Aizkari

Drukāt
Banner 1050x80

RigasDizains.lv

Nometņu 38, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
, aizkaru audumi, aizkaru pasaule, nakts aizkari , dienas aizkari , automātiskās markīzes, elektriskās, žalūzijas, interjera dizains 3D, plisētās žalūzijas, lina aizkari .

Lunor, SIA

Avotu 6, Rīga LV-1011
Šūšanas ateljē, (darbnīca). Apģērbu šūšana, labošana. Pogu apvilkšana. Oderes maiņa. Aizkaru malu apstrāde. Aizkaru šūšana, modelēšana.  Galantērijas preču tirdzniecība. Šūšanas piederumi, adīšanas piederumi. Koru tērpu šūšana. Pogcaurums ar actiņu. Pogas, spiedpogas, galantērijas preču tirdzniecība, vairumtirdzniecība, diegi,

Kreps T, SIA, Audumu, aizkaru veikals Liepājā

Graudu 43-43N, Liepāja LV-3401
Apraksts: Aizkari, aizkaru salons, veikals, tirdzniecība Liepājā.

Balteks-Lat, SIA

Lastādijas 17, Rīga LV-1050
Apraksts:

SIA "Balteks-Lat" Rīgā, Maskavas ielā 17/19. Audumi darba apģērbiem. www.balteks.lv (vairumtirdzniecība), mob. 29431712

Uzņēmums piedāvā iegādāties audumus darba apģērbiem, kā arī oderes, tenta audumi, tents, kamuflāžu, audumi somām, karavīru mednieku audumi, atstarojošās lentes. Katra saņemtā audumu partija tiek pārbaudīta, lai nodrošinātu mūsu klientus tikai ar kvalitatīvu preci. Audumiem ir pieejami nepieciešamie atbilstības sertifikāti.

ZL.LV iesaka

Organza textile, SIA, Audumu, galantērijas veikals

Kārļa Mīlenbaha 20C, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Organza Textile" audumu veikals Rīgas centrā nodarbojas ar audumu un aizkaru tirdzniecību - piedāvājam arī šūšanas piederumus un apģērbu furnitūru. Kokvilnas batists, dabīgais zīds, viskoze, vilnas mēteļu audumi no Itālijas. Mūsu plauktos atradīsiet dažādu tipu kokvilnu, zīdu, neilona audumus, trikotāžas preces un daudz ko citu. Piedāvājam plašu klāstu ar aizkariem.

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.
ZL.LV iesaka

Jurimaks, SIA, aizkaru, audumu, šūšanas piederumu veikals - šūšanas darbnīca

Latgales 322B, Rīga LV-1063
džinss, velvets, vatelīns, tils, oderes, kleitu, mēteļu, uzvalku, blūžu audumi, mēbeļu audumi, Audumi, aizkari , , žalūzijas, Aizkari , to piederumi, audumi interjeram, mēbeļu aizkaru audumi, aizkaru dizains, logu dizains

Šafrāns, interjera salons

18.novembra 12c, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Aizkaru auduma pārdošana ✓ Aizkaru, lambrekenu, pārklāju un dekoratīvo spilvenu šūšana ✓ Skiču, mērījumu izstrāde, audumu piemeklēšana ✓ Griestu un sienu karnīzu pārdošana ✓ Aizkaru aksesuāru pārdošana Par salonu::

Interjera salons "Šafrāns" uzsāka savu darbību 1998. gadā. Šo gadu laikā uzkrātā pieredze un zināšanas ļauj apmierināt jebkura klienta visizsmalcinātākās vēlmes un ieceres. Šo gadu laikā par mūsu klientiem ir kļuvuši ne tikai cilvēki Latvijā, bet arī Šveicē, Norvēģijā, ASV, Anglijā un Vācijā. Mēs sadarbojamies ar valsts iestādēm, piedāvājam skolu, bērnudārzu un kultūras namu zāles noformējumu izstrādi. Turklāt izstrādājam un noformējam arī kafejnīcu un bāru interjerus.

Homestyle, SIA, Žalūzijas, iestieptie griesti

Visa veida ŽALŪZIJAS, iestieptie griesti
Mārupes 23, Rīga, LV-1002
Piedāvājumā:: ✓ Žalūzijas ✓ Rullo žalūzijas ✓ Vertikālās žalūzijas ✓ Horizontālās žalūzijas ✓ Foto žalūzijas ✓ Romiešu žalūzijas ✓ Žalūzijas jumta logiem ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Aizkari ✓ Aizkaru stangas ✓ Moskītu tīkli

A & A, SIA

Mazā Nometņu 35, Rīga LV-1002
Par uzņēmumu:

SIA "A&A" piedāvā jumtu segumu ierīkošanu, ēku siltināšanu, starppaneļu šuvju hermetizāciju. Sintepona un neausto materiālu ražošana.

N-Deko, SIA, Aizkaru žalūziju salons Valmierā

Cēsu 2, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam:: ✓ Žalūzijas - tradicionālās rullo, kasešu rullo, mini rullo žalūzijas, vertikālās žalūzijas, alumīnija un koka horizontālās žalūzijas, romiešu žalūzijas, plisētās žalūzijas, fasādes žalūzijas, jumta logiem žalūzijas, aizsargžalūzijas ✓ Insektu tīklus - insektu siets rāmī, rullo insektu siets, insektu siets durvīm - verams, bīdāms un plisēts ✓ Aizkaru stangas, sliedītes un to aksesuārus ✓ Aizkaru audumus - dekoratīvus, funkcionālus un no otrreiz pārstrādātiem materiāliem izgatavotus audumus ✓ Mēbeļu audumus - dekoratīvus un funkcionālus - mitrumu atgrūdošus, nedegošus u.c. ✓ Aizkaru un tekstilizstrādājumu šūšanu pēc individuāla pasūtījuma ✓ Automatizācijas un motorizācijas risinājumus žalūzijām un aizkariem ✓ Tapetes - sadarbojamies ar uzņēmumu Eijffinger, pasaules līmeņa tapešu ražotāju ✓ Mērīšanu, dizaina konsultāciju, izgatavošanu, uzstādīšanu, tehnisko apkopi un šūšanu

Motiva Latvija, SIA

Mūkusalas 15a, Rīga, LV-1004
"Motiva Latvija" piedāvātā produkcija:: ✓ Fasādes žalūzijas; ✓ Iekštelpu žalūzijas; ✓ Verandas, nojumes un pergolas; ✓ Ventilācija; ✓ Fasādes alumīnija apdare; ✓ Markīzes; ✓ Saulessargi; ✓ Mājai un dārzam; ✓ Viedās mājas sistēmas.

Motiva Latvija, SIA

Vecā Ostmala 24-4. stāvs, Liepāja, LV-3401
markīzes, pergolas, terases, elektropievadi, Smart Home Solutions, žalūzijas iekštelpām, siltums, gaisma, aizkari , , moskītu sieti, moskītu siets, tekstila aizkari , dekoratīvās karnīzes, paneļa aizkari , vertikālās žalūzijas

Alan Ltd., firmas birojs, žalūziju ražotne

Grenču 1a, Rīga, LV-1029
Apraksts: ALANDEKO - viens no pieredzes bagātākajiem un profesionālākajiem žalūziju ražotājiem Baltijas tirgū - interjera un fasādes žalūzijas, markīzes, aizsargslēģi - mūsdienīgi saules, lietus un vēja aizsardzības risinājumi, automatizēta žalūziju vadība.

ALANDEKO, veikals, T/C Mols, žalūzijas, aizkari, markīzes

Krasta 46, TC "Mols", Rīga, LV-1003
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

Limbažu Tīne, SIA

Pļavu 4, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

SIA "Limbažu tīne" ir vilnas pārstrādes uzņēmums ar senām mājas tekstila dizaina tradīcijām. Šobrīd uzņēmumā tiek ražota vilnas dzija, augstvērtīgi austi vilnas un lina audumi, segas, pārklāji, pledi, galdauti, lakati un citi tekstilizstrādājumi. Aužam etnogrāfiskos audumus pēc autentiskiem Baltijas reģiona kultūrvēsturiskā mantojuma paraugiem. Kvalitāte un rūpīgs amatnieka darbs ir tas, kas raksturo mūsu izstrādājumus!

CHIFFON - apģērbu šūšanas salons

Klijānu 6-105, Rīga, LV-1013
Apraksts: Salons CHIFFON Jūsu sapnis par tērpu pārvērtīs dzīvē! Uzņēmums darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā klientiem individuālu apģērbu šūšanu, veido nelielas sērijveida kolekcijas. Šeit var izvēlēties un iegādāties audumus no Francijas un Itālijas ražotājiem.

Sun Control, SIA, žalūzijas, aizkari, markīzes

A.Deglava 66, Rīga LV-1035
Apraksts:

SIA „SUN CONTROL” – ir uzņēmums, kura darbinieki ir ar 15 gadu pieredzi žalūziju tirgū. Regulāri papildinām savus audumu katalogus ar jaunākajiem un modernākajiem audumiem, kur katrs individuāli var atrast savai gaumei piemērotāko žalūziju materiālu. Sadarbojamies ar dizaineriem, būvniekiem un arhitektiem. Esam Lietuvas uzņēmuma UAB „DEXTERA” sadarbības partneris Latvijā, kas ir vadošais Baltijas uzņēmums visu veidu žalūziju, markīžu un aizsargžalūziju izgatavošanā. Zvaniet mums pa tel. 20026316, vai sūtiet e-pastu: info@suncontrol.lv – konsultēsim, ieteiksim un piemeklēsim labāko risinājumu. Pirms brauciet pie mums - lūdzu uzzvaniet, lai noteikti esam uz vietas!

Home & You

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga LV-1046
Apraksts:

Interneta veikals "HOME-YOU" rada unikālu atmosfēru, mainot ikdienas dzīvi ar maziem svaigiem akcentiem. Mūsu veikalā var iegādāties klasiskā un modernā stila dekoratīvas laternas svecēm, traukus, guļamistabas piederumus, bērnu preces, Ziemassvētku rotājumus, mājas, virtuves un vannas istabas piederumus, galda lampas.

Home & You

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Mājas un interjera preces, Aksesuāri, Aizkari , Drēbju pakaramie. LED virtenes, gaismiņas.
Ikvienai telpai noskaņu piešķir izvēlētie aizkari. Vai izvēlēties gaisīgus un krokotus, vai - paneļaizkarus, romiešu šalūzijas? Aizkaru speciālisti ieteiks labāko risinājumu atkarībā no jūsu telpas novietojuma, funkcionalitātes un stiklojuma. Plašā audumu izvēle ļaus telpu noformēt atbilstoši katra gaumei. Aptumšojošie un ugunsdrošie aizkari parūpēsies par jūsu mieru un miegu. Arī aizkaru stiprinājumus, sliedes, karnīzes, āķīšus un krokojamās lentes ieteicams izvēlēties saskaņā ar izvēlēto audumu un telpas stilu.