Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

ANK Alliance, SIA

Krišjāņa Barona 130 k-9, Rīga, LV-1012
Dzinēja galvas remonts, kloķvārpstu remonts, kloļvārpstas remonts, kloķvārpstas slīpēšana, dzinēju remonts Rīgā, motoru rezerves daļas, klaņu pārbaude un remonts, virzuļu pārbaude un nomaiņa, dzinēja bloka cilindru izvirpošana, motora remonts, dzinēja galvas pārbaude, (dzesēšanas sistēmas hermētiskumu) dzinēja bloka hermētiskuma

SANDERS, Prezentreklāmas aģentūra, SIA

Oriģināla prezentreklāma un aktuāli piedāvājumi!
Braslas 29A - 2, Rīga, LV-1084
pakalpojumi, tekstilizstrādājumi, reklāmas apģērbi, dizains, datordizains, iepakojums, prezentreklāma Rīga

Mežmaļi+, SIA, koka logu un durvju ražotne

KOKA logi un durvis
Mazā Rāmavas 4, Valdlauči, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Futerlogi, nestandarta logi, energoefektivitāte. Koka/alumīnija, Alumīnija-koka, (Holz-alu). Koka logu un durvju izgatavošana un montāža. Izgatavo: Eiro logus, (pakešu) (oderlogi). Groplogus. Ar alumīnija uzlikām, ar alumīnija profiliem, kas ievērojami pagarina koka logu kalpošanas laiku. Groplogi. Eurologi. Eirologi. Divstiklu
ZL.LV iesaka

Vincent RA, SIA

Tallinas 9 - 20, Zvejniekciems, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2161
PVC logi, durvis, logi, Pvc logi uz vietas, Pvc logi noliktavā, lēti pvc logi, Pvc logu vairumtirdzniecība, PVC LOGI vairumtirdzniecībā, logu vairumtirdzniecības cenas, gatavi PVC logi vairumtirdzniecībā, PVC logu cenas, Lēti, Lēti logi, Plastmasas logi vairumā, labas cenas, PVC Logu bāze, PVC logu noliktava, Pvc logi un durvis, koka logi,

Montage Service, IK

Anniņmuižas bulvāris 52-4, Rīga LV-1069
Apraksts: No 2009. gada mūsu uzņēmums piedāvā visa veida santehnikas pakalpojumu sniegšanu gan fiziskām, gan juridiskām personām. Mēs apkalpojam Rīgas, tās apkārtnes un tuvāko pilsētu gan dzīvojamās telpas (dzīvokļus, privātmājas), gan birojus un ražošanas telpas. Īsos termiņos, profesionāli un kvalitatīvi, mēs palīdzēsim risināt jebkuras problēmas, kas saistītas ar santehnikas uzstādīšanu, remontu vai nomaiņu. Pakalpojumu spektrā, kuru piedāvā mūsu firma, ietilpst sekojošas pozīcijas – ūdensapgāde, kanalizācija, apkure, santehnikas darbi, filtru uzstādīšana, remonta un piegādes darbi.
ZL.LV iesaka

Dilex, SIA

Senču 5, Rīga, LV-1012
Eiropā un Japānā ražotu vieglo automašīnu un mikroautobusu rezerves daļas. Autoķīmija FRESCURA, dzinēji, vārsti, blīves, gredzeni, gultņi, sveces, auto. Mikroautobusu rezerves daļas, vieglo auto rezerves daļas, autoķīmija, dzinēji, vārsti, blīves, gredzeni, gultņi, sveces, auto, auto dzinēju rezerves daļas, eiropas automašīnu rezerves

Propus, SIA

Varšavas 48, Daugavpils, LV-5404
Piedāvājam:: ✓ darba apģērbu ✓ darba cimdus ✓ darba apavus ✓ preces dzirdes aizsardzībai ✓ preces elpošanas aizsardzībai ✓ preces galvas aizsardzībai ✓ acu un sejas aizsarglīdzekļus u.c. Par uzņēmumu: SIA PROPUS ir dibināts 2009.gadā un veiksmīgi attīsta savu darbību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums nodarbojas gan mazumtirdzniecības, gan vairumtirdzniecības jomā, piedāvājot saviem klientiem modernu un kvalitatīvu produktu klāstu no pasaulē plaši pazīstamiem darba aizsardzības līdzekļu ražotājiem. Plašais preču klāsts, ko piedāvā uzņēmums SIA PROPUS, ļaus Jums izdarīt izvēli atbilstoši Jūsu vajadzībām un finansiālām spējām. Preču piegāde tiek organizēta sadarbībā ar kurjerpastu, kas ļauj veikt piegādes ātri un uz jebkuru klienta norādīto vietu.

Vecpilsētas drukātava, SIA

Mazā Muzeja 1, Rīga LV-1050
Apraksts: Ātra un kvalitatīva druka no idejas līdz gatavam darbam.

Junikons (Unicone), SIA

Zvirbuļu 2 - 2, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA “Rīgas pilsētas zinātniski-pētnieciskais ģeotehniskais centrs JUNIKONS (UNICONE)” ir ģeotehniskā laboratorija, kas ir dibināta 1991.gadā un veic grunts fizikālo, mehānisko īpašību noteikšanu, minerālmateriālu testēšanu, asfaltbetona masījumu testēšanu, asfalta urbumu testēšanu kā arī veic plātnes spiedes testus, smalko daļiņu novērtēšanu (metilēnzilā tests) un kalcija (CaCo3) noteikšanu pēc daudzām testēšanas metodēm. Laboratorijas darbība ir akreditēta Latvijas nacionālajā akreditācijas sistēmā ar akreditācijas numuru LATAK-T-185-19-2000. LATAK mājas lapa http://www.latak.lv). Laboratorija ir aprīkota ar  mūsdienīgām testēšanas iekārtām, paraugu testēšanu veic augsti profesionāli speciālisti ar vairāk nekā 30 gadu darba pieredzi. Laboratorija veic kā individuālo pasūtījumu izpildi, tā arī uz sadarbības līgumu pamata. 

 

Voldemārs, SIA, Biroju telpu noma

Skaistkalnes 3, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Voldemārs" ir dibināta 1992. gadā Rīgā, Latvijā. Uzņēmuma 25 gadu pastāvēšanas vēsturē esam kļuvuši un attīstījušies par inovatīvu, uzticamu, visus partnerības sadarbības posmus augstā kvalitātē nodrošinošu uzņēmumu ar pieredzējušu profesionāļu komandu. Uzņēmums darbojas šādās sfērās: pārtikas un rūpniecības preču vairumtirdzniecība, pārtikas preču imports un eksports, graudu pārstrāde, distribūcija, biroju noma, noliktavu noma, konferenču telpu noma, loģistikas un ekspedīcijas pakalpojumi.

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58A, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Valdo" piedāvā plašu konferenču telpu nomu A klases VALDO biroju centrā Rīgā, Bauskas ielā 58a. Biznesa centrā ir pieejamas divas aprīkotas konferenču zāles. Abas zāles ir izvietotas ēkas 2. stāvā. Telpu logi visas sienas garumā nodrošina izcilu dabisko apgaismojumu, kas padarīs patīkamu un mājīgu Jūsu viesu uzturēšanos konferences vai semināra laikā. Mazā zāle ir piemērota līdz 20 cilvēku lielu grupu apmācībām, sapulcēm un prezentācijām. Lielajā zālē ir patiesi ērti organizēt lielus seminārus un prezentācijas, kā arī vērienīgas degustācijas un banketus līdz 100 cilvēku lielām grupām. Zālei ir atsevišķa garderobes telpa, virtuve un zona kafijas pauzēm. Atbilstoši klientu vēlmēm pieejams 4 veidu krēslu un galdu izkārtojums.

Gamma Fittings, SIA, mēbeļu furnitūra

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preces:: ✓ Plauktu stiprinājumi/ turētāji ✓ Skrūves un savilcēji ✓ Virtuves furnitūra ✓ Vadotnes ✓ Viras ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Rokturi ✓ Galda piederumu ieliktņi ✓ Uzkares sistēmas ✓ Skapjiem un garderobēm ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Birojam ✓ Kājas un riteņi ✓ LED apgaismojums
ZL.LV iesaka

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

Bruģis AA, SIA

Dundagas 7-48, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts:

BRUĢIS AA veic labiekārtošanas, bruģēšanas darbus, kā arī visa veida žogu uzstādīšanu un remontu Talsos un visā Kurzemes novadā. Labprāt sniegsim pakalpojumus Jelgavā un Rīgā.

Gercom, SIA

Augusta Deglava 50-19, Rīga LV-1035
Produkti:: ✓ Alumīnijs ✓ PVC ✓ Pilnstikla konstrukcijas ✓ Aizsargslēģi Par uzņēmumu:

SIA "Gercom" ir augstas kvalitātes alumīnija un PVC logu un durvju sistēmu piegādātājs un uzstādītājs Rīgā, kas nodrošina izcilu apdari gan komerciāliem, gan privātiem projektiem. Mūsu produkti tiek iegūti no labākajiem ražotājiem, kā PONZIO, ASSA ABLOY, Glazeri, GEZE, VBH, Penosil, Soudal, Glaskon un citiem. Mēs garantējam izcilu materiālu un tehnoloģiju kombināciju, kā arī nepārspējamu veiktspēju, izturību un stilu.

ZL.LV iesaka

Remontu nams, SIA, Celtniecības instrumentu un dārza tehnikas remonts

Instrumentu remonts Rīgā, Baložos, Olainē! 9 -20
Siena 6, Medemciems, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
“Remontu Nams”: ✓ Par savu paveikto remontu dodam garantiju. ✓ Paveiktajam remontam ir konkurētspējīgi izcenojumi. ✓ Stacionāru iekārtu remonta gadījumā izbraucam pie klientiem. ✓ Slēdzam līgumus uz ilgtermiņa sadarbību ar elastīgiem, pretīmnākošiem noteikumiem.

KRS apkures sistēmas, SIA

"Slokas", Bilskas pagasts, Smiltenes nov., LV-4706
Apraksts:

Apkure, ventilācija, ūdensapgāde un kanalizācija, santehnika Smiltenē, Alūksnē, Gulbenē, Valmierā, Cēsīs, Siguldā, Ogrē, Jelgavā, Rīgā. Apkures sistēmu, santehnikas, ventilācijas, kondicionieru uzstādīšana, serviss, apkalpošana, remonts. Granulu katlu montāža. Siltās grīdas. Santehnikas, veļasmašīnas, trauku mazgājamās mašīnas, duškabīnes, ūdens sildītāju, boileru, filtru uzstādīšana, montāža, remonts. Attīrīšanas iekārtas un kanalizācijas izbūve. Biodom apkures katli no ražotāja. Virtuves un vannas istabu mēbeļu atvešana, uzstādīšana.

ZL.LV iesaka

B Bārs, bārs-restorāns Vecrīgā

Doma laukums 2, Rīga, LV-1050
Apraksts:

B Bārs Restorāns atrodas Vecrīgā, Doma baznīcas pakājē. Šī ir vieta, kur apvienots labs un kvalitatīvs restorāns un mūsdienīgs kokteiļu bārs ar plašu vīna karti. Ēdienu pagatavošanā tiek izmantoti vietējie Latvijas produkti. Ļoti iecienītas ir biznesa pusdienas un laimīgā kokteiļu stunda darba dienās. Profesionāli bārmeņi piedāvā kokteiļu pagatavošanas meistarklases un balzama degustācijas. Draudzīga un nepiespiesta atmosfēra šeit mijas ar kvalitāti un ieturētu stilu.

Martas šķēres, SIA

Krišjāņa Barona 107, Rīga, LV-1012
Frizētava: ✓ Vīriešu matu griezumi ✓ Bārdas saīsināšana un korekcija ✓ Bērnu matu griezumi Apraksts: SIA "Martas šķēres" darbojas friziere ar lielu darba pieredzi, mierīga atmosfēra.

Love Home Riga, SIA

Kārļa Mīlenbaha 4, Rīga, LV-1050
Piedāvājam:: ✓ Psihologa pakalpojumi ✓ Pāru attiecības ✓ Attiecību psihologs ✓ Pāru attiecību konsultācijas ✓ Attiecību treneris ✓ Sieviešu, vīriešu reproduktīvā veselība ✓ Pāru seksualitāte ✓ Attiecību pilnveidošana ✓ Bērnu psiholoģija ✓ Konsultācijas pāru attiecībām ✓ Astrologs