Apdrošināšana, adresē Rīga

Drukāt

K.E.D.R., SIA, kravas autoserviss

Mazjumpravas 82, Rīga LV-1063
Apraksts:

Kravas autoserviss "K.E.D.R.", SIA, piedāvā visu veidu autoservisa pakalpojumus. Servisa centrā augsti kvalificēti meistari savlaicīgi un kvalitatīvi veiks tehnisko apkopi un nepieciešamo remontu, tostarp detaļu un agregātu maiņu, krāsošanu, kā arī argona metināšanas darbus. Mēs sadarbojamies ar visām Latvijas apdrošināšanas kompānijām. Kravas autoserviss, kravas automašīnu remonts, argona metināšana.

Liepiņi, SIA

Carnikava, Plūmju 3, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163
Sadarbojamies ar sekojošām veselības apdrošināšanas kompānijām:: ✓ If... ✓ BTA ✓ Gjensidige ✓ Balta ✓ Seesam ✓ Baltijas Apdrošināšanas nams ✓ Compensa ✓ Ergo

Ja Jums ir citu apdrošināšanas kompāniju veselības apdrošināšana, tad: saņemiet pakalpojumus pie mums -> iesniedziet savam apdrošinātājam prasības pieteikumu, pievienojot čeka kopiju -> saņemiet atlīdzību ar pārskaitījumu uz savu kontu.

 

Līnas grāmatvedība, SIA, pilna grāmatvedības apkalpošana Rīgā, Cēsīs, Siguldā, Limbažos

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ Operatīvo finanšu pārskatu sagatavošana līzingiem, bankām u.c. ✓ Statistikas atskaišu sgatavošana un iesniegšana ✓ Gada pārskata sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos ✓ Daļēja grāmatvedības apkalpošana ✓ Grāmatvedības reģistru atjaunošana no pirmsdokumentiem

DURVJU ATVĒRŠANA, diennakts slēdzeņu SOS serviss

Droša aizkritušu durvju atvēršana👌 💯
Dzelzavas 72, Rīga LV-1082
Durvju un slēdzeņu atvēršanas pakalpojumi:: ✓ durvju un slēdzeņu atvēršana ✓ seifu atvēršana un remonts ✓ automobiļu atvēršana - SOS serviss ✓ slēdzeņu iegriešana un nomaiņa uz drošākām ✓ videonovērošanas un domofona iekārtu uzstādīšana ✓ čip atslēgas domofonam, durvju apdare

Grāmatvedības birojs IRIS, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Uzņēmuma pārstāvēšana VID ✓ Dokumentu sagatavošana un iesniegšana uzņēmumu reģistrā ✓ Lietvedības pakalpojumi ✓ Nodokļu konsultācijas ✓ Finanšu atskaites Par mums::

Piedāvājam GALVENĀ GRĀMATVEŽA pakalpojumus. Konsultācijas, kā uzsākt organizēt grāmatvedības uzskaiti atbilstoši LR likumdošanai. Mūsu ieteikumi un padomi veiksmīgai biznesa attīstībai.

CMA CGM Latvia, SIA

Skanstes 50a, Rīga LV-1013
Apraksts:

CMA CGM ir viena no pasaules vadošajām jūras un multimodālo kravu pārvadājumu grupām.

Piedāvā pilnu servisa ciklu – konteineru kravu pārvadājumus, piegādes no/līdz durvīm, kravu apdrošināšanu u.c. Baltijas reģionā kompānija ir pārstāvēta jau vairāk nekā 30 gadus, šo gadu laikā nodrošinot klientiemn iespēju nosūtīt un saņemt kravas no vairāk nekā 420 ostām visā pasaulē.

Negabarīta kravu pārvadājumi, pilno kravu pārvadājumi, mūsdienīga e-komercijas platforma ļauj izsekot savu sūtījumu 24/7 no jebkuras vietas pasaulē.

Klientu ērtībām kravu apstrāde iespējama visos Rīgas terminālos.

Kravu pārvadājumo un/no Ķīna, Indija, Brazīlija, Argentīna, Eiropa, Āfrika, Austrālija, Ziemeļamerika, Krievija, Vācija, NVS, SNG, Belģija, Lielbritānija.

Breicis, SIA, Nodokļu, transfertcenu un grāmatvedības pakalpojumu birojs

K.Valdemāra 118, Rīga LV-1013
Pakalpojumi: ✓ Komercsabiedrības, ārvalstu uzņēmuma filiāles vai pastāvīgās pārstāvniecības grāmatvedības kārtošana saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanas aktu prasībām; ✓ Pārstāvēšana VID un citās valsts institūcijās; ✓ PVN deklarācijas sagatavošana un iesniegšana; ✓ Gada pārskatu sastādīšana; ✓ Statistikas atskaites Centrālajai Statistikas pārvaldei, Latvijas Bankai; ✓ Ikgadējās nodokļu deklarācijas iesniegšana; ✓ Pārskatu un atskaišu sagatavošana dalībniekiem vai akcionāriem; ✓ Grāmatvedības politikas izveide; ✓ Konsultācijas nodokļu jautājumos

Experc, SIA

Braslas 22c, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Automašīnu transportēšana ✓ Evakuatora pakalpojumi ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Īstermiņa stāvvietas ✓ CMR apdrošināšana ✓ Extra apdrošināšana Automašīnu transportēšana:

SIA "Experc" pieredze starptautiskajos kravu pārvadājumos padarīs jūsu izvēli vieglāku. Transportlīdzekļa nosūtīšana var būt nogurdinoša un dārga pieredze. Jūs vēlaties būt drošs, ka sadarbojaties ar labāko autotransporta uzņēmumu par labāko cenu. Transportlīdzekļi ir otrs lielākais pirkums, un ir svarīgi justies droši, kad jums jāpārvieto automašīna. Izvēlieties pārbaudītas vērtības: CMR apdrošināšana visām kravām; profesionāli un pieredzējuši darbinieki ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi; jaunākās paaudzes GPS izsekošanas ierīces; neejošu/ bojātu automašīnu transportēšana; kvalitatīva un ātra automobiļa piegāde no izsoļu namiem, dīleru centriem, lieliem un maziem tirgotājiem, kā arī no rūpnīcām.

Piedāvājam automašīnu transportēšanu no dažādām Eiropas valstīm!

AStudija3D, arhitektu birojs, būvkonstrukcijas, ģenerālplāni, saskaņošana

Latgales 322-1.st., Rīga LV-1063

 Mēs piedāvājam:

✓ Individuālā ēku projekta izstrādi ✓ Individuāla ēku projekta pasūtīšana ✓ Gatava ēku projekta piesaiste ✓ Gatava projekta piesaiste zemesgabalā un saskaņošana būvvaldē ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu risinājumus, lietus kanalizācijas risinājumus publiskajām un dzīvojamām ēkām (pieslēgumi pie centrālajiem tīkliem un vietējie risinājumi – spice, hermētiski slēgti izsmeļami rezervuāri, bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Ēkas iekšējie un ārējie tīkli ✓ Meliorācija / lietus ūdens sistēmas ✓ Gāzes projektu iekšējām un ārējām pievades sistēmām. ✓ Projektējam visu veidu un apjomu iekšējo un ārējo tīklu projektus elektrisko tīklu izbūvei vai pārbūvei. Ēkas ārējie un iekšējie tīkli.

Līrikera-M, SIA

K.Valdemāra 1a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Par uzņēmumu:

2017. gada 5. decembrī atvērts SIA ''LĪRIKERA-M'' Klientu konsultāciju centrs, kurā tiek laipni gaidīts ikviens meža īpašnieks, kuram ir nepieciešama konsultācija meža apsaimniekošanā. Visi mežu īpašnieki tiek gaidīti otrdienās no plkst. 12.00 līdz 20.00 klientu apkalpošanas centrā Valdemāra ielā 1a-2.stāvā, Siguldā, kur tiks sniegtas bezmaksas konsultācijas meža apsaimniekošanā un citos jums interesējošos jautājumos. SIA "Līrikera-M" pērk cirsmas un mežu īpašumus visā Latvijā. Meža apsaimniekošana. Mežizstrāde. Meža taksācija, novērtēšana. Cirsmas stigošana, dastošana. Saviem klientiem piedāvājam bezmaksas konsultācijas. Aicinām uz sadarbību starpniecības pakalpojumu sniedzējus un nekustamo īpašumu aģentus ar pieredzi meža īpašumu tirdzniecībā, kas piemeklētu mūsu prasībām atbilstošus meža īpašumus.

Interneta bilance, SIA

Pulkveža Brieža 6-1a, Rīga LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības apkalpošana ✓ Komunikācija ar valsts institūcijām ✓ Finanšu plānošana ✓ Statistika ✓ Audits ✓ Personāla uzskaite Par uzņēmumu:

Nodrošinām klientiem savlaicīgu, precīzu un efektīvu grāmatvedības uzskaites kārtošanu atbilstoši LR normatīvo aktu prasībām un starptautiskajiem standartiem.

KLIENTIEM MĒS PIEDĀVĀJAM:

Grāmatvedības uzskaites kārtošanu,

Pieeju grāmatvedības un finanšu informācijai on-line režīmā,

Iespējas pieņemt vadības lēmumus, kas balstīti uz uzticamu informāciju,

Atbalstu NILLTPFN iekšējās kontroles sistēmu izveidošanā un aktualizēšanā.

LSV-Klubs, SIA, Prezentreklāmas apdrukas aģentūra

Elizabetes 45/47-509, Rīga LV-1010
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Iepakojumu apdruka ✓ Prezentdāvanas ✓ Pildspalvas ar apdruku ✓ Auto aplīmēšana ✓ Gravēšana ✓ Informācijas plāksnītes ✓ Izkārtņu un baneru izgatavošana ✓ Kausi, balvas un medaļas Par uzņēmumu:

Starp Latvijas biznesa vienaudžiem uzņēmums "LSV klubs" pretendē uz vecākā un pieredzējušākā statusu, jo kurš gan uzņēmums vēl var palielīties, ka dibināts jau 1988. gadā! (1991. gadā uzņēmums tika reģistrēts kā SIA). Tieši tad, kad aktīvi darbojās studentu vienības, vizuālā atribūtika bija nepieredzēti pieprasīta – nozīmītes un karodziņi, uzraksti uz formas, uzlīmes un firmu suvenīri. Tad šī problēma tika risināta Latvijas interešu kluba darbības ietvaros, kura dibinātāji Suzanna Karapetjana un Aleksandrs Gorbačovs-Fadejevs palika uzticīgi savam darbam līdz pat šai dienai.   

Baltikons-Centrs, SIA

Lāčplēša 75-4Rīga LV-1011
Pakalpojuma sniegšanas vieta:

Ainaži, Aizkraukle, Aizpute, Aknīste, Aloja, Auce, Baldone, Baloži, Balvi, Bauska, Brocēni, Cesvaine, Cēsis, Dagda, Daugavpils, Dobele, Durbe, Grobiņa, Gulbene, Ikšķile, Ilūkste, Jaunjelgava, Jelgava, Jēkabpils, Jūrmala, Kandava, Krāslava, Kuldīga, Kārsava, Lielvārde, Liepāja, Limbaži, Lubāna, Ludza, Līgatne, Līvāni, Madona, Mazsalaca, Ogre, Olaine, Piltene, Preiļi, Priekule, Pāvilosta, Pļaviņas, Rēzekne, Rīga, Rūjiena, Sabile, Salacgrīva, Salaspils, Saldus, Saulkrasti, Seda, Sigulda, Skrunda, Smiltene, Staicele, Stende, Strenči, Subate, Talsi, Tukums, Valdemārpils, Valka, Valmiera, Vangaži, Varakļāni, Ventspils, Viesīte, Viļaka, Viļāni, Zilupe, Ķegums, + vēl 490 pagastos

VRS auto, SIA, Autoserviss - autokrāsošanas darbi Rīgā

Buļļu 45-12, Rīga LV-1067
Pakalpojumi: ✓ virsbūves remonts; ✓ virsbūves pulēšana un krāsošana; ✓ fāru regulēšana, remonts un maiņa; ✓ metināšanas darbi; ✓ elektromontāžas darbi; ✓ eļļas nomaiņa; ✓ riepu maiņa un balansēšana; ✓ automašīnas sagatavošana priekš TA; ✓ tehniskā apkalpošana; ✓ pirmspārdošanas sagatavošana; ✓ evakuātora pakalpojumi; ✓ budžeta sastādīšana priekš apdrošināšanu kompānijām; ✓ stiklu tonēšana; ✓ automobīļu restaurācija; ✓ aerogrāfija.

EXTRA saimnieks, SIA, Nekustamā īpašuma apkalpošana, pārvaldīšana

Sēļu 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Galvenie pakalpojumi:: ✓ Nekustamā īpašuma, pārvaldīšana - personīgais pārvaldnieks ✓ Dzīvojamo māju  ēku apkalpošana, uzturēšana, sakopšana ✓ Telpu, teritoriju ikdienas uzkopšana, mazgāšanas darbi ✓ Inženiertehniskais serviss un remontdarbi ✓ Ikdienas uzkopšanas darbi ✓ Zāles pļaušana ✓ Lapu savākšana ✓ Apzaļumošana un labiekārtošana ✓ Jumtu, notekreņu tīrīšana ✓ Logu un fasādes mazgāšana ✓ Teritoriju, apbūves gabalu, ēku teritorijas sakopšana ✓ Būvlaukumu zemes darbi, pēc remonta uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Santehniķis, elektriķis 24/7, santehniķa pakalpojumi, elektriķa pakalpojumi ✓ Avārijas dienests 24/7 ✓ Dezinfekcija ✓ Energoefektivitātes risinājumi, ieteikumi

Express Travel, ceļojumu birojs

Lāčplēša 13, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Express Travel" tūrisma nozarē darbojas kopš 1999. gada. Organizē pilna servisa atpūtas ceļojumus, sporta braucienus, mācību ceļojumus, kā arī svarīgāko sporta pasākumu apmeklējumus. Korporatīvo klientu nodaļa organizē biznesa braucienus, kas ļauj vienkāršot un optimizēt biznesa klientu apkalpošanas procesu, taupot uzņēmumu laiku un līdzekļus.

Auditorfirma Grāmatvedis, SIA

Skolas 27-3, Rīga, LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Zvērinātu revidentu pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Grāmatvedības programmatūras Grāmatvedības programmatūra un pakalpojumi:

SIA "Auditorfirma Grāmatvedis"" ir audita, grāmatvedības un uzskaites pakalpojumu, grāmatvedības datorprogrammu izplatīšanas, ieviešanas un apkalpošanas sabiedrība, kurā strādā speciālisti ar augstāko ekonomisko, matemātikas un tehnisko izglītību un ievērojamu praktiskā darba pieredzi šajā jomā (vairāk par 17 gadiem).

Sandras Dumpes birojs, SIA

Zemitāna iela 2b-214, 2.st., Rīga, LV-1012
Apraksts:

SIA "Sandras Dumpes birojs" nodarbojas ar grāmatvedības ārpakalpojumu sniegšanu gan juridiskām, gan fiziskām personām. Sabiedrība dibināta 2005. gada 25. februārī.

CarBuy, SIA

Dārzciema 58, Rīga, LV-1073

Pērkam jebkuras markas auto. Retro, vieglās, džipus, sporta auto, moto, kā arī komerctransportu. Auto var būt ar defektiem, bez tehniskās apskates vai pēc avārijas. Ja auto nevar piedalīties ceļu satiksmē, tad aizvedīsim ar evakuatoru. Izpērkam auto no līzingiem vai citām kredītiestādēm. Apmaksa skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu pie auto iegādes. Pārdodam pārbaudītas automašīnas. Automašīnas ir iespējams apskatīties Jums ērtā laikā, iepriekš sazinoties ar mums. Arī pēc darba laika. Dokumentu noformēšana uz vietas stundas laikā. Līzings sadarbībā ar vadošajām līzinga kompānijām. Ļoti plašs automašīnu piedāvājums! Izbraucam pie klienta visā Latvijā.

Euro Finances, SIA

Slāvu 25-15, Rīga LV-1073
Galvenās prioritātes:: ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumi no EuroFinances. ✓ Jūsu prioritāte ir uzņēmuma vadība - un mēs parūpēsimies par uzņēmuma dokumentiem. ✓ Pilns grāmatvedības atbalsts no A līdz Z no sertificēta grāmatveža-auditora. ✓ Sertificēts grāmatvedis savlaicīgi sagatavos gada pārskatu iesniegšanai VID un operatīvo pārskatu bankām (piemēram, līzingam), sakārtos lietas aktuālajos jautājumos un uzturēs veselas jūsu nervu šūnas. ✓ Grāmatvedības atskaites nav tikai likuma prasība - tas ir rīks, kas parāda reālo situāciju uzņēmumā, uztur kārtību saimnieciskajā darbībā un biznesā. Ar to palīdzību uzņēmuma vadītājs var pieņemt apzinātus lēmumus un tādējādi ietaupīt naudu un laiku. ✓ Mūsu speciālisti ir lietas kursā par jaunākajām izmaiņām likumdošanā, regulāri papildina un atjauno savas zināšanas. EuroFinances nodrošinās uzņēmuma gatavību visām pārbaudēm, jo jums vairs nebūs jāsavāc trūkstošie dokumenti ārkartas režīmā. Mēs palīdzēsim jūsu uzņēmumam nopelnīt, augt un attīstīties. ✓ Finanšu pārskati ir sagatavoti, pamatojoties uz Latvijas Republikas likumiem, normatīvo aktu prasībām un Starptautiskajiem grāmatvedības standartiem.