Rīga, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Forwarder, SIA, muitas brokeri

Uriekstes 14A, Rīga, LV-1005
Muita, muitas brokeri, TIR Carnet aizpildīšana, TIR Carnet noformēšana, importa, eksporta, tranzīta procedūras, kravu deklarēšana, deklarācija, muitošana iekšzemē, atmuitošana, muitas dokumentu kārtošana, noformēšana, muitas pavaddokumentu aizpildīšana, noformēšana, imports, eksports, tranzīts, TIR CARNET, CMR, EXA IMA noformēšana,

Arhitekta Imanta Timermaņa birojs, SIA, projektēšanas birojs Cēsīs

Rīgas 23, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Arhitektūra Cēsīs. Arhitektūra, projektēšana, celtniecība Cēsis. Valmiera. Limbaži. Valka. Smiltene. Rīga. Arhitekts, māju, ēku projektēšana Cēsīs.

KarBul, SIA

Graudu 60, Rīga, LV-1058
Apraksts: Zāles, dārza un meža tehnikas veikals - remontdarbnīca, kas jau vairāk kā 10 gadus rūpējas par piemērotiem risinājumiem atbilstoši jūsu vēlmēm, palīdzot jums izvēlēties optimālāko dārza tehniku, kā arī apkopjot un remontējot jau iepriekš iegādātos agregātus. Pārstāvam Stihl, AL-KO, Maruyama, Pubert, Husqvarna, Stiga u.c. pasaulē pazīstamus zāles pļāvēju, trimmeru, krūmgriežu, motorzāģu, kultivatoru un zālienu robotizēto pļāvēju ražotājus. Atrodamies uz robežas starp Mārupi un Ziepniekkalnu, tāpēc viegli varam nogādāt jums nopirkto tehniku un aizbraukt pēc remontējamās tehnikas šajā apkārtnē un ne tikai, jo jūtamies pagodināti sadarboties ar mūsu klientiem visā Rīgas pilsētā, Pierīgā un Latvijā! Tehnikas veikals, lai darbs būtu atpūta!

IVSIM, SIA, Elektromotoru, elektroinstrumentu darbnīca

Emīlijas Benjamiņas 14, Rīga LV-1050
Elektrodzinēji, rokas elektroinstrumenti, sūkņi, elektromotori, līdzstrāvas rotori, rotors, remonts, pārtīšana. Elektrodzinēju, rokas elektroinstrumentu, sūkņu, elektromotoru remonts. Flex, BOSCH, Makita, METABO. Augstsprieguma ģeneratori, remonts Rīgā. Augstsprieguma ģeneratoru remonts. autoelektro-ventilatoru remonts. Zāģu

Telemarket, SIA

Skanstes 52, Rīga LV-1013
Apraksts: SIA ''Telemarket'' šobrīd ir lielākais un veiksmīgākais telemārketinga uzņēmums Latvijā. Kopā 11 struktūrvienības - 3 Rīgā un pa vienai Valmierā, Liepājā, Talsos, Jelgavā, Ogrē, Madonā, Gulbenē un Balvos, kurās kopumā strādā ap 200 darbinieku. SIA ''Telemarket'' mātes uzņēmums ir «Müügimeistrite» AS (1996), kas ir lielākais telemārketinga pakalpojumu sniedzējs Igaunijā un lielākais tiešā mārketinga uzņēmums Somijā «Suoramarkkinointi Mega» OY, kas vienlaikus ir arī daļa no mediju koncerna «Alma media» OY. SIA'"Telemarket" nodrošina, aktīvu produkta un pakalpojuma pārdošanu, piesaistām jaunu klientus, sakārtojam un papildinām klienta datubāzes, apkalpojam ienākošos zvanus, mārketinga kampaņu atbalsts un ātra informācijas nodošana.

Göllner Spedition, SIA

Braslas 20, Rīga, LV-1084
Transports. Transporta pakalpojumi. Starptautiskie kravu pārvadājumi. Starptautiskais autotransports, auto transports, Saliktas kravas: sīkkravas - no/uz Eiropas valstīm: Vācija (Vācijas, Vāciju), Beļģija (Beļģijas, Beļģiju), Nīderlande (Nīderlandes, Nīderlandi), Francija (Francijas, Franciju), Itālija (Itālijas, Itāliju), Šveice

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

ZL.LV iesaka

Līnas grāmatvedība, SIA, pilna grāmatvedības apkalpošana Rīgā, Cēsīs, Siguldā, Limbažos

Ulbrokas 44A, Rīga, LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ Operatīvo finanšu pārskatu sagatavošana līzingiem, bankām u.c. ✓ Statistikas atskaišu sgatavošana un iesniegšana ✓ Gada pārskata sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos ✓ Daļēja grāmatvedības apkalpošana ✓ Grāmatvedības reģistru atjaunošana no pirmsdokumentiem

Gravokss, SIA gravēšana stundas laikā, pulksteņu, juvelierizstrādājumu remonts, gravēšana Rīgā

Kurzemes prospekts 1A, Rīga, LV-1067
Pakalpojumi:: ✓ Gravēšana ✓ Pulksteņu sīkremonts ✓ Pilna servisa remonts Citi piedāvājumi:: Uzņēmums galvenokārt specializējas pulksteņu remonta un gravēšanas pakalpojumos, tomēr daudzpusīgie speciālisti piedāvā arī zīmogu izgatavošanu, juvelierizstrādājumu remontu, automašīnu pults bateriju maiņu, kā arī ielas plākšņu izgatavošanu.

IGMAL, SIA

Skandu 14, Rīga LV-1067
Apraksts:

Visa veida auto apkalpošana Imantā. Mēs sniedzam pilnu pakalpojumu klāstu, sākot no apkopes un beidzot ar automašīnu atjaunošanu. Nepieciešamības gadījumā atvedīsim Jūs un Jūsu transportlīdzekli uz darbnīcu. Mēs piedāvājam transporta pakalpojumus par labākajām cenām Rīgā, mūsu klientiem.

Mapon autoparku vadība

Pieejamas attālinātas konsultācijas
Krasta 44, Rīga LV-1003
Par uzņēmumu: AS "Mapon" ir viens no vadošajiem autoparka pārvaldības risinājumu izstrādātājiem Ziemeļeiropā. Ikvienam autoparkam noderēs mūsu efektīvierisinājumi, tostarp GPS izsekošana, vadītāja braukšanas analīze, degvielas patēriņa kontrole, autoparka uzturēšana un efektivitāte, maršuta plānošana, kā arī attālināta digitālā tahogrāfa datu lejupielāde un analīze. Mapon platforma ir piemērota jebkuram uzņēmumam, tai skaitā loģistikas, būvniecības, lauksaimniecības un piegādes pakalpojumu sniedzējiem. Mūsu radītie risinājumi palīdz ietaupīt resursus un nodrošināt efektīvu autoparka pārvaldību, kā arī filiāles un partneri visā pasaulē ļauj klientiem nodrošināt tūlītēju atbalstu.

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!

Jānis Uzulnieks, rožu stādu audzētava Rīgā

Rudbāržu 10, Rīga LV-1002
Apraksts:

ROŽU STĀDI, pieredze rožu audzēšanā un potēšanā daudzu gadu garumā. Ārkārtīgi liela šķirņu daudzveidība, kas jau uzskatāma par nopietnu rožu kolekciju. Piedāvājumā arī augļkoki, ogulāji, vīnogas, pundurkoki, kā arī iespējama ekskursija pa rožu kolekcijas dārzu. Katalogā nav iekļautas visas rozes, kas pieejamas nelielos daudzumos - lūgums interesēties personiski. Darba laiks: katru dienu, iepriekš zvanot. Laipni lūdzam!

Zobārstniecības klīnika “Dental Art”

Krišjāņa Barona 20, Rīga, LV-1050
Elastīgs darba laiks:

Zobārstniecības klīnikai "Dental Art" ir elastīgs darba laiks. Darba dienās klīniku iespējams apmeklēt no 9:00 līdz 21:00, sestdienās līdz 17:00 un svētdienās - pēc iepriekšēja pieraksta.

Zobārstniecība Rīgā:

Zobārstniecības klīnika "Dental Art" piedāvā iespēju vienuviet veikt visas svarīgākās un nepieciešamākās zobārstniecības procedūras augsti kvalificētu speciālistu vadībā.

Piedāvājam zobu profilakses, zobu restaurācijas, zobu ķirurģijas, zobu implantācijas un estētiskās zobārstniecības procedūras, kā arī zobu higiēnu un balināšanu, zobu ārstēšanu miegā un ortodontijas pakalpojumus – zobu tainošanu gan ar breketēm, gan kapēm. Pirms ārstēšanas uzsākšanas sniedzam detalizētu konsultāciju, veicam rentgenuzņēmums un izmeklējumus, lai sastādītu detalizētu ārstēšanas plānu, kurā var soli pa solim redzēt ārstēšanas gaitu un plānot izmaksas.

Mūsu klīnikā strādā augstas klases zobārstniecības speciālisti, kuri darbā ar pacientiem izmanto jaunākās zobārstniecības metodes un tehnoloģijas – skenerus, lāzerus, mikroskopus un 3D rentgenu.

INNOVA, Privātā vidusskola Rīgas centrā

Krišjāņa Barona 130, Rīga, LV-1012
Mēs piedāvājam:: ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, keramika, vizuālā māksla un citus ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas ✓ Vasaras nometne Papildinformācija:

Privātā vidusskola Innova – vienīgā attīstošās izglītības skola Eiropā, kas ieņem 2. un 3. vietu Latvijas skolu reitingā starptautiskajā pētniecībā dabas zinībās, matemātikā un lasīšanā (PISA un PIRLS).

Sniedzam:

✓ Holistiski attīstošās izglītības autorprogrammu ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, datorika, keramika, teātris un citus ✓ Labvēlīgu attieksmi ar skolēniem ✓ Ģimenes atmosfēru skolā ✓ Kvalitatīvu ēdināšanu ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas mentora pavadībā, piedalīšanos starptautiskajās olimpiādēs un projektos.

Zvaniet: +371 20 379 720.

Pieteikties SKOLAI: https://experiment.lv/

Valgme, SIA, Dziļurbums

Kristapa 16 - 98, Rīga, LV-1083
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgādes urbumi ✓ Artēziskie urbumi ✓ Filtra urbums/spice ✓ Siltumapgādes urbumi ✓ Dziļurbumu apkope un remonts ✓ Dziļurbumu aprīkošana ✓ Artēzisko aku likvidācija Apraksts: "Valgme" darbības pamatvirzieni ir dziļurbumu ierīkošana ūdensapgādes vajadzībām vai ģeotermālā zemes siltuma izmantošanai, to aprīkošana, ārējo ūdensvadu tīklu izbūve, esošu dziļurbumu apkalpošana - artēzisko aku skalošana, remonts, kā arī to likvidācija.

Kafijas pauze, Kafijas automātu serviss, SIA, Debeta

Sesku 10 k-2, Rīga, LV-1035
Apraksts:

Kafijas automātu serviss, apkope un remonts.  Kafijas automātu noma Jūsu kafejnīcai vai pasākumam! Seko mūsu darbiem Facebook.

''EUROCASH1'', SIA

Citadeles 8, Rīga LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Biroju apsardze; ✓ Mājokļa apsardze; ✓ Fiziskā apsardze; ✓ Individuālo seifu noma; ✓ Drošības sistēmu montāža un apkalpošana; ✓ Tehnisko risinājumu izstrāde; ✓ Video novērošanas sistēmas; ✓ Tehniskās apsardzes sistēmas; ✓ Piekļuves kontroles sistēmas; ✓ Ugunsdrošības sistēmas; ✓ Attālinātā objektu video novērošana; ✓ Bezvadu drošības risinājumi.

Baltic Pork, SIA

"Krastmalas", Allažu pagasts, Siguldas nov., LV-2154
Pakalpojumi:: ✓ Cūkkopība ✓ Sivēnu un cūku tirdzniecība ✓ Nobarojamo cūku vairumtirdzniecība ✓ Graudu iepirkšana ✓ Organiskais mēslojums ✓ Biogāzes ražošana Cukkopības uzņēmums:

SIA BALTIC PORK ir dibināts 2000. gadā un 2001. gadā uzsāka savu darbību cūkkopības nozarē, kad padomju laiku cūku fermā “Krastmalas”, Siguldas novada Allažu pagastā sākās pirmo SIA BALTIC PORK cūku audzēšana.

Cūku audzēšanas komplekss “Krastmalas” ir kļuvis par vienu no modernākajiem cūku audzēšanas kompleksiem Latvijā, kas nodrošina pilnu cūku audzēšanas ciklu no sivēna dzimšanas līdz nobarošanai, un kurā vienlaikus var uzturēties 20 tūkstoši cūku. Savukārt 2012. gadā darbību uzsāka SIA BALTIC PORK no jauna uzbūvētais cūku audzēšanas komplekss “Rukši”, Ogres novada Lauberes pagastā, kur komplekss “Rukši”, Ogres novada Lauberes pagastā, kur modernā un jaunā fermā tiek audzētas 12 tūkstoši nobarojamās cūkas.

Astroselena, SIA, Izglītības centrs

Avotu 7-3, Rīga LV-1011
Apraksts: Astroloģija Rīgā. Numeroloģija Rīgā. Klasiskā astroloģija pēc Mihaila Levina. Maskavas Astroloģijas akadēmija. Apmācības, kursi.