Rīga, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

WT Terminal, SIA

Flotes 12A, Rīga LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Stividoru pakalpojumi ✓ Kokmateriālu apstrāde ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Muitas brokeri ✓ Loģistika Par uzņēmumu:

SIA "WT TERMINAL" darbojas Rīgas Brīvostā kopš 1999. gada. Termināļa darbības joma: stividoru un zāģmateriālu apstrādes pakalpojumu sniegšana. Terminālis visus pakalpojumus sniedz brīvā ekonomiskā zonā, kas ir ļoti izdevīgi tieši tranzīta kravām.

SIA "WT Terminal" ir specializēta "koka osta" ar lielākajām zāģmateriālu žāvēšanas kalšu un zāģmateriālu šķirošanas jaudām Baltijas valstu ostās. Terminālis nodrošina ģenerālkravu, dažādu beramkravu kravu apstrādi (pārkraušanu), uzglabāšanu slēgtās noliktavās un atklātos uzglābšanai paredzētajos laukumos. Terminālī tiek veikti kravas iekraušanas/izkraušanas darbi gan jūras konteineros, gan kuģos, gan dzelzceļa vagonos, gan autotransportā. Klienti tiek nodrošināti ar pieeju informācijai par kravas noliktavu on-line režīmā.

Gustiņš, bērnu un ģimenes izglītības un atpūtas centrs

Čiekurkalna 2. līnija 31A, Rīga, LV-1026
Nodarbības:: Bērnudārzs piedāvā dažādas nodarbības, kas būs piemērotas jebkura bērna talantiem un interesēm. Svarīga ir bērna gan radošā, gan arī fiziskā attīstība, tāpēc tiek piedāvātas gan tēlotājmākslas, mūzikas un matemātikas nodarbības, gan arī kustību, sensorā un valodas attīstīšana. Apraksts:: Privātā pirmsskolas iestāde “Gustiņš” atrodas Čiekurkalnā, Rīgā. No sākuma tika veidots kā bērnu centrs, bet nu jau pārtapis par pirmsskolas izglītības iestādi, kur bērniem ir iespēja apgūt pašu svarīgāko konkrētajā vecumā. Īpaša uzmanība tiek vērsta uz bērnu fonemātiskās dzirdes un matemātikas priekšstatu apguvi. Svarīgas ir arī sensorās uztveres attīstīšanu, runas uztveres sekmēšanu. Šo visu bērni apgūst nodarbībās. “Gustiņš” ir bērna otrās mājas, kurās var justies brīvi, tajā arī tiek pievērsta uzmanība katra bērna individualitātei. Lai iestātos Gustiņā, būs nepieciešams iesniegums par bērna uzņemšanu, bērna dzimšanas apliecība, kā arī vecāka ID dokuments. Iespējams iestāties divās grupiņās – pelēni un ezīši, katrai grupai ir atsevišķs nodarbību plāns.

Eurobus, veikals - noliktava

Ganību dambis 17 k-4, Rīga LV-1045
Apraksts: Mikroautobusu, kravas automašīnu lietotas, jaunas rezerves daļas, šrots. Ford, Mercedes Benz MB, Citroen, Opel, Toyota, Nissan, Chevrolet, Dacia, Fiat, Mitsubishi, Peugeot, Renault, Volkswagen, Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale.

Kalna Spuļļu dīķi, atpūtas komplekss, maksas dīķi

"Jaunvilciņi", Upesciems, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2137
Atpūtai: Ir iekārtotas atpūtas vietas ar galdiem un griliem, lapenes, pirtis, brīvdienu māja 6personām, kubls jeb baļļa, volejbola laukums, rotaļu laukums, ugunskuru vietas,naktsmājas pirtsaugšā 10 personām, un telšu vietas. Kā atrast: Mūsu dīķi ir, braucot no Upesciema, 1,5 km aiz autobusa pieturas, pa labi pirmstelekomunikāciju torņa. Lūdzu, nejaukt ar citiem Upesciema dīķiem.

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30B, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!

Nataleks, SIA

Latgales 283, Rīga LV-1063
Zobārstniecība un mutes higiēna

Baltic Agro Machinery, SIA, Tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Rīgā

Tīraines 15, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās, mežizstrādes un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Mūsu speciālisti ir pieredzējuši un palīdzēs atrast vislabāko risinājumu!

ZL.LV iesaka

Zvērinātu advokātu birojs Centrs, Ulmanis Valdis, zvērināts advokāts

Lāčplēša 43-4b, Rīga LV-1011
Juridiskie pakalpojumi:: Sniedzam labas juridiskās konsultācijas klientiem, fiziskām un juridiskām personām, pārstāvam klienta intereses tiesās, sagatavojam juridiskos dokumentus. ✓ Komerctiesības ✓ Civiltiesības ✓ Maksātnespējas procesi (fiziskās un juridiskās personas, TAP, ĀTAP) ✓ Sūdzības iepirkumu uzraudzības birojam ✓ Patērētāju aizsardzības tiesības ✓ Dzīvokļu tiesības. Dzīvojamo telpu īres tiesības ✓ Administratīvo pārkāpumu tiesības ✓ Administratīvās tiesības un administratīvais process ✓ Krimināltiesības un kriminālprocess ✓ Konstitucionālās tiesības un cilvēktiesības ✓ Darba tiesības ✓ Banku tiesības

Zebra Cargo, SIA, Pārcelšanās serviss

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053
Apraksts: Kaut arī Zebra Cargo – pārvietošanās serviss speciālisti ir dibināta 1998. gadā, mūsu komanda, kas ir uzsākuši, vada un strādā šajā kompānijā ir ar ļoti bagātu pieredzi personīgo un biroja mantu pārvadāšanas biznesā ! Iespējams, ka mūsu darbiniekiem ir visbagātākā pārvešanas pieredze, jo lielākā daļa ir tie, kas 90. gadu sākumā Latvijā sāka piedāvāt klientiem šādu pārvietošanās servisu. Zebra Cargo augstu novērtē ikvienu pārcelšanās darbu. Attieksme ir balstīta, lai pārvietošanās darba rezultātā klients saņemtu vairāk, nekā sākumā ir gaidīts. Mēs gribam patīkami pārsteigt klientus. Mēs katru pārvietošanās darbu vēlamies paveikt pēc iespējas kvalitatīvāk un labāk. Mēs uzskatām, ka kvalitāte nav piedāvājama, bet gan tai ir jābūt praktiski piegādājamai.

Auditoru firma Finansists, SIA

Valguma 4A, Rīga LV-1048
Zvērināti revidenti. Audits, finanšu revīzijas. Zvērināts revidents. Uzņēmumu, valsts iestāžu, veselības aprūpes iestāžu, slimnīcu, poliklīniku audits. Eiropas fondu audits iestādēs, uzņēmumos. Finanšu pārskatu revīzija. Finanšu stāvokļa un likviditātes analīze. Finanšu audits Rīgā. Kursi, semināri. Auditoru firmas, auditorfirmas.

Azimuts inženierizpēte, SIA

Skolas 21-303, Rīga LV-1010
Apraksts:

"Azimuts inženierizpēte" strādā speciālisti ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi mērniecības nozarē. Firmas specializācija ir visa veida ģeodēziskie darbi, t.i., topogrāfisko plānu izgatavošana projektēšanas vajadzībām, robežplānu izgatavošana īpašuma un nomas tiesību noformēšanai, celtniecības darbu ģeodēziskā uzraudzība u.c. darbi.

Titāns, SIA

Braslas 16, Rīga, LV-1084
Apraksts:

SIA "Titāns" ir vairāk nekā 25 gadu darba pieredze būvniecības sfērā. Būvniecības procesu vadībā uzņēmums izmanto pašas modernākās metodes, ieskaitot 5D metodiku, kas ļauj izpildīt visus darbus precīzi, punktuāli un laikā. SIA "Titāns" īpaši specializējas industriālajā būvniecībā. Uzņēmums veic visa veida betona un akmens darbus, hidroizolācijas darbus, klāj visa veida jumtu segumus, veic fasādes un iekšējās apdares darbus.

Eiropas jumti, SIA

Jūrmalas gatve 144H, Rīga, LV-1029
Apraksts:

Būvniecības nozarē darbojamies jau vairāk kā 15 gadus. Esam īstenojuši jau vairāk kā 150 veiksmīgus būvniecības projektus, galvenokārt saistītus ar jumtu izbūvi, pārbūvi un seguma ieklāšanu.

Sākām darbu pašnodarbinātā statusā un šodien jau esam izauguši līdz nopietnam uzņēmumam “EIROPAS JUMTI”. Esam īsenojuši projektus arī vairākās citās ES valstīs. Latvijā strādājam ne tikai Rīgā, bet arī pārējos reģionos!

Mūsu darbu raksturo kvalitāte un apmierināti klienti, kuri iesaka mūs citiem! Visiem projektiem sniedzam 5 gadu garantiju, kā arī pēcgarantijas apkalpošanu. Mēs lepojamies ar savu darbu!

Īstenojam individuālu pieeju katram klientam! No Jums ideja – pārējo paveiksim!

Tropic, SIA

Veselīga barība jautras rotaļlietas jūsu mīlulim🐾
Celtnieku 5, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tropic pieredze: Vadošais zoopreču un dzīvnieku barības tirgotājs Latvijā. Zoopreces, dzīvnieku barība: SIA „TROPIC” uzņēmums ar 30 gadu pieredzi piedāvā: ✓ dzīvnieku barību ✓ dzīvnieku barības vairumtirdzniecību ✓ zoopreces ✓ zoopreču vairumtirdzniecību ✓ preču piegādi visā Latvijā

AMARENT, SIA

Ulbrokas 19A, Rīga, LV-1021
Piedāvājam: ✓ Universālie alumīnija torņi ✓ Salokamie alumīnija torņi ✓ Kāpņu alumīnija torņi ✓ Tornis kāpnēm un kāpņu telpām ✓ Tornis 1 personai ✓ Alumīnija laipas Apraksts:

Uzņēmums "AMARENT" tika dibināts 2018. gadā un kopš tā laika veiksmīgi darbojas alumīnija sastatņu, torņu un stalažu, kā arī citu alumīnija konstrukciju pārdošanas un nomas (īstermiņa un ilgtermiņa) tirgū. "AMARENT" darbojas visos Baltijas valstu tirgos (Latvijā, Lietuvā, Igaunijā) ar galveno mītni Rīgā (Latvija) un filiālēm Viļņā (Lietuva) un Tallinā (Igaunija). Uzņēmumam ir piešķirts pievienotās vērtības nodokļa (PVN) numurs, kas ļauj pārdot preces ar 0% PVN starptautiskajiem sūtījumiem.

Akmens Kleisti, SIA, kapu pieminekļu izgatavošana

Mālu 21, Rīga, LV-1058
Kapu pieminekļi pēc individuālā pasūtījuma:: ✓ Granīta kapu pieminekļu izgatavošana ✓ Kapu piemineklis ar statīvu vāzei ✓ Pulēts melna granīta kapu piemineklis. ✓ Laukakmens kapu piemineklis. ✓ Individuāli izstrādāts kapu pieminekļu ansamblis. ✓ Kapu apmales. ✓ Kapu plāksnes. ✓ Pusslēgtā kapu plāksne. ✓ Kapu vāzes. ✓ Kapakmens plāksnes. ✓ Granīta žogi. ✓ Betona apmales. ✓ Koka kapu soliņi. ✓ Granīta svečturi. ✓ Akmens urnas. ✓ Akmens krusti. ✓ Pieminekļi dzīvniekiem. ✓ Pieminekļu transportēšana visā Latvijā. ✓ Gravēšana kapos. ✓ Gravēšanas pakalpojumi. ✓ Portretu gravēšana. ✓ Kapu labiekārtošana.

Rīgas ģeodēzists, SIA

Pēkšēna 1-2, Rīga LV-1006
Par uzņēmumu:

SIA "Rīgas ģeodēzists" veic 3D topogrāfisko uzmērīšanu, inženierkomunikāciju un jaunuzbūvēto objektu izpildmērījumus, sniedz inženier-ģeodēziskos pakalpojumus, izmantojot augstas precizitātes GPS instrumentus.

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produktu grupas: ✓ Asis, bremzes, stūres mehānismi ✓ Apgaismojums un elektroiekārta ✓ Ķīmiskie produkti, kopšanas līdzekļi, krāsas ✓ Pneimatikas un elektronikas detaļas ✓ Kabīnes detaļas, borta aprīkojums ✓ Automobiļa komponenti un kravas stiprināšana ✓ Atsperes, amortizatori ✓ Hidraulika ✓ Dzesēšana un kondicionēšana ✓ Motoru un un transmisijas detaļas ✓ Cisternu detaļas ✓ Darbnīcu un uzņēmumu aprīkojums ✓ Lauksaimniecībai

Sol Power, SIA, Drošības sistēmas Rīgā

Apuzes 34, Rīga, LV-1046
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Drošības sistēmu tirgotājs Rīgā; ✓ Videonovērošanas sistēmas; ✓ Ugunsdrošības signalizācijas sistēmas; ✓ Izziņošanas sistēmas; ✓ Vājstrāvas tīkli; ✓ Energoapgādes tīkli; ✓ Elektrības pieslēguma projektēšana; ✓ Tāmju aprēķins; ✓ Programmēšana; ✓ Video analītika; ✓ Objekta sagatavošana ekspluatācijai; ✓ Drošības iekārtu uzstādīšana, apkalpošana un remonts.

 

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Ķengaragā

Kaņiera 10A, Rīga, LV-1063
Katru dienu tiek ievērots noteikts dienas ritms:: ✓ 7:30-8:20 Ierašanās ✓ 8:30-9:00 Brokastis ✓ 9:00-10:00 Rotaļnodarbības ✓ 10:00-11:30 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā ✓ 11:30-12:00 Pusdienlaiks ✓ 12:00-15:00 Saldo sapnīšu laiks ✓ 15:00-15:30 Ceļamies, klājam gultas un ģērbjamies ✓ 15:30-16:00 Launags ✓ 16:00-17:00 Rotaļnodarbības ✓ 17:30-19:00 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā