Apdrošināšana, adresē Rīga

Drukāt

Rīgas veselības centrs, SIA

Spulgas 24, Rīga LV-1058
Apraksts: Mēs piedāvājam visplašāko diagnostisko, ārstniecisko, rehabilitācijas un veselības veicināšanas pakalpojumu klāstu gan valsts nodrošināto kvotu ietvaros, gan par maksu 6 filiālēs – Ziepniekkalnā, Imantā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķengaragā un Bolderājā. Vairākās mūsu filiālēs ir senas tradīcijas multiprofesionālu fizikālās un rehabilitācijas medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Rehabilitācijas speciālisti piedāvā kompleksas rehabilitācijas programmas bērniem un pieaugušajiem. Ja esat apdrošināts kādā no veselības apdrošināšanas kompānijām, mūsu filiālēs saņemsiet apmaksātu pakalpojumu. Ierodoties uz vizīti pie ārsta, līdzi jāņem: apdrošināšanas polise, personu apliecinošs dokuments un speciālista nosūtījums. Mūsu sadarbības partneri: If P&C Insurance, AAS Baltikums, Ergo Life Insurance, Baltijas Apdrošināšanas nams, Compensa Life Vienna Insurance Group, Seesam.

Zebra Cargo, SIA, Pārcelšanās serviss

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053
Apraksts: Kaut arī Zebra Cargo – pārvietošanās serviss speciālisti ir dibināta 1998. gadā, mūsu komanda, kas ir uzsākuši, vada un strādā šajā kompānijā ir ar ļoti bagātu pieredzi personīgo un biroja mantu pārvadāšanas biznesā ! Iespējams, ka mūsu darbiniekiem ir visbagātākā pārvešanas pieredze, jo lielākā daļa ir tie, kas 90. gadu sākumā Latvijā sāka piedāvāt klientiem šādu pārvietošanās servisu. Zebra Cargo augstu novērtē ikvienu pārcelšanās darbu. Attieksme ir balstīta, lai pārvietošanās darba rezultātā klients saņemtu vairāk, nekā sākumā ir gaidīts. Mēs gribam patīkami pārsteigt klientus. Mēs katru pārvietošanās darbu vēlamies paveikt pēc iespējas kvalitatīvāk un labāk. Mēs uzskatām, ka kvalitāte nav piedāvājama, bet gan tai ir jābūt praktiski piegādājamai.

Visa Vērte Auditorsabiedrība, SIA

Ģertrūdes 19/21-18a, Rīga, LV-1011
Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi, gada pārskatu audits, revīzija, gada pārskats, vērtēšana, vērtēšanas pakalpojumi, nodokļu konsultācijas, finanšu pakalpojumi, gada pārskatu sagatavošana, finanšu pārskatu sagatavošana, deklarāciju sagatavošana, juridisko personu grāmatvedības apkalpošana, fizisko personu grāmatvedība un
ZL.LV iesaka

Zvērinātu advokātu birojs Centrs, Ulmanis Valdis, zvērināts advokāts

Lāčplēša 43-4b, Rīga LV-1011
Juridiskie pakalpojumi:: Sniedzam labas juridiskās konsultācijas klientiem, fiziskām un juridiskām personām, pārstāvam klienta intereses tiesās, sagatavojam juridiskos dokumentus. ✓ Komerctiesības ✓ Civiltiesības ✓ Maksātnespējas procesi (fiziskās un juridiskās personas, TAP, ĀTAP) ✓ Sūdzības iepirkumu uzraudzības birojam ✓ Patērētāju aizsardzības tiesības ✓ Dzīvokļu tiesības. Dzīvojamo telpu īres tiesības ✓ Administratīvo pārkāpumu tiesības ✓ Administratīvās tiesības un administratīvais process ✓ Krimināltiesības un kriminālprocess ✓ Konstitucionālās tiesības un cilvēktiesības ✓ Darba tiesības ✓ Banku tiesības

Auditoru firma Finansists, SIA

Valguma 4a, Rīga, LV-1048
Zvērināti revidenti. Audits, finanšu revīzijas. Zvērināts revidents. Uzņēmumu, valsts iestāžu, veselības aprūpes iestāžu, slimnīcu, poliklīniku audits. Eiropas fondu audits iestādēs, uzņēmumos. Finanšu pārskatu revīzija. Finanšu stāvokļa un likviditātes analīze. Finanšu audits Rīgā. Kursi, semināri. Auditoru firmas, auditorfirmas.

ETNAS fasādes

A.Čaka 125, Rīga LV-1011
Par mums::

ETNAS fasādes -  fasāžu siltināšanas, restaurācijas uzņēmums ar lielu pieredzi savā jomā. ESAM uzticams fasāžu izbūves partneris. Piedāvājam fasāžu uzmērīšanu, tāmes sagatavošanu, fasādes apdari un nodošanu ekspluatācijā. Liela pieredze restaurācijas, siltināšanas un ventilējamo fasāžu izbūves darbos. Esam veikuši lielu skaitu daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku, biroja ēku un privātmāju fasāžu apdares darbus. Lepojamies ar paveikto un ceram uz sadarbību arī ar Jums!

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ labiekārtošana; ✓ ceļu būve; ✓ beramkravu piegāde; ✓ starptautiskie un iekšzemes pārvadājumi. Apraksts:

Kopš 2012. gada SIA "Deksme" specialitāte ir labiekārtošanas darbi, bruģēšana un ceļu būve. Mūsu darba stils ir mūsu vizītkarte. Strādājam ar aizrautību un esam iepriecinājuši ļoti daudz klientu šo gadu laikā. Mūsu autoparkā ir dažāda izmēra kravas pašizgāzēji beramkravu pārvadājumiem, lai katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu kravas piegādei. Beramkravu materiāls (šķembas, smilts, melnzeme u.c.). Uzņēmumam attīstoties tiek piedāvāti arī starptautiskie un iekšzemes kravu pārvadājumi ar tenta kravas automašīnām.

ZL.LV iesaka

Kipu, SIA

Antonijas 8-9a, Rīga LV-1010
Kas mēs esam?:

Jauni, drosmīgi, uzņēmīgi un atvērti, bet arī profesionāli, pieredzējuši un inovatīvi – mēs noteikti neesam iesācēji! Nodrošinot nepieciešamos speciālistus vienuviet, mēs varam sasniegt un piedāvāt vairāk. Tāpēc klienti uztic mums savus biznesa procesus jau vairāk nekā desmit gadus. Pieredze, kompetence un kvalitāte ir mūsu ieguldījums jūsu biznesā, bet aizrautība un radošums – mūsu pakalpojuma pievienotā vērtība.

 

ZL.LV iesaka

Forwarder, SIA, muitas brokeri

Uriekstes 14a, Rīga LV-1005
Mēs piedāvājam:: ✓ Muita, eksports, imports ✓ Muitas brokeri, TIR Carnet aizpildīšana, TIR Carnet noformēšana ✓ Importa, eksporta, tranzīta procedūras ✓ Kravu deklarēšana, muitošana iekšzemē, atmuitošana ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Muitas pavaddokumentu aizpildīšana un noformēšana ✓ TIR carnet, Cmr, EXA IMA noformēšana ✓ Importa, tranzīta procedūras, eksporta, tranzīta procedūras, kravu deklarācija, muitas dokumenti, muitas pavaddokumenti, tranzītkravas ✓ Klienta pārstāvība muitā

Upway Logistics, SIA

Briņģu 2, Rīga LV-1058
Priekšrocības: ✓ Cena stundas laikā ✓ Pieredzējis un uzticams loģistikas uzņēmums ✓ Operatīva piegāde un draudzīga cena ✓ Uzticami sauszemes kravu pārvadājumi Latvijā un Eiropā

 

Kravu pārvadājumi: ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Kravu pārvadājumi pa autoceļiem ✓ Sauszemes transporta palīgdarbības ✓ Pārējās transporta palīgdarbības ✓ Kravu iekraušana un izkraušana ✓ Individuālie kravu pārvadāšanas pakalpojumi

Ārstu prakse Harmonija, SIA

Lāčplēša 27-20, Rīga LV-1011
Konsultācijas ietver::

• Profilaktisko izmeklēšanu • Ginekoloģisko saslimšanu diagnostiku, ārstēšanas plāna sastādīšanu, medikamentozās terapijas nozīmēšana • Konsultācijas ģimenes plānošanā, piemērotas kontracepcijas metodes izvēle • Konsultācijas neauglības diagnostikā un ārstēšana • Grūtnieču novērošana • Dzemdes kakla priekšvēža saslimšanu diagnostika • Menopauzes jautājumu risināšana • Konsultācijas pirms un pēc operatīvas izmeklēšanas

Ekvilibro, SIA

Licenzēts grāmatvedības uzņēmums AGL0000716
Briņģu 2, Rīga LV-1058
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Grāmatvedības un nodokļu konsultācijas ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Mājaslapu izstrāde uzņēmumiem Par uzņēmumu:

Pakalpojumu piedāvā augsti kvalificēti grāmatvedības speciālisti ar vairāk kā 15 gadus profesionālo pieredzi. Atbildības, godprātības, konfidencialitātes un drošības principu ievērošana ir galvenās vērtības sadarbībā ar klientiem. Mēs uzņemamies pilnu atbildību par savu veikto darbu. Grāmatvedības sniegtie pakalpojumi ir civiltiesiski apdrošināti. SIA “Ekvilibro” līdz ar uzņēmēju biedrības „Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera” (LTRK) valdes 2021. gada 11. oktobra lēmumu ir kļuvusi par LTRK biedru.

PKF Latvia, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

SIA "PKF Latvia" ir licencēta zvērinātu revidentu komercsabiedrība, kura sniedz revīzijas, grāmatvedības, uzņēmumu padziļinātas finanšu izpētes (due diligence), kā arī citus konsultatīvus pakalpojumus komersantiem, kuri darbojas vai vēlas uzsākt darbību Latvijā. SIA PKF Latvia ir Latvijas zvērinātiem revidentiem piederoša kapitālsabiedrība. 

Flexidea, SIA

Bauskas 58a-320, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Rēķinu finansēšana, ✓ Faktorings ✓ Pēcapmaksas darījumu finansēšana Par mums: FLEXIDEA ir finanšu tehnoloģiju kompānija, kas nodrošina uzņēmumiem rēķinu finansēšanas pakalpojumu tiešsaistes režīmā. Jebkurš uzņēmums var pieteikties finansēšanai attālināti un dažu stundu laikā saņemt rēķina samaksu. Rēķinu finansēšanu izmanto mazie un vidēji uzņēmumi kuri ražo, pārdod vai sniedz pakalpojumus Latvijā vai eksportē uz ES ar atlikto apmaksas termiņu. FLEXIDEA nepiemēro komisiju par limitu noteikšanu, par līguma noslēgšanu, par partneru izvērtēšanu un tml. Tikai augšupielādējiet pavadzīmi un dažu stundu laikā saņemiet piedāvājumu finansēšanai!

S. Vilcānes audits

Lībagu 14, Rīga, LV-1002
Apraksts:

S. Vilcānes birojs piedāvā zvērinātu revidentu pakalpojumus. Grāmatvedības un finanšu konsultācijas pie speciālista. Piedāvājumā auditu veikšana, finanšu plānošana, grāmatvedības pakalpojumi.

Elegants auto, mikroautobusu noma

K.Barona 10, Rīga, LV-1050
Mikroautobusu noma, auto noma, Busu noma. Mikroautobusu īre, busu īre. Autobusu izīrēšana. Auto rent, Mikriņu noma. Auto īre.
ZL.LV iesaka

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Mūsu misija::

1. Nodrošināt nemainīgi augstu kvalitāti. Mēs saviem klientiem garantējam godīgu servisu, nodrošinot pēc pieprasījuma piegādes atrunātā laikā.

2. Vienmēr uzņemties atbildību. Katru kravas pārvadājumu veicam precīzi un atbildīgi.

3. Pielāgoties specifiski Klienta vēlmēm. Mums svarīgs ir klients, par prioritāti nosakot katra klienta vēlmes un vajadzības.

Latvijas Kredītu centrs, SIA

Lāčplēša 20a, Rīga LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Naudas aizdevums juridiskām personām ✓ Kredīts uzņēmumiem bez ķīlas  ✓ Kredīts uzņēmumiem ✓ Investīciju kredīts ✓ Īpašnieka aizdevums uzņēmumam ✓ Kredītu apvienošana  ✓ Parādu apvienošana saimnieciskās darbības veicējiem ✓ Auto līzings saimnieciskās darbības veicējiem
ZL.LV iesaka

KL Shipping, SIA

MIERĪGI PĀRVADĀJUMI PA JŪRU UN SAUSZEMI🚢🚚🚂
Gustava Zemgala gatve 83, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ sūtījumi uz un no jebkuras vietas pasaulē (sauszemes kravu pārvadājumi, avio kravu pārvadājumi, jūras kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi) ✓ kravu apdrošināšana ✓ noliktavu pakalpojumi ✓ dzelzceļa kravu ekspidēšana ✓ muitošana ✓ pārstāvība un klientu konsultēšana loģistikas jomā

Confidentum, SIA

Audēju 15-4, Rīga LV-1050
Confidentum grāmatvedības risinājumi:

Uzticami grāmatvedības pakalpojumi Latvijā. Mēs strādājam kopā ar klientu, pielietojot inovatīvas stratēģijas izmaksu samazināšanai, kvalitātes uzlabošanai un potenciālo grāmatvedības risku novēršanai. Mūsu primārais mērķis ir ilgtermiņa attiecību veidošana, kas ir balstītas savstarpējā cieņā un uzticībā. Sazinieties ar mums, lai uzzinātu, kā Confidentum grāmatvedības risinājumi var palīdzēt uzlabot Jūsu uzņēmuma ikdienu!