Restaurācija, visā Latvijā

Drukāt

Pamats un Co, SIA

Gramzdas 90, Rīga LV-1029
Mēs ražojam dažāda veida izstrādājumus no betona:: ✓ Žogi un stabi ✓ Betona pakāpieni ✓ Betonu pakāpienu restaurācija ✓ Cementa flīzes ✓ Betona puķu podi ✓ Betona soliņi ✓ Dažādas ēku fasādes detaļas no betona ✓ Kolonnas ✓ Balustrādes
ZL.LV iesaka

Protecta, SIA

Antonijas 18-7, Rīga LV-1010
Par uzņēmumu:

SIA "Protecta" sniedz zobārstniecības pakalpojumus. Ir nodrošināta vides pieejamība un iespēja personām ar funkcionāliem traucējumiem saņemt zobārstniecības pakalpojumus.

Klints I, SIA

Daugavas 1a, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Pakalpojumi::

• zobu labošana • zobu endodontiska ārstēšana • zobu protezēšana • zobu higiēna

 

Apraksts:

Zobārsta pakalpojumi ar 30 gadu pieredzi: - kariesa diagnostika ar KaVo DIAGNOcam - zobu rentgenoloģiskā digitāla izmeklēšana - zobu estētiskā restaurācija - zobu protezēšana - zobu ārstēšana - zobu balināšana Zobu higiēna otrdienās un trešdienās no plkst. 9:00 līdz plkst. 17:00

Buildbest, SIA

Ganību dambis 36-6, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Piedāvājam musdienīgu, kvalitatīvu un energoefektīvu māju celtniecību. Izgatavojam koka karkasa, paneļu un moduļu mājas. Komanda ar vairāk kā 15 gadu pieredzi būvniecībā. Veicam pilna cikla celtniecības darbus. Aicinām sadarbībā!

Debesiss, SIA

Gaujas 12, Rīga LV-1026
Par granītu:

Granīta bloki tiek ievesti no Zviedrijas, Karēlijas vai Somijas, kur tie tiek iegūti no klinšaino apvidu karjerām. Šo valstu klimats ir līdzīgs mūsu klimatam, kā rezultātā akmens ir spējīgs dzīvot mūsu klimata apstākļos. Sīkāk par pašu granītu: tas ir kristālisks iezis, kas sastāv no laukšpatiem (40-50%), kvarca (25-30%) un krāsainiem minerāliem (līdz 15%), ir viens no izplatītākajiem akmens veidiem. Paveidi: kālija laukšpatu granīts (normālgranīts), plagioklazu granīts 9plagiogranīts) un sārmainais granīts. Piemīt masīva tekstūra. Izšķir magmatiskos granītus, kas radušies magmai kristalizējoties, un metamorfos granītus, kas radušies metamorfo iežu granitizācijas procesā. Granītam raksturīga augsta salizturība, maza ūdensuzsūce, liela izturība pret dēdēšanu un to var labi apdarināt, slīpēt un pulēt. Granīta krāsojums ir bagātīgs no tumši melniem, sarkanie, zaļganiem, raibiem, pelēkiem līdz pat ļoti gaišiem un pat kristāliskiem. Melnā granīta pieminekļi būs vispiemērotākie gravēšanai, jo uz tiem vislabāk var redzēt gravējumu, kas ļoti kontrastē: Tumši melns granīta kapakmens un gaiši pelēcīgs gravējums.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA

Sāremas 2, Rīga LV-1005
Pakalpojumi:: ✓ Hidraulisko pievadu izgatavošana un remonts ✓ Hidraulisko cilindru izgatavošana un remonts ✓ Hidraulisko iekārtu projektēšana, montāža un remonts ✓ Hidraulikas diennakts serviss 24/7 ✓ Blīvējumu izgatavošana ✓ Pneimatisko komponentu tirdzniecība ✓ Hidroakumulatoru pārbaude un pildīšana ✓ Dažādu veidu eļļu (hidraulikas, dzinēju, transmisijas) tirdzniecība

LM Auto, SIA, autoserviss Talsos, Kurzemē

Dundagas 61, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Autocentrs Talsos. LM Auto ir pilnvarots KIA un PEUGEOT pārstāvis. Nodarbojamies ar auto remontu, apkopi, krāsošanu un rezerves daļu tirdzniecību Talsos. Apkalpojam visu marku automašīnas. Mūsu pakalpojumu klāsts iekļauj virsbūves darbus, auto dzinēju labošanu, ritošās daļas remontu un citus remontdarbus.

Your Caring Dad, SIA

Rīga
Apraksts:

 

Standarta tīrīšana

Standarta tīrīšana paredz kvalitatīvu, ātru un efektīvu telpu tīrīšanu, putekļu noņemšanu no mēbelēm un tehnikas.

Galvenā tīrīšana

Izvēloties vispārējo tīrīšanu, jūs saņemsiet maksimāli pilnīgu tīrīšanu jūsu telpām. Vispārējā tīrīšana ietver grīdu mazgāšanu, santehnikas tīrīšanu, trauku un virtuves iekārtu mazgāšanu, paklāju un mīkstās mēbeles apstrādi no nelieliem netīrumiem, logu mazgāšanu. Mēbeļu apstrāde ar speciāliem līdzekļiem.

Logu mazgāšana

Standarta logu mazgāšana (~1,6 m2) ietver stiklu mazgāšanu gan iekšpusē, gan ārpusē, neizmantojot papildu mehānismus (pacēlājus un kāpnes). Logu rāmju, palodzes un palodzīšu mazgāšana.

Neliela remonta darbi mājā - stundas cena.

Mazais remonts mājā - remonts iekštelpās vai ārpus tām, kas nenorāda uz vairāk nekā divu darbinieku iesaistīšanu un speciālās tehnikas izmantošanu, izņemot rokas instrumentus. Pirmā stunda - 56 eiro, katra nākamā stunda - 19 eiro.

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija

Lielais remonts, restaurācija, rekonstrukcija - izbraukšana uz objektu par standarta tarifu 56 eiro. Tieši uz objekta sastādīšana darbu plāna ar pasūtītāju. Saskaņā ar izveidoto plānu, tiek veikta darbu kalkulācija un darbu plāna sagatavošana.

Aizmugurējais pagalms

Dārza tīrīšana jūsu mājas pagalmā, zāliena un krūmu apgriešana, nezāļu izrāvēji. Pēc grillēšanas veikta rūpīga tīrīšana, mantaļu un grila tīrīšana. Garāžas un šķūņa uzkopšana. Malkas sakārtošana. Mazie apjomi tiek apmaksāti - pirmā stunda 56 eiro, turpmākās stundas pa 19 eiro. Lieli apjomi - pēc vienošanās.

Cits

Visas citas darbības, kuras jāveic jūsu mājās, bet jūs neatradāt tās sarakstā. Mēs izpildīsim praktiski jebkuru jūsu lūgumu. Darba novērtējums un samaksa notiks tieši uz objekta. Turklāt mēs varam jums izrakstīt rēķinu pēc vienošanās un darbu pabeigšanas, un jūs varat veikt maksājumu ar jums ērtu veidu.

 

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

Agates smaids, SIA

Ziedu 5, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Bērnu zobārsts ✓ Zobārsta konsultācijas ✓ Zobu raušana ✓ Zobu protēžu likšana ✓ Zobu rentgens ✓ Mutes dobuma profilakse ✓ Zobu kroņi ✓ Zobu plombēšana ✓ Zobu restaurācija

Gundars Šterna, IDV

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Pieredze būvniecībā 15 gadi. Darbā mērķis ir uzsākto novest līdz galam, lai rezultāts būtu ilgtermiņā. Veicu visa veida celtniecības un remontdarbus, sākot no demontāžas darbiem, līdz beigu apdarei  (reģipša, špaktelēšanas, krāsošanas, flīzēšanas darbi). Darba pieredze galdniecībā (logu, durvju, kāpņu ražošana), metālapstrādē (metināšana, konstrukciju montāža). Pieredze iegūta arī Vācijā (pilns privāto dzīvokļu remonts, jūgendstila fasādes remonts, terases izbūve). Laba sadarbība realizēta ar firmām un privātpersonām. Darba praksē ir vairāk kā 50 vannas istabu pilnas pārbūves, dēļu grīdas restaurācija, fasādes restaurācija, jumtu nomaiņa privātmājām, apmešana, armēšana, siltināšana un koka karkasa mājas būvniecība.

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

ROKOKO, veikals, SIA Betibellas Mēbeles

Jūrkalnes 1, Rīga, LV-1046
Apraksts: Iespēja iegādāties antīkas mēbeles, kā arī tās nomāt.

LNG NAMI, SIA

Bērzes 12-1, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Jauns perspektīvs uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši meistari, veic plaša apjoma būvniecības darbus. Strādājam Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē. Kvalitatīvs darbs, pieņemamas cenas, termiņu ievērošana. Aicinām sadarbībai!

Evro Wood, SIA

Tirgus laukums 1, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Mēbeļu ražošana, mēbeļu izgatavošana, mēbeles Preiļos, korpusa mēbeles, mēbeļu restaurācija .
ZL.LV iesaka

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

AP metals, SIA

Jaunolaine , Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Par uzņēmumu:

SIA "AP Metals" izgatavo metāla vārtus, žogus un citas metāla konstrukcijas. 

Dmitrija darbnīca, IK, Apavu - somu, atslēgu darbnīca

Latgales 220B, Rīga LV-1019
Apraksts:

Ātrs apavu remonts. Atslēgu izgatavošana. Instrumentu asināšana (naži, šķēres, asmeņi)

Bruģis AA, SIA

Dundagas 7-48, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts:

BRUĢIS AA veic labiekārtošanas, bruģēšanas darbus, kā arī visa veida žogu uzstādīšanu un remontu Talsos un visā Kurzemes novadā. Labprāt sniegsim pakalpojumus Jelgavā un Rīgā.

Grīdas RM, SIA

A.Deglava 55-2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Pieredzējis grīdu meistars ar darba praksi ārzemēs, piedāvā grīdu darbus no A - Z. Kvalitatīvi, akurāti par pieņemamām izmaksām. Aicinām sadarbībā!