Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Pest Solutions, SIA

Lidoņu 15 - 21, Rīga, LV-1055
Deratizācija, dezinsekcija, dezinfekcija. deratizācija Rīgā, Dezinsekcija Rīgā, žurku indēšana, kaitēkļu apkarošana, kukaiņu apkarošana, peļu indēšana, kukaiņu iznīdēšana, žurku indēšana Rīgā, kukaiņu indēšana Rīgā, peļu apkarošana, grauzēju indēšana, grauzēji, grauzēju apkarošana, kaitēkļi, kaitēkļu apkarošana, kaitēkļu indēšana,

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71A - 4, 2.st., Rīga, LV-1039
Fizioterapija pēc insulta, Fizioterapeits pieaugušajiem, Fizioterapija ar kinezioloģisko teipēšanu, Masieris Rīga
ZL.LV iesaka

CHIFFON - apģērbu šūšanas salons

Klijānu 6 - 105, Rīga, LV-1013
Sieviešu apģērbu šūšana. Apģērbu modelēšana. Sieviešu apģērbu šūšana pēc individuāla pasūtījuma. Dizaina apģērbi. Dizaina apģērbu šūšana. Sieviešu apģērbi: kleitas, kostīmi, mēteļi, svārki, blūzes u.c. Trikotāžas izstrādājumu šūšana. Ādas apģērbu šūšana pēc pasūtījuma. Kāzu kleitas, kāzu kleitu šūšana. Līgavas kleitas, līgavas kleitu

Gatis Matisons, skursteņslauķis

Jaunsaurieši, Balto Ķiršu 28, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Cik bieži jātīra skurstenis?:

Skurstenis jeb dūmenis pilda svarīgu funkciju apkures ierīču dūmgāzu novadīšanai un ari gaisa apmaiņai ja dūmenī ir arī ventilācijas kanāli. Regulāra tīrīšana ir svarīga ne tikai dumeņa efektivitātes palielināšanai un ilgākam kalpošanas laikam bet arī Jūsu drošībai. Vietējās apkures ierīces un dūmvadi ir jātīra reizi gadā pirms vai pēc apkures sezonas bet ilgdedzes apkures ierīces pat divas reizes un biežak. Pazīmes ka nav kaut kas kārtība ir slikta vilkme un apkures ierīču dūmošana. Samazinās ar siltuma kvalitāte.

Roziņas I. ārsta prakse psihiatrijā

Mārupes 1A, Rīga, LV-1002
Psihiatrs, psihiatrs Pārdaugavā, psihiatrs Āgenskalnā, psihiatrs Rīgā, psihiatrs Ineta Roziņa, dr. I. Roziņa, psihoterapeits, psihoterapeits Ineta Roziņa, psihiatra konsultācijas, psihoterapeita atbalsta konsultācijas, psihiatrija, psiholoģiskā palīdzība pieaugušajiem, psihiatrs krīzes situācijā, krīzes
ZL.LV iesaka

Finanses BS, SIA

Ventspils 57 - 19, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus grāmatvedības pakalpojumus maziem, vidējiem un lieliem uzņēmumiem. Mums var uzticēties!

Horda Logistics, SIA

Latgales 164 - 43, Rīga, LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Auto pārvadājumi ✓ Avio pārvadājumi ✓ Jūras pārvadājumi ✓ Dzelzceļa pārvadājumi ✓ Negabarīta pārvadājumi ✓ Bīstamo kravu pārvadājumi Apraksts: "Horda Logistics" ir loģistikas uzņēmums, kas darbojas gan vietējā, gan starptautiskā līmenī. Viņi piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, tostarp visaptverošus kravu piedāvājumus - saliktas, pilnas, temperatūras, negabarīta, bīstamās kravas u.c. kā arī vieglo automobiļu pārvadājumus ar autovedējiem un tenta puspiekabēm. Uzņēmums ir pazīstams ar augstas kvalitātes pakalpojumiem, kravas drošību un savlaicīgu piegādi. Horda Logistics komanda sastāv no pieredzējušiem un profesionāliem loģistikas speciālistiem, kas ir gatavi atrast optimālu risinājumu katrai klienta vajadzībai. Viņi piedāvā personalizētus risinājumus un elastīgu pieeju sadarbībai, nodrošinot konkurētspējīgas cenas visiem saviem pakalpojumiem.

MAZIE BRAKŠI, SIA

Gaismas 24-3, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Pakalpojumi: ✓ Arborists ✓ Bīstamo koku zāģēšana ✓ Koku kopšana ✓ Koku vainaga veidošana ✓ Celmu frēzēšana ✓ Šķeldošana ✓ Mauriņa aerācija Apraksts:

SIA "MAZIE BRAKŠI" ir uzņēmums, kas sniedz arboristu/kokkopju pakalpojumus, nodarbojas ar īpašumu labiekārtošanu, zāles/mauriņa pļaušanu.

Rubenhair Baltika, SIA

Republikas laukums 3-12, Rīga LV-1010
MATU UN UZACU TRANSPLANTĀCIJA: ✓ Matu transplantācija Matu pārstādīšana, kurā izmanto paša pacienta matus. Pārstādītos matus nav iespējams atšķirt no dabīgajiem matiem. ✓ Uzacu transplantācija Jums ir iespēja atjaunot savas uzacis. Procedūra sniedz iespēju iegūt tieši jums vēlamo uzacu formu un kuplumu. ✓ Ārsts trihologs Palīdzēs jums, ja ir sākusies matu izkrišana. Pēc analīžu rezultātu apkopošanas izstrādās ārstēšanās kursu. ✓ Ārsts dermatologs Ādas problēmu diagnostika un ārstēšana, papilomu un kārpu noņemšana, dzimumzīmju diagnostika . ✓ Estētiskā kosmetoloģija Mīmisko un vecuma krunciņu izlīdzināšana bez injekcijām un ķirurģiskās iejaukšanās.

Winterstyle, SIA

"Viduslīdumnieki", Tīnūžu pagasts, Ogres nov., LV-5015
Apraksts:

Mežizstrāde ir SIA “WINTERSTYLE” pamatdarbība, ar kuru nodarbojamies jau vairāk nekā 10 gadus. 

Veicam pilna cikla mežizstrādes un mežsaimniecības pakalpojumus, kā arī, dažāda veida rakšanas darbus.

Piedāvājam bezmaksas zemes attīrīšanu – aizaugušo platību attīrīšanu no kokiem un krūmājiem, paturot nozāģēto materiālu samaksas vietā. Attīrot zemi no kokiem un krūmiem, iespējams iegūt kvalitatīvu šķeldu (pie kvalitatīvas šķeldas iegūšanas, klients iegūst papildus samaksu)

Atmežošana – vaicam celmu izraušanu, utilizāciju, teritorijas sakopšanu kā arī novešanu

Kokmateriālu izvešanu no sausām, mitrām, un arī purvainām vietām.

Ekskavatora pakalpojumi – dīķu, grāvju u.c. rakšana

Piedāvājam iegādāties skaldītu malku ar piegādi

Wilde Logistics, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"WILDE Logistics" ir uzsākusi savu darbību 2010. gadā. Uzņēmumā strādā pieredzējuši un zinoši loģistikas speciālisti ar daudzu gadu pieredzi. Mēs piedāvājam pilnu loģistikas pakalpojumu klāstu, protam rast risinājumus arī nestandarta situācijās un esam radoši savā darbā. Veicam regulārus pilno un salikto sauszemes kravu pārvadājumus pēc noteikta grafika. Mums rūp katrs mūsu klients!

KADDEX, SIA

Mežkalna 5, Rīga LV-1058
Ātri un droši pārvadājumi no Rietumeiropas valstīm::

Mēs spējam novērtēt katru klientu kurš tieši mums ir uzticējis savus kravu sūtījumus. Mūsu mērķis ir veidot ilgtermiņa biznesa partnera attiecības uz kādām klienti var paļauties.

✓ Dānija ✓ Nīderlande ✓ Luksemburga ✓ Beļģija ✓ Šveice

Bumbu Terapija, SIA

Jelgavas 63 - 101, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Lielākais bumbu baseins Latvijā. Tiekamies bumbu terapijā. Plašas, mājīgas un modernas telpas Tavai ballītei. Telpu noma 220 m2 līdz 70 cilvēkiem. Garantēta jautrība kā lieliem, tā maziem. Rotaļu zona. Ēdamzona.

Viss, lai radītu neaizmirstamus svētkus. Ballīšu vadītāji animatori sastādīs individuālu programmu atbilstoši tēlam un tēmai. Ziemassvētku pasākumi. Lieldienu svinības. Svētki, dzimšanas diena. Kristības.Izlaidums. 8.MARTS. Jubileju, svētku, dzimšanas dienu , bērnu pasākumu organizēšana. Bērnu ballītes Rīgā. Ģimenes vai darba balles. Māmiņu saiets Bumbu Terapijā.

Uz vietas vienmēr ir eksotiskie dzīvnieki, ko ir iespēja aplūkot, paņemt rokās, putnuzirneklis, tarantuls un aizsargājamā suga, bullpiton čūska. (Vienmēr atradīsies aizvērtos terārijos).

Apartments Group, SIA

Gaismas 20B, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Pakalpojumi:: ✓ SPA centrs ✓ Trenažieru zāle ✓ Tenisa korti ✓ Kosmetologa pakalpojumi ✓ Datorspēļu klubs ✓ Svinības un pasākumi ✓ Nomas pakalpojumi Par mums:

Viesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Aizkraukle atrodas Latvijas lielākās upes "Daugavas" krastā, kur arī atrodas Latvijā lielākā hidroelektrostacija "Pļaviņu HES". Aizkraukle - vēsturiski saukta par "Stučku" atrodas pa vidu vēsturiskām kultūras vietām - Kokneses pilsdrupas, Aizkraukles pilskalns, Staburags "Dieva auss". Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti. 51 gaišas un mājīgas istabas, pieejami vienvietīgi, divvietīgi numuri ar atsevišķām gultām, divvietīgi numuri ar lielo gultu, kā arī ģimenes numuri un Lux numuri. Viesnīcā pieejams restorāns, kurā varēsiet mieloties ar gardu maltīti. Blakus viesnīcai atrodas tenisa klubs "Vilar", kurā ir trenežieru zāle un pirtis.

Noraga_s, SIA, ziedu salons Jūrmalā

Turpinām strādāt klātienē!
Dubultu prospekts 18, Jūrmala LV-2015
Piedāvājumā:: ✓ Ziedu tirdzniecība ✓ Ziedu pušķi un kompozīcijas ✓ Kāzu un pasākumu dekorēšana ✓ Suvenīri un dāvanas ✓ Telpaugi un stādi ✓ Bēru izstrādājumi ✓ Baloni Par mums:

Mājīgs ziedu namiņš Jūrmalā, Dubultos, kas savus klientus priecē jau vairāk kā 20 gadus. Visu gadu plašs ziedu piedāvājums. No pavasara līdz rudens beigām arī daudzpusīgs stādu piedāvājums. Vienmēr atsaucīgas un profesionālas floristes. Pēc pasūtījuma izgatavojam ziedu pušķus, kompozīcijas, veidojam bēru izstrādājumus, dekorējam kāzas un citus svētkus, apkalpojam uzņēmumus un birojus. Piedāvājumā balonu dekorācijas un hēlija baloni. Veicam piegādes Jūrmalā, Rīgā, Pierīgā, kā arī pēc pieprasījuma - pa visu Latviju. Esam atvērti īstenot visdažādākās jūsu radošās ieceres, jo šis nav darbs, bet mīlestība pret to, ko darām!

Livitel, SIA

Lokomotīves 48 - 50, Rīga, LV-1057
Specifika un padarītais:

Veicam iekārtu renovācijas un modernizācijas darbus!

Automātika, pilnīgi jaunie devēji-sensori-vadības pults, el.motoru darbība ar  frekvenču pārveidotāju palīdzību, frekvenču pārveidotāju korektā iestātīšanā un ieregulēšana.

Bijam veikuši arī mazgāšanās iekartu modernizāciju SIA "Bepco Latvija": Pilnīgi jauns mezgls, kurš tika integrēts visās lielās iekārtas darbā ( rotējošās birstes uzlīmju noraušanai no kastes ).

Cieša sadarbība ar Vācu uzņēmumu "HEINEN FREEZZING Gmbh", Kurš ir viens no līderiem Saldēšanas-Atdzesēšanas un mīklas sagatavināšanas iekārtu ražošanas jomā.

EMI Auto, SIA

Mehanizācijas 14, Svētciems, Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4033
Rezerves daļas tiešsaistē:

Oriģinālas lietotas Emi Auto, SIA rezerves daļas tiešsaistē vietnē rrr.lt - ērti, ātri un ērti. Netērējiet laiku braucot uz veikalu, ja ar dažiem peles klikšķiem varat iegūt pareizās rezerves daļas automašīnai! Nodrošinām ātru preču piegādi uz Rīgu, Daugavpili, Liepāju un  citām pilsētām Latvijā un ārvalstīs. Un tas vēl nav viss. Mēs piedāvājam pievilcīgu naudas vērtību tiem, kas vēlas maksāt mazāk, nezaudējot kvalitāti.

Organza textile, SIA, Audumu, galantērijas veikals

Kārļa Mīlenbaha 20C, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Organza Textile" audumu veikals Rīgas centrā nodarbojas ar audumu un aizkaru tirdzniecību - piedāvājam arī šūšanas piederumus un apģērbu furnitūru. Kokvilnas batists, dabīgais zīds, viskoze, vilnas mēteļu audumi no Itālijas. Mūsu plauktos atradīsiet dažādu tipu kokvilnu, zīdu, neilona audumus, trikotāžas preces un daudz ko citu. Piedāvājam plašu klāstu ar aizkariem.

Voza Tekstils, SIA, izšūšanas, apdrukas pakalpojumi

Tēraudlietuves 11, Rīga, LV-1026
Izšūšana: Mūsu uzņēmums specializējas datorizšūšanā, kas ir viens no perspektīvākajiem zīmējumu uzklāšanas paņēmieniem. Izmantojam unikālas pēdējās paaudzes "Melco" firmas 16 krāsu izšūšanas lieljaudas amerikāņu "Amaya" iekārtas. Piedāvājam jebkuras sarežģītības pakāpes augsti kvalitatīvas automatizētas mašīnu izšūšanas pakalpojumus.

Alcoscan, veikals

Mūkusalas 71-1.st., Rīga LV-1004
Apraksts:

"Rovico Latvia" piedāvā sertificētus, uzticamus un precīzus alkometrus, kā arī to pilnu servisu. EATA apstiprināti. Atbilst Latvijas likumdošanai. "Rovico Latvia" ar alkometriem apgādā policiju, robežsardzi, pašvaldības policiju, lidostas, lidsabiedrības, autobusu parkus, lielus un mazus uzņēmumus, kā arī privātpersonas. "Rovico Latvia" ir saņēmis ISO 9001:2015 kvalitātes sertifikātu. Ja iedzer, nepaļaujies uz sajūtām! Pārbaudi sevi, izmantojot oriģinālo Alcoscan alkometru!