Projektēšana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
apdare, fasādes renovācija, grīdas flīzes, pakāpienu flīzes, pakāpieni, neslīdoši pakāpieni, montāža, projektēšana

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Čiekurkalna 2.līnija 75, Rīga LV-1026
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi

GAS PRO, SIA, Gāzes un granulu apkures sistēmas

Valdeķu 60 k.4-4, Rīga LV-1058
Mūs raksturo:: ✓ Augstas kvalitātes serviss Gaspro speciālisti spēj uzņemties tehniski vissarežģītākos objektus, pateicoties 30 gadu pieredzei nozarē. ✓ Pastāvīga darbinieku apmācība Darbinieki tiek pastāvīgi izglītoti, apmeklējot apmācības pie lielākajiem apkures iekārtu ražotājiem Vācijā un Polijā. ✓ Konkurētspējīgas cenas Visi materiāli tiek piegādāti tieši laikā uz konkrēto objektu, tādā veidā ietaupot noliktavas izmaksas.

F-Man, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga LV-1048
"F-Man", SIA pakapojumi:: ✓ Ugunsdrošības dokumentācijas izstrāde/aktualizēšana (evakuācijas plāni, ugunsdrošības instrukcijas, rīkojumi); ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu projektēšana/apkalpošana/montāža; ✓ Praktiskās un teorētiskās nodarbības (instruktāža) ugunsdrošības jomā; ✓ Objektu ugunsdrošības audits; ✓ Ugunsdrošības risinājumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi.

Kompānija Parnas Pro, SIA

Ēveles 12 k.2, Rīga LV-1013
Apraksts:

Kompānija "Parnas Pro" piedāvā dažāda apjoma un sarežģītības inženierģeodēziskos, topogrāfiskos, kadastrālās uzmērīšanas, zemes ierīcības darbus. Informācija www.parnas.lv vai 67339911

DIR.LV, SIA RD System

Stopiņu 13, Rīga LV-1035
Apraksts:

DIR.LV - ir drošības sistēmas piegādātājs Latvijā un Eiropas Savienībā. Mūsu uzņēmums pārdod un uzstāda drošības sistēmas un videonovērošanas tehniku (IP kameras, NVR, DVR) no lielākajiem ražotājiem, kā, piemēram, Hikvision Digital Technology, Dahua Technology, Uniview, Provision, Imou, Ezviz un citus. Mēs esam Hikvision, Dahua un Ajax ražotāju autorizētie pārdevēji Latvijā, mēs piedāvājam mūsu klientiem oriģinālas un augstas kvalitātes video kameras, ieraksta iekārtas (NVR, DVR), domofonus, kodu atslēgas, kartiņu nolasītājus un piekļuves kontroles sistēmas. Pēc 20 gadu darba ar drošības sistēmām, mēs esam uzkrājuši lielu pieredzi, un mēs varam piedāvāt kvalitatīvu tehnisko atbalstu.

ZL.LV iesaka

Domus angāri, SIA

"Brīvmaņi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

"Domus Angāri" - uzņēmums ar vairāk kā desmit gadu pieredzi angāru un garāžu būvniecībā, projektēšanā un ražošanā. Piedāvājam lokveida, metāla, PVC u.c. angāru ražošanu pēc individuāliem izmēriem. Ēku ražošanā izmantojam tikai augstas kvalitātes materiālus. Tāpat par uzstādīšanu un montāžas darbiem atbildīga ir pieredzējusi profesionāļu komanda. Jāpiebilst, ka konsultējam bez maksas - konsultācijas laikā piemeklēsim klientam vispiemērotāko risinājumu, kā arī sastādīsim paredzamo izmaksu tāmi. Svarīgi - pie mums iespējams nokārtot arī bezprocentu līzingu un dalīto maksājumu. Ar Domus Angāri plašāku piedāvājumu var iepazīties, sazinoties ar mums telefoniski vai e-pastā. Protams, ir iespēja atbraukt pie mums uz vietas, lai visu apskatītu un iespējamos risinājumus apspriestu klātienē. Vēlams iepriekš pieteikt vizīti pa telefonu 26176921

Montāžnieks DE, SIA, Saldus struktūrvienība

Rīgas 13, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana

Plus Energy Group, SIA

Merķeļa 17/19, Rīga LV-1050
Produkti:: ✓ Vertikālie vēja ģeneratori ✓ Saules paneļi ✓ Hibrīdās sistēmas ✓ Uzkrājošie akumulatori ✓ Invertori ✓ Uzlādes stacijas ✓ Apkures sistēma – infrasarkanie sildītāji Par uzņēmumu:

SIA "Plus Energy Group" ir uzņēmums, kas piedāvā alternatīvās enerģijas produktus kā risinājumu decentralizētai, pašpietiekamai elektroenerģijas ražošanai, kas reprezentē ilgtspējīgu atbildību pret planētas ekosistēmu. SIA Plus Energy Group piedāvā vertikālo vēja un saules elektrostaciju projektēšanu, iekārtu piegādi un to uzstādīšanu uzņēmumiem un mājsaimniecībām, kā arī mūsdienīgas un dizainiski pievilcīgas apkures sitēmas, izmantojot infrasarkanos sildītājus. Globālā tendence ir pāriet no fosilā kurināmā uz atjaunojamu/tīru enerģiju. Apvienojot energoefektīvos infrasarkanos sildītājus ar saules un vēja enerģiju, mēs piedāvājam videi draudzīgas enerģijas koncepciju.

Jumta segumi, žogi, SIA, interneta veikals Buvniecibaletak.lv

Ātri un kvalitatīvi! 😊 👍
Dārzciema 60b, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ Jumtu segumi ✓ Jumta piederumi ✓ Žogi ✓ Fasādes materiāli ✓ Citas būvniecības preces Pakalpojumi: ✓ Jauna būvniecība un renovācijas darbi ✓ Jaunu angāru projektēšana un būvniecība ✓ Produktu parametru pārbaudes

Airwave, SIA

Ganību dambis 2a, Rīga LV-1045
Apraksts:

SIA "Airwave" ir dibināta 2008.gadā un nodarbojas ar gaisa kondicionieru, ventilācijas iekārtu, siltumsūkņu, gaisa mitrinātāju un sausinātāju, gaisa aizkaru un šķidruma dzesētaju vairumtirdzniecību. Mūsu uzņēmums pārstāv tādus zīmolus kā Daikin Group, Midea, Emerson, WOLF, Nordmann Engineering, Dimplex, Cooltek, Thermia/Danfoss. Nodrošinām pilnvērtīgu informāciju par pārstāvētajiem produktiem, kā arī veicam rezerves daļu piegādi garantijas un pēcgarantijas periodā. Mūsu sniegto pakalpojumu augsto kvalitāti apliecina ISO 9001 2008 sertifikāts.

SILTUMSŪKNIS.LV, siltumsūkņi, kondicionieri, ventilācija

Džutas 9, Rīga LV-1006
Apraksts: Airwave ir vadošais siltumsūkņu un kondicionēšanas tehnikas izplatītājs Baltijas valstīs. Uzņēmums ir Daikin, Thermia un Midea klimata iekārtu tiešais pārstāvis Latvijā. Nodrošinām konsultācijas, projekta izstrādes, piegādes, uzstādīšanas pilnu uzraudzību un iekārtu ievadīšanu ekspluatācijā

Hydrokapillar Tech, SIA, Zemas temperatūras ūdens kapilāru apkures/dzesēšanas sistēma, siltumsūkņi, saules paneļi

Brīvības 158, Rīga LV-1012
Piedāvājums un sistēmas risinājumi: ✓ Apkures sistēma ✓ Dzesēšanas sistēma ✓ Konvekcijas ierīces ✓ Ģeotermālais kontūrs ar kapilāru platēm ✓ Gandrīz nulles enerģijas ēku (gNEĒ) risinājumi Apraksts:

Mēs piedāvājam īpaši energoefektīvu un inovatīvu, starojuma ūdenskapilāru apkures un dzesēšanas sistēmu HYDROKAPILLARE® - no sistēmas projektēšanas līdz tās uzstādīšanai un apkalpošanai. HYDROKAPILLARE® tehnoloģijas komponenti tiek ražoti mūsu rūpnīcā Latvijā. Mēs meklējam HYDROKAPILLARE® tehnoloģijas izplatītājus Latvijā, ES un citās valstīs! Videi draudzīgs, unikāls risinājums, kas samazina apkures un dzesēšanas rēķinus un nodrošina lielisku komfortu visos gadalaikos. HYDROKAPILLARE® ir zemas temperatūras (+25-32C) apkures sistēma, ko var pielāgot ēkas arhitektoniskajiem risinājumiem un izmantot dažādās funkcionālās kombinācijās: tikai apkure, tikai dzesēšana vai apkure un dzesēšana vienā sistēmā. Pateicoties vienmērīgai gaisa plūsmai un minimālai putekļu un mikroorganismu kustībai telpā, tā ir piemērota apkures un dzesēšanas sistēma cilvēkiem, kas slimo ar elpceļu un alerģiskām slimībām. HYDROKAPILLARE® sistēma ir īpaši efektīva kombinācijā ar siltumsūkņiem kā enerģijas avotu, taču to var pieslēgt arī citiem avotiem. Kapilāros siltummaiņus var izmantot arī saules paneļu dzesēšanai, kā ģeotermālos kontūrus, kā enerģijas uzkrāšanas risinājumu utt. Mēs esam oficiālais ekskluzīvais ARISTON siltumsūkņu izplatītājs Latvijā!

Intergeo Baltic, SIA

Braslas 19, Rīga LV-1084
Apraksts:

Ģeoloģiskās, ģeotehniskās un hidroģeoloģiskās izpētes. Vides izpēte un konsultācijas – grunts, gruntsūdens piesārņojuma izpēte. Topogrāfija un ģeodēzija. Urbšanas darbi, Statiskā un Dinamiskā zondēšana, CPT, DPSH, poru spiediena mērīšana, Grunts laboratorijas pētījumi, Skatrakumu veikšana, Statiskās plātnes pārbaude. Karjeru izpētes un dokumentācijas sagatavošana. Piesārņojuma attīrīšana (sanācija) un rekultivācija. Hidrotehniskā un melioratīvā būvniecība.  

SB, SIA, Siltumtehnikas un apkures katlu veikals - noliktava

Latgales 444B, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Apkures katli ✓ Apkures sistēmas aprīkojums ✓ Boileri un ūdens sildītāji ✓ Cauruļvadu sistēmas un veidgabali ✓ Dvieļu žāvētāji ✓ Granulas ✓ Granulu katli, granulu kamīni ✓ Hidrofori un izplešanās tvertnes ✓ Ugunsdrošie materiāli ✓ Ūdens filtri, korpusi, elementi ✓ Izolācija, stiprinājumi, blīvējamais materiāls ✓ Kamīni ✓ Kanalizāciju sistēmas ✓ Kondicionieri ✓ Kokskaidu briketes ✓ Pirts krāsnis ✓ Plītis, centrālapkures plītis ✓ Santehnika ✓ Saules paneļi un kolektori ✓ Siltā gaisa pūtēji ✓ Siltās grīdas ✓ Siltumsūkņi ✓ Siltumtrases ✓ Skursteņi ✓ Sprieguma stabiliators ✓ Sūkņi ✓ Šķidrumi apkures sistēmām ✓ Ventiļi, noslēgarmatūra, pretvārsti, filtri

Meliorprojekts, VSIA

Struktoru 14, Rīga, LV-1039
Apraksts: Uzņēmums veic meliorācijas sistēmu projektēšanu, upju hidrotehnisko būvju projektēšanu, ģeodēziskos darbus, zemes ierīcības, zemes kadastrālās uzmērīšanas un topogrāfiskos darbus.

Latinwest, SIA

Ūdens 12-76, Rīga, LV-1007
Piedāvājam:

Mēs piedāvājam visu, kas nepieciešams mūsdienīga ūdens rekreācijas SPA kompleksa izveidei – baseini, saunas, tvaika kabīnes, kā arī speciālus klimata kontroles agregātus slēgto peldbaseinu telpām. Dizains, kvalitāte, profesionalitāte, jaunākās tehnoloģijas, mūsu uzņēmuma sniegtās garantijas un serviss – tie ir svarīgi argumenti, izvēloties uzņēmumu, kam uzticēt mājas atpūtas vai SPA zonas izveidi.

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

DHG Construction, SIA

Zārdu 2a, Rīga, LV-1083
Mūsu pakalpojumi: ✓ Degvielas uzpildes stacijas ✓ Vispārēja celtniecība ✓ Aukstumiekārtu un ventilācijas sistēmas ✓ "Zviedru mājiņas" Būvē ar Daldehog:

Pašmāju celtniecības vadības uzņēmums ar saknēm Zviedrijā un plašu portfolio Austrumeiropā.

Nodarbojamies ar degvielas uzpildes staciju projektēšanu un būvniecību, kā arī ar vispārējo celtniecību un remontdarbiem, aukstumiekārtu un ventilācijas sistēmu instalāciju un apkalpošanu.

HugeHalls, SIA

Ulbrokas 44a, Rīga, LV-1021
Apraksts:

Mūsdienīgas zāles dažādām biznesa zonām. Pilns objektu piedāvājums, aprīkojums pret visiem sniega vējiem. Esam vadošais Latvijas uzņēmums, kurš specializējas gan pvc angāru, gan skārda angāru gan arī silto noliktavu būvniecībā. Visi angāri tiek aprēķināti pēc Erocodiem. Piedāvājam pilnu ciklu - no projektēšanas, projekta saskaņošanas, ražošanas, montāžas līdz nodošanai ekspluatācijā. Visas konstrukcijas pārklātas ar karsto cinkošanu un atbilst C3 aizsardzības klasei. Mūsu produkciju ir iespēja apskatīt jebkurā reģionā visā Latvijā, ja nepieciešams ir iespēja atrādīt ikvienu produktu, topošais klients var gūt atsauksmes no pasūtītāja, lai pārliecinātos par mūsu izstrādājuma augsto kvalitāti, ir iespēja iegūt pagarināto garantiju līdz pat 10 gadiem, kuras laikā vismaz reizi gadā tiks apsekots objekts un veikti apkopes darbi (ja būs nepieciešami), kā arī, ja Klienta vainas dēļ tiks konstatēti bojājumi, jūs saņemsiet par to remonta tāmi, saskaņojot tos īsos termiņos, defekti tiks novērsti.