Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Varu AR, SIA

"Ceļmalnieki", Packules ciems, Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Apraksts:

SIA "Varu AR" ir transporta uzņēmums, kas piedāvā kravu pārvadājumus un dažādus transporta pakalpojumus Baltijā un Skandināvijā. Uzņēmums ir nodrošinājis augstas kvalitātes pakalpojumus daudzām juridiskām un fiziskām personām, piedāvājot kravu pārvadājuma pakalpojumus. Darbojamies transporta nozarē kopš 2012. gada, izpelnoties droša un stabila partnera reputāciju. Profesionālā pieredze, pārbaudīti kravas pārvadājuma maršruti, kā arī izdevīgi sadarbības līgumi ar Latvijas un ārvalstu kravu pārvadātājiem nodrošina stabilu pamatu mūsu darbam ar klientiem. Kravas tiek apdrošinātas atbilstoši CMR atbildības ietvariem. Komanda sastāv no nozares profesionāļiem, kuri spēj īstenot uzņēmuma mērķus un uzdevumus. Šo mērķu un uzdevumu veiksmīga īstenošana ir atkarīga no mūsu darbinieku pieredzes, aktivitātes un lojalitātes, kuri savā ikdienas darbā risina ar transporta pakalpojumiem saistītos jautājumus, tādējādi veidojot kompānijas vērtību sistēmu, darbinieku un sadarbības partneru labklājību.

ZL.LV iesaka

BALTIC ZINC TECHNICS, SIA

Antenas 3A, Rīga, LV-1004
Apraksts: Profesionāla un moderna tērauda metāla konstrukciju virsmas apstrāde ar karstās cinkošanas metodi, ar metalizāciju vai ar slapjo krāsošanu. Rīgā, Latvijā. Līdz ar modernu tehnoloģiju esam ieguvuši dāņu pieredzi un zināšanas karstās cinkošanas jomā, kas ļauj mums nodrošināt augstu pakalpojuma kvalitāti. Tehnoloģijas ziņā pastāvīgi sekojam līdzi to attīstībai, tādējādi mūsu klienti var būt droši, ka visos gadījumos spēsim piedāvāt vispiemērotāko tehnoloģisko risinājumu. Uzņēmums ir Latvijas mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības uzņēmēju asociācijas biedrs.
ZL.LV iesaka

Melderi V, SIA, vārti un žogi

Akmeņu 39, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

SIA "Melderi V" ir licencēta būvfirma, kas Latvijas tirgū darbojas kopš 2000. gada. Uzņēmums sertificēta būvinženiera vadībā veic garāžu vārtu, nožogojuma sistēmu un automātisko atvēršanas sistēmu piegādi un montāžu. Konsultācijas klientiem tiek sniegtas gan uzņēmuma birojā, gan individuāli izbraucot uz objektu pie klienta visā Latvijā.

ZL.LV iesaka

BEAUTY SCHOOL, Skaistumkopšanas profesionālā vidusskola

Pulkveža Brieža 15, Rīga, LV-1010
Profesionālā apmācība Rīgā, Liepājā, akreditētās izglītības programmas, profesijas: Kosmētiķis, SPA speciālists, Vizāžists, kursi: vaksācija, aparātu kosmetoloģija, make up, sejas ādas kopšana, ķermeņa klasiskā masāža. Profesionālā kosmētika sejai un ķermenim Ainhoa /Spānija/. Semināri, meistarklases. Pilnveides programmas –

BroPro, SIA, Kravas riepu serviss

Dzirnieku 11, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Mēs esam kvalificēts kravas un vieglo auto riepu un disku serviss. Sertificēti darbinieki ar vairāk kā 15 gadu pieredzi labprāt sniegs konsultācijas, atbildēs uz Jūsu jautājumiem un palīdzēs izvēlēties tieši Jums piemērotāko risinājumu! Strādājam pēc klienta pasūtījuma arī ārpus darba laika!

Sociālā kafejnīca ”Vecmīlgrāvis”

Meldru 2, Rīga, LV-1015
Sociālā kafejnīca:

Vieta nesteidzīgām sarunām pie tējas vai cigoriņu kafijas 2x mēnesī. Izglītojoši semināri – nodarbības 1x mēnesī. Rīgas Sociālā dienesta sociālā darbinieka informatīvas konsultācijas. Iespēja saņemt Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām atbalsta komplektus.

ZL.LV iesaka

Pirocope - makšķerēšanas piederumu un pirotehnikas veikals Liepājā

Raiņa 9, Liepāja, LV-3401
Piedāvājam preces:: ✓ spiningošanai ✓ pludiņmakšķerēšanai ✓ grunts makšķerēšanai ✓ jūras copei Pirotehnika:: ✓ raķetes ✓ romiešu sveces ✓ salūtu baterijas ✓ petardes ✓ uguns strūklas ✓ brīnumsvecītes ✓ plaukšķenes ✓ dūmu sveces

Pharmeko Lettland, SIA

Saules 65A, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

PHARMEKO LETTLAND nodarbojas ar meža ogu un sēņu uzpirkšanu visā Latvijā. Piedāvājam noliktavu pakalpojumus, kā arī autotransporta, kravas autotransporta un kravas furgonu ar refrežiratoru nomu.

ZL.LV iesaka

Ossov, SIA, matrači Rīgā

Duntes 19A, Rīga, LV-1005
Produkti: Lateksa un kokosa bezatsperu KING SĒRIJA, matrači COMFORT SĒRIJA alerģiskiem cilvēkiem noturīgi pret putekļu ērcīšu un baktēriju rašanos. POCKET SĒRIJA ortopēdiskais matracis, pateicoties neatkarīgo atsperes sistēmu blokiem. Bērnu un pieaugušo vismatrači. MAGNET FORCE Kokosa šķiedras, zirgu astru, sizāla slānis, Perfo lateksa slānis ar ogļu daļinām. iBODY rada dabīgu izliekumu mugurkaulam. Atsvaidzinošu efektu rada Ocean blue Climalatex slānis. TRIPLE FRESH jūras zāles ar joda joniem, Perfo latekss ar gēla kapsulām. GREEN CLIMA NATURA zaļais latekss no alvejas ekstrakta ar masāžas un antibakteriālo efektu, Sizāla slānis ar ortopēdisko atbalstu. Trikotāžas audums ar vilans, lina, zīda, kokvilnas, kašmira, bambusa tekstilšķiedrām.
ZL.LV iesaka

Vidar, SIA, zobārstniecība, zobu tehniskā laboratorija

Krāslavas 7, Rīga, LV-1003
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika Vidar piedāvā dažādus zobārstniecības un protezēšanas pakalpojumus Rīgā, Latgales priekšpilsētā. Pieejami arī zobu higienista pakalpojumi. Zobu tehniskā laboratorija. Pie mums iespējama kvalitatīva zobu ārstniecība, ķirurģija un protezēšana pie kvalificētiem un pretimnākošiem speciālistiem.

ZL.LV iesaka

Ossov, SIA, matrači Purvciemā

Dzelzavas 51, Rīga, LV-1084
Mēbeles, krēsli, gultas, mīkstie atpūtas krēsli, pufi, izvelkamie dīvāni, lēti dīvāni, bērnu mēbeles, mēbeļu veikals, lētas mēbeles, mīkstās mēbeles, mēbeles internetā, divguļamās gultas, izvelkamie krēsli, guļamistabas mēbeles, gultas matrači, viesistabas mēbeles, lēti stūra dīvāni, lētas gultas matracis 160x200, dīvāns gulta, stūra
ZL.LV iesaka

Ossov, SIA, matraču ražošana, tirdzniecība

Jaunmoku 13, Rīga, LV-1046
Produkti:: Lateksa un kokosa bezatsperu KING SĒRIJA, matrači COMFORT SĒRIJA alerģiskiem cilvēkiem noturīgi pret putekļu ērcīšu un baktēriju rašanos. POCKET SĒRIJA ortopēdiskais matracis, pateicoties neatkarīgo atsperes sistēmu blokiem. Bērnu un pieaugušo vismatrači. MAGNET FORCE Kokosa šķiedras, zirgu astru, sizāla slānis, Perfo lateksa slānis ar ogļu daļinām. iBODY rada dabīgu izliekumu mugurkaulam. Atsvaidzinošu efektu rada Ocean blue Climalatex slānis. TRIPLE FRESH jūras zāles ar joda joniem, Perfo latekss ar gēla kapsulām. GREEN CLIMA NATURA zaļais latekss no alvejas ekstrakta ar masāžas un antibakteriālo efektu, Sizāla slānis ar ortopēdisko atbalstu. Trikotāžas audums ar vilans, lina, zīda, kokvilnas, kašmira, bambusa tekstilšķiedrām.
ZL.LV iesaka

Arhitektes Ināras Caunītes birojs, SIA

Cēsu 26 - 13, Rīga, LV-1012
Apraksts:

Arhitektu birojs Rīgā, piedāvā būvprojektu un tehnisko projektu izstrādi, būvprojektu vadību un autoruzraudzību gan privātmājām, gan daudzdzīvokļu mājām un sabiedriskajām ēkām.

Travertss, SIA, vieglo automašīnu, kravas auto, mikroautobusu autoserviss

Lizuma 1 k-16, Rīga LV-1006
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto signalizācijas uzstādīšana ✓ Auto signalizācijas remonts ✓ Motoru remonts ✓ Elektromotoru remonts ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts ✓ Kravas auto remonts, serviss ✓ Mikroautobusu remonts, serviss ✓ Virsbūves remonts ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Riepu balansēšana ✓ Auto krāsošana ✓ Auto diagnostika

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.
ZL.LV iesaka

1 un 2 automazgātava, auto mazgāšana Rīgā

Krasta 68, Rīga, LV-1019
Apraksts:

"1 un 2 automazgātava" ir automātiskā mazgātava, kurā tiek izmantotas modernas rūpnīcā Istobal izgatavotas iekārtas. Šīs iekārtas apvienojumā ar profesionālu autoķīmiju un personāla veiktu auto mazgāšanas priekšapstrādi nodrošina kvalitatīvu un ātru rezultātu.

Laroma, SIA, vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava

Vairumtirdzniecības smaržvielu krāsvielu noliktava
Jēzusbaznīcas 19, Rīga LV-1050
Apraksts:

SIA "LAROMA" - vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava. Aromatizētāji un krāsvielas pārtikas produkcijai. Smaržvielas un krāsvielas parfimērijas, kosmētikas un sadzīves ķīmijas līdzekļiem. Fizisko personu apkalpošana netiek veikta.

ZL.LV iesaka

Astroselena, SIA, Izglītības centrs

Avotu 7 - 3, Rīga, LV-1011
Apraksts:

Astroloģiskā skola sāka savu darbību 1995. gadā. Vēlāk tā ieguva statusu - Izglītības centrs "Astroselēna". Skolas dibinātāja bioloģijas un astropsiholoģijas doktore Gaļina Svedberga kopā ar citiem pasniedzējiem vada savus audzēkņus ne tikai pa seno zināšanu ceļu, bet arī pa dzīves labirintiem un ir iemantojuši neapšaubāmu autoritāti. Mācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem , kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu. 

Gravokss, SIA gravēšana stundas laikā, pulksteņu, juvelierizstrādājumu remonts, gravēšana Rīgā

Kurzemes prospekts 1A, Rīga, LV-1067
Pakalpojumi:: ✓ Gravēšana ✓ Pulksteņu sīkremonts ✓ Pilna servisa remonts Citi piedāvājumi:: Uzņēmums galvenokārt specializējas pulksteņu remonta un gravēšanas pakalpojumos, tomēr daudzpusīgie speciālisti piedāvā arī zīmogu izgatavošanu, juvelierizstrādājumu remontu, automašīnu pults bateriju maiņu, kā arī ielas plākšņu izgatavošanu.

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga LV-1046
Vedam.lv piedāvā:: ✓ Pārcelšanās, pārvākšanās serviss ✓ Mēbeļu pārvešana / pārvietošana ✓ Biroju pārvietošana / pārvešana ✓ Kravas auto, kravu pārvadājumi ✓ Profesionālu krāvēju pakalpojumi ✓ Mēbeļu montāžu Par mums::

Vedam.lv specializējas pārcelšanās pakalpojumu sniegšanā, kravu un mēbeļu piegādē visā Latvijā. Palīdzēsim pārcelties jebkurai privātpersonai vai uzņēmumam uz jauno galamērķi. 

Visa veida mēbeļu pārvadājumi un pilns pārcelšanās serviss.