Restaurācija, visā Latvijā

Drukāt

Rando, autocentrs

Piebalgas 1, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
CSDD Cēsīs, Eļļas serviss, FRAM filtri, MONRO amortizatori, Vadības bloku remonts, Virsbūvju remonts, restaurācija , remonts, izpūtēju remonts, Izpūtēju uzstādīšana, Izpūtēju elementu izgatavošana, Virsbūves remonts, restaurācija

SINTIJA AUTO, SIA, Autoserviss

Pretrūsas auto apstrāde!
Jaunciema gatve 320b, Rīga LV-1015
dīzeļmotoru remonts, MERCASOL, kvēlsveču izurbšana, autoserviss Vecmīlgrāvī, Sarkandaugavā, Jaunciemā, auto restaurācija

Denta-D, SIA. Dr. Dorofejeva zobārstniecības kabinets

Turpinām strādāt klātienē!
Sarkanmuižas dambis 2-1, Ventspils LV-3601
zobu aplikuma noņemšana, endodontija, smaganu ārstēšana, zobu protezēšana Ventspilī, Ventspils, zobu restaurācija

Silavas Servisa Centrs, SIA, Autoserviss

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Stūres mehānismu, mehānisma remonts un restaurācija , bremžu suportu.

JVauto, SIA

Limbažu 1, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Mūsu galvenie pakalpojumi:: ✓ Auto virsbūves remonts un krāsošana ✓ Auto ģeometrijas atjaunošana ✓ Auto restaurācija ✓ Avarējušu transportlīdzekļu atjaunošana ✓ Virsbūves paneļu remonts/maiņa ✓ Lukturu pulēšana/krāsošana ✓ Antikorozijas apstrāde ✓ Metināšana

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Bendzulis, akmeņkalis Balvos

Sporta 13a, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

Bendzulis ir rūpīgs akmeņkalis Balvos. Piedāvājumā ir dažādu akmens izstrādājumu izgatavošana pēc Jūsu pasūtījuma. Izgatavojam kapakmeņus, pieminekļus un citus objektus.

Insla, SIA, Stomatoloģiskā klīnika Jūrmalā, Kauguros

Raiņa 50, Jūrmala LV-2011
Par zobārstniecību:

Zobārstniecības kabinets piedāvā zobu ārstēšanu un protezēšanu, smaganu saslimšanu ārstēšanu, zobu ķirurģiju, mutes dobuma higiēnu, pastāvīgo un piena zobu ārstēšanu bērniem. Kabinetā strādā sertificēti speciālisti - zobārsti un zobārstniecības māsas. Ārstniecības iestādes reģistrācijas kods: 1300-00007.

Alse Dental, SIA

Raiņa 5a-2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu protezēšana ✓ Zobu higiēna ✓ Zobārsta konsultācijas ✓ Zobu rentgens Par klīniku::

"ALSE DENTAL" jauna, perspektīva zobārstniecība pašā Siguldas centrā. Piedāvājam zobārstniecības un zobu higiēnas pakalpojumus, kā arī zobu protezēšanas pakalpojumus. Gaidīsim Jūs ciemos!

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Tērbatas 59/61, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ: 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Hospitāļu 23-201, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Endodontija ✓ Estētiskā zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Bērnu zobārstniecība Par mums::

Strādājām jau 15 gadus. Mūsu klīnika ir neliela, bet ļoti ērta, netālu no pilsētas centra, modernā, siltas šokolādes krāsas ēkā. Mēs būsim priecīgi Jūs redzēt pie mums vairāku iemeslu dēļ:

✓ 1. Mums patīk mūsu darbs! Mēs labprāt palīdzēsim Jums atrisināt Jūsu problēmas un piepildīt Jūsu vēlmes. ✓ 2. Mums ir visas nepieciešamās zināšanas un iekārtas jebkuras komplicētības uzdevumu risināšanai. ✓ 3. Mēs patiesi varēsim palīdzēt Jums savest Jūsu zobus kārtībā ar minimāliem izdevumiem, pateicoties mūsu atlaižu sistēmai. Kalendārs "SMAIDU DIENAS" palīdzēs Jums un Jūsu tuviniekiem ieplānot Jūsu izdevumus stomatoloģiskai apkalpošanai.

Pokraska R, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Višķu 21t, Daugavpils LV-5410
✓ metālapstrāde ✓ auto disku remonts ✓ auto disku tīrīšana ✓ automašīnu riteņu pulverkrāsošana ✓ smilšu strūklu ✓ metāla konstrukciju krāsošana Apraksts:

Pokraska R piedāvā - metāla apstrādi, pulverkrāsošanu, smilšu strūklu, auto disku remontu, restaurāciju un tīrīšanu.

Diesel Systems, SIA, Dīzeļu autoserviss

Bruņinieku 139, Rīga LV-1009
Apraksts: Dīzeļu automašīnu diagnostika. Sprauslu un sūkņu remonts, adaptācija. Sprauslu kodēšana. Turbīnu remonts. Sprauslu, augstspiediena sūkņu un turbīnu demontāža un montāža. BOSCH, DELPHI, DENSO, SIEMENS, PIEZO. Ritošās daļas remonts un pārbaude. GRM komplektu maiņa. DPF filtru un EGR programmatiskā atslēgšana.

ReCar X, SIA, autoserviss Pļavnieki

Piedrujas 28, Rīga LV-1073
Autoserviss piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ Automašīnu remonts ✓ Automobiļu sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Riepu maiņa ✓ Eļļas maiņa ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Virsbūves remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Mikroautobusu remonts Pļavniekos ✓ BMW, WV, AUDI, TOYOTA, VOLVO tehniskā apkope Pļavnieki

EDA darbi, SIA

1905. gada 27-5, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Pakalpojumi:: ✓ Ēku celtniecība ✓ Remonta darbi ✓ Bruģēšana ✓ Mūrēšana ✓ Apdares darbi ✓ Fasādes siltināšana ✓ Projektēšana ✓ Fasāžu atjaunošana ✓ Jumtu maiņa ✓ Terases izbūve Par mums::

SIA "EDA darbi" - celtniecības uzņēmums Koknesē. Veic plaša spektra celtniecības un būvniecības darbus - angāru būvniecību, māju celtniecību, kā arī māju remonta un montāžas darbus.

Straupes akmeņkaļu darbnīca

Straupe, "Dimantas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.

Restavrator, SIA

Kārsavas 9, Rīga LV-1082
Apraksts: Autoserviss Pļavniekos SIA Restavrator piedāvā kvalitatīvus auto un moto remonta pakalpojumus, kā arī eļļas maiņas, riepu maiņas, riepu balansēšanas un citus auto remonta pakalpojumus.

Aleksejevas I. zobārstniecības prakse

Brīvības 162-5, Rīga LV-1012
protezēšana, zobu protēzes, protezēšana, izņemamās protēzes, zobu kroņi, kroņi, zobu tilti, tilti, loki, zobu restaurācija

MagMetal, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Saules 69-6, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Metālizstrādājumi, metālizstrādājumu ražošana Daugavpilī. Metāla durvis, vārti, žogi. Metālkonstrukcijas pēc individuāla pasūtījuma. Siltumnīcas.

Spilvenu serviss, SIA, Spalvu, dūnu spilvenu un segu tīrīšana, izgatavošana

Turpinām strādāt klātienē!
Ģertrūdes 103, Rīga LV-1009
Spilvenu un segu šūšana: ✓ šūšana pēc jūsu pasūtījuma ✓ izvēlēties lielumu un biezumu ✓ izvēlēties kvalitatīvu spalvu audumu ✓ apšūt ar savu audumu SIA "Spilvenu serviss" pakalpojumi:

20 gadu pieredze spalvu un dūnu tīrīšanā. Pāršūsim, izgatavosim spilvenus un segas pēc individuāla pasūtījuma. Jūsu spilvens un sega būs kā jauns. No jūsu vecā spilvena vai segas varam uztaisīt jaunas. Spalvas tiek iztīrītas, dezinficētas, atsijātas un iepildītas jaunā pārvalkā. Pieejami dažādi kokvilnas audumi (tiks).