastā

Raiņa 11, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
"SAULRIETI" priekšrocības:: ✓ Atpūta pašā jūras krastā ✓ Kafejnīca ar svinību telpu banketiem, biznesa pusdienām ✓ Konferenču telpa 15 personām ✓ 20 ērtas un mājīgas guļvietas ✓ Sauna, turku pirts, džakuzi baseins 6 personām ✓ Sporta laukums ✓ Bērnu laukums ✓ Plaša un ērta autostāvvieta

Ķigurs Inženieri, SIA

Džohara Dudajeva gatve 8-45, Rīga LV-1084
Apraksts:

Projektēšana, konsultācijas, autoruzraudzība, ekspertīze: - apkure, ventilācija, kondicionēšana (AVK); - dūmu nosūce (DN); - apkures katli, siltummezgli (SM); - ūdensapgāde un kanalizācija (UK, UKT); - siltumtrases (SAT); AVK, UK projektēšana BIM. Mob.: 29412902, E-pasts: juris.kigurs@gmail.com

Zriepas, SIA, riepu serviss

Andreja Saharova 9A, Rīga, LV-1082
Par uzņēmumu:

SIA "Zriepas" riepu serviss piedāvā plašu riepu izvēli par draudzīgām cenām. Katram auto braucējam, kurš iegādājas riepas pie mums, dāvinām bezmaksas montāžu. Piedāvājumā ir jaunas riepas, lietotas riepas un riepas pa vienai. Remontējam diskus 1h laikā vai atkarībā no noslodzes. Auto kondicionieru uzpilde ar garantiju.

„VALODU KOKS”, tulkošanas birojs Rīgas centrā

Ātra tulkojumu apstrāde klātienē un attālināti !
Lāčplēša 14-303, Rīga LV-1011
Tulkošanas pakalpojumi:: ✓ Rakstiskā tulkošana ✓ Notariālie tulkojumi ✓ Biroja apliecinājums ✓ Mājaslapu tulkošana ✓ Juridiskie tulkojumi ✓ Medicīniskie tulkojumi ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Apostille un legalizācija ✓ Rediģēšana ✓ Maketēšanas pakalpojumi

Tvaikonis, SIA, Ķīmiskā tīrītava Rīgā

Buru 16, Rīga LV-1004
Apraksts: Apģērbu tīrītava un veļas mazgātava, kas apvienojuši augstu izpildes un apkalpošanas servisu ar saprātīgām cenām. Iespēja izsaukt kurjeru uz mājām vai biroju. Nestandarta lietu tīrīšana. Aizkaru, pufu, žalūziju, paklāju ķīmiskā tīrīšana, veļas mazgāšana, ekspress 24 stundu laikā.

Sarkandaugavas aptieka

Patversmes 1 k-1, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Aptieka Sarkandaugavā. Zāļu, medikamentu tirdzniecība, vitamīni, higiēnas preces, homeopātiskās zāles. Dezinfekcijas līdzekļi, maskas, pulsa oksimetri. Zāļu pasūtīšana, zāļu izgatavošana pēc pasūtījuma.

ZL.LV iesaka

Mērījumi, SIA, elektriskie mērījumi un tehniskā dokumentācija

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3, Rīga, LV-1067
Apraksts: Sertificēta inženiera dibināts uzņēmums, kura darbības virzieni ir elektriskie mērījumi un elektrotīkla izpilddokumentācijas sagatavošana, jaunizbūvētiem objektiem un ekspluatācijā nodotiem objektiem, atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem un Latvijas būvnormatīviem! Izpilddokumentācijai tiek pievienoti darba veikšanas tiesības apliecinoši dokumenti un mēraparātu kalibrēšanas sertifikāta kopijas, kā arī slēdziens par mērījumu rezultātiem un ieteikumi par elektrotīkla uzlabojumiem! Pakalpojumi tiek sniegti visā Latvijā. Rīgā.

Antonija, Klasiskās mākslas galerija

Brīvības 142, Rīga, LV-1012
Klasiskās mākslas galerija ANTONIJA piedāvā: ✓ Izsoles ✓ Gleznas ✓ Grafikas ✓ Porcelānu ✓ Porcelāna traukus ✓ Dizaina priekšmetus ✓ Iespieddarbus ✓ Antikvārus priekšmetus ✓ Mākslas darbus ✓ Izstādes Mākslas, antikvariātu un dizaina priekšmetu izsoļu nams:

Sniedzam konsultācijas mākslas darbu izvietošanai interjeros un padomus privātkolekciju, korporatīvo kolekciju veidošanai. Veicam pētījumus, darījumus un konsultācijas mākslas darbu novērtēšanai, ekspertīzei un restaurācijai. Rīkojam ikmēneša izsoles!

Lamanga, SIA, Skaistumkopšanas salons Rīgas centrā

Lāčplēša 62, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Sieviešu frizieris; ✓ Vīriešu frizieris; ✓ Matu griezums; ✓ Frizūras; ✓ Vaksācija; ✓ Weyergans procedūras; ✓ Detox programmas. 

 

Par mums:

Skaistumkopšanas salons "La Manga" sniedz frizieru un nagu kopšanas speciālistu pakalpojumus. Pieejamas efektīvas un augstvērtīgas sejas un ķermeņa kopšanas procedūras. Masāžas procedūras, Masāžas pakalpojumi Rīgas centrā.

Redzi mani, Rīgas vājredzīgo un neredzīgo biedrība

Dzirciema 24, Rīga, LV-1007
Apraksts: Rīgas Vājredzīgo un Neredzīgo biedrības "REDZI MANI" misija ir apvienot cilvēkus ar redzes traucējumiem un viņu atbalstītājus, motivēt viņus līdzdarboties pilsoniskas sabiedrības veidošanā, veicināt cilvēku ar redzes traucējumiem dzīves kvalitātes uzlabošanos un iekļaušanos sabiedrībā, pārstāvēt šo cilvēku intereses valsts, pašvaldības un citās institūcijās, kā arī veicināt izglītības, nodarbinātības un vides pieejamības jautājumu risināšanu, aktīvi darbojoties pašiem cilvēkiem ar redzes traucējumiem, viņu atbalstītājiem un citiem sabiedrības pārstāvjiem.

Dental Estētika, SIA

Antonijas 8 - 1, Rīga, LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Zobu restaurācija ✓ Endodontija ✓ Ķirurgija ✓ Protezēšana ✓ Implantaloģija ✓ Bērnu stomatoloģija ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu balināšana Apraksts:

Klīnika pašā Rīgas centrā. Klīnikā "Dental Estetika" Jūs varat saņemt visa veida zobu aprūpi, sākot no profesionālās higiēnas līdz implantiem, un sakodiena korekcijas bērniem un pieaugušajiem. Jebkuru procedūru nodrošinās un veiks zobārsts, kurš ir profesionālis savā jomā, un kuram ir daudzu gadu darba pieredze savā specialitātē. Mūsu klīnikā "Dental Estetika" ir viss nepieciešamais aprīkojums no pasaules labākajiem ražotājiem. 4 kabineti ir aprīkoti atbilstoši specializācijai - terapijai, ortodontijai, ķirurģijai, higiēnista kabinetam un rentgenam (RTG).

Alegria, vēderdejas, flamenko, eksotisko deju studija Rīgas centrā

Visvalža 9, Rīga, LV-1050
Vēderdejas IESĀCĒJIEM, FLAMENCO iesācējiem:

DEJU Centrs "Alegria" ir vieta, kur jebkurš interesents (deju kursi IESĀCĒJIEM, deju apmācības IESĀCĒJIEM) var apgūt populāras dejas kā flamenko, vēderdejas, Dienvidindijas klasiskās dejas Bharata Natyam stilu, čigānu (Romu) dejas un Bolivudas stila dejas. Sniedzam deju priekšnesumus Jūsu pasākumos, festivālos, sarīkojumos, liela mēroga pilsētu svētkos u.c.  Sazināties varat arī pa e-pastu: ilze.alegria@inbox.lv; alegria.ilze@gmail.com; WhatsApp: 29453434

Irmejs Jānis, sadzīves tehnikas remonts, izbraukuma serviss

Vienības gatve 20A, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Sadzīves tehnikas remonts, serviss, labošana un mobilais izbraukuma remonts. Labojam visu no veļasmašīnas līdz apkures katliem un trauku mašīnai. Sadzīves tehnikas uzstādīšana un pieslēgums. Darbi tiek veikti laicīgi un kvalitatīvi. Darba vieta Rīgā un Rīgas apkaimē. Zvaniet un sarunāsim!

MBkrāsas, IK

Dārza 21, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Krāsošanas pakalpojumi. Krāsošana. Telpu un ēku kosmētiskais remonts. Sienu, fasāžu, žogu, jumtu krāsošana u.c. krāsošanas darbi. Meistars ar vairāk kā 10 gadu pieredzi palīdzēs pārvērst Jūsu krāsu idejas realitātē. Darbs tiek veikts manuāli vai izmantojot bezgaisa krāsošanas iekārtu, kas nodrošina ātru, kvalitatīvu un vienmērīgu krāsas uzklāšanu. Pakalpojumi pieejami visā Latvijā. Rīga, Rīgas rajons, Rīgas centrs, Mārupe, Jelgava, Dobele, Liepāja, Ventspils, Cēsis, Sigulda, Valmiera, Rēzekne, Daugavpils, Jēkabpils, Alūksne, Gulbene, u.c.