Juridisko, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Sefinance, SIA

K.Valdemāra 57/59, Rīga LV-1010
Refinansēšana, finanšu darbība, kredīts komercobjekta iegādei, ilgtermiņa, aizdevums.  Aizdevumu pārfinansēšana, refinansēšana. pārfinansēšana.  auto, automobiļa, avio, laivu līzings. Motocikls, transportlīdzeklis, transports līzingā. Ilgtermiņa līzingi,  aizdevums transportlīdzekļa iegādei, moto, aizdevums

FinServices, SIA

Strūgu 2a, Rīga LV-1003
Grāmatvedības ārpakalpojumu priekšrocības:: ✓ Uzņēmums ietaupīs uz grāmatveža algas izmaksām ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumu uzņēmums veic pilnu grāmatvedības uzskaiti, kā arī specializējas nodokļu konsultācijās un juridiskos jautājumos ✓ Nav nepieciešams iekārtot grāmatveža darba vietu ✓ Nav nepieciešams grāmatvedim nodrošināt pastāvīgas apmācības un izaugsmi ✓ Grāmatvedības apkalpojošam uzņēmumam ir lielāka informācijas aprite un plašākas zināšanas dažāda veida uzņēmējdarbības sfērās

LatKredits.lv

Hanzas 3a, Rīga, LV-1010
Par uzņēmumu:

Latkredits.lv ir finanšu risinājumu kompānija, kuras galvenais uzdevums ir palīdzēt saimnieciskās darbības veicējiem risināt dažādas finansiālas darbības. Izskatīšana bez maksas. Bezmaksas līgumu piegāde visā Latvijā. Ja vēlaties ietaupīt savu laiku (nevis meklēt izdevīgāko piedāvājumu saviem spēkiem), naudu (nepārmaksājot % likmi), iegūt izdevīgākos nosacījumus, aizpildiet pieteikumu!

LatKredits.lv, LK Capital, SIA

Hanzas 3a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Latkredits.lv ir finanšu risinājumu kompānija, kuras galvenais uzdevums ir palīdzēt saimnieciskās darbības veicējiem risināt dažādas finansiālas darbības. Izskatīšana bez maksas. Bezmaksas līgumu piegāde visā Latvijā. Ja vēlaties ietaupīt savu laiku (nevis meklēt izdevīgāko piedāvājumu saviem spēkiem), naudu (nepārmaksājot % likmi), iegūt izdevīgākos nosacījumus, aizpildiet pieteikumu!

SIA “GelvoraSergel”

Cēsu 31 k.3, Rīga, LV-1012
Apraksts:

SIA “GelvoraSergel” parādu atgūšanas politika ir orientēta uz sadarbību un kompromisu, lai pēc iespējas efektīvi īstenotu parādu atgūšanu ārpustiesas ceļā, īpašu uzmanību pievēršot pretimnākošai un godprātīgai attieksmei pret debitoru.

Sandra Sprūde, individuāli praktizējoša zvērināta advokāte

Avotu 4, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi::

Pakalpojumi:

✓ Krimināltiesībās ✓ ģimenes tiesībās ✓ darba tiesībās

Konsultācijas:

Juridiskos jautājumos ✓ aizstāvībā un pārstāvība krimināllietās ✓ pārstāvība civillietās Par advokāti:: Sandra Sprūde, individuāli praktizējoša zvērināta advokāte jau vairāk kā 12 gadus. Individuāla un rūpīga pieeja klientiem. Krimināltiesības, ģimenes un darba tiesības. Juridiskie pakalpojumi. Konsultācijas. Aizstāvība un pārstāvība krimināllietās un civillietās. Juridisko personu pārstāvība krimināllietās un juridiskās palīdzības sniegšana, un pārstāvība krimināllietās cietušajiem kā fiziskām personām.

Vineta Ķine, zvērināta advokāte

Nomales 2, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Zvērināta advokāte Vineta Ķine ar vairāk nekā divdesmit gadu pieredzi savā arodā. Praktizē krimināllietu, civillietu, bērnu un ģimeņu aizsardzības lietās. Aizstāvība un pārstāvība tiesā. Dokumentu un līgumu sagatavošana. Juridiskie pakalpojumi. Sniedz konsultācijas par pensijām, uzkrājumiem un citiem ar tiesību jomu saistītiem jautājumiem. Pakalpojumus sniedz Kuldīgā, Kurzemē un visā Latvijā.

Raudiņš A., individuāli praktizējošs zvērināts advokāts

Lāčplēša 27-4, Rīga LV-1011
Zvērināts advokāts:

Andis Raudiņš - zvērināts advokāts. Juridiskie pakalpojumi, krimināllietas, civillietas, tieslietas, administratīvās lietas, laulību šķiršana, kopīpašuma dalīšana, mantojuma tiesības, mantojuma lietas, dzīvokļu tiesības, pārstāvniecība tiesās, izlīguma sarunu vešana un parādu piedziņa, uzturlīdzekļi, sadarbības ar VDK fakta konstatēšana, ceļu satiksmes negadījumi. 

AELITAS SUIPES GRĀMATVEDĪBAS BIROJS

A.Kronvalda 32, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi fiziskām personām ✓ Grāmatvedības pakalpojumi juridiskām personām ✓ Gada pārskati ✓ Algu aprēķins ✓ Nodokļu deklarācija ✓ Konsultācijas ✓ VID atskaišu sagatavošana ✓ Audita pakalpojumi Par mums::

Aelitas Suipes grāmatvedības birojs un juridiskie pakalpojumi Cēsīs. Piedāvājam konsultācijas latviešu, angļu un krievu valodā. Nodrošinām arī izbraukšanu pie klienta. Pakalpojumi iekļauj gada pārskatu sagatavošanu firmām, privātpersonu grāmatvedības pakalpojumus un citus.

Grāmatvedības pakalpojumi IK, SIA, ZS, AS, pašnodarbinātajiem, biedrībām. Iekšējais audits, ārējais audits, atskaišu sagatavošana VID.

Palīdzēsim sakārtot jūsu uzņēmumu grāmatvedību.

Gebauers, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Tirgus 7, Ventspils, LV-3601
Pilna grāmatvedības apkalpošana ietver:: ✓ Uzņēmuma grāmatvedības politikas izstrādi ✓ Pirmsdokumetu pārbaudi, sakārtošanu un iegrāmatošanu ✓ Nodokļu atskaišu sagatavošanu un iesniegšanu VID ✓ Operatīvo finanšu pārskatu sagatavošanu līzingiem, bankām u.c. ✓ Statistikas atskaišu sagatavošanu un iesniegšanu pēc vajadzības ✓ Gada pārskata sagatavošanu un iesniegšanu VID ✓ Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos ✓ Dokumentus mūsu birojā varat iesniegt personīgi vai arī pēc tiem ieradīsies mūsu apmaksāts kurjerpasts ✓ Pakalpojuma cena – sākot no 30.00 EUR mēnesī ✓ Daļēja grāmatvedības apkalpošana ✓ Grāmatvedības reģistru atjaunošana no pirmdokumentiem ✓ Cenas

EMIK, SIA

Toma 48-2, Liepāja, LV-3401
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Budžeta izstrāde un izpildes kontrole; ✓ Pašizmaksas aprēķini; ✓ Finanšu modelēšana; ✓ Rentabilitātes analīze; ✓ Naudas plūsmas plānošana; ✓ Darbinieku motivācijas plāna izstrāde; ✓ Automatizētas atskaites Excel vidē.

BHC Consulting, SIA

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Finanšu atskaites un konsultācijas ✓ Tulkojumi no/uz 70 valodām ✓ Tulkojuma notariālā apliecināšana Par mums::

Mūsdienu sabiedrība un uzņēmējdarbība ir kļuvusi transkontinentāla, un uzņēmēji lielākoties ir piesaistījuši savam biznesam ārzemju investorus vai sadarbības partnerus.

Pāris simtu kilometru attālumā no Latvijas runā lietuviski, igauniski, krieviski, mazliet tālāk skan somu, norvēģu, ukraiņu, baltkrievu, vācu u.c. valodas, un arī tur bizness „iet no rokas”!

Mēs palīdzēsim saprasties!

Devīze - panākumus gūst tie, kas vienmēr palīdz citiem... Mēs palīdzēsim un nodrošināsim ar uzticamu grāmatvedi, audita un tulkojuma pakalpojumiem no/uz 70 valodām. Laipni gaidīti! 

VDS audits un grāmatvedība, SIA

Krūmu 5-11.kabinets, Liepāja, LV-3405
"VDS audits un grāmatvedība" Liepājā sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Grāmatvedības un auditora pakalpojumi ✓ Grāmatvedības un finanšu konsultācijas ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumi ✓ Juridiskās un biznesa konsultācijas ✓ Audits ✓ Dokumentu sagatavošana ✓ Uzņēmumu atvēršana, reģistrēšana, likvidēšana ✓ Profesionāla civiltiesiskā apdrošināšana

d.b. konts, SIA, Baibas Bendorfas grāmatvedības pakalpojumi

Papes 13, Liepāja, LV-3407
Apraksts:

Baiba Bendorfa, SIA "d.b.konts" piedāvā pilnu grāmatvedības servisu dažādu nozaru uzņēmumiem. Nodokļu konsultācijas.

Kurzemes Apgabaltiesas Kurzemes rajona tiesas individuāli praktizējoša advokāte Viktorija Borina

K.Ukstiņa 5a-17N, Liepāja, LV-3401

Kurzemes Apagabaltiesas Kurzemes rajona tiesas individuāli praktizējoša advokāte Viktorija Borina sniedz visa veida konsultācijas, pārstāvniecību tiesā, valsts un pašvaldības iestādēs. Krimināllietas, civillietas, darījumi ar nekustamiem īpašumiem, uzturlīdzekļu lietas. Fizisko personu maksātnespējas lietas.

 

Paus Konsults, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Paus Konsults - Profesionāli risinājumi parādu piedziņā!:

Vadošais parādu ārpustiesas piedziņas uzņēmums Latvijā ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi! 

Paus Konsults ir viens no pieredzējušākajiem parāda atgūšanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu sadarbības partneri ir lielākās Latvijas kredītiestādes, finanšu institūcijas, telekomunikāciju uzņēmumi, komunālo, apsaimniekošanas un energoapgādes pakalpojumu sniedzēji, ārstniecības iestādes, u.c. nozaru uzņēmumi. Esam elastīgi, ņemot vērā parādu specifiku un klientu vēlmes, atgūstam parādus ar lielāko efektivitāti, atrodam individuālu pieeju katram klientam. Pret saviem pienākumiem izturamies rūpīgi, ar vislielāko atbildības sajūtu, uzdotos darbus izpildām profesionāli, ievērojot spēkā esošo normatīvo aktu un vispārpieņemto ētikas normu prasības.

I.L.GRĀMATVEDĪBA,AUDITS UN KONSULTĀCIJAS, SIA

Krasta 86-507, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Konsultācijas ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Uzņēmumu dibināšana Par mums:

Grāmatvedības pakalpojumi no A līdz Z. Risinām visus grāmatvedības saistītos jautājumus klienta uzņēmumā. Sakārtota grāmatvedības uzskaite atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai. Jūs piegādājat mums grāmatvedības dokumentus, un pārējo paveicam mēs. Mūsu grāmatvedības pakalpojumi ir civiltiesiski apdrošināti. Uzņemamies visu ar grāmatvedību saistīto jautājumu risināšanu klienta uzņēmumā. Tostarp pārstāvam uzņēmumu Valsts ieņēmumu dienestā un citās valsts un pašvaldības institūcijās. Palīdzam rast risinājumus nodokļu optimizācijai.

Baltic Media Ltd., SIA, Tulkošanas birojs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu piedāvātie tulkošanas pakalpojumi:: ✓ Mediju un mārketinga, reklāmas tekstu tulkošana ✓ Subtitrēšana, dublēšana un ierunāšana ✓ Mājaslapu un interneta veikalu SEO tulkošana ✓ Notariāli tulkojumi un zvērināta tulka apliecinājumi ✓ Dokumentu tulkošana ✓ Tekstu lokalizācija ✓ Tehnisko tekstu tulkošana ✓ Medicīnisko tekstu tulkošana ✓ Informācijas tehnoloģiju (IT) tulkošana ✓ Terminoloģijas tulkošana ✓ Automātiskā mašīntulkošana ar rediģēšanu ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Valodu kursi

Coral Finance, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi Rīgā

K.Valdemāra 33a-4a, Rīga LV-1010
Grāmatvedības pakalpojumi. Ārpakalpojuma grāmatvedība.: ✓ Uzņēmuma dibināšana, reģistrācija ✓ Finanšu un nodokļu konsultācijas ✓ Uzņēmuma gada pārskats ✓ Deklarācijas iesniegšana VID ✓ PVN maksātāja reģistrēšana ✓ Grāmatvedības audits ✓ Pieslēgšanās elektonikās deklarēšanas sistēmai ✓ Pārskatu sastādīšana un iesniegšana dienestā ✓ Operatīvo pārskatu sagatavošana līzinga un banku iestādēm

Ogres grāmatvedība, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Uzņēmumu reģistrācija:

Veicam uzņēmuma reģistrāciju, pārreģistrāciju, izmaiņas komercreģistrā un ar dažāda veida formalitātēm saistītas dokumentācijas kārtošanu.

Grāmatvedības pakalpojumi Ogrē:

Piedāvājam grāmatvedības pakalpojumus sabiedrībām ar ierobežotu atbildību, mikrouzņēmumiem, individuālajiem komersantiem un pašnodarbinātām personām. Jūsu komfortam pilns grāmatvedības pakalpojumu klāsts – no individuālām konsultācijām līdz gada pārskatu sastādīšanai un jūsu uzņēmuma grāmatvedības sistēmu sakārtošanai.