Projektēšana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Baltic Trailer Service, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Darbības veidi: ✓ Līnijas uz asfalta ✓ Horizontālo apzīmējumu uzklāšana ✓ Satiksmes organizācijas projektēšana ✓ Ceļa zīmju uzstādīšana ✓ Pieturu un parku aprīkojuma uzstādīšana ✓ Noliktavu, loģistikas centru marķēšana ✓ Auto stāvvietu un parku aprīkojuma uzstādīšana

durvjubaze.lv

Allažu 5, Rīga LV-1005
Apraksts: Durvjubaze.lv Jūs atradīsiet vairāk kā 3000 dažādu durvju piedāvājumus no visas Eiropas labākajiem ražotājiem.

Mūsu lapā atradīsiet iekšdurvismetāla durvisāra durvis mājai un dzīvokli, varēsiet piemeklēt visas veida durvju furnitūru.

Jūsu ērtībai mums lapas labajā pusē ir meklēšanas filtri, kur Jūs varat ļoti ērti izvēlēties parametrus pēc kuriem atrast sev nepieciešamās mēbeles.

Lētas un kvalitatīvas durvis. Katru dienu papildinām mūsu sortimentu ar jaunām precēm, piedāvājot labākās cenas.

Piedāvājam virtuves iekārtu projektēšanu un uzstādīšanu. Mūsu speciālisti atbrauks pie Jums nomērīs Jūsu virtuvi, uzklausīs visas Jūsu velmes, uzprojektēs kopīgu redzējumu kā izskatīsies Jūsu virtuve un Jums ērtā laikā uzstādīs to.

Piedāvājam durvju projektēšānu un uzstādīšanu. Mūsu meistari atbrauks pie Jums uz mājokli, izmērīs visas durvju ailes, uzklausīs Jūsu viedokli, nosūtīs mūsu menedžeriem u ofisu, un mēs piedāvāsim Jums labākos risinājumus.

Durvis ir pieejamas dažādos materiālos, izmēros un cenu klāstā. Ja Jums ir nepieciešama palīdzība izvēloties durvis, tad droši uzzvaniet mums, mēs Jums palīdzēsim ar konsultāciju, ieteiksim labākos risinājumus. 

ZL.LV iesaka

DPS, SIA, programmatūras izstrāde

Elijas 17-512, Rīga LV-1050
Programmas: ✓ Darba uzskaites sistēmas, kas paredzēta autoservisiem; ✓ Tirdzniecības, noliktavas un apmaksas dokumentu uzskaites sistēmas; ✓ Kontaktu uzskaites sistēmas sadarbības partneru (firmu un personu) uzskaites un analīzes datorprogrammas; ✓ Personāla - paredzēta izmantošanai uzņēmuma personāla daļā, nodrošinot to ar informāciju par esošajiem, bijušajiem vai potenciālajiem darbiniekiem; ✓ Lietvedība - izmantojot šo programmu, visa uzņēmuma korespondence tiek apkopota vienotā datu bāzē.

Ķigurs Inženieri, SIA

Dž.Dudajeva gatve 8-45, Rīga LV-1084
Apraksts:

Projektēšana, konsultācijas, autoruzraudzība, ekspertīze: - apkure, ventilācija, kondicionēšana (AVK); - dūmu nosūce (DN); - apkures katli, siltummezgli (SM); - ūdensapgāde un kanalizācija (UK, UKT); - siltumtrases (SAT); AVK, UK projektēšana BIM. Mob.: 29412902, E-pasts: juris.kigurs@gmail.com

ZL.LV iesaka

Konstro, SIA

Rīgas 8, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

SIA “Konstro” savas darbības laikā, gandrīz desmit gadu garumā, ir attīstījis dažādas darbības nozares un pašlaik saviem klientiem piedāvā dažāda veida jumta klājuma materiālus, skārda izstrādājumus un ūdens noteksistēmas, kā arī jumta logus, PVC logus un metāla durvis. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir skārda detaļu izgatavošana. Tiek izstrādāti gan standarta izstrādājumi, gan arī nestandarta individuāli risinājumi, kas piemēroti klienta vēlmju realizēšanai. Pateicoties augstas kvalitātes, automatizētiem darba galdiem mūsu izstrādājumi tiek izstrādāti precīzi pēc klienta vēlmēm un gala rezultātā klients iegūst vajadzīgo skārda izstrādājumu ar augstāko kvalitāti.

BKAbūve

Lokomotīves 88-55, Rīga LV-1057
Apraksts:

Profesionāļu komanda ar ilggadēju pieredzi veiks pilnu iekšējās apdares darbu ciklu. Telpu, dzīvokļu, māju kosmētiskais remonts. Telpu, dzīvokļu, māju kapitālais remonts. Veicam arī atsevišķus profesionālus darbus. Ģipškartona uzstādīšana. Elektrība (sertifikāts). Santehnika (sertifikāts). Krāsošanas darbi. Flīžu ieklāšana. Logu, durvju montāža. Pieejami profesionāli instrumenti. Portfolio ar pabeigto projektu fotogrāfijām. Labas atsauksmes no iepriekšējiem klientiem. Strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta, sastādām tāmes, slēdzam līgumus.

Energo partneris, SIA

S.Eizenšteina 29, Rīga, LV-1079
Par uzņēmumu:

Pieredzējušu profesionāļu uzņēmums veic plaša spektra elektromontāžas, elekotroinstalācijas darbus. Strādājam visā Latvijas teritorijā, kvalitatīvs darbs, pieņemamas izmaksas. Aicinām sadarbībai!

BM2211, SIA

Rīga
Apraksts:

Mūsu uzņēmums veic pilna cikla privātmāju būvniecību saskaņā ar pasūtītāja vai būvvaldes pieprasījumiem. Visas nepieciešamās dokumentācijas iesniegšana BIS, veic attiecīgās jomas sertificēts būvspeciālists. Darbus veicam galvenokārt Vidzemē, pierīgā un Rīgā. Aicinām sadarbībā!

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Cilindru ražotne un remonts

Rāmuļu 29, Rīga, LV-1005
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Rīgas 2. nodaļa

Daugavgrīvas 93, Rīga, LV-1007
Hidrauliskās sistēmas, Hidrosistēmas Hidraulisko sistēmu remonts, Hidrosistēmu remonts, Hidraulisko sistēmu projektēšana , , Hidrosistēmu projektēšana , Hidraulisko sistēmu apkope, Hidrosistēmu apkope, Hidraulisko sistēmu montāža

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Rīgas 3. nodaļa

Granīta 3a, Rīga, LV-1057
Hidrauliskās sistēmas, Hidrosistēmas Hidraulisko sistēmu remonts, Hidrosistēmu remonts, Hidraulisko sistēmu projektēšana , , Hidrosistēmu projektēšana Hidraulisko sistēmu apkope, Hidrosistēmu apkope, Hidraulisko sistēmu montāža

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA

Sāremas 2, Rīga LV-1005
Pakalpojumi:: ✓ Hidraulisko pievadu izgatavošana un remonts ✓ Hidraulisko cilindru izgatavošana un remonts ✓ Hidraulisko iekārtu projektēšana, montāža un remonts ✓ Hidraulikas diennakts serviss 24/7 ✓ Blīvējumu izgatavošana ✓ Pneimatisko komponentu tirdzniecība ✓ Hidroakumulatoru pārbaude un pildīšana ✓ Dažādu veidu eļļu (hidraulikas, dzinēju, transmisijas) tirdzniecība

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Jēkabpils nodaļa

Rīgas 257, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Hidrauliskās sistēmas, Hidrosistēmas Hidraulisko sistēmu remonts, Hidrosistēmu remonts Hidraulisko sistēmu projektēšana , , Hidrosistēmu projektēšana Hidraulisko sistēmu apkope, Hidrosistēmu apkope, Hidraulisko sistēmu montāža

Metalinvest, SIA

Pildas 16b, Rīga LV-1035
Apraksts:

Mūsu uzņēmums nodarbojas ar dažādu metāla konstrukciju projektēšanu, ražošanu un uzstādīšanu, tostarp arī konstrukciju no nerūsējošā tērauda, kurās var izmantot koku un stiklu, proti:

✓ kāpnes ✓ margas ✓ žogi ✓ režģi ✓ vārti ✓ nojumes ✓ lūkas ✓ pandusi.

VEF Elcomp, SIA

Ūnijas 6a, Rīga LV-1084
Spiesto plašu PCB un elektronisko izstrādājumu projektēšana un izstrāde.:

Firma "VEF ELCOMP", SIA var izgatavot elektroniskos izstrādājumus gan kā paraugus, gan sērijveidā. Firmai ir lodēšanas automāts, kas uzliek virsmas elementus. Uzņēmuma darbinieki, kuriem ir vairāk nekā 20 gadu darba pieredze, var lodēt gan virsmas elementus (paraugi, remonts), gan pārējas, ar rokām.

ZL.LV iesaka

Genesis-Jugra, SIA

Matīsa 76, Rīga LV-1009
Par uzņēmumu: SIA „Genesis-Jugra” ir licencēta firma, kurās sertificētie speciālisti projektē un montē dzīvojamo māju, dzīvokļu un rūpniecisko objektu iekšējās un ārējās gāzes apgādes sistēmas, kā arī ielu un maģistrālos gāzes vadus visā Latvijā. Strādājam ātri, kvalitatīvi un par pieņemamām cenām.

Albro Group, SIA, juridiskie pakalpojumi

Mūkusalas 101, Rīga LV-1004
Apraksts: Jurista pakalpojumi jau vairāk nekā 10 gadu darba pieredze. Juridiskās konsultācijas saistību tiesībās, juridisko dokumentu izstrāde. Pārstāvniecvība Latvijas Patentu Valdē un Eiropas Savienības intelektuālā īpašuma organizācijā EUIPO, un pasaules intelektuālā īpašuma WIPO, valsts iestādēs, tiesās, muitā un citās institūcijās Latvijā. Preču zīmju reģistrācija Latvijas Republikas Patentu valdē. Konsultācijas intelektuālā īpašuma strīdu un pārkāpumu jautājumos, negodīgas konkurences, reklāmas ar muitu saistītajos gadījumos. Izstrādāt un konsultēt licencēšanas un franšīzes līgumu un intelektuālā īpašumu tiesību komercializācijas jautājumos, pārvaldīšanas stratēģiju un intelektuālā īpašuma tiesību aizsardzību. Juridiskā palīdzība celtniecības jomā.

ToUnDa, SIA

Zvejas 19, Rīga, LV-1030
Apraksts:

Uzņēmums "ToUnDa" darbojas ģeosintētikas nozarē kopš 2011. gada.  Piedāvājam vadošo Eiropas ģeosintētikas ražotāju materiālus, sniedzam konsultācijas klientiem par nozarē pieejamajiem materiāliem un to izmantošanu būvniecībā, veicam materiālu instalāciju.  Mūsu specializācija ir HDPE membrānu un plātņu kausēšana, LDPE, LLDPE un PVC membrānu kausēšana, kā arī citu ģeosintētisko materiālu instalācija, kas nodrošina ģeomembrānas funkcijas darbību.  Mūsu darbu pamatā ir optimālu risinājumu rašana klientiem, konsultācijas un precīza darba veikšana.

Servisa Group, SIA, Jumtu darbi

Zvaigznāja gatve 9-75, Rīga LV-1082
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar dažādu jumta segumu ieklāšanu, jumtu renovāciju. Veicam jumta konstrukciju izveides un visus sekojošos jumtu darbus. Tāpat veicam arī ātrā servisa darbus (remontdarbus). Sadarbojamies ar tādiem jumta seguma tirgotājiem kā: Erroof, Ruukki, Latroof, Lebens, Toode u.c.

ZL.LV iesaka

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.