Juridisko, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Lingva Tev SIA, tulkojumu birojs

Brīvības 85-8, 2.st., Rīga LV-1001
Tulkošana, tulkojumi, tulkojumi t.sk. ar notāra apliecinājumu, notariāli tulkojumi, angļu, vācu, latviešu, krievu, franču, itāļu, spāņu, portugāļu, lietuviešu, igauņu, ukraiņu, poļu, čehu, somu, dāņu, zviedru, norvēģu, slovāku, ivrita, holandiešu u.c. valodās, tekstu datorsalikumi, pārrakstīšana, datoru izdrukas, steidzama tulkošana,

Tehnicolor, SIA

Jaunā Ostmala 1, Liepāja LV-3401
Auto krāsas Liepājā, autokrāsu veikals Liepājā, krāsu tonēšana Liepājā, autokrāsas, auto krāsas, auto virsbūves remonts, virsbūves remonta materiāli, virsbūves remonta instrumenti, virsbūves materiāli, auto kosmētika, svydis, radex auto krāsu tonēšana, konsultācijas, auto virsbūves remonta piederumi, izejmateriāli, instrumenti.

SI Cipari, SIA

Sesku 10 k.1-68, Rīga LV-1035
grāmatvedības pakalpojumi Rīgā, grāmatvedības konsultācijas, grāmatvedis Rīgā, grāmatvedis Dārzciemā, juridisko

Jurlingva, Tulkojumu un valodu centrs

Raiņa 101-2.st., Jūrmala LV-2016
Tulkojumi, tulkojumi Jūrmalā, tulkojumi Jūrmala, tulkot, zvērināti tulki, zvērināts tulks, tulki, tulku birojs, tulkojumu birojs, tulkojumu birojs Jūrmalā, tulkojumu birojs Jūrmala, iztulkot, tulkojumi Kauguri, tulkošanas pakalpojumi, tulkošanas pakalpojumi Jūrmala, tulkošanas pakalpojumi Kauguri, apostilizācija, apostile,

Arhitektūras dizaina studija, SIA

Baložu 1-12, Rīga, LV-1048
arhitektūra, dizains, projektēšana, inženiertīkli, saskaņošana, projekts, būvprojekts, interjers, ADS, arhitektūras dizaina studija, dizaina studija, arhitekts, arhitekti, inženieris, inženieri, inženiertīkli, projektētājs, projektētāji, arhitektu birojs, arhitektūras birojs, vizualizācijas, privātmājas, ēkas, būves, biroja

LVKV, SIA

Rīgas 39, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Vidzemes tirgū aktīvi darbojamies kopš 1992. gada, esam lielākais nekustamā īpašuma uzņēmums Vidzemes reģionā, kas piedāvā visus ar nekustamo īpašumu saistītus pakalpojumus. Mūsu speciālisti piemeklēs izdevīgāko un veiksmīgāko atrisinājumu Jūsu īpašuma iegādē vai realizācijā, kā arī sniegs profesionālas konsultācijas finanšu vai juridiskos jautājumos saistībā ar nekustamiem īpašumiem.

LVKV, SIA, Cēsu birojs

Raunas 15, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Nekustamais īpašums, vērtēšana, telpu noma, noma, īre, pirkšana, pārdošana, konsultācijas, Vidzeme, Latio. Nekustamā īpašuma vērtēšana, tirdzniecība, noma, pirkšana. Zemesgabalu, māju, ēku, dzīvokļu vērtēšana. Komercbūves, komercbūvju vērtēšana, dzīvoklis, birojs, biroju vērtēšana, telpas birojiem, komercbūves. Nekustamais īpašums

Idea Plus, SIA

Dārza 39, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts: Uzņēmums IDEA PLUS dibināts 2002 gadā un galvenās darbības sfēras ir organizēt, kontrolēt visus mežsaimniecības procesus sākot ar meža atjaunošanu un kopšanu, līdz kokmateriālu sagatavošanai un transportēšanai. Mežkopība, mežsaimniecība un mežizstrāde.  Nekustamā īpašuma apsaimniekošana.

LVKV, SIA, Valkas birojs

Rīgas 11, Valka, Valkas nov. LV-4701
Nekustamais īpašums

ALBRO GROUP SIA, AVK sistēmu projektēšana

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 101, Rīga LV-1004
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Apkures, Ventilācijas, Gaisa dzesēšanas(AVK) projektēšana ✓ Juridiskās konsultācijas ✓ Dažādu juridisko dokumentu izstrāde ✓ Pārstāvība Latvijas Patentu valdē, EUIPO un WIPO Mūsu vērtības:: ✓ Precizitāte Mums ir svarīgi noteikt termiņus, kuros mēs varam izstrādāt darbu un pie tā stingri pieturamies. ✓ Atbildība Mēs uzņemamies atbildību par katru izstrādāto darbu. ✓ Kvalitāte Mums ir svarīga darba kvalitāte, katru darbu izstrādājam ar domu, ka tas ir mūsu paša radīts darbs, kurš prezentē mūs kā profesionāļus.
ZL.LV iesaka

Limbažu novada pašvaldība, Sociālais dienests

Klostera 2, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Limbažu novada Sociālais dienests ir Limbažu novada pašvaldības domes izveidota Pašvaldības iestāde ar juridiskas personas statusu, savu nosaukumu un zīmogu.

Dienesta darbības mērķis ir veicināt un palīdzēt personām, ģimenēm, personu grupām un sabiedrībai kopumā atjaunot savu spēju patstāvīgi sociāli funkcionēt, kā arī radīt šai funkcionēšanai labvēlīgus apstākļus.

„VALODU KOKS”, tulkošanas birojs Rīgas centrā

Ātra tulkojumu apstrāde klātienē un attālināti !
Lāčplēša 14-303, Rīga LV-1011
Tulkošanas pakalpojumi:: ✓ Rakstiskā tulkošana ✓ Notariālie tulkojumi ✓ Biroja apliecinājums ✓ Mājaslapu tulkošana ✓ Juridiskie tulkojumi ✓ Medicīniskie tulkojumi ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Apostille un legalizācija ✓ Rediģēšana ✓ Maketēšanas pakalpojumi

Aktīvs GIS, SIA, grāmatvedības birojs

A.Pormaļa 15, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Grāmatvedības birojs. Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedības apkalpošana, gada pārskats, gada ienākumu deklarācija, VID atskaites, nodokļi, nodokļu konsultācijas, juridiskie pakalpojumi, iekšējais audits un kontrole, revīzija, juridiskie pakalpojumi. Grāmatvedis. Uzņēmuma reģistrēšana. Nodokļu konsultācijas.

Kurland Door, SIA

Brūzis, "Purmaļi" , Virbu pagasts, Talsu nov., LV-3292
Apraksts:

Piedāvājam uzstādīt augstākās kvalitātes sekciju tipa paceļamos, garāžu un industriālos vārtus, ar mehānisko vai automātisko vadāmību Gfa, Bft Vārti ir droši un izturīgi. Pēc nepieciešamības vārtos var iebūvēt logus, durvis, slēdzenes. Vārtu biezums nodrošina skaņas izolāciju un siltuma noturību. Piedāvājam krāsu dažādību, lai vārti saplūst ar apkārtējo interjeru (balts ral9002, brūns ral8014, alumīnija ral9006, kā arī koka imitācija vai arī jebkuru citu krāsu, kas atrodama RaL katalogā). Veicam arī remontu un apkopi. Strādājam gan ar fiziskām, gan juridiskām personām. Strādājam pa visu Latviju bez brīvdienām. Individuāla pieeja katram klientam un īpaši draudzīgas cenas. Cenā iekļauta 2 gadu garantija. Sīkākai informācijai par cenām, uzmērīšanu, izgatavošanu un uzstādīšanu - zvaniet mums pa tālruni.

GF AUDITS, SIA

Šarlotes 5, Rīga LV-1001
Riski.lv komanda NILLTPFN likuma subjektiem piedāvā:: ✓ Konsultācijas NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes jautājumos, tai skaitā gatavojoties NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes pārbaudei; ✓ Ārpakalpojuma grāmatveža licences saņemšanai nepieciešamās konsultācijas un palīdzību dokumentācijas sagatavošanā; ✓ Pielāgotu NILLTPF novēršanas un sankciju pārvaldīšanas iekšējās kontroles sistēmas (IKS) dokumentu izstrādi; ✓ Mācības NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes jomā, tai skaitā klientu darījumu uzraudzības un padziļinātās izpētes jautājumos; ✓ Palīdzību komunikācijā ar uzraudzības un kontroles iestādēm NILLTPFN likuma izpildes jautājumos (paskaidrojuma sagatavošana, pārsūdzība u.c.).

International Property Service, SIA

Bāriņu 15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Aijas Lībekas grāmatvedība. Pilns grāmatvedības cikls. Pakalpojumus sniedz Liepājā, Kurzemē un visā Latvijā. Klientu ērtībai e-pasts: figaro9@inbox.lv

Corvin Real Estate, SIA

Lāčplēša 14-401, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

SIA "Corvin Real Estate" ir stabila, uz profesionālu pilnveidi un attīstību vērsta nekustamo īpašumu kompānija. Uzņēmuma 2 galvenie virzieni ir nekustamā īpašuma pārvaldīšana un investīcijas nekustamajā īpašumā. Corvin Real Estate veiksmīgas darbības virzītājspēks ir tās komanda – darbinieki ir ar 10-20 gadu pieredzi, kuri ir vērsti uz augstu klientu apkalpošanas kultūru, meklējot klientam izdevīgākā piedāvājuma vai risinājuma rašanu. Sadarbojoties ar mūsu uznēmumu, klients saņems komforta un pārliecības sajūtu.

Varu AR, SIA

Packules ciems, "Ceļmalnieki" , Tārgales pagasts, Ventspils nov. LV-3621
Apraksts:

SIA "Varu AR" ir transporta uzņēmums, kas piedāvā kravu pārvadājumus un dažādus transporta pakalpojumus Baltijā un Skandināvijā. Uzņēmums ir nodrošinājis augstas kvalitātes pakalpojumus daudzām juridiskām un fiziskām personām, piedāvājot kravu pārvadājuma pakalpojumus. Darbojamies transporta nozarē kopš 2012. gada, izpelnoties droša un stabila partnera reputāciju. Profesionālā pieredze, pārbaudīti kravas pārvadājuma maršruti, kā arī izdevīgi sadarbības līgumi ar Latvijas un ārvalstu kravu pārvadātājiem nodrošina stabilu pamatu mūsu darbam ar klientiem. Kravas tiek apdrošinātas atbilstoši CMR atbildības ietvariem. Komanda sastāv no nozares profesionāļiem, kuri spēj īstenot uzņēmuma mērķus un uzdevumus. Šo mērķu un uzdevumu veiksmīga īstenošana ir atkarīga no mūsu darbinieku pieredzes, aktivitātes un lojalitātes, kuri savā ikdienas darbā risina ar transporta pakalpojumiem saistītos jautājumus, tādējādi veidojot kompānijas vērtību sistēmu, darbinieku un sadarbības partneru labklājību.

Bilance pluss, SIA

Elektrības 6a, Jelgava LV-3001
Apraksts: Uzskaites, grāmatvedības, audita un revīzijas pakalpojumi. Konsultēšana nodokļu jautājumos.

Marpet, SIA

Jēkaba 10, Ventspils LV-3601
Par mums:

SIA "Marpet" nodrošina visu veida bruģēšanas darbus - pagalmu bruģēšanu, iekšpagalmu bruģēšanu, ietvju bruģēšanu, ielu bruģēšanu, dažādu laukumu bruģēšanu u.c. bruģēšanas darbus. Atjaunojam un izbūvējam caurtekas un piedāvājam drenāžas ierīkošanu privātmājām, saimniecībām vai kompleksiem, kas atrodas mitrā augsnes vietās. Klientiem piedāvājam mini ekskavatora pakalpojumus dažādiem rakšanas, savākšanas, teritoriju labiekārtošanas un cita veida darbiem.