Projektēšana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Green it up | VIS VIVA fam, SIA

Bukulti, "Zariņi" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Pakalpojumi: ✓ Saules paneļu uzstādīšana, montāža ✓ Saules paneļu tīrīšana ✓ Saules parku projektēšana ✓ Saules paneļu sistēmu pieslēgšana AS Sadales Tīkls

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22c, Rīga LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Ferro plus, SIA

Jaunolaine, "Mehāniskās darbnīcas" , Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Par uzņēmumu:

SIA "Ferro Plus" nodrošina pilna spektra metināšanas pakalpojumus. Varam palīdzēt sākot no idejas formulēšanas, projektēšanas, rasējumu uzlabošanas, līdz detaļu izgatavošanai. Nodrošinām augstāko kvalitāti gan individuālu pasūtījumu izgatavošanā, gan sērijveida ražošanā.

Jelgavas būve-V, SIA

Ozolnieki, Rīgas 18, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Izstrādājam projektus no idejas līdz realizācijai. Ir uzceltas vairāk kā 100 mājas, baznīca, 10 angāri, 15 lieliskas pirtis un vairākas vasarnīcas. Sadarbojamies ar lielajiem uzņēmumiem. Darbi tiek paveikti ātri un kvalitatīvi, norunātajā laikā, tiek meklēti risinājumi katra pasūtītāja vēlmēm. Aicinām sadarbībai!

Sēme CB, SIA

Cesvaines 9, Rīga LV-1073
Apraksts: Asfaltbetona seguma atjaunošanas darbi. Ūdensapgādes, kanalizācijas un gāzes apgādes sistēmu būvmontāža, remonts un renovācija. Ceļu, ielu remonts, laukumu izbūve un teritorijas labiekārtošana. Ceļu satiksmes drošības organizēšana ceļu remontdarbu veikšanas laikā, pagaidu ceļa zīmju izvietošana.

Anzāģe, SIA

Melnsila 10-14, Rīga LV-1046
Apraksts: Uzņēmums ar pieredzējušiem, kvalificētiem speciālistiem savā jomā veic kvalitatīvus, plaša spektra būvdarbus. Iekļaujamies celtniecības termiņos, garantijas paveiktajam. Sniedzam konsultācijas.

Glāzeri BT, SIA, Darbnīca

Jelgavas 74, Rīga LV-1004
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls; ✓ Digitāli printēts stikls; ✓ Krāsots stikls; ✓ Laminēts stikls; ✓ Ugunsdrošais stikls; ✓ Stikla paketes; ✓ Stikla vairumtirdzniecība; ✓ Stiklotas konstrukcijas. Stikla apstrādes uzņēmums:

SIA, "Glāzeri BT" Viena no lielākajām stikla apstrādes rūpnīcām Latvijā. Sekojot tendencēm stikla apstrādes jomā, mūsu kompānija kļuvusi par stabilu uzņēmumu ar augstu ražošanas kapacitāti un apkalpošanas līmeni. Esam ieguvuši atpazīstamību un reputāciju gan Latvijā, gan ārzemju klientu vidū, jo lielu daļu no saražotā apjoma mēs eksportējam.

Glāzeri BT, SIA, Ražotne

Piņķi, Priedaines 6, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls ✓ Digitāli printēts stikls ✓ Krāsots stikls ✓ Laminēts stikls ✓ Ugunsdrošais stikls ✓ Stikla paketes ✓ Stiklotās konstrukcijas Pakalpojumi:: ✓ Stikla griešana ✓ Stikla apstrāde ✓ Stikla digitālā printēšana ✓ Stikla krāsošana ✓ Stikla rūdīšana ✓ Stikla laminēšana ✓ Ugunsdrošā stikla griešana

Greenline Energy, SIA, saules enerģijas risinājumi

Čuguna 28, Rīga LV-1029
Apraksts:

"GreenLine Energy" ir pirmais saules enerģijas uzņēmums Baltijas valstīs, kas izveidojis pirmo ražotāja OUTLET veikalu ar plašu produktu klāstu. Neatkarīgi no tā, vai jums ir slīpais jumts, plakanais jumts vai zemes sistēma, "GreenLine Energy OUTLET" piedāvās klientiem vairāk nekā 50 dažādu garumu, izmēru, dizainu, profilu, savienojumus, invertorus, ārpus tīkla sistēmas, saules paneļus, hibrīdsistēmas un akumulatorus.

Euro Intema, SIA

Cēsu 31, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Matrači no dabīgiem materiāliem: ortopēdiskie, atsperu un bezatsperu. Augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma.

Project 2050, SIA - siltumsūkņu eksperti

Apuzes 34, Rīga LV-1046
Katram klientam atradīsim atbilstošāko risinājumu, ņemot vērā vajadzības un budžetu!:

Sadarbojamies ar uzticamiem un pārbaudītiem ražotājiem, tāpēc mūsu klienti saņem kvalitātes un drošības garantiju. Daudzu gadu pieredze ļauj mums atrisināt jebkurus uzdevumus saistībā ar māju apkuri. Piemeklēsim siltumsūkņus dzīvojamām un ražošanas telpām dažu kvadrātmetru vai daudzstāvu ēku lielumā. Tikai profesionāla pieeja apkures iekārtu izvēlē spēj nodrošināt sistēmas energoefektivitāti, ekonomiju un ilgtspēju.

Sunergia, SIA

Gaujas 27, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Pakalpojumi: ✓ Saules paneļu parka ierīkošana ✓ Saules paneļu parka apkope ✓ Saules paneļu parka finansēšana ✓ Saules enerģija uzņēmumiem ✓ Saules enerģija mājsaimniecībām ✓ Saules paneļu jumts ✓ Saules paneļu nojumes automašīnām Saules paneļu risinājumi:

"SUNERGIA" ir atjaunojamās enerģijas risinājumu uzņēmums, kas plāno, projektē un uzstāda saules enerģijas parkus uzņēmumiem un mājsaimniecībām. Esam uzstādījuši neskaitāmus saules paneļu parkus Baltijas valstīs un esam gatavi parūpēties arī par jūsu saules paneļu parka par uzstādīšanu. Mēs sagatavosim visu nepieciešamo dokumentāciju, izprojektēsim saules paneļu parku, uzstādīsim to un parūpēsimies, lai jūs iegūtu vislabāko cenas un kvalitātes attiecību ar maksimālu jaudu. Pasaulē lielākie saules enerģijas risinājumu ražotāji mums ir uzticējuši tos pārstāvēt Baltijas un Skandināvijas valstīs. Tas ļauj mums piedāvāt labākas cenas un zemākas uzstādīšanas izmaksas mūsu klientiem.

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.

Ūdens Pro, SIA

Skolas 21-215F, Rīga LV-1010
Ūdens apgādes projektēšana . Ūdensvads. Ūdensvada projektēšana . Kanalizācija., Projektēšana ūdensvadam. Ūdens apgādes projektēšana .

Inkon serviss, SIA

Latgales 240-511, Rīga LV-1063
Projektēšana . Statiskie aprēķini. Apsekošana. Autoruzraudzība. Būvkonstrukciju projektēšana ., Apkures projektēšana . Siltumprojektēšana. Ventilācijas projektēšana . Ūdensvada projekti.

Attīstības grupa, SIA

Rīgas 22, Daugavpils LV-5401
Projektēšana , pilngatavības projekts, inženiertīklu projektēšana , kompleksā projektēšana , celtniecības, Arhitektūra, projektēšana . Būvuzraudzība, celtniecības darbi..

E. Daniševska birojs, SIA

Antonijas 18, Rīga, LV-1010
Ceļu projektēšana , ielu projektēšana . Inženiertīklu projektēšana . Ielas. Ceļi. Pilsētplānošana.

Malas, SIA

Kārļa Mīlenbaha 2-5, Rīga LV-1050
Celtniecība, projektēšana . Konsultācijas. Objektu apsekošana. Teritorijas labiekārtošana., Sabiedrisko ēku projektēšana , dzīvojamo ēku projektēšana , biroja ēku projektēšana .

Tectum, SIA

Skolas 21-503, Rīga, LV-1010
Arhitektūra, projektēšana ., , māju projektēšana , biroju projektēšana , būvprojekti, būvprojektu izstrāde, būvprojektu autoruzraudzība

A.R.T. projekts, SIA

Kalnciema 44-2, Rīga, LV-1046
, māju projekti, būvju projektēšana , ēku projektēšana , konstrukciju projektēšana , inženieru birojs, dzīvojamo, projektēšana , kanalizācija, kanalizācijas sistēmas, kanalizācijas projektēšana , ūdens apgāde, ūdens