Teritorijas labiekārtošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Smart Grass 247, SIA

Rūjas 7, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
būvniecība, sporta seguma izveide, āra grīdas segumi, mākslīgais zāliens rotaļu laukumos, golfa laukuma labiekārtošana

Improvement, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bruģēšana ✓ Apzaļumošana ✓ Ceļu būve ✓ Beramās kravas Apraksts:

Veicam pilna cikla teritorijas labiekārtošanas darbus, sākot no komunikācijas ar klientu, beidzot ar izcili paveiktu darbu. Uzņēmuma pamatdarbība ir kvalitatīva pilna cikla bruģakmens ieklāšana. Būvējam arī piebraucamos, servitūta, piemājas un lauku ceļus.

Papildus labiekārtošanas un ceļu būves darbiem, veic arī beramkravu piegādes, par īpaši izdevīgām un draudzīgām cenām. Piedāvājam lielisku servisu, savlaicīgu piegādi, piegādājot materiālu tieši no ražotāja, bez starpniekiem. Mēs darām visu iespējamo, lai īstenotu klientu ieceres.

Du komponentai, UAB

Gužų k. 3b, Biržų r., Gužų k.
Par "2AB":

Esam profesionāļu komanda, kas specializējas ēku siltināšanas darbos, izmantojot poliuretāna putas. Meistari ir ilggadēji savas nozares speciālisti, kas strādā ar augtākajām starptautiski pieņemtajām iekārtām un materiāliem, kuri nodrošina darbu kvalitāti, efektivitāti, paredzamību un izcilu kvalitāti. Strādājam visā Latvijā.  Aicinām uz sadarbību!

Garants LZ, SIA

Tārgale, "Vējrozes" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Garants LZ" kopš 1994. gada nodrošina visa veida bruģēšanas darbus ar garantētu kvalitāti. Apkalpojam gan juridiskās, gan privātpersonas. Lietus ūdens un kanalizācijas izbūve. Dīķu rakšana un apkārtnes labiekārtošana. Ekskavatoru pakalpojumi - grāvju rakšana, zemes rakšanas darbi u.c.

ZL.LV iesaka

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tehnika: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Dārzkopības tehnika ✓ Komunālā tehnika ✓ Vides kopšanas tehnika ✓ Piemājas dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Kardāni ✓ Jauna tehnika noliktavā ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas ✓ Tehnika mežam

RC Traffic, SIA, ceļu būve

Krustpils 62c, Rīga, LV-1063
Pakalpojumi: ✓ asfaltēšana ✓ bedrīšu remonts ✓ ceļu un ielu segumu uzturēšana ✓ ceļu būves tehnikas noma ✓ bruģēšana ✓ labiekārtošana ✓ ceļu satiksmes organizācija ✓ ceļa zīmes ✓ horizontālais ceļu marķējums Pakalpojumu sniegšanas vietas:

Strādājam Rīgā un tās tuvākajā apkārtnē (Ogre, Babīte, Ādaži, Salaspils, Mārupe u.c.).

Smiltnieki, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Tērvetes 85b, Jelgava, LV-3008
Apraksts:

Uzņēmums dibināts 1991. gadā, un tā darbības pamatvirzieni ir betona un dzelzsbetona izstrādājumu ražošana. 1993. gadā uzsākta bruģakmens, keramzītbetona sienas bloku, grodu un citu betona izstrādājumu ražošana. Bruģis, ceļu un ietvju apmales, keramzītbetona bloki, grodi u.c. tiek ražoti no attiecīga betona maisījuma ar vibropresēšanas metodi. Šī metode ļauj iegūt precīzas izstrādājumu ģeometriskās formas, vajadzīgo spiedes un sala izturību. Ražošanā tiek lietoti sertificēti vietējie materiāli, saistviela – cements, pildvielas - skalotas smiltis. Produkcija tiek izgatavota ar vai bez krāsu pigmentiem. Ražotā produkcija ir ekoloģiski tīra un plaši lietojama.

Akmeņkaļu darbnīca. Kapakmeņi Rīgā par izdevīgām cenām

Sniķeres 14, Rīga LV-1067
Preces/ pakalpojumi:: ✓ granīta pieminekļu izgatavošana ✓ granīta pieminekļu uzstādīšana ✓ kapa vietas labiekārtošana ✓ kapu pieminekļu izgatavošana ✓ kapa apmalīšu izgatavošana ✓ kopējs kapu dizaina plānojums Par akmeņkali: Šajā nozarē veiksmīgi darbojos jau vairāk nekā 25 gadus. Strādājot savā arodā, uzticos savai pieredzei, gaumes izjūtai, mākslinieciskajai un individuālajai pieejai katram pasūtījumam. Akmens apstrādes darbnīca izgatavo pieminekļus, apmales, soliņus un citus produktus kapiem. Veicam kapu labiekārtošanu. Plašs sortiments, laba KVALITĀTE, GARANTIJA un IZDEVĪGAS CENAS. Slēdzam ar pasūtītāju līgumus un izpildām darbus termiņos. Atrodamies Rīgā, bet varam piegādāt izstrādājumus visā Latvijas teritorijā.

Agroķīmija Saldus, SIA

"Birzītes" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Tirgojam:: ✓ Minerālmēsli; ✓ NPK mēslojumi, dārzeņu mēslojumi, amonija nitrāts; ✓ Augu aizsardzības līdzekļi - herbicīdi, fungicīdi, kodnes; ✓ Kurināmais - ogles, skaidu briketes; ✓ Plēves - rulonu plēves, tranšeju plēves, siltumnīcu plēves, agrotīkli; ✓ Preses auklas; ✓ Kūdra.

GRUNTERSS, SIA

Mārupes 2-2, Rīga, LV-1002
SIA "GRUNTERS" pakalpojumi:: ✓ teritorijas labiekārtošanas darbi ✓ ūdens un kanalizācijas sistēmu izbūves darbi ✓ ēku demontāžas darbi

Uzņēmums plāno darbību ilgtermiņā, tādēļ ikvienam klientam ir drošs un uzticams partneris, lai veidotu ilgtspējīgu sadarbību gan jauno būvprojektu realizācijas jomā, gan īstenojot dažādus esošo tīklu un teritorijas rekonstrukcijas plānus.

Ivars Feldbergs, diplomēts amata meistars

Zantes 8, Rīga, LV-1029
Akmens apstrāde, strūklakas, kapu pieminekļi. Interjera priekšmeti, galdi, soli, dārza mēbeles, apdare kamīniem, gaismas elementi, akmens dārzi. Akmens mūri no Laukakmeņiem. Akmens restaurācijas darbi. Akmens skulptūras. Ivars Feldbergs – akmeņkalis, diplomēts amata meistars. Kapu pieminekļu izgatavošana. Akmens apstrāde Rīga,

AD CELTNIEKS, SIA

Vilzēni, "Kalnāres" , Braslavas pagasts, Limbažu nov., LV-4068
Apraksts:

SIA "AD CELTNIEKS" piedāvā jums kvalitatīvus celtniecības pakalpojumus, JCB ekskavatora-iekrāvēja pakalpojumus, grāvju un dīķu rakšanas pakalpojumus. Piedāvājam arī teritorijas apzaļumošanas un labiekārtošanas pakalpojumus, logu mazgāšanu, telpu uzkopšanu, telpu ģenerālo tīrīšanu.

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2b, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Pakalpojumi: ✓ Dzīvokļu saimniecība ✓ Atkritumu apsaimniekošana ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Labiekārtošana un apzaļumošana Par uzņēmumu:

SIA "Līvānu Dzīvokļu un komunālā saimniecība" ir Līvānu novada pašvaldības kapitālsabiedrība, kura nodibināta 2004. gadā. Tās mērķis ir nodrošināt Līvānu novada pašvaldības funkciju izpildi dzīvokļu apsaimniekošanas un komunālo pakalpojumu sfērā.

P. Alkšņa projektu grupa IK

Jelgavas 7-4, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

IK “P. Alkšņa projektu grupa” savu darbību veic no 2002. gada marta būvuzraudzības jomā. 

Ir iegūta liela darba pieredze pašvaldību un meža autoceļu būvprojektos, pilsētu un citu apdzīvoto vietu ielu, veloceliņu un gājēju celiņu, autostāvvietu un uzņēmumu teritoriju labiekārtošanas objektu būvuzraudzībā. Būvuzraudzību esam veikuši arī valsts autoceļu tīkla objektos. 

Jau ilglaicīgi mums izveidojusies sadarbība ar partneriem – dažādu komunikāciju un tiltu projektētājiem, tā kā varam savos projektos iekļaut šādas projektu daļas. 

Tā kā atrodamies Saldū, mūsu darbības reģions ir Kurzeme un Zemgale apmēram 100 km rādiusā. Līdz šim esam strādājuši visos apkārtējos novados, arī Liepājā un Jelgavā, arī turpmāk esam gatavi izskatīt visus piedāvājumus šajā reģionā.

Dārznieks, ZS Kliģeni

Ābolu 12, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Z/s "Kliģeni" siltumnīcas ir atvērtas visu gadu:

Vasarā plašā klāstā audzējam vasaras puķes – petūnijas, samtenes, leduspuķes, begonijas, lobēlijas, dažādas smilgas u.c., kā arī iekarināmos vasaras puķu podus – begonijas, pelargonijas, petūnijas, bakopas, dažādus zaļos augus un vēl daudz dažādas vasaras puķes.  Stādām puķu kompozīcijas, balkona kastes. Rudenī esam bagāti ar krizantēmu daudzveidību. Ziemā – puansetijas, ciklamenas un hiacintes. Pavasarī – prīmulas, hiacintes, tulpes, narcises, atraitnītes un citas pavasara podu puķes. Stādām dažādu veidu augu kompozīcijas grozos un podos.

Sprogas, ZS

"Sprogas" , Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov., LV-4301
Apraksts:

ZS "Sprogas" ir dārzkopības uzņēmums ar vairāk nekā piecdesmit gadu pieredzi stādu audzēšanā un augļkopības jomā. Šobrīd esam viens no vadošajiem uzņēmumiem vasaras puķu stādu un augļu koku stādu audzēšanā. Stādaudzētavā audzētie puķu stādi rotā vairāku pilsētu apstādījumus, kā arī lielāko tirdzniecības centru puķu dobes Rīgā un privātdārzos gan Latvijā, gan Igaunijā.

S plus, SIA, siltumsūkņi un siltuma atgūšana, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu ierīkošana.

Skolas 15, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052
Pakalpojumi:: ✓

Siltumsūkņi, Siltumsūkņu sistēmas, siltumapgāde

Ūdensapgādes, ūdensvadu  ierīkošana privātmājām

Kanalizācijas ierīkošana, kanalizācijas tīkli privātmājām

Iekšējo, ārējo inženiertīklu montāža

Notekūdeņu rekuperācija

Notekūdens siltuma atgūšana

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17a-201, Rīga LV-1045
Preču grupas: ✓ Pirts krāsnis ✓ Parku soli ✓ Atkritumu urnas ✓ Velosipēdu statīvi ✓ Siltumnīcas ✓ Preces vides labiekārtošanai ✓ Apdares materiāli ✓ Apkurei ✓ Bruģis. Ķieģeļi. Pārsedzes ✓ Durvis ✓ Grīdai ✓ Instrumenti ✓ Jumtu logi, palodzes ✓ Jumtu materiāli ✓ Kāpnes, lūkas ✓ Kokmateriāli, plātnes ✓ Leņķi, stiprinājumi ✓ Plēves, tenti ✓ Santehnika ✓ Tehnika ✓ Tehnika dārzam ✓ Iekšdurvis ✓ Ventilācija ✓ Žogi un vārti

Baltijas Ceļdaris, SIA

Mazjumpravas 3, Rīga LV-1063
SIA "Baltijas ceļdaris" sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Teritoriju labiekārtošana un uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Tehnikas noma ✓ Ceļa aprīkojumu uzstādīšana ✓ Apzaļumošana ✓ Bedrīšu remonts ✓ Apsaimniekošana