Analīzes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Klivet, Veterinārā klīnika Ķengaragā

Lokomotīves 100, Rīga LV-1057
Piedāvājam visu veidu dzīvnieku ārstēšanu (arī dekoratīvo grauzēju ārstēšanu, sesku ārstēšanu):: ✓ Terapija un ķirurģija, operācijas ✓ Vakcinācijas un konsultācijas ✓ Mājas vizītes Rīgā un tās rajonā ✓ Analīzes un citas diagnostikas metodes ✓ Fitoterapija un lāzerterapija ✓ Zobu tīrīšana ar ultraskaņu, zobu raušana ✓ Mutes dobuma slimību ārstēšana ✓ Medikamenti, labāko pasaules firmu dzīvnieku profesionālās un ārstnieciskās barības, našķi ✓ Dzīvnieku kopšanas līdzekļi un aksesuāri ✓ Dzīvnieku iemidzināšana, morgs-saldētava ✓ Suņu frizieris ✓ Kaķu cirpšana

IA Biostar, SIA

Hospitāļu 23a, Rīga LV-1013
Apraksts:

"BIO-STAR" ir bioloģiski aktīvo ārstniecisko vielu komplekss, kas tiek ievadīts dziļākajos sejas ādas slāņos, izmantojot jonoforēzes, dažādas strāvas un citas elektroniskas manipulācijas. Mūsu mērķis ir radīt un attīstīt produktus, ar kuru palīdzību mūsu klienti var uzturēt savu veselību un dzīves kvalitāti visaugstākajā līmenī.  

Agro-Kamarde, SIA

Uzvara, "Grantes" , Gailīšu pagasts, Bauskas nov., LV-3931
Apraksts: Minerālmēslu izstrāde. Labības sēšana.

Zvērināta revidenta kantoris , SIA

Turkalne, Torņa 8, Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Zvērinātu revidentu pakalpojumi. Zvērināts revidents, zvērināti revidenti. Gada pārskatu revīzijas, revīzija. Konsultācijas nodokļu jautājumos. Finanšu saimnieciskās darbības analīze. Audits.

PAMPĀĻI AS

Pampāļi, Rūpniecības 1a, Pampāļu pagasts, Saldus nov. LV-3882
Apraksts:

Pampāļi AS ir viens no vadošajiem lauksaimniecības uzņēmumiem Latvijā. Noslēgta cikla saimiecība nodarbojas ar piena lopkopību, graudkopību, mežsaimniecību un biogāzes ražošanu Pampāļos, Saldus novadā. Mērķtiecīgi attīstot uzņēmumu ilgtermiņā, sakārtojot ražošanas procesus un ceļot efektivitāti, sešu gadu laikā izdevies uzņēmuma apgrozījumu palielināt divarpus reizes.

KEYSMENT, SIA

Lāčplēša 14-13, Rīga LV-1011
Apraksts:

Kompleksā apkalpošana grāmatvedības un juridisko pakalpojumu jomā ir pakalpojums, kurā ietverts viss saimniecisko un finanšu operāciju klāsts, ārpakalpojuma sniedzējam uzņemoties garantētu, apdrošinātu atbildību un kārtojot visas konkrētā uzņēmuma tieši vai netieši ar grāmatvedību, lietvedību un juridiskajiem jautājumiem saistītās lietas.

Talsu meliorators, SIA, Lego bloki

Kasparu 8, Stende, Talsu nov., LV-3257
Apraksts:

"Talsu meliorators" SIA veiksmīgi darbojas meliorācijas jomā. Melioratīvo, hidrotehnisko, mežu un pagastu ceļu būvniecība, kūdras ieguve un realizācija, aku grodu un vāku, pamatbloku ražošana un realizācija. Dzelzsbetona izstrādājumi, caurtekas, teknes, kanalizācija, projektēšana.

Dzintara veterinārā klīnika, SIA

Dzintaru 8, Liepāja, LV-3401
Veterinārie pakalpojumi: ✓ Terapija ✓ Ķirurģija ✓ Stomatoloģija ✓ Rentgens ✓ Laboratorijas izmeklējumi ✓ Cilmes šūnu terapija suņiem Veterinārā klīnika: Sniedzam veterinārmedicīniskos pakalpojumus mīļdzīvniekiem. Atsevišķa sterilo operāciju zāle. Iespēja izmantot inhalācijas anestēziju. Silta pēcoperācijas telpa. Zobakmens tīrīšana, zobu pulēšana. Digitālais rentgens. Suņu un kaķu ikdienas un ārstnieciskās barības. Medikamentu tirdzniecība. Plašs pretblusu un pretērču preču klāsts.

Artura Vaišļas Madonas juridiskais birojs

Rīgas 6, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par juridisko biroju: Artura Vaišļas Madonas Juridiskais birojs par godīgām un saprātīgām cenām sniedz juridiskos pakalpojumus un konsultācijas dažādos tiesību jautājumos!

Lāce I., veterinārārste

Republikas 10-1, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Praktizējošā veterinārste Ina Lāce strādā mājas vizītēs pēc izsaukuma, kā arī sniedz attālinātas konsultācijas. Rūpīga, pacietīga un laba veterinārārste ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi, specializācija – mājas vizītes pēc izsaukuma un vienošanās.

Auditoru firma Finansists, SIA

Valguma 4a, Rīga, LV-1048
Zvērināti revidenti. Audits, finanšu revīzijas. Zvērināts revidents. Uzņēmumu, valsts iestāžu, veselības aprūpes iestāžu, slimnīcu, poliklīniku audits. Eiropas fondu audits iestādēs, uzņēmumos. Finanšu pārskatu revīzija. Finanšu stāvokļa un likviditātes analīze. Finanšu audits Rīgā. Kursi, semināri. Auditoru firmas, auditorfirmas.
ZL.LV iesaka

Zvērinātu advokātu birojs Centrs, Ulmanis Valdis, zvērināts advokāts

Lāčplēša 43-4b, Rīga LV-1011
Juridiskie pakalpojumi:: Sniedzam labas juridiskās konsultācijas klientiem, fiziskām un juridiskām personām, pārstāvam klienta intereses tiesās, sagatavojam juridiskos dokumentus. ✓ Komerctiesības ✓ Civiltiesības ✓ Maksātnespējas procesi (fiziskās un juridiskās personas, TAP, ĀTAP) ✓ Sūdzības iepirkumu uzraudzības birojam ✓ Patērētāju aizsardzības tiesības ✓ Dzīvokļu tiesības. Dzīvojamo telpu īres tiesības ✓ Administratīvo pārkāpumu tiesības ✓ Administratīvās tiesības un administratīvais process ✓ Krimināltiesības un kriminālprocess ✓ Konstitucionālās tiesības un cilvēktiesības ✓ Darba tiesības ✓ Banku tiesības

ER Rasiņas, SIA, Malkas tirdzniecība Kurzemē

MALKA, PĀRDOD MALKU un piegādā MALKU Kurzemē !
"Grīvaiši" , Ezeres pagasts, Saldus nov. LV-3891
ER RASIŅAS piedāvā malku:: ✓ Jaukta malka (osis, bērzs, ozols, alksnis, apse, egle, priede, ozols)Skaldīta malka,Sausa malka,Alkšņa malka,Bērza malka,Oša malka.
ZL.LV iesaka

Kipu, SIA

Antonijas 8-9a, Rīga LV-1010
Kas mēs esam?:

Jauni, drosmīgi, uzņēmīgi un atvērti, bet arī profesionāli, pieredzējuši un inovatīvi – mēs noteikti neesam iesācēji! Nodrošinot nepieciešamos speciālistus vienuviet, mēs varam sasniegt un piedāvāt vairāk. Tāpēc klienti uztic mums savus biznesa procesus jau vairāk nekā desmit gadus. Pieredze, kompetence un kvalitāte ir mūsu ieguldījums jūsu biznesā, bet aizrautība un radošums – mūsu pakalpojuma pievienotā vērtība.

 

Last Hope, SIA

Īslīces 1-244, Rīga LV-1058
Apraksts:

Mūsdienīgs grāmatvedības uzņēmums ar daudzu gadu pieredzi grāmatvedībā. Garantējam individuālu pieeju katram klientam, nodrošinot ar savlacīgu, kvalitatīvu un atbildīgu mūsu darba veikšanu, saskaņā ar spēkā esošo LR likumdošanu. Izmantojot mūsdienīgus risinājumus un atbilstošu grāmatvedības datorprogrammu, līgumi ar klientiem var tik slēgti visā Latvijas teritorijā.

Veterinārais centrs - aptieka AnRiVet, dzīvnieku viesnīca

Krāslavas 4, Rēzekne, LV-4601
Veterinārā aprūpe, dzīvnieku klīniskā izmeklēšana, asins analīzes , onkoanalīzes, urīnanalīzes, mikroskopiskā, izmeklēšana, apmatojuma, ādas analīzes , dzīvnieku eitanāzija.

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

Mapon autoparku vadība

Pieejamas attālinātas konsultācijas
Krasta 44, Rīga LV-1003
Par uzņēmumu: AS "Mapon" ir viens no vadošajiem autoparka pārvaldības risinājumu izstrādātājiem Ziemeļeiropā. Ikvienam autoparkam noderēs mūsu efektīvierisinājumi, tostarp GPS izsekošana, vadītāja braukšanas analīze, degvielas patēriņa kontrole, autoparka uzturēšana un efektivitāte, maršuta plānošana, kā arī attālināta digitālā tahogrāfa datu lejupielāde un analīze. Mapon platforma ir piemērota jebkuram uzņēmumam, tai skaitā loģistikas, būvniecības, lauksaimniecības un piegādes pakalpojumu sniedzējiem. Mūsu radītie risinājumi palīdz ietaupīt resursus un nodrošināt efektīvu autoparka pārvaldību, kā arī filiāles un partneri visā pasaulē ļauj klientiem nodrošināt tūlītēju atbalstu.