Analīzes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Laboratorijas 2a, Rīga LV-1012
papagailīšu, putnu, kāmīšu ārstēšana, Diagnostika, acu, ausu, kosmētiskās, operācijas, laboratorijas analīzes

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Miera 4, Rīga LV-1001
Veterinārija. Veterinārārsts. Labs vetārsts Rīgā, Babītē, Pinķi, Pārdaugava, Veterinārā aptieka, Dzīvnieku barība, Veterinārie medikamenti, Vetārsts. Veterināraptieka, vetaptieka, vetārsta izsaukums uz mājām, izbraukuma vizītes. Sesku, seskiem, trušu, jūras cūciņu, grauzēju, kāmīšu, kāmīši, papagailīšu, putnu, kāmīšu ārstēšana,

Smaidas, ZS

Snēpele, "Smaidas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Kautuve, cūku kaušana. Liellopu eksports, transports, realizācija, iepirkšana, kaušana, konsultācijas. Kautuve, gaļas pārstrāde, lopkopība, kravu pārvadājumi, autotransports, lauksaimniecības produkti, uzpirkšana, realizācija, kaušanas pakalpojumi, transporta pakalpojumi, lauksaimniecības konsultācijas, zemnieku saimniecība.

Ekolat, SIA

1.preču 30a, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Būvprojektu izstrāde ✓ Būvuzraudzība ✓ Vides un dabas aizsardzības projekti ✓ Projektu vadība un konsultācijas ✓ Mācības un semināri Par mums::

SIA „Ekolat” – projektēšanas un inženierkonsultāciju firma, kura no 1994.gada veiksmīgi darbojas kā Latgales reģionā, tā arī visā Latvijā, specializējoties ūdenssaimniecības izpētes, analīzes, konsultāciju un projektēšanas jomā.

Mūsu galvenā vērtība ir ekoloģija. Līdz ar to mēs plānojam un īstenojam projektus, kas palīdz sniegt ilgtspējīgu un videi-draudzīgu attīstību un urbanizāciju. Mūsu projekti palīdz nodrošināt efektīvu infrastruktūras funkcionēšanu un pieeju tīram ūdenim. Mēs augsti vērtējam emocionālo inteliģenci, un tāpēc ar lielu atbildību uztveram savu darbu.

SIA “Ekolat” sniedz profesionālus pakalpojumus visā projektu realizācijas gaitā saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu, atbilstoši tehniskajiem normatīviem un prasībām.

EMIK, SIA

Toma 48-2, Liepāja, LV-3401
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Budžeta izstrāde un izpildes kontrole; ✓ Pašizmaksas aprēķini; ✓ Finanšu modelēšana; ✓ Rentabilitātes analīze; ✓ Naudas plūsmas plānošana; ✓ Darbinieku motivācijas plāna izstrāde; ✓ Automatizētas atskaites Excel vidē.

Euro Finances, SIA

Slāvu 25-15, Rīga LV-1073
Galvenās prioritātes:: ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumi no EuroFinances. ✓ Jūsu prioritāte ir uzņēmuma vadība - un mēs parūpēsimies par uzņēmuma dokumentiem. ✓ Pilns grāmatvedības atbalsts no A līdz Z no sertificēta grāmatveža-auditora. ✓ Sertificēts grāmatvedis savlaicīgi sagatavos gada pārskatu iesniegšanai VID un operatīvo pārskatu bankām (piemēram, līzingam), sakārtos lietas aktuālajos jautājumos un uzturēs veselas jūsu nervu šūnas. ✓ Grāmatvedības atskaites nav tikai likuma prasība - tas ir rīks, kas parāda reālo situāciju uzņēmumā, uztur kārtību saimnieciskajā darbībā un biznesā. Ar to palīdzību uzņēmuma vadītājs var pieņemt apzinātus lēmumus un tādējādi ietaupīt naudu un laiku. ✓ Mūsu speciālisti ir lietas kursā par jaunākajām izmaiņām likumdošanā, regulāri papildina un atjauno savas zināšanas. EuroFinances nodrošinās uzņēmuma gatavību visām pārbaudēm, jo jums vairs nebūs jāsavāc trūkstošie dokumenti ārkartas režīmā. Mēs palīdzēsim jūsu uzņēmumam nopelnīt, augt un attīstīties. ✓ Finanšu pārskati ir sagatavoti, pamatojoties uz Latvijas Republikas likumiem, normatīvo aktu prasībām un Starptautiskajiem grāmatvedības standartiem.

Regul DD, SIA

Uzvaras 10b, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības audits ✓ Obligātas veselības pārbaudes ✓ Apmācība darba aizsardzībā ✓ Apmācība ugunsdrošībā ✓ Ugunsdzēsības aparātu tirdzniecība un apkope ✓ Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība ✓ Grāmatvedības pakalpojumus uzņēmumiem: dokumentācijas sagatavošana, pilna grāmatvedības uzskaite, darba samaksas uzskaite, atskaites un deklarācijas sagatavošana. ✓ Darba samaksas uzskaite: algas aprēķināšana, atvaļinājumu un slimību lapu uzskaite, lietvedības dokumentācija. ✓ Atskaišu sagatavošana: uzņēmuma vajadzībām, nodokļu deklarācijas sagatavošana un iesniegšana, statistikas atskaites, gada pārskata sagatavošana un iesniegšana. ✓ Noliktavas uzskaites sakārtošana uzņēmumiem. ✓ Grāmatvedības organizācijas politikas sagatavošana.

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

Daugavpils zobārstniecības poliklīnika, SIA

Lāčplēša 12, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Zobu slimību diagnostika ✓ Profesionālā higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Ķirurģiskie pakalpojumi ✓ Zobu protezēšana ✓ Periodonotologa pakalpojumi ✓ Zobu implantācija ✓ Zobārstniecība bērniem Par mums::

Poliklīnikai ir kapitālsabiedrības statuss, 100% kapitāla pieder pilsētas domei. Ir mūsdienīgi zobārstniecības kabineti, kur pacientiem sniedz palīdzību zobārsti, zobu higiēnistes un zobārstniecības māsas.

Pieejamas cenas ļauj izmantot iedzīvotājiem ar dažādu ienākuma līmeni zobārstniecības palīdzību.

Visi zobārsti, zobu higiēnistes, zobu tehniķi un zobārstniecības māsas ir sertificēti.

✓ Sniedzamo pakalpojumu kvalitāti poliklīnikā kontrolē kabinetu vadītāji un kabinetu vecākās zobārstniecības māsas. Medicīnas personāls darba procesa laikā izmanto vienreizējās lietošanas maskas un cimdus.  Divas reizes gadā tiek veikta  medicīnas instrumentu sterilitātes mikrobioloģiskā analīze.

Astroloģijas centrs, Sertificēta astroloģe LINDA KRĀĢE

Pļavas 3a-24, 3.st., Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Astrologs, numerologs Cēsīs. Konsultācijas un kursi astroloģijā un numeroloģijā. Konsultēju arī attālināti. Strādāju gan klasiskās Rietumu astroloģijas, gan Hamburgas astroloģijas tehnikās, konsultēju balstoties uz Dzīvās Ētikas jeb Agni jogas un Teosofijas garīgajiem principiem. Veicu personības un dzīves ceļa analīzi numeroloģijā. Esmu mācījusies arī bioenerģētiku, taro kārtis, rūnas, litoterapiju.

Jelgavas centra veterinārā klīnika, VETI.LV

Driksas 1, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

Mūsu veterinārā klīnika sniedz plašu veterināro pakalpojumu klāstu. Īpaši esam zinoši mājas sesku aprūpē.

Latvijas Ģeotehniskā Laboratorija Gruntseksperts

Margrietas 7, Rīga, LV-1046
Apraksts: Latvijas Ģeotehniskā Laboratorija “Gruntseksperts” ir dibināta 2014. gadā. 2015. gada maijā laboratorija ir akreditēta atbilstoši LVS EN ISO/IEC 17025:2005 grunts un minerālmateriālu fizikālā un mehāniskā testēšanā (Latvijas Nacionālajā akreditācijas biroja reģistrācijas numurs LATAK-T-510), no 2018. gada laboratorija ir akreditēta ūdens un grunts fizikālā un ķīmiskā testēšanā.

Laboratorijai ir plašākais grunts fizikāli mehāniskās testēšanas piedāvājums Latvijā. LĢL “Gruntseksperts” veic grunts un gruntsūdens agresivitātes noteikšanu pret betonu un tēraudu.

Paraugu testēšanu veic augsti profesionāls personāls ar vairāk nekā 30 gadu darba pieredzi, izmantojot mūsdienīgas testēšanas metodes un iekārtas.

URBUMI.LV

Austuves 3a, Rīga, LV-1063
Apraksts: Kvalitatīvs ūdens ir nepieciešamība ikvienam šajā pasaulē, un bez tā nav iespējama cilvēka ikdiena. Spējam realizēt augstākās sarežģītības objektus visā Latvijas teritorijā, tāpēc mūsu pakalpojumus iesaka gan privātpersonas, gan vadošie uzņēmumi Latvijā. Lai nodrošinātu pilnvērtīgu ūdens apgādi, nepieciešams veikt virkni procesu, sākot ar ģeoloģisko izpēti līdz urbuma veikšanai un ūdens apgādes sistēmas ierīkošanai. Urbumi.lv apvieno speciālistu komandu ar vairāk nekā 30 gadus ilgu pieredzi. Rūpes par katra klienta vajadzībām, kas apvienojumā ar augstu darba kultūru, veido mūsu uzņēmuma atpazīstamību ūdens apgādes nozares vidū.

Veterinārais centrs ZuZu.land

Jūras 1a, Ventspils LV-3601
Mūsu sniegtie pakalpojumi ietver::

Ikdienas Mājdzīvnieku Barība, Gardumi, Aksesuāri un Apģērbs: Mēs piedāvājam augstas kvalitātes barību, gardumus, aksesuārus un apģērbu jūsu mājdzīvniekiem, lai nodrošinātu viņiem laimīgu un pilnvērtīgu dzīvi.

Veterinārā Aptieka un Veselīgus pārtikas produktus: Mūsu aptiekā jūs atradīsiet plašu izvēli medikamentu, vitamīnu, un uztura piedevu, lai jūsu mājdzīvnieks būtu vesels un vitāls.

Veterinārārstu konsultācijas: Mūsu pieredzējušie veterinārārsti ir šeit, lai sniegtu jums vislabāko padomu un sirsnīgi rūpīgu aprūpi jūsu mājdzīvniekam.

Vakcinācijas un laboratoriskie izmeklējumi: Mēs nodrošinām vakcinācijas un veicam laboratoriskos izmeklējumus, lai saglabātu jūsu mājdzīvnieka veselību un novērstu slimības. Medicīniskās procedūras un ķirurģija: Mēs piedāvājam medicīniskās procedūras un ķirurģijas pakalpojumus, lai ārstētu un atveseļotu jūsu mājdzīvnieku.

 

Mērījumi, SIA, elektriskie mērījumi un tehniskā dokumentācija

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3, Rīga, LV-1067
Apraksts: Sertificēta inženiera dibināts uzņēmums, kura darbības virzieni ir elektriskie mērījumi un elektrotīkla izpilddokumentācijas sagatavošana, jaunizbūvētiem objektiem un ekspluatācijā nodotiem objektiem, atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem un Latvijas būvnormatīviem! Izpilddokumentācijai tiek pievienoti darba veikšanas tiesības apliecinoši dokumenti un mēraparātu kalibrēšanas sertifikāta kopijas, kā arī slēdziens par mērījumu rezultātiem un ieteikumi par elektrotīkla uzlabojumiem! Pakalpojumi tiek sniegti visā Latvijā. Rīgā.

Baltic Media Ltd., SIA, Tulkošanas birojs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu piedāvātie tulkošanas pakalpojumi:: ✓ Mediju un mārketinga, reklāmas tekstu tulkošana ✓ Subtitrēšana, dublēšana un ierunāšana ✓ Mājaslapu un interneta veikalu SEO tulkošana ✓ Notariāli tulkojumi un zvērināta tulka apliecinājumi ✓ Dokumentu tulkošana ✓ Tekstu lokalizācija ✓ Tehnisko tekstu tulkošana ✓ Medicīnisko tekstu tulkošana ✓ Informācijas tehnoloģiju (IT) tulkošana ✓ Terminoloģijas tulkošana ✓ Automātiskā mašīntulkošana ar rediģēšanu ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Valodu kursi

Cortex, SIA, Veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava

Plūdoņa 36-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Par uzņēmumu: SIA "Cortex" ir veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava Bauskā, kas sniedz veterināros pakalpojumus, kā arī piedāvā dažādus dzīvnieku kopšanas līdzekļus, dzīvnieku barību un medikamentus.

Senlejas, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ķeipene, Melderu 1, Ķeipenes pagasts, Ogres nov. LV-5062
Apraksts: Sertificēts uzņēmums SIA “Senlejas” ražo un piegādā pircējiem Latvijā un Eiropā svaigas gaļas produkciju: svaigu, atdzesētu liellopu, jaunlopu, teļu, aitu un jēru gaļu liemeņos un sadalītā veidā (atkaulotu gaļu), pārtikas subproduktus (aknas, nieres, sirdis u.c.). Uzņēmums ražo arī bioloģisko produkciju un “Zaļās karotītes” produkciju. Kvalitātes vadības sistēma sertificēta atbilstoši BRC (British Retail Consortium Global Standarts for Food Safety ) standarta prasībām, kas atbilst jaunākajām pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas prasībām, risku analīzei un uzraudzībai. Sertifikācija atbilstoši šim standartam apliecina uzņēmuma atbilstību kvalitātes drošības un tiesiskuma vadības sistēmām; tajā skaitā HACCP (riska analīze kritiskajos kontroles punktos), labas ražošanas praksei, labas higiēnas praksei, labai laboratoriskai praksei.

Dāmnieki, kooperatīvā sabiedrība

Zelmeņi, "Dāmnieki" , Tērvetes pagasts, Dobeles nov. LV-3730
Apraksts:

"Dāmnieki" - lauksaimniecības pakalpojumi Tērvetes novadā. Kombainu un citas lauksaimniecības tehnikas pakalpojumi. Zemes apstrāde, graudu kaltes pakalpojumi. Sabiedrība apsaimnieko vairāk kā 1200ha zemes un specializējas graudaugu un rapša audzēšanā.

TUV NORD Baltik , SIA

Sāremas 3, Rīga LV-1005
✓ Produkcijas, iekārtu un ierīču sertifikācija CE marķējumam ✓ Profesionālas kvalifikācija sertifikācija (metālapstrādes nozares profesijas, nesagraujošās testēšanas specialitātes, būvniecības nozares speciālitātes) ✓ Metināšanas ražotņu, metināšanas un lodēšanas procesu sertifikācija ✓ Būvizstrādājumu sertifikācija ✓ Produkcijas sertifikācija Eksportam uz Eirāzijas Ekonomiskā Savienības (EES) valstīm

 

✓ Elektronisko un elektrisko iekārtu un ierīču laboratoriskā testēšana (ES notificētā, LV akreditētā testēšanas laboratorija) ✓ Nesagraujošā testēšana - testēšanas laboratorija ✓ Mehāniskā (sagraujošā) testēšana - testēšanas laboratorija ✓ Diagnostiskā testēšana maģistrāliem cauruļvadiem, cauruļvadu sistēmām, rezervuāriem, spiedieniekārtām u.c. (t.sk. Akustiskā Emisija, MFL diagnostika, Robotu diagnostika, utt.)

 

✓ Bīstamo iekārtu tehniskās pārbaudes (inspicēšanas): celšanas iekārtas,  spiedieniekārtas, transportējamās spiedieniekārtas, transportējamie gāzes baloni un to uzpildes stacijas, maģistrālie cauruļvadi, bīstamo vielu uzglabāšanas rezervuāri, degvielas uzpildes stacijas);

 

✓ Uzņēmumu energoaudits ✓ Digitālais energomonitorings uzņēmumam ✓ Konsultācijas un palīdzība energopārvaldības sistēmas ieviešanā uzņēmumā atbilstoši ISO 50001 ✓ Ēku energoaudits un energosertifikācija ✓ Energoefektivitāte, Energoaudits, ISO 50001 ✓ Laboratoriskā testēšana ✓ ASME sertifikācija ✓ EAC Sertifikācija ✓ Dzelzceļa nozares tehniskās ekspertīzes ✓ Mācību centrs kvalifikācijas paaugstināšanas apmācības, semināri, kursi.