Apdrošināšana, adresē Rīga

Drukāt

Jumat, SIA, grāmatvedības pakalpojumi

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Grāmatvedības pakalpojumi,grāmatvedības uzskaite,grāmatvedība fiziskām personām,grāmatvedība juridiskām personām,fizisko un juridisko personu grāmatvedība,uzņēmumu reģistrēšana,uzņēmumu likvidēšana,nodokļu plānošana,Mikrouzņēmumu grāmatvedība,nodokļu konsultācijas,Grāmatvedība,gada pārskats,ienākumu nodokļu

Skursteņu serviss, SIA

J.Asara 6a, Rīga LV-1009
Sertificēts skursteņslauķis, skursteņslaucītāji, skursteņslauķi, skursteņslaucītājs. Izbraucam uz Rīgas piepilsētām: Rīgas rajons, apkārtne, Pierīga: Zvejniekciems, Skulte, Saulkrasti, Carnikava, Vecāķi, Ādaži, Jūrmala, Ogre, Garciems, Garupe, Rīga, Ķengarags, Dārziņi, Salaspils, Saulkalne, Latgales priekšpilsēta, Grīziņkalns.

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Semināru organizēšana. Publiskie semināri. Atbilstības novērtēšana, (sertificēšana, testēšana, inspicēšana) ražošanai, ražošanas procesiem. Degviela, tabaka, mēslošanas līdzekļi, ķīmiskie produkti, tekstilizstrādājumi, pārtika, kosmētika, rotaļlietas, bērnu preces, biodegviela. Konsultācijas, HACCP un paškontroles sistēmu

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
Automātiskās barjeras, veramo vārtu automātika, bīdāmo vārtu automātika, garāžas vārtu automātika, dārza apgaismojums, transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēma, autostāvvietu tablo, stāvvietu barjeras, ātruma slāpētāji, guļošie policisti, auto riepu atdures, joslu atdalītājbarjeras, stabiņi ar ķēdi, atstarojoši plastmasas

Ēku projekti & pārvaldīšana, SIA

Krustpils 58, Rīga LV-1057
Konsultācijas un palīdzība jautājumos par daudzdzīvokļu namu apsaimniekošanu un pārvaldību, līgumu slēgšana ar ārpakalpojumiem, ārpakalpojumu uzraudzība , dzīvojamās mājas problēmjautājumu risināšana pārvaldīšanas un apsaimniekošanas jautājumos, pārvaldīšanas līgums tā sastāvdaļas, obligāti veicamo apsaimniekošanas darbību izpilde

Sofī Tūre, SIA, Ceļojumu tūroperators, aviobiļetes, privātie čarterlidojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Tērbatas 73, Rīga LV-1001
Dāvanu karti vari izmantot, iegādājoties kādu no tūrisma aģentūras SOFI TŪRE pakalpojumiem:: ✓ Jebkurš kompleksais ceļojums (no Sofitūre, Novatours, Tez Tour, Alida Tour, Fiji-Travel,  Interlux travel, TUI, Coral travel Latvia) ✓ Jebkurš individuāls ceļojums, ✓ Privātie čarterlidojumi, lidmašīnu noma, ✓ Aviobiļetes uz visiem galamērķiem, ✓ Viesnīcu numuru rezervēšana visā pasaulē, ✓ Automašīnu nomas organizēšana, ✓ Transfēru nodrošināšana, ✓ Vīzas noformēšana, ✓ Ceļojumu apdrošināšana, ✓ Komandējumu organizēšana, ✓ Konferenču organizēšana.

Dental Studio, SIA

Elizabetes 75, Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu terapija ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Ortodontija ✓ Zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Protezēšana Par klīniku:

SIA Dental Studio dibināta 2002. gadā un sniedz visa veida zobārstniecības pakalpojumus. Mūsu klīnikā jūs vienmēr būsiet aprūpēts, jutīsieties komfortabli un ērti. Laipnais personāls radīs jums atmosfēru, kurā jūs varēsiet relaksēties no straujās ikdienas – mēs par jums parūpēsimies. Mēs būsim priecīgi redzēt jūs Dental Studio – profesionālo meistaru studijā.

CityOffice biroja mēbeles, SIA Omega Ekspress

Attālinātas konsultācijas!
Lāčplēša 125, Rīga, LV-1003
Par uzņēmumu:

Mēs strādājam, lai veidotu funkcionālas un ērtas biroja telpas jūsu darbu procesiem. Maksimāla efektivitāte no jūsu investīcijām. Mūsu motto – kompetence un profesionālisms biroju, darba telpu un sabiedriskās zonas plānošanas, mēbelēšanas un iekārtošanas jautājumos ar mērķi nodrošināt ērtību, drošību, funkcionalitāti un estētiskumu darba un ar to saistīto procesu laikā. Mēs piedāvājam arī dažādus mēbeļu risinājumus publisko apmeklējumu vietām ar cilvēku masveida plūsmu: izglītības, medicīnas, kultūras, sporta, reliģiskas iestādes, kā arī termināļiem, t.i., ostas, stacijas, teātriem, koncertzālēm un citām līdzīgām vietām.

Paus Konsults, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Paus Konsults - Profesionāli risinājumi parādu piedziņā!:

Vadošais parādu ārpustiesas piedziņas uzņēmums Latvijā ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi! 

Paus Konsults ir viens no pieredzējušākajiem parāda atgūšanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu sadarbības partneri ir lielākās Latvijas kredītiestādes, finanšu institūcijas, telekomunikāciju uzņēmumi, komunālo, apsaimniekošanas un energoapgādes pakalpojumu sniedzēji, ārstniecības iestādes, u.c. nozaru uzņēmumi. Esam elastīgi, ņemot vērā parādu specifiku un klientu vēlmes, atgūstam parādus ar lielāko efektivitāti, atrodam individuālu pieeju katram klientam. Pret saviem pienākumiem izturamies rūpīgi, ar vislielāko atbildības sajūtu, uzdotos darbus izpildām profesionāli, ievērojot spēkā esošo normatīvo aktu un vispārpieņemto ētikas normu prasības.

I.L.GRĀMATVEDĪBA,AUDITS UN KONSULTĀCIJAS, SIA

Krasta 86-507, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Konsultācijas ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Uzņēmumu dibināšana Par mums:

Grāmatvedības pakalpojumi no A līdz Z. Risinām visus grāmatvedības saistītos jautājumus klienta uzņēmumā. Sakārtota grāmatvedības uzskaite atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai. Jūs piegādājat mums grāmatvedības dokumentus, un pārējo paveicam mēs. Mūsu grāmatvedības pakalpojumi ir civiltiesiski apdrošināti. Uzņemamies visu ar grāmatvedību saistīto jautājumu risināšanu klienta uzņēmumā. Tostarp pārstāvam uzņēmumu Valsts ieņēmumu dienestā un citās valsts un pašvaldības institūcijās. Palīdzam rast risinājumus nodokļu optimizācijai.

Rock Cars, SIA, Lietoti auto

Latgales 418, Rīga LV-1063
Iegādāsimies tavu auto:

• Uzpērkam auto ar defektiem • Auto bez tehniskās apskates  • Auto pēc avārijas  • Izbraucam pie klienta visā Latvijā • Auto izpirkšana no līzinga  • Izpērkam auto no kredītiestādēm  • Auto uzpirkšana  • Apmaksa skaidrā naudā  • Apmaksa ar pārskatījumu pie auto iegādes  • Samaksa par auto līdz pat 100% no tirgus vērtības 

 

Stars MB, SIA, Autoserviss un autosignalizāciju serviss

Jūrkalnes 44, Rīga, LV-1029
Par uzņēmumu:

STARS MB ir 23 gadu pieredze autosignalizāciju uzstādīšanā! Laipni lūdzam jaunajā autoservisā! Šeit jūs gaida viesmīlīgs kolektīvs, gatavs palīdzēt jums gan ar apkopi, gan arī ar jebkura modeļa Mercedes Benz automašīnu remontu. Mūsu devīze “Mēs Jums palīdzēsim” nozīmē, ka mēs centīsimies palīdzēt atrisināt jebkuras problēmas, kas radušās ar jūsu iemīļoto dzelzs rumaku (zirgu), kā arī palīdzēsim padarīt jūsu automašīnu individuāli pielāgotu.

ZL.LV iesaka

Finanšu un nodokļu serviss, SIA

Lielirbes 1-(206-208A), Rīga LV-1046
Mēs piedāvājam: ✓ Civiltiesiski apdrošinātu grāmatvedības apkalpošanu; ✓ Grāmatvedības un nodokļu konsultācijas; ✓ Grāmatvedības auditu; ✓ Sia likvidācijas bilances; ✓ Mikronodokļa maksātāju atskaites; ✓ Reģistrēšanu un izslēgšanu no pvn reģistra; ✓ Jūrnieku gada deklarācijas; ✓ Juridisko adresi un korespondences saņemšanu; ✓ Komunikāciju ar klientu latviešu, krievu un angļu valodās.

Asi Cargo, SIA

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Apraksts:

MŪSU REDZĒJUMS  - Izpētīt, paplašināties un profesionāli augt kravu pārvadājumu un  loģistikas nozarē. Lai piedāvātu saviem klientiem arvien labāku  kvalitāti un optimālu izmaksu pakalpojumus.  - Lai attīstītu mūsu pakalpojumus un darītu zināmu savu klātbūtni  starptautiskajā loģistikas biznesā. Lai kļūtu par jūsu partneri,  nodrošinot labākos loģistikas pakalpojumu risinājumus.

ASI CARGO Ltd ekspertu komanda parūpēsies par jūsu kravu: gaisapārvadājumi, jūras pārvadājumi, kravu pārvadājumi pa autoceļiem, imports,eksports, tranzīts vai projekti. 

MŪSU MISIJA  - Sniegt klientiem augstas kvalitātes transporta un loģistikas  pakalpojumus starptautiskā mērogā.  - Gūt peļņu, lai uzlabotu mūsu komandas profesionālo attīstību un  labklājību; tādējādi uzlabojot mūsu klientu biznesa attīstību.  - Nosakot sev augstākos kvalitātes standartus, mēs vēlamies iegūt  klientu uzticību un sasniegt rezultātus, attīstot savstarpēji izdevīgu  sadarbību un sniedzot optimālus risinājumus.

 

 

AKM Trans, SIA, auto transportēšana, pārvadāšana

Rumbula, Kaudzīšu 58, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
SIA AKM Trans pakalpojumi:: ✓ Automašīnu transportēšana no/uz Eiropas Savienības valstīm, Skandināviju, Baltijas un NVS valstīm ✓ Automašīnu piegāde no ražotāja vai noliktavas līdz klientam ✓ Transportējamo automašīnu apdrošināšana, izmantojot TIR Carnett un CMR apdrošināšanas ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Pilnīgu transportēšanas procesu vadīšana ✓ Maršrutu aprēķināšana pēc Map&Guide proffessional, Googlemaps un Auto route 2010 ✓ Automašīnu pirmspārdošanas sagatavošana ✓ Noliktavas pakalpojumi

Baltic Media Ltd., SIA, Valodu mācību centrs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu galvenie pakalpojumu sniegšanas noteikumi:: ✓ mēs uzņemamies atbildību; ✓ mēs nodrošinām, lai klients būtu mūsu galvenā prioritāte; ✓ mēs sniedzam to, ko apsolām; ✓ klienta vajadzības un valodas zināšanu līmenis nosaka valodu kursu saturu, intensitāti un mērķus.

Baltic Media Ltd., SIA, Tulkošanas birojs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu piedāvātie tulkošanas pakalpojumi:: ✓ Mediju un mārketinga, reklāmas tekstu tulkošana ✓ Subtitrēšana, dublēšana un ierunāšana ✓ Mājaslapu un interneta veikalu SEO tulkošana ✓ Notariāli tulkojumi un zvērināta tulka apliecinājumi ✓ Dokumentu tulkošana ✓ Tekstu lokalizācija ✓ Tehnisko tekstu tulkošana ✓ Medicīnisko tekstu tulkošana ✓ Informācijas tehnoloģiju (IT) tulkošana ✓ Terminoloģijas tulkošana ✓ Automātiskā mašīntulkošana ar rediģēšanu ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Valodu kursi

Atvadas, SIA, Apbedīšanas birojs

Tēraudlietuves 3, Rīga LV-1026
Preču katalogs:

Speciālisti operatīvi un profesionāli reaģēs uz notikušo neatkarīgi, kur noticis negadījums – mājās, slimnīcā vai nelaimes gadījums ārpus mājas. 15% atlaide visiem pakalpojumiem.

Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšana, atvadu ceremonija ✓ Kremācija, kremācijas organizēšana ✓ Pabalsts bērēm vai kremācijai, dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi – zārki, sēru vainagi ✓ Transports pavadītājiem ✓ Kapu labiekārtošana un kopšana ✓ Repatriācija ✓ Morgs un morga pakalpojumi

Coral Finance, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi Rīgā

K.Valdemāra 33a-4a, Rīga LV-1010
Grāmatvedības pakalpojumi. Ārpakalpojuma grāmatvedība.: ✓ Uzņēmuma dibināšana, reģistrācija ✓ Finanšu un nodokļu konsultācijas ✓ Uzņēmuma gada pārskats ✓ Deklarācijas iesniegšana VID ✓ PVN maksātāja reģistrēšana ✓ Grāmatvedības audits ✓ Pieslēgšanās elektonikās deklarēšanas sistēmai ✓ Pārskatu sastādīšana un iesniegšana dienestā ✓ Operatīvo pārskatu sagatavošana līzinga un banku iestādēm

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.