Restaurācija, visā Latvijā

Drukāt

PILSBŪVE, SIA

Kuldīgas 9, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Savā darbā orientējamies uz mūsdienīgu tehnoloģiju izmantošanu, augsti kvalificētu un motivētu personālu, kurš apzinās kvalitāti kā vērtību. Būvniecība, celtniecība, restaurēšana, restaurācija, ēku, māju, būvju renovēšana, būvniecības, celtniecības, restaurēšanas, renovācijas, renovēšanas darbi Ventspilī, Kurzemē, Latvijā. Auto celtņa FAUN RTF40-3 noma.

Ramonas Liepiņas privātprakse, SIA

Upes 9, Rīga, LV-1013
Apraksts: Zobārstniecības prakse ērti sasniedzamā vietā Rīgas Klusajā centrā pie Brasas tilta. Vides pieejamība.Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem. Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem. Klīnikas telpas pieejamas personām ar kustību traucējumiem.

A.Ceriņa akmens apstrāde, IK, Darbnīca

Gulbju 31, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Izgatavošana pēc pasūtījuma: pieminekļi, soliņi, kapu apmales, kapu iežogojumi, sētiņas. Kapu pieminekļi Aizkrauklē, Preiļos. Kapu labiekārtošana, kapu pieminekļu izgatavošana, akmens restaurācijas darbi, kamīnu dekoratīvie elementi, pieminekļu uzstādīšana, akmens galda virsmas, granīta kāpnes, granīta kapu apmales, laukakmens kapu

Āgenskalna zobārstniecības centrs

Mazā Nometņu 57-22, Rīga, LV-1002
Apraksts: "Āgenskalna zobārstniecība" ir ārstniecības uzņēmums ar 30 gadu pieredzi. Tā darbība aizsākās tālajā 1985. gadā kā dakteres Džesmondas Niķes privātprakse, kurā sākotnēji bija tikai viens ārsta kabinets un darbojās divi speciālisti - Dr. Niķe un viņas asistente. Uzņēmums ir izaudzis līdz trīs ārstu kabinetiem, kuros darbojas ārsti, zobu higēnisti un ortodonts Dr. Edmonda Niķe, kā arī ir izveidojusies ilgtermiņa sadarbība ar Latvijas Stomatoloģijas institūta sejas žokļu ķirurgu Viktoru Pimanovu un Dentālās Studijas zobu tehniķiem Kaspara Dimpera vadībā. Mūsu speciālisti ir sertificēti un regulāri papildina zināšanas, apmeklējot seminārus un lekciju kursus Latvijā un ārvalstīs. Nemitīga zināšanu papildināšana nodrošina jaunāko tehnoloģiju un ārstēšanas metožu ieviešanu un izmantošanu ārstniecības procesā. Uzņēmums lepojas, ka tā paspārnē sadarbībā ar Stradiņa Universitātes Zobārstniecības fakultāti, jaunajiem speciālistiem tiek dota iespēja iegūt augstas kvalitātes praktiskās zināšanas.

A.M.Holdings, SIA

M.Ķempes 2, Liepāja LV-3407
Apraksts:

Uzņēmums "A.M.Holdings" nodarbojas ar koka karkasu māju būvniecību objektā uz vietas, kā arī ar mazākiem darbiem vasarnīcu, terašu, jumtu konstrukcijas un pirts būvniecības darbiem.

Markson, SIA, Autoserviss

Rīgas 105c, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: Autoserviss Ķekavā. Starteru un ģeneratoru diagnostika, remontdarbi.

Ingara Ozolnieka metālapstrādes darbnīca

"Krimuldas Pakalni" , Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Metālapstrādes pakalpojumi: ✓ Virpošana un frēzēšana ✓ Urbšana ✓ Griešana ✓ Ēvelēšana ✓ Slīpēšana ✓ Metināšana ✓ Lodēšana ✓ Locīšana ✓ Kniedēšana ✓ Vītņu griešana Apraksts:

Pamat darba profils ir apkopes un remontdarbi lauksaimniecības tehnikai, galdniecības iekārtām, celtniecības un saimniecības tehnikai. Remontē, restaurē un izgatavo detaļas, mehānismus un iekārtas standarta un nestandarta vajadzībām. Dažādu metāla un industriālās plastmasas virpošana, frēzēšana, griešana un zāģēšana leņķos ar lentzāģi, ēvelēšana un urbšana. Tērauda un nerūsējošā tērauda metināšana, dažādu metālu lodēšana, nedaudz slīpēšana un presēšana ar hidropresi. Kā arī tiek sniegta konsultācija problēmu risināšanai.

SIA JAGUAR - Palīgs tavos darbos!

Drusti, Meistaru 6, Drustu pagasts, Smiltenes nov., LV-4132
Uzņēmums SIA "Jaguar" nāks palīgā tavos darbos!:

Nodarbojamies ar:

✓ Celtniecības un montāžas darbiem; ✓ Jumtu montāžas darbiem ✓ Ēku demontāžām / iekšdarbu demontāžu; ✓ Īpašumu apsaimniekošanu; ✓ Mežizstrādi / bīstamo koku zāģēšanu; ✓ Ar darbiem augstumā; ✓ Teritoriju uzkopšanu ; ✓ Metināšanas darbiem; ✓ Apkures katlu uzstādīšanu; ✓ Zāles pļaušanu; ✓ Sniega tīrīšanu no jumtiem; ✓ Sniedzam dažādus palīgdarbus jūsu uzņēmumā, objektā , teritorijā vai saimniecībā!  ✓ Pakalpojumus sniedzam ar savu tehniku un instrumentiem. Strādājam visā Latvijā un izskatam piedāvājumus arī darbiem ārzemēs.

Šmites L. zobārstniecības prakse

Raiņa 5, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Apraksts: Šmites L. zobārstniecības prakse piedāvā plaša spektra zobārstniecības un stomatoloģijas pakalpojumus Lielvārdē. Pie mums iespējama plombēšana, zobu raušana, ķirurģija, protezēšana un citi pakalpojumi.

Zobārstniecība ILLUMIDENT

Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
Apraksts:

Profesionālā ILLUMIDENT komanda piedāvā augstākās kvalitātes zobārstniecības pakalpojumus. Izmantojot jaunākās zobārstniecības tehnoloģijas, augstākās klases materiālus un uzticamas metodes un pieredzi, ko mūsu ārsti ir ieguvuši savas prakses laikā, mēs palīdzēsim iegūt skaistu, dabīgu un veselu smaidu. Ikviena procedūra un ārstēšana mūsu klīnikā, no implantācijas, porcelāna kroņiem un venīriem, līdz profesionālai zobu higiēnai un zobu balināšanai ar jaunāko “Fläsh” balināšanas iekārtu, katrā etapā tiek veikta, ņemot vērā Jūsu zobārstniecības vajadzības un mērķi.

Mūsu klīnika ir koncentrēta uz Jūsu komfortu un ērtībām, kas Jūsu vizīti padarīs maksimāli patīkamu. ILLUMIDENT piedāvā komplekso zobārstniecības pakalpojumu klāstu, kas var atrisināt praktiski visas zobārstniecības problēmas gan lieliem, gan maziem pacientiem. Mūsu ārstu pieredze bērnu ārstēšanā liek aizmirst iepriekšējo negatīvo pieredzi zobārstniecības krēslā.

 

Skrīveru zobārstniecība, SIA

Skrīveri, Daugavas 88a, Skrīveru pagasts, Aizkraukles nov. LV-5125
Apraksts:

Zobu ārstēšana visiem - no bērniem līdz vecāka gadagājuma cilvēkiem. Zobu higiēnista pakalpojumi. Zobu restaurācija un zobu protezēšana. Mutes dobuma veselība. 

LM Auto, SIA, autoserviss Talsos, Kurzemē

Dundagas 61, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: Auto remonts, apkope, krāsošana, tirdzniecība, KIA, PEUGEOT, visu marku automašīnu, BOSCH CAR serviss Talsos, Kurzemē.

Labas preces Valmierā, veikals-noliktava

Stacijas laukums 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Mazlietotas, lietotas, antīkas un jaunas mēbeles – to visu atradīsiet mūsu lielajā, daudzveidīgajā un mūsdienīgajā mēbeļu veikalā –noliktavā Labas Preces. Nav noslēpums, ka esam citādāks lietotu mēbeļu veikals, jo neviena cena nav akmenī kalta, un bieži pircējam noskatīto preci izdodas nopirkt ar lielu atlaidi – līdz pat 30%. Piedāvājam bezmaksas piegādi pa visu Latviju, pirkumiem no 50eur.

LABAS PRECES, lietotu mēbeļu veikals-noliktava Rīgā, SIA JKS Holding

Stārķu 1, Jelgava, LV-3008
Apraksts:

Mazlietotas, lietotas, antīkas un jaunas mēbeles – to visu atradīsiet mūsu lielajā, daudzveidīgajā un mūsdienīgajā mēbeļu veikalā – noliktavā Labas Preces. Nav noslēpums, ka esam citādāks lietotu mēbeļu veikals, jo neviena cena nav akmenī kalta, un bieži pircējam noskatīto preci izdodas nopirkt ar lielu atlaidi – līdz pat 30%. Piedāvājam bezmaksas piegādi pa visu Latviju, pirkumiem no 50eur.

Antonija, Klasiskās mākslas galerija

Brīvības 142, Rīga LV-1012
Klasiskās mākslas galerija ANTONIJA piedāvā: ✓ Izsoles ✓ Gleznas ✓ Grafikas ✓ Porcelānu ✓ Porcelāna traukus ✓ Dizaina priekšmetus ✓ Iespieddarbus ✓ Antikvārus priekšmetus ✓ Mākslas darbus ✓ Izstādes Mākslas, antikvariātu un dizaina priekšmetu izsoļu nams:

Sniedzam konsultācijas mākslas darbu izvietošanai interjeros un padomus privātkolekciju, korporatīvo kolekciju veidošanai. Veicam pētījumus, darījumus un konsultācijas mākslas darbu novērtēšanai, ekspertīzei un restaurācijai. Rīkojam ikmēneša izsoles!

Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca SIA Akmens Raksti

Rūpnieku 19, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Modris Bērziņš ir akmeņkalis ar 25 gadu darba pieredzi. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales, dažādus dizaina elementus: skulptūras, granīta strūklakas, galdus, solus, granīta lukturus u.c. Ar CNC iekārtu izzāģē akmenī sarežģītas konfigurācijas. Strādā pēc individuāla pasūtījuma, nodrošina uzstādīšanu. Tiek izgatavoti vides objekti no akmens.

Dzintars L, SIA

Liepājas 5b-1, Priekule, Dienvidkurzemes nov. LV-3434
✓ Kapu apmales (granīta, betona) ✓ Futrāļi, granīta, betona (atvērtie, aizvērtie, daļēji aizvērti) ✓ Kapu pieminekļi (plāksnes u.c.) ✓ Gravēšana (portreti, ainavas) ✓ Restaurācija un kopšana ✓ Objekta mērīšana un tāmju sagatavošana, uzstādīšana Apraksts:

SIA "DZINTARS L" Priekulē, kā arī visā Kurzemē sniedz kapu labiekārtošanas pakalpojumus. Kapu apmales un kapakmeņu, piemiņas plāksnes pasūtīšana, gravēšana, uzstādīšana to restaurācija un kopšana.

Aivars-K, SIA, Akmeņkaļu darbnīca

Saulrītu 13, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Aivars-K - kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana Cēsīs. Kapu apmales, akmens apstrāde, granīta kāpnes, kapu labiekārtošana, skulptūras, Valmiera, Vidzeme, Latgale, Kurzeme, Zemgale, Smiltene, Salacgrīva, Limbaži, Stalbe.

SEVES, dimanta urbšana, dimanta zāģēšana

Saulkrastu 2, Rīga LV-1026
Piedāvājam:: ✓ Dimanta urbšana ✓ Dimanta zāģēšana ✓ Pāļu ciršana ✓ Dimanta urbji ✓ Dimanta diski ✓ Abrazīvie diski ✓ Dimanta urbju remonts Apraksts:

Esam mūsdienīgs un intensīvi augošs uzņēmums, kurā tiek izmantotas moderno tehnoloģiju iespējas. Īpašu nozīmi uzņēmums pievērš darbu kvalitātei. Mūsu firmas speciālisti garantē izpildāmo pasūtījumu precizitāti un kvalitāti. Par to liecina mūsu stabilā pozīcija Latvijas tirgū, pastāvīgā sadarbība ar lielākajām celtniecības firmām. Dimanta urbšanas un zāģēšanas pakalpojumi. Urbšana būvkonstrukcijās. Zāģēšanas un urbšanas darbi ar dimanta instrumentiem, restaurācija, akmens apstrādes instrumenti. Augsti kvalificēti urbšanas un zāģēšanas darbi.

ArtFabrics, SIA, ierāmēšanas salons

Skolas 27, Rīga LV-1010
Apraksts: SIA "Artfabrics" nodarbojas ar visu veidu ierāmēšanu. Mūsu praksē ir noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan dizaina objektus. Sadarbojamies ar māksliniekiem, galerijām, izsolēm, bankām un citām iestādēm, kuras saistītas ar mākslu, dizainu u.c. Esam atvērti dažādiem kreatīviem darbiem - nebaidāmies izpildīt jebkuru klienta vēlmi un fantāziju!