Rīga, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Zobārstniecība ILLUMIDENT

Cēsu 31 k-3, Rīga, LV-1012
Zobu ārstēšana, ķirurģija, protezēšana, zobu higiēna, zobu higiēnists, estētiskā zobu restaurācija, sakņu kanālu ārstēšana jeb endodontija, zobu balināšana, implantoloģija, zobu implanti, zobu ārstēšana bērniem, bērnu stomatoloģija.

IL 55, SIA, Dārza, celtniecības instrumentu, tehnikas, sūkņu serviss, rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3c, Rīga, LV-1067
Dārza tehnikas remonts Imantā, Celtniecības instrumentu remonts. Ģeneratoru remonts, Sniega pūtēju remonts. Elektroinstrumentu un darbarīku labošana serviss. Elektroinstrumentu, celtniecības, dārza inventāra, tehnikas, instrumentu, darbarīku remonts, labošana, apkope, noma serviss, sūkņi, (sūknis) ūdens sūkņu remonts, labošana.

Aj-Gun Rīga, SIA, Interneta klubs

Andreja Saharova 27, Rīga, LV-1082
Kopēšanas pakalpojumi Pļavniekos, druka Pļavniekos, datori ar internetu, digitālā druka, kopēšana, pavairošana, pavairošanas darbi, kopēšanas darbi, printēšana, drukāšana, izdrukas, kopijas, krāsainā kopēšana, krāsu kopēšana, melnbaltā kopēšana, izdrukas no flash atmiņas, izdrukas no elektroniskā pasta, skenēšana, formāts A3,

Deg.lv, Briketes, granulas, akmeņogles , Helikons pluss, SIA

"Vīganti", Griķi, Inčukalna pagasts, Siguldas nov., LV-2136
Skaidu briketes Rīgā. Briketes Rīgas rajonā. Skaidu brikešu tirdzniecība. Kurināmais materiāls apkurei Latvijā. Malka, malkas tirdzniecība. Malkas sagāde, malkas piegāde. Granulas. Ogles, ogļu tirdzniecība, akmeņogles. Kurināmā pārdošana. Kvalitatīvs kurināmais, tirdzniecība. Viss siltumam. Ogles, (Jelgava, Tukums, Dobele, Tērvete,

Nord Plus, SIA, Ierāmēšanas salons Pārdaugavā

Kalnciema 32A, Rīga LV-1083
Ierāmēšanas darbi, ierāmēšanas darbnīca, gleznu ierāmēšana, spoguļu ierāmēšana, reprodukcijas, ierāmēšana, dekoratīvās karnīzes, dekoratīvā karnīze, spoguļi, jūgendstils. Gleznu un spoguļu ierāmēšana. Reprodukciju izgatavošana. Laminēšanas darbi. Fotorāmīšu izgatavošana. Individuālie pasūtījumi. Bagete vairumtirdzniecībā.
ZL.LV iesaka

Fizioterapijas studija-Tore, SIA

Smilšu 2-2.st., Rīga LV-1050
Par mums:

Fizioterapijas studija ar 8 gadu čakla darba, atrodamies pašā Rīgas sirdī Vecrīgā, pie Doma laukuma, Smilšu ielā 2. Sniedzam konsultācijas un vadām grupu nodarbības arī attālināti.

The Oak Lounge, cigāru veikals-bārs

Jeruzalemes 10, Rīga LV-1010
Mēs piedāvājam::

Mēs piedāvājam plašāko cigāru klāstu Latvijā. Mēs piedāvājam iegādāties vairāk nekā 150 dažādu cigāru plašā garšu, stipruma un smēķēšanas ilguma diapazonā. Klienti var iegādāties cigārus līdzņemšanai vai – pat labāk – nobaudīt tos mūsu izcilajā bārā un cigāru salonā. Bārā iespējams nogaršot vairāk nekā 130 dažādu viskiju no visas pasaules, kā arī plašu augstas kvalitātes stipro alkoholisko dzērienu, portvīnu, vīnu un šampaniešu klāstu.

MINT Textile Management, pieņemšanas punkts

Strēlnieku 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Pakalpojumi: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓  emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

Klippan-Saule, SIA

Bruņinieku 106, Rīga, LV-1009
Mūsu internetveikals: Aicinām jūs apmeklēt mūsu interneta veikalu: www.e-saule.lv Par mums:

SIA Klippan–Saule ir Zviedrijas firmas Klippan Textil AB meitas uzņēmums. Ražošana notiek Rīgā un Bauskā. Klippan grupa piedāvā divas kolekcijas – Latvijas un Zviedrijas variantus. SIA Klippan–Saule ražo produkciju pēc pasūtītāju dizainiem. Tā kā gan Latvija, gan Zviedrija nodarbojas ar jaunu dizainu izstrādi, pārdošanu un mārketingu, tad sadarbība starp abām firmām ir ļoti cieša. SIA Klippan–Saule kopš 1997. gada ir Zviedrijas firmas meitas uzņēmums. Ciešā sadarbība ļāva sasniegt ļoti pozitīvus rezultātus, ieņemt stabilas pozīcijas Baltijas valstīs, Zviedrijā, Lielbritānijā, Japānā, Dānijā, Vācijā, Norvēģijā, ASV. Mūsu produkcijas klāstā ir pledi, segas, pārklāji, dzija, vilnas kārsums, pončo, kuru izgatavošanai tiek izmantota 100% Jaunzēlandes vilna. Zīmējumus izstrādā augsti kvalificēti dizaineri ar lielu pieredzi un radošu pieeju.

MINT Textile Management VEIKALS UN PAKALPOJUMU CENTRS

Piedrujas 7, Rīga, LV-1073
Pakalpojumi.: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓ emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
Apraksts:

SIA "Prenta" ir Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā. Ekskluzīva un klasiskā virtuves tehnika. Blanco izlietnes, jaucējkrāni, atkritumu šķirošanas sistēmas. InSinkErator pārtikas atkritumu smalcinātāji. Pando vīna skapju oficiālie pārstāvji Baltijā. Sadzīves tehnikas un virtuves aprīkojuma expozāle klientiem un salons Rīgā. Vadošo ražotāju Bosch, Snaige, Restart, Neff, AEG, Electrolux, Gorenje, Liebherr veikals.

Inlex Agency, Zvērinātu tulku birojs

Krišjāņa Barona 25 - 3, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Rakstiskā tulkošana ✓ Tulkošanas joms ✓ Vārdnīcas ✓ Sinhronā tulkošana ✓ Secīgā/konsekutīvā tulkošana Laipni lūdzam!: Mēs ceram, ka tā jums palīdzēs labāk iepazīties ar tulkošanas nozari un izdarīt pareizo izvēli, kad būs nepieciešams izvēlēties tulkošanas kompāniju, kas paliks par jūsu turpmāko sadarbības partneri. SIA Inlex Agency jau vairāk nekā 20 gadus veiksmīgi darbojas Latvijā. Galvenais firmas darbības lauks ir juridiskās, finanšu, grāmatvedības un tehniskās dokumentācijas tulkošana. Kompānijas tulki piedalās arī dažādu semināru, konferenču un pārrunu mutiskās tulkošanas nodrošināšanā. No 2004. gada firmas speciālisti sadarbībā ar ETC –Brussels NV (no 2007. gada ETC Europe scrl.) aktīvi piedalās dažādu normatīvo aktu tulkošana ES institūciju vajadzībām no visām ES dalībvalstu valodām latviešu valodā. Šajā īsajā periodā tika pārtulkots vairāk par 55000 lpp.

Onninen, SIA, Tirdzniecības birojs

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Patrioti, armijas preču veikals Rīgā

Armijas preču veikals Latvijā Nr 1 !
Tallinas 94, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

"Patrioti", armijas preču, darba apģērbu, apavu veikals Rīgā. Veikalā ir pieejamas gan armijas preces, gan civilās preces aktīvai atpūtai no Zviedrijas, ASV, Vācijas, Holandes, Anglijas, Francijas. Pieejami formas tērpi, darba apģērbi un apavi, kā arī armijas apavi. Strādājam pa visu Latviju, piegāde visā Latvijā.

Latvir, SIA, Apbedīšanas birojs

Kalnciema 115, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšanas pakalpojumi ✓ Kapavietu labiekartošana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru organizēšana ✓ Katafalka pakalpojumi ✓ Morga pakalpojumi ✓ Kremācija Apraksts:

Apbedīšanas birojs "Latvir" ir apbedīšanas pakalpojumu uzņēmums, kurā tiek piedāvāti visi nepieciešamie apbedīšanas pakalpojumi. Mūsu darbinieki ir ar ļoti lielu darba pieredzi un palīdzēs Jums, sniedzot apbedīšanas pakalpojumus smagajā dzīves brīdī.

ArtFabrics, SIA, ierāmēšanas salons

Skolas 27, Rīga LV-1010
Apraksts: SIA "Artfabrics" nodarbojas ar visu veidu ierāmēšanu. Mūsu praksē ir noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan dizaina objektus. Sadarbojamies ar māksliniekiem, galerijām, izsolēm, bankām un citām iestādēm, kuras saistītas ar mākslu, dizainu u.c. Esam atvērti dažādiem kreatīviem darbiem - nebaidāmies izpildīt jebkuru klienta vēlmi un fantāziju!

printeru-kartridzi.lv, internetveikals

Riepnieku 6-2.st., Rīga, LV-1050
Pastāvīgiem klientiem labākā cena:

Veicot patstāvīgus pasūtījumus mūsu interneta veikalā, mēs Jums izveidosim īpašu atlaižu programmu un sniegsim labāko cenu printeru kārtridžiem.

Kā pasūtīt printeru kārtridžus?:

 Mums ir ļoti svarīgi mūsu klienti, tāpēc esam parūpējušies par dažādiem piegādes veidiem. Rīgā un Rīgas rajonā ir pieejama arī "Super ātrā kārtridžu piegāde". Kā tā izpaužas? Pirms pasūtījuma veikšanas zvaniet mums un sakiet, ka jāpiegādā kārtridži tuvāko stundu laikā, un mēs to paveiksim. Tā kā Printeru Kārtridži - Kārtridžu E-veikals ir nodrošinājis dažādus piegādes veidus, tad kārtridžu piegāde ir pieejama visā Latvijā.

Labs IT serviss, biroju tehnikas, datortehnikas apkalpošana

Riepnieku 6-2.st., Rīga, LV-1050
Izvēlies savu pakalpojumu!:

"Labs IT Serviss" ir progresīvi domājoša speciālistu komanda, kura piedāvā saviem klientiem stabilus pakalpojumus.  Izvēlieties vienu no zemāk redzamajiem "Labs IT Serviss" pakalpojumiem, lai uzzinātu par tiem plašāku informāciju. Ja rodas papildus jautājumi vai arī ir nepieciešama precīzāka informācija, sazinieties ar mums!

Elizete, SIA, Ziedu galerija - pasēdētava ELIZETE

Elizabetes 25, Rīga LV-1010
Apraksts:

Pašā Rīgas centrā, Elizabetes ielā 25, atrodas kāds ļoti īpašs ziedu salons – "Elizete". Šeit kopā ar salona saimnieci klientus priecē omulīgi kaķi un papildus košu ziedu iegādei ir iespēja ļauties dažādām radošām nodarbēm. Ļaujiet ziediem runāt savā vietā! Aizsūtiet ziedus ar mūsu kurjeru pa visu Latviju un pasauli saviem mīļajiem, draugiem vai darba kolēģiem, un tie vienmēr būs īstajā vietā un īstajā laikā. Tie esam mēs: Sanita, Roze, Lillija un Morics. Mūs četrus var satikt "Elizetē", atnākot pēc ziediem vai vienkārši ienākot sasveicināties. "Elizete" vienmēr ir bijusi mājvieta ne tikai ziediem un augiem, bet arī šiem kaķiem, kad viņi ieradās šeit kā kaķēni. "Elizete" jau ir 22 gadus veca. Šajā laikā "Elizete" ir piedzīvojusi vairākas pārvērtības. Devusies arī ārpus Latvijas robežām. Veidojam visa veida floristikas izstrādājumus dažādos notikumos: apsveikuma pušķi, kāzu dekorēšana, līgavas pušķi, sēru floristika, bēru vainagi.

Tasvet, SIA, Džinsu veikals Rīgā

Kārļa Mīlenbaha 4-2.st., Rīga LV-1050
Apraksts: Mēs piedāvājam kvalitatīvu un mūsdienīgu džinsa apģērbu un tā izstrādājumus par pieņemamām cenām bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem.