Pašvaldība, adresē Rīga

Drukāt

Līvānu novada pašvaldība

Rīgas 77, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Līvānu pašvaldība . Līvānu stikls. Līvānu stikla muzejs. Līvānu amatnieki.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
LR Uzņēmuma Reģistra dati. Zemesgrāmatas izziņas, zemesgrāmata, uzņēmumi Latvijā, CSDD izziņas. Eiropas biznesa reģistrs. Adrešu reģistrs. Personu izziņa, (personu profils). Monitorings. Latvijas Biznesa Gada Pārskats. Uzņēmumu informācija. Rekvizīti: nosaukums, juridiskā adrese, reģistrācijas numurs, pamatkapitāls, amatpersonas,

Darba drošības centrs, SIA

Bukultu 11, Rīga LV-1005
Darba drošība, darba aizsardzība, darba vides riski novērtēšana, darba vides riska novērtēšana, audits, kompetenta institūcija darba aizsardzībā, pilna servisa darba aizsardzības pakalpojumi, kursi, apmācības, koordinēšana būvobjektos, ugunsdrošības instrukcijas, elektrodrošības instrukcijas, darbinieku instruēšana, evakuācijas

August Latvia Serviss, SIA

Sliežu 7, Rīga LV-1005
Piesakies konsultācijai!:

Ja jums ir kādi jautājumi, neskaidrības, piesakiet bezmaksas konsultāciju, un mūsu speciālisti ar jums sazināsies tuvākajā laikā, lai uz tiem atbildētu.

Garantija:

Katrai pārdotajai iekārtai ir 10 gadu garantija. Eksports uz 29 pasaules valstīm. ISO un CE sertifikāti. Pēcapkalpošanas serviss.

Latona Ltd., apbedīšanas birojs

Ģertrūdes 58, Rīga LV-1011
Mūsu darbs ir balstīts uz trīs pamatvērtībām:: ✓ Godīgumu, jo darbu veicam godprātīgi un klienta interesēs vienmēr ieteiksim labāko piedāvājumu, turklāt saviem pakalpojumiem nekad nepiemērojam uzcenojumu ✓ Precizitāti, kas raksturo ikvienu mūsu paveikto darbu ✓ Iejūtību un cieņpilnu attieksmi: mēs uzskatām, ka ikviens aizgājējs jāizvada ar cieņu un iejūtību, tādēļ savu darbu veicam ar rūpību un bijību gan pret aizgājēju, gan tā tuviniekiem

Dievs Svētī, SIA, Apbedīšanas birojs

Turpinām strādāt klātienē!
Miera 27, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Morga pakalpojumi ✓ Aizgājēja transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru organizēšana ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Kapavietu iekārtošana ✓ Rīgas Privātie Kapi ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Dažādu konfesiju ceremonijas

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

ANVI AM, SIA

E.Birznieka-Upīša 23-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

Uzņēmums SIA "ANVI AM" nodarbojas ar tautas tērpu darināšanu, tautas tērpu nomu. Pasūtījumi tiek pieņemti gan no kolektīviem, gan individuāli. Uzņēmuma mākslinieki studē muzeju un citus materiālus par senajām Latvijas novadu etnogrāfiskajām tradīcijām. Tiek pieņemti pasūtījumi arī cittautību tautas tērpiem. Ar tautas tērpiem apgādāti tādi Latvijas kolektīvi kā "Dzintariņš", "Dancis", "Saime", "Pēda", "Raksti", "Janita", "Oļi" u.c.

GRUNTERSS, SIA

Mārupes 2-2, Rīga, LV-1002
SIA "GRUNTERS" pakalpojumi:: ✓ teritorijas labiekārtošanas darbi ✓ ūdens un kanalizācijas sistēmu izbūves darbi ✓ ēku demontāžas darbi

Uzņēmums plāno darbību ilgtermiņā, tādēļ ikvienam klientam ir drošs un uzticams partneris, lai veidotu ilgtspējīgu sadarbību gan jauno būvprojektu realizācijas jomā, gan īstenojot dažādus esošo tīklu un teritorijas rekonstrukcijas plānus.

Maziņš kā jūra, privātais bērnudārzs, SIA Skolmeistars

Lielirbes 13, Rīga LV-1046
Misija: ✓ nodrošināt katram bērnam kvalitatīvas pirmsskolas izglītības ieguves iespējas pozitīvā, labvēlīgā mācību vidē; ✓ nodrošināt katram bērnam viņa individuālo spēju un potenciāla pilnvērtīgai attīstībai piemērotu mācību veidu un metodes; ✓ radīt priekšnosacījumus bērna sociālo iemaņu attīstībai, veidojoties par aktīvu, patstāvīgu, pašpietiekamu, radošu, atvērtu un cieņpilnu sabiedrības locekli, kas prot sadarboties ar citiem; ✓ veicināt bērnu, viņu vecāku un pirmsskolas darbinieku sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanai, stabila pamata veidošanai mūžizglītībai un bērna dzīvei mūsdienu pasaulē.

SOLLO LV, SIA, finanšu pakalpojumi

Dārzniecības 7, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Uzņēmums piedāvā: ✓ Lētākā komisijas maksa Latvijā par viena rēķina apmaksu ✓ Klientiem iespēja norēķināties gan ar bankas maksājumu kartēm, gan skaidrā naudā ✓ Par rēķiniem klienti var ērti samaksāt ikdienas iepirkšanās laikā, tiem nav jādodas uz maksājumu pieņemšanas vietu ✓ Plašs veikalu tīkls visā Latvijā (vairāk nekā 700 tirdzniecības vietas) un ērts veikalu darba laiks ir priekšrocība klientiem, nemainot savus ikdienas paradumus, tostarp veicot pirkumus arī brīvdienās ✓ Nauda un informācija par pieņemtajiem maksājumiem tiks nosūtīta jūsu uzņēmumam jau nākamajā darba dienā pēc informācijas saņemšanas ✓ Veikalu tīkls informēs lielu daļu jūsu esošos un potenciālos klientus par iespēju norēķināties par jūsu pakalpojumiem veikalu tīklā ✓ Operatīva jautājumu risināšana, kas saistīta ar maksājumiem caur veikalu tīkliem

Marvik Serviss, SIA

Pļavnieku 5-170, Rīga, LV-1021
Apraksts:

SIA "Marvik Serviss" specializācija ir asenizācijas pakalpojumi jeb šķidro sadzīves atkritumu savākšana. Uzņēmums apkalpo juridiskās un privātpersonas Rīgā un tās apkārtnē.

Zilber, SIA

Ganību dambis 24d-717, Rīga, LV-1005
Pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve ✓ Celtniecības darbi ✓ Remontdarbi Ūdensvadu un kanalizāciju izbūve:

Uzņēmums "Zilber" veic ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūvi, ierīkošanas un avārijas darbus privātmājām, saimniecībām, industriālām ēkām, būvēm, jaunbūvēm, jaunceltnēm, saimniecības objektiem, pašvaldības ēkām, kā arī komercobjektiem.

Mara Print

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22, Rīga, LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Grafiskais dizains ✓ Reklāmas saskaņošana pašvaldībā ✓ Auto aplīmēšana ✓ Montāžas un remonta darbi ✓ Projektēšana ✓ Konsultācijas ✓ Piegāde Mūsu tehnoloģijas:: ✓ Digitālā druka ✓ Ofseta druka ✓ Lielformāta druka ✓ UV druka ✓ Sietspiede ✓ Reljefspiede ar foliju un kongrīvs ✓ Lāzergriešana un gravēšana ✓ Braila raksta iespiedums ✓ Plotergriešana
ZL.LV iesaka

Vides Tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

Siltumizolācijas materiālu tirgotājs SIA "VIDES TEHNIKA" palīdzēs ikvienam rast sev piemērotāko ēku siltināšanas veidu. Siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši lietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2b, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Pakalpojumi: ✓ Dzīvokļu saimniecība ✓ Atkritumu apsaimniekošana ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Labiekārtošana un apzaļumošana Par uzņēmumu:

SIA "Līvānu Dzīvokļu un komunālā saimniecība" ir Līvānu novada pašvaldības kapitālsabiedrība, kura nodibināta 2004. gadā. Tās mērķis ir nodrošināt Līvānu novada pašvaldības funkciju izpildi dzīvokļu apsaimniekošanas un komunālo pakalpojumu sfērā.

GSA projekts, SIA

Pulkveža Brieža 9a-9, Rīga, LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Būvprojekta vadība ✓ Pilna būvprojekta izstrāde ✓ Interjers ✓ Arhitektūra ✓ Autoruzraudzība ✓ Klienta interešu pārstāvniecība būvniecības procesā Arhitektūra un projektēšana:

Vairāk nekā 30 gadu pieredze, esot uzticamam partnerim un pildot vadošo lomu būvprojektu izstrādē, vadībā un realizācijā. Uzkrātā pieredze ļauj realizēt ieceres, radot funkcionālu un augsti kvalitatīvu telpu un vidi. Darbības laikā izstrādāti daudzveidīga mēroga un profila risinājumi, sākot no privātiem interjeriem un individuālajām dzīvojamām mājām līdz liela apjoma budžeta, valsts un pašvaldību pasūtījumiem ar apjomīgiem projektēšanas un realizācijas termiņiem.

Interneta bilance, SIA

Pulkveža Brieža 6-1a, Rīga LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības apkalpošana ✓ Komunikācija ar valsts institūcijām ✓ Finanšu plānošana ✓ Statistika ✓ Audits ✓ Personāla uzskaite Par uzņēmumu:

Nodrošinām klientiem savlaicīgu, precīzu un efektīvu grāmatvedības uzskaites kārtošanu atbilstoši LR normatīvo aktu prasībām un starptautiskajiem standartiem.

KLIENTIEM MĒS PIEDĀVĀJAM:

Grāmatvedības uzskaites kārtošanu,

Pieeju grāmatvedības un finanšu informācijai on-line režīmā,

Iespējas pieņemt vadības lēmumus, kas balstīti uz uzticamu informāciju,

Atbalstu NILLTPFN iekšējās kontroles sistēmu izveidošanā un aktualizēšanā.

Rovico Buroo OU filiāle Rovico Latvia

Precīzi alkometri. EATA apstiprināti.
Dārzciema 60-205, Rīga, LV-1073
Apraksts:

"Rovico Latvia" piedāvā sertificētus, uzticamus un precīzus alkometrus, kā arī to pilnu servisu. EATA apstiprināti. Atbilst Latvijas likumdošanai. "Rovico Latvia" ar alkometriem apgādā policiju, robežsardzi, pašvaldības policiju, lidostas, lidsabiedrības, autobusu parkus, lielus un mazus uzņēmumus, kā arī privātpersonas. "Rovico Latvia" ir saņēmis ISO 9001:2015 kvalitātes sertifikātu. Ja iedzer, nepaļaujies uz sajūtām! Pārbaudi sevi, izmantojot oriģinālo Alcoscan alkometru!

Brikers Latvija, SIA, Rīgas birojs

Granīta 13, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu:

SIA "Brikers Latvija" ir lielākais bruģakmens, apmaļu, labiekārtošanas elementu un citu betona produktu ražotājs Latvijā. SIA "Brikers Latvija" piedāvā visplašāko produkcijas klāstu, piedāvājot ne tikai pelēko un ekonomisko bruģi, bet arī krāsainu un ekskluzīvu bruģi. Mūsu bruģi plaši izmanto gan pašvaldības, gan lielākie būvniecības uzņēmumi. Plašs piedāvājums arī privātpersonām.

Mūsu dabā ir gan realizēt, gan arī realizēties – bruģis mums ir radošs akmens, tāpēc tirgū ienesam tādas iespējas, kādas Latvijā vēl nav bijušas. Jau savos sākumos 2008. gadā ieviesām Retro apdares bruģi un Colourmix krāsainību, tad Comfort outline, un cauri gadiem aizvien dažādojam bruģa formas, ieskaitot trijstūri un sešstūri, un mums ir arī īpašas apmales - krāsainas.