Topogrāfija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

I-Santex, SIA

Dzirnavu 28, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Santehnika, Ēku siltumapgādes sistēmu montāža, Ēku ventilācijas sistēmu montāža, Ēku ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu montāža, Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve, Inženiertīklu, ūdensapgādes, kanalizācijas, siltumapgādes izbūve, Bioloģisko attīrīšanas iekārtu uzstādīšana, Ūdens sūkņu uzstādīšana un apkalpošana,

Latvijas Ģeotehniskā Laboratorija Gruntseksperts

Margrietas 7, Rīga, LV-1046
Latvijas Ģeotehniskā Laboratorija Gruntseksperts, ģeoloģiskā izpēte, inženierdarbības un ar tām saistītās tehniskās konsultācijas, akreditēta laboratorija, grunts mehāniskā testēšana, grunts fizikālā testēšana, grunts un ūdens ķīmiskā testēšana, grunts pārbaude uz vietas, grunts un ūdens ķīmiskās īpašības, grunts mehāniskās īpašības,

Baltex Group, SIA

Leņķa 9, Rīga LV-1006
Projektēšana, arhitektūra, inžnierrisinājumi, inženiertīklu projektēšana, būvuzraudzība, būvprojektu ekspertīze, energoaudits, termogrāfija, ēku siltināšana, saules kolektori, saules baterijas, ES fondi, ES projekti, energopase.

GeoStar, SIA, Celtniecības mērinstrumenti, Ģeodēziskie instrumenti

Mārupes 20, Rīga LV-1002
Mērniecības ģeodēziskie instrumenti, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija , astronomijas specializētais

GPS partners, SIA, Mērniecības instrumenti

Allažu 4, Rīga LV-1005
Statīvi, Programmatūra,  Remonts, Pārbaude, Tirdzniecība, Mērniecība, Ģeodēzija, Kartogrāfija, Topogrāfija

Vides un Ģeo projekti, SIA

Skulte, Skultes 15-18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2108
Ģeoloģiskā izpēte. Ģeotehniskā izpēte, smilts-grants atradņu izpēte un dokumentācija, gruntsūdens monitoringa sistēmu izveide. Monitorings degvielas uzpildes stacijās, atkritumu poligonos.

Intergeo Baltic, SIA

Braslas 19, Rīga LV-1084
Apraksts:

Ģeoloģiskās, ģeotehniskās un hidroģeoloģiskās izpētes. Vides izpēte un konsultācijas – grunts, gruntsūdens piesārņojuma izpēte. Topogrāfija un ģeodēzija. Urbšanas darbi, Statiskā un Dinamiskā zondēšana, CPT, DPSH, poru spiediena mērīšana, Grunts laboratorijas pētījumi, Skatrakumu veikšana, Statiskās plātnes pārbaude. Karjeru izpētes un dokumentācijas sagatavošana. Piesārņojuma attīrīšana (sanācija) un rekultivācija. Hidrotehniskā un melioratīvā būvniecība.  

Meliorprojekts, VSIA

Struktoru 14, Rīga, LV-1039
Apraksts: Uzņēmums veic meliorācijas sistēmu projektēšanu, upju hidrotehnisko būvju projektēšanu, ģeodēziskos darbus, zemes ierīcības, zemes kadastrālās uzmērīšanas un topogrāfiskos darbus.

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.

Ēku projekti & pārvaldīšana, SIA

Krustpils 58, Rīga LV-1057
Darbības veidi:: ✓ dzīvojamo māju pārvaldīšana un apsaimniekošana (pilna servisa daudzdzīvokļu nama pārvaldība un apsaimniekošana, atsevišķu apsaimniekošanas darbību ārpakalpojumi) ✓ konsultācijas DZĪB, DZĪKS, dzīvokļu īpašnieku kopībām, māju pilnvarotām personām, māju vecākajiem un dzīvokļu īpašniekiem par māju apsaimniekošanu (konsultācijas par nama pārvaldīšanas/apsaimniekošanas jautājumiem, dažādu nozares nepieciešamo dokumentu izstrāde, līgumu sastādīšana, klātienes un online konsultācijas) ✓ būvprojektu vadība (energoefektivitātes paaugstināšanas būvprojektu vadība, renovācijas projektu vadība, ES būvprojektu vadība daudzdzīvokļu namiem) ✓ ēku un to pieguļošās teritorijas remontdarbu, būvdarbu organizēšana un izpilde

juni, SIA

Kaļķu 28, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Arhitektūras birojs "juni" - plānošana un dizains. Izstrādājam visa veida projektēšanas darbus, kas nepieciešami Jūsu ieceres realizēšanai, izskatot un sniedzot Jums piemērotāko risinājumu, balstoties uz Jūsu vēlmēm un iespējām. Projektēšanas darbus veicam no A līdz Z. Veicam visu veida būvniecības ieceru dokumentāciju sagatavošanu un to saskaņošanu pašvaldībās.

 

Ģeodēzists, SIA

Vasarnīcu 16, Ventspils LV-3601
Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija

Zenka, SIA

Purva 12a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
, Topogrāfija Mazsalaca, Topogrāfija Burtnieki, Topogrāfija Cēsis, Topogrāfija Cēsu rajons, Topogrāfija , Limbaži, Topogrāfija Limbažu rajons, Topogrāfija Valka, Topogrāfija Smiltene, Topogrāfija Latvija, Topogrāfija

Topoplāns, SIA

Daugavas prospekts 27, Ikšķile, Ogres nov., LV-5052

Tālmērs, SIA

Mālkalnes prospekts 6-55, Ogre, Ogres nov., LV-5001

Metrija, SIA

Baznīcas laukums 9-1, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729

OD Service, SIA

Pulkveža O.Kalpaka 35-33, Jelgava, LV-3001

GEO Survey, SIA

Engure, Skolas 9a-3, Engures pagasts, Tukuma nov., LV-3113