Apdrošināšana, adresē Rīga

Drukāt

Kuehne+Nagel, SIA, Jūras pārvadājumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Kādēļ Kuehne + Nagel ir vadošais jūras kravu pakalpojumu sniedzējs pasaulē?: Mēs atrodamies nozares „virsotnē”, pateicoties mūsu zināšanām, pieredzei un globālajam pārklājumam. Mums ir vairāk nekā 7 500 jūras kravu speciālistu visā pasaulē, gatavi palīdzēt Jums atrast labāko risinājumu, kas būtu piemērots Jūsu individuālajām prasībām. Neatkarīgi no Jūsu biznesa mēroga vai atrašanās vietas, mēs esam pārliecināti, ka varam atrast Jūsu prasībām piemērotu risinājumu un pakalpojuma vērtībai atbilstošu cenu. Pilno konteineru kravas (FCL); Salikto konteineru kravas (LCL); Eiropas mēroga jūras kravu pārvadājumu intermodālie risinājumi; Muitošanas / brokeru pakalpojumi; Piegāde no durvīm līdz durvīm, no ostas līdz ostai; Plašs pakalpojumu klāsts (projektu loģistika, lielizmēra kravas, utt.) Kuehne + Nagel apdrošināšanas risinājumi ar KN Sure, lai pasargātu Jūsu vērtīgos sūtījumus visā piegādes ķēdē.

Kuehne+Nagel, SIA, Sauszemes pārvadājumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Par mums: Kuehne + Nagel grupa ir uzņēmums ar veiksmīgu 125 gadu pieredzi loģistikā un Latvijā darbojas kopš 1992. gada. Pieredzējuši loģistikas speciālisti, globālais tīkls ar vairāk nekā 1300 birojiem visā pasaulē, unikāli IT risinājumi sūtījumu izsekošanai un 14000 m2 noliktavu platību Latvijā vien padara Kuehne + Nagel par uzticamu partneri visa veidu loģistikas risinājumiem Latvijā un ārpus tās. Ar mērķtiecīgu pieeju darbam esam viens no lielākajiem ekspeditoriem gaisa, jūras un sauszemes pārvadājumos.

Kuehne+Nagel, SIA, Noliktavas pakalpojumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
noliktavas, Konteineru pārvadājumi pa jūru, gaisu, avio, perevozki, gruzi, konteiner, konteinernie, Kravu apdrošināšana

Kuehne+Nagel, SIA, Avio pārvadājumu loģistika

Lidosta Rīga , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Mūsu pakalpojumi: Kuehne + Nagel pakalpojumi ietver inovatīvus un nozarei unikālus risinājumus, tostarp: ✓ Darbība saskaņā ar transporta nozarē vadošajiem Cargo iQ kvalitātes standartiem; ✓ Garantēts piegādes laiks; ✓ Faktisko un plānoto kustību izsekošana un pārraudzība; ✓ Automātiska kopējās cenas aprēķināšana (neiekļaujot izmaksas, kas ir ārpus mūsu kontroles, piemēram, drošības pārbaudes izmaksas, pārvadātāju piemērotās degvielas un drošības piemaksas). ✓ Precīza un standartizēta faktūrrēķinu izrakstīšanas kārtība. Piedāvājam integrētus loģistikas risinājumus visā piegādes ķēdē, kurus Jums nodrošina viens partneris – Kuehne + Nagel. Mūsu filozofija ir sniegt visaptverošus loģistikas pakalpojumus, kas lieliski iekļaujas Jūsu piegādes ķēdē un piešķir tai pievienoto vērtību. Mēs sniedzam Jums savas profesionālās zināšanas, aktīvu savstarpējo komunikāciju un daudzveidīgu produktu piedāvājumu, lai Jūs varētu visu uzmanību veltīt savam biznesam, kamēr mēs nodrošinām pārvadājumus un noliktavu risinājumus.

Kuehne + Nagel, SIA, Kravu pārvadājumi, loģistika, noliktavu pakalpojumi

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
KN EuroDirect un KN EuroLink:

KN EuroDirect

✓ Mūsu panākumu pamatā ir katra klienta individuālo vēlmju izpilde, mūsu specifiskās zināšanas un mūsu darbinieku pieredze. Jūs varat paļauties uz viņu uzticamajiem loģistikas un transportēšanas risinājumiem (kuri ir pielāgoti dažādu uzņēmējdarbības nozaru prasībām), kuri kļūs par jūsu atvērtajiem vārtiem uz visas Eiropas tirgu.

KN EuroLink

✓ KN EuroLink pietuvina Jūs Jūsu klientiem, nodrošinot ātrus, uzticamus un ekonomiskus komplektēšanas risinājumus visā Eiropā. Ar vairāk nekā 180 Kuehne + Nagel filiālēm un centriem, mūsu Eiropas sauszemes kravu pārvadājumu tīkls nodrošina plašu pārklājumu un augstu pārvadājumu blīvumu. Mūsu labi apmācīto vietējo ekspertu komandas piedāvā visaptverošu loģistikas prasmju klāstu. Mēs vienmēr spēsim Jums piedāvāt individuālus Eiropas mēroga risinājumus neatkarīgi no tā, kādi transportēšanas vai loģistikas pakalpojumi ir jums nepieciešami.

LVKV, SIA, Valkas birojs

Rīgas 11, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

Vidzemes tirgū aktīvi darbojamies kopš 1992. gada, esam lielākais nekustamā īpašuma uzņēmums Vidzemes reģionā, kas piedāvā visus ar nekustamo īpašumu saistītus pakalpojumus. Mūsu speciālisti piemeklēs izdevīgāko un veiksmīgāko atrisinājumu Jūsu īpašuma iegādē vai realizācijā, kā arī sniegs profesionālas konsultācijas finanšu vai juridiskos jautājumos saistībā ar nekustamiem īpašumiem.

LVKV, SIA

Rīgas 39, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Nekustamais īpašums, vērtēšana, telpu noma, noma, īre, pirkšana, pārdošana, konsultācijas, Vidzeme, Latio. Nekustamā īpašuma vērtēšana, tirdzniecība, noma, pirkšana. Zemesgabalu, māju, ēku, dzīvokļu vērtēšana. Komercbūves, komercbūvju vērtēšana, dzīvoklis, birojs, biroju vērtēšana, telpas birojiem, komercbūves. Nekustamais īpašums

Latio, SIA, Jūrmalas nodaļa

Jomas 52, Jūrmala LV-2015
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

GARĀŽA 37, Tolerance Auto, SIA

Sliežu 3, Rīga LV-1005
Apraksts:

"Garāža 37", autoserviss. auto remonts, apkope. Apdrošināšanas remonts.

N.Kovriga ārsta prakse bērnu ķirurģijā, SIA

Bruņinieku 5 k.22-105, Rīga LV-1001
Apraksts:

Sertificēts bērnu ķirurgs Natālija Kovriga, kura ārsta pediatra grādu ieguvusi 1985.gadā. 1986.gadā pabeigusi internatūru Rīgas medicīnas institūtā (šobrīd Latvijas Medicīnas akadēmija) bērnu ķirurģijā profesora J. Gaujiena vadībā.  Pēc tam ilgus gadus strādāja Rīgas pilsētas 5.Bērnu poliklīnikas centrālajā bērnu traumatoloģijas nodaļā.

2000.gada noslēgts līgums ar Rīgas novada slimokasi un piešķirta atļauja izveidot ārsta praksi, pēc tam līgums ar Veselības obligātas apdrošināšanas valsts aģentūru (šobrīd Nacionālais veselības dienests) un nodibināta ārsta prakse bērnu ķirurģijā.

No 2008.gadā N. Kovrigas ārsta prakse bērnu ķirurģijā saņēma atļauju sekundāro ambulatoro veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanai par valsts apmaksu.

Baltic Finance, SIA

BRĪVAIS DARBA LAIKS - IEPRIEKŠ ZVANOT!
Latgales 322, Rīga LV-1063
Par mums:

SIA "Baltic Finance" – ārpakalpojuma finanšu nodaļa uzņēmumiem Baltijas valstīs. Sniedzam profesionālus finanšu un vadības grāmatvedības pakalpojumus, gatavojam visas nepieciešamās finanšu, grāmatvedības un nodokļu atskaites, kontrolējam un uzraugām finanšu plūsmu, jo grāmatvedība neaprobežojas vien ar finanšu datu iegrāmatošanu un analīzi, tā ietver arī datu reālu izmantošanu uzņēmuma interesēs!

GF AUDITS, SIA

Šarlotes 5, Rīga LV-1001
Riski.lv komanda NILLTPFN likuma subjektiem piedāvā:: ✓ Konsultācijas NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes jautājumos, tai skaitā gatavojoties NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes pārbaudei; ✓ Ārpakalpojuma grāmatveža licences saņemšanai nepieciešamās konsultācijas un palīdzību dokumentācijas sagatavošanā; ✓ Pielāgotu NILLTPF novēršanas un sankciju pārvaldīšanas iekšējās kontroles sistēmas (IKS) dokumentu izstrādi; ✓ Mācības NILLTPF novēršanas un sankciju prasību izpildes jomā, tai skaitā klientu darījumu uzraudzības un padziļinātās izpētes jautājumos; ✓ Palīdzību komunikācijā ar uzraudzības un kontroles iestādēm NILLTPFN likuma izpildes jautājumos (paskaidrojuma sagatavošana, pārsūdzība u.c.).

Ivory Rentals, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Izvēlies auto mūsu mājaslapā:

Izvēlieties jebkuru automašīnu no pieejamo auto saraksta vai zvaniet mums, lai vienotos par jums piemērotāko automašīnu. Sagatavojiet informāciju auto nomas līgumam - Vārds, Uzvārds, personas kods, deklarētā adrese un e-pasts. Norādiet datumus, kad jums nepieciešama automašīna, izvēlieties, kā vēlaties saņemt automašīnu - mūsu atrašanās vietā vai piegādi uz noteiktu adresi. Mēs sagatavosim jums līgumu, rēķinu un automašīnu. Pēc apmaksas, rezervācija tiks veikta. Saņemot automašīnu, jums jāuzrāda vadītāja apliecība un ID karte/Pase.

Woodmaster, SIA

Piņķi, Parka 3, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
PĒRK CIRSMAS, ĪPAŠUMUS: • Cirsmas • Mežu ar zemi īpašumā • Kokmateriālus pie ceļa

 

MEŽIZSTRĀDES PAKALPOJUMI:

• Harvestera pakalpojumi – kokmateriālu sagatavošana • Forvardera pakalpojumi – kokmateriālu pievešana • Treilera pakalpojumi – tehnikas pārvadājumi • Kravu pārvadājumi – kokvedēja pakalpojumi • Buldozera pakalpojumi – risu līdzināšana mežā

V4 motors, SIA, Autoserviss

Ādmiņu 7, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Komerctransporta remonts; ✓ Virsbūves remonta darbi; ✓ Sadarbība ar apdrošināšanas kompānijām; ✓ Tehniskās apkopes veikšana; ✓ Ritošās daļas remonts; ✓ Elektrosistēmas signalizācijas; ✓ Dzinēja diagnostika un remonts; ✓ Kondicionēšanas sistēmas; ✓ Automašīnas apdrošināšana; ✓ Konsultācijas pirms auto iegādes; ✓ Autopiederumi, to uzstādīšana.

Auto vērtēšana Rīgā, Vidzemē, Eksperts A, SIA

Irbenes 14, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

T. 29418810. Auto vērtēšana, notārs, notāriem. Transportlīdzekļu vērtēšana. Kravas automašīnu novērtēšana. Piekabju, puspiekabju, traktoru, traktortehnikas, lauksaimniecības tehnikas vērtēšana. Autovērtētājs. Autovērtētāji. Autovērtējumi. Automašīnu vērtības noteikšana. Vērtēšana notāriem. Ogre, Jelgava, Sigulda, Jūrmala. Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs, uzņēmuma reģistram.

EKSPERTS AE, SIA

K.Valdemāra 118, Rīga LV-1013
Vērtēšanas mērķi:: *Kredīta vai līzinga noformēšanai; *Tirgus vērtības noteikšana mantas atsavināšanas gadījumā; *Mantas novērtēšanu izsoles vajadzībām; *Mantojamās mantas novērtēšana; *Mantiskā ieguldījuma novērtēšana; *Īpašuma apdrošināšanai; *Grāmatvedības uzskaites, bilances sakārtošanai; *Īpašuma novērtēšanu pašu vajadzībām.

 

Ciparu dārzs, SIA

Bauskas 58a-6, Rīga, LV-1004
Par uzņēmumu:

SIA "Ciparu Dārzs" kopš 2005. gada lolo, aprūpē un palīdz augt dažādu nozaru uzņēmumiem, biedrībām, nodibinājumiem, saimnieciskās darbības veicējiem. Ar rūpīgu darbu, pieredzi un zināšanām grāmatvedes palīdz sakārtot grāmatvedības dokumentus, aprēķināt nodokļus un izprast finanšu rādītājus.

BAU fonds, SIA

Tīnūžu 1a, Rīga LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ Dūmvadu pārbaudes akts ✓ Elektroinstalācijas atzinums ✓ Topogrāfiskais izpildmērījums ✓ Ēkas energosertifikāts ✓ Kadastrālā uzmērīšanas lieta ✓ TU atzinumi Par mums:

Mē nodarbosimies ar jūsu projektu no sākuma līdz legalizācijai - nesaprotamu papīru gūzma un dažādas valsts iestādes ir mūsu darbs. Vasarnīcu, privātmāju nelegālās pārbūves legalizācija - negaidiet soda naudu paziņojumus, sāciet dokumentu kārtošanu jau šodien. Individuāla pieeja katram mūsu klientam. 

Apse KL, SIA

Ieriķu 67a, Rīga LV-1084
Par augstām cenām pērkam meža īpašumus, cirsmas, izstrādes tiesības: Cirsmu izstrāde Kokvedēja pakalpojumi Meža zāģēšana ar harvesteru Harvestera, forvardera pakalpojumi Nozāģēto koku treilēšana Apaļkoku pārvadājumi Pameža tīrīšana Dastošana Cirsmu iestigošana Projekta izveide Īpašuma novērtēšana Dokumentu novērtēšana Nodokļu konsultācijas