Rīga, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

VR Room, SIA

Dzirnavu 113A, Rīga LV-1011
vr, izklaide bērniem, izklaide berniem, 3d vr, lasertag, vr, playroom, virtuālā realitāte, auto simulators, virtuala realitate, dāvanu karte, vecmeitu ballīte, dzimšanas dienas ballīte bērniem, izklaide bērniem, vr riga, vr spēles, vr brilles cena, idejas vecmeitu ballītei, reality headset, vr gaming, vr video, korporatīvs, vecpuišu ballīte,

Tīri logi, SIA

Ozolaine, Kalnu 13, Limbažu pagasts, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

"SIA Tīri logi"- Jūsu uzticamākais partneris logu un ēku uzkopšanas jautājumos visā Latvijas teritorijā.

Mēs esam uzņēmums, kurš sniedz plašu pakalpojumu klāstu, ietverot logu mazgāšanu privātmājās, dzīvokļos, birojos un citos objektos, kā arī piedāvājot vides tīrīšanas pakalpojumus - Saules paneļu tīrīšana, bruģa un noteku cauruļu tīrīšana, jumta konstrukciju tīrīšana, kaļķu un nogulšņu noņemšana. Piedāvājam arī tīrīšanas pakalpojumus telpām, piemēram, noliktavām, veikaliem, birojiem vai jebkurām citām vietām.Mums ir svarīga klientu apmierinātība, tāpēc mēs izmantojam profesionālu aprīkojumu un ekoloģiski draudzīgus tīrīšanas līdzekļus. Mūsu darbinieki ir pieredzējuši un apmācīti, lai sniegtu augstāko kvalitāti un nodrošinātu, ka jūsu logi un ēkas vienmēr ir tīri un spīdīgi.

Izvēlieties "SIA Tīri logi" un ļaujiet mums rūpēties par jūsu vides tīrību, nodrošinot ilgtspējīgu un uzticamu servisu!

Metalbee, SIA, Katalizatoru un metāllūžņu uzpirkšana

Uriekstes 3, Rīga LV-1005
Krāsaino metālu uzpirkšana:: ✓ Auto katalizatori; ✓ Vara vadi; ✓ Misiņa vadi; ✓ Vara kabeļi ar PVC izolāciju; ✓ Nerūsējošā tērauda lūžņi; ✓ Misiņa radiatori; ✓ Alumīnija automašīnu diski; ✓ Elektromotori; ✓ Auto ģeneratori; ✓ Auto starteri; ✓ DPF filtri; ✓ Elektroplates; ✓ Mobilo telefonu plates; ✓ Datoru plates; ✓ Telekomunikāciju plates; ✓ Serveru plates.

MY CAR, SIA, Automobiļu detalizētās apkopes centrs

Jūrkalnes 2A, Rīga, LV-1046
Dīteilinga pakalpojumi:: ✓ Virsbūves attīrīšana no bituma un metāla putekļiem ✓ Disku mazgāšana ar ķīmiju ✓ Vieglā pulēšana - spīduma atjaunošana ✓ Dziļā pulēšana ar keramisko aizsargpārklājumu ✓ Lukturu pulēšana ✓ Stiklu spodrināšana un aizsargpārklājuma (antilietus) uzklāšana ✓ Salona vieglā tīrīšana ✓ Salona ķīmiskā tīrīšana ✓ Salona detalizētā tīrīšana ✓ Antibakteriālā apstrāde (ozonācija) ✓ Aizsargpārklājumu uzklāšana ādas apdarei (sēdekļi - piekšā, aizmugurē) ✓ Salonā esošo lakoto paneļu pulēšana ✓ Konsultatīvie pakalpojumi detalizētajā auto kopšanā ✓ Individuālās apmācības auto salona detalizētajā apkopē ✓ Individuālās apmācības auto virsbūves detalizētajā apkopē ✓ Ādas apdares remonts un krāsošana

Antigraffiti, SIA

Cesvaines 15A - 211, Rīga, LV-1073
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Grafiti noņemšana ✓ Fasāžu mazgāšana ✓ Ceļa apzīmējumu noņemšana ✓ Grīdu tīrīšana ✓ Ugunsgrēka seku likvidēšana ✓ Ēku fasāžu aizsardzība ✓ Jumta tīrīšana ✓ Bruģa tīrīšana ✓ Teritoriju apstrāde pret ērcēm ✓ Dzelzceļa vagonu tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Tīrīšana pēc ugunsgrēka ✓ Dzīvokļa uzkopšana pēc remonta ✓ Klīninga aprīkojuma noma ✓ Tornado ACS iekārta saaudzīgai tīrīšanai ✓ Mobilais tīrīšanas komplekss

HelpToWay, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Mazā Rencēnu 1, Rīga LV-1073
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Riepu maiņa ✓ Akumulatora uzlāde un dzinēja iedarbināšana ✓ Degvielas uzpilde jebkurā vietā ✓ Izvilkšana no grāvjiem ✓ Autoservisa pakalpojumi ✓ Autoevakuācija visā Eiropas Savienibā ✓ Zvani tūlīt strādājam 24/7 Par mums:

Rīga un visa Latvija - iespēja visu diennakti - evakuatora pakalpojumi. Jebkura veida auto evakuācija. Ar bloķētiem riteņiem, ar bloķētu ātrumkārbu, ar izlādētu akumulatora bateriju. Iespēja pārvest vieglos auto, minivenus, mirkroautobusus, par izdevīgam cenām un labākajiem tarifiem. Iespējama arī speciālo tehniku un celtniecības tehnikas evakuācija.

MYFUSION, SIA

Laboratorijas 19, Rīga LV-1009
Mēs vēlamies Jums piedāvāt sekojošas sadarbības iespējas: ✓ ātru, 24 stundu piegādi Baltijas valstīs ✓ online katalogs, ērtai preču pārskatīšanai un pasūtīšanai ✓ personīgu menedžeri ērtākam darba procesam ✓ pēcapmaksu pēc iepriekšējas vienošanās ✓ pēc nepieciešamības integrāciju ar jūsu mājaslapu (API, XML, AutoOrder) ✓ ātru garantijas gadījumu risināšanu ✓ arī citus Jums nepieciešamos sadarbības modeļus
ZL.LV iesaka

FIXALL, SIA

Mazcenu aleja 37B, Jaunmārupe, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Datordiagnostika:: ✓ CAT ✓ MAN ✓ JCB ✓ VOLVO ✓ JOHN DEERE ✓ CLASS ✓ DEUTZ ✓ SPRACOUPE ✓ GLEANER ✓ SUNFLOWER ✓ LAVERDA ✓ TERRAGATOR ✓ MASSEY FERGUSON ✓ VALTRA ✓ WHITE PLANTERS ✓ NEW HOLLAND ✓ CASE ✓ KOBELCO ✓ STEYR ✓ FLEXICOIL ✓ AGCO ✓ ROGATOR ✓ CHALLENGER ✓ ISEKI ✓ FENDT ✓ SISU ✓ FELLA

ETNAS fasādes

Aleksandra Čaka 125, Rīga LV-1011
Par mums::

ETNAS fasādes -  fasāžu siltināšanas, restaurācijas uzņēmums ar lielu pieredzi savā jomā. ESAM uzticams fasāžu izbūves partneris. Piedāvājam fasāžu uzmērīšanu, tāmes sagatavošanu, fasādes apdari un nodošanu ekspluatācijā. Liela pieredze restaurācijas, siltināšanas un ventilējamo fasāžu izbūves darbos. Esam veikuši lielu skaitu daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku, biroja ēku un privātmāju fasāžu apdares darbus. Lepojamies ar paveikto un ceram uz sadarbību arī ar Jums!

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

"Rīgas-Siguldas šoseja 3A", Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
"THERMO KING" un "FRIGOBLOCK" - GARANTIJAS remonts.:

Aukstumu iekārtu, saldēšanas iekārtu, kondicionieru (tai skaitā kabīnes kondicionieru), autonomās apsildes iekārtu, kravas liftu apkope un remonts. Piedāvājam visa veida kravas virsbūves un to remontu. Veicam mikroautobusu pārbūvi un termoizolāciju ierīkošanu.

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ labiekārtošana; ✓ ceļu būve; ✓ beramkravu piegāde; ✓ starptautiskie un iekšzemes pārvadājumi. Apraksts:

Kopš 2012. gada SIA "Deksme" specialitāte ir labiekārtošanas darbi, bruģēšana un ceļu būve. Mūsu darba stils ir mūsu vizītkarte. Strādājam ar aizrautību un esam iepriecinājuši ļoti daudz klientu šo gadu laikā. Mūsu autoparkā ir dažāda izmēra kravas pašizgāzēji beramkravu pārvadājumiem, lai katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu kravas piegādei. Beramkravu materiāls (šķembas, smilts, melnzeme u.c.). Uzņēmumam attīstoties tiek piedāvāti arī starptautiskie un iekšzemes kravu pārvadājumi ar tenta kravas automašīnām.

Jumets, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

Salamandras 1, Rīga, LV-1024
Apraksts:

SIA "JUMETS" nodarbojas ar metāllūžņu iepirkšanu Latvijā, pieņem krāsainos un melnos metāllūžņus pārstrādē. Visa veida metāllūžņu uzpirkšana par izdevīgām cenām.

Kipu, SIA

Antonijas 8-9a, Rīga LV-1010
Kas mēs esam?:

Jauni, drosmīgi, uzņēmīgi un atvērti, bet arī profesionāli, pieredzējuši un inovatīvi – mēs noteikti neesam iesācēji! Nodrošinot nepieciešamos speciālistus vienuviet, mēs varam sasniegt un piedāvāt vairāk. Tāpēc klienti uztic mums savus biznesa procesus jau vairāk nekā desmit gadus. Pieredze, kompetence un kvalitāte ir mūsu ieguldījums jūsu biznesā, bet aizrautība un radošums – mūsu pakalpojuma pievienotā vērtība.

 

Apbedīšanas nams - Krematorija, SIA, atvadu zāle Rīgā

Jēkabpils 28, Rīga, LV-1003
Pakalpojumi: ✓ Kremācija; ✓ Bēru organizēšana Apraksts: Kremācija un tradicionālās bēres visā Latvijas teritorijā. Apbedīšanas nams – Krematorija ir jauna krematorija un viena no divām Latvijā esošām krematorijām, kura ir saņēmusi speciālo atļauju (licenci) kremācijas veikšanai. Licence no 21.04.2016. Informācija un transporta pieteikšana- visu diennakti. Lai saņemtu palīdzību un padomu, vienmēr varat sazināties ar mūsu birojiem. Mēs atradīsim piemērotāko risinājumu Jūsu situācijai.

Last Hope, SIA

Īslīces 1-244, Rīga LV-1058
Apraksts:

Mūsdienīgs grāmatvedības uzņēmums ar daudzu gadu pieredzi grāmatvedībā. Garantējam individuālu pieeju katram klientam, nodrošinot ar savlacīgu, kvalitatīvu un atbildīgu mūsu darba veikšanu, saskaņā ar spēkā esošo LR likumdošanu. Izmantojot mūsdienīgus risinājumus un atbilstošu grāmatvedības datorprogrammu, līgumi ar klientiem var tik slēgti visā Latvijas teritorijā.

Forwarder, SIA, muitas brokeri

Uriekstes 14A, Rīga, LV-1005
Mēs piedāvājam:: ✓ Muita, eksports, imports ✓ Muitas brokeri, TIR Carnet aizpildīšana, TIR Carnet noformēšana ✓ Importa, eksporta, tranzīta procedūras ✓ Kravu deklarēšana, muitošana iekšzemē, atmuitošana ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Muitas pavaddokumentu aizpildīšana un noformēšana ✓ TIR carnet, Cmr, EXA IMA noformēšana ✓ Importa, tranzīta procedūras, eksporta, tranzīta procedūras, kravu deklarācija, muitas dokumenti, muitas pavaddokumenti, tranzītkravas ✓ Klienta pārstāvība muitā

Arhitekta Imanta Timermaņa birojs, SIA, projektēšanas birojs Cēsīs

Rīgas 23, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Arhitektūra Cēsīs. Arhitektūra, projektēšana, celtniecība Cēsis. Valmiera. Limbaži. Valka. Smiltene. Rīga. Arhitekts, māju, ēku projektēšana Cēsīs.

KarBul, SIA

Graudu 60, Rīga, LV-1058
Apraksts: Zāles, dārza un meža tehnikas veikals - remontdarbnīca, kas jau vairāk kā 10 gadus rūpējas par piemērotiem risinājumiem atbilstoši jūsu vēlmēm, palīdzot jums izvēlēties optimālāko dārza tehniku, kā arī apkopjot un remontējot jau iepriekš iegādātos agregātus. Pārstāvam Stihl, AL-KO, Maruyama, Pubert, Husqvarna, Stiga u.c. pasaulē pazīstamus zāles pļāvēju, trimmeru, krūmgriežu, motorzāģu, kultivatoru un zālienu robotizēto pļāvēju ražotājus. Atrodamies uz robežas starp Mārupi un Ziepniekkalnu, tāpēc viegli varam nogādāt jums nopirkto tehniku un aizbraukt pēc remontējamās tehnikas šajā apkārtnē un ne tikai, jo jūtamies pagodināti sadarboties ar mūsu klientiem visā Rīgas pilsētā, Pierīgā un Latvijā! Tehnikas veikals, lai darbs būtu atpūta!

IVSIM, SIA, Elektromotoru, elektroinstrumentu darbnīca

Emīlijas Benjamiņas 14, Rīga LV-1050
Elektrodzinēji, rokas elektroinstrumenti, sūkņi, elektromotori, līdzstrāvas rotori, rotors, remonts, pārtīšana. Elektrodzinēju, rokas elektroinstrumentu, sūkņu, elektromotoru remonts. Flex, BOSCH, Makita, METABO. Augstsprieguma ģeneratori, remonts Rīgā. Augstsprieguma ģeneratoru remonts. autoelektro-ventilatoru remonts. Zāģu