Restaurācija, visā Latvijā

Drukāt

Smile More, zobārstniecības klīnika

Latgales 243-99, Rīga LV-1019
labošana, zobu protezēšana, zobu implanti, (implantoloģija) zobu higiēna, zobu balināšana ar ZOOM, zobu restaurācija , Zobu higiēna, zobu balināšana ar ZOOM, zobu restaurācija . Zobu balināšana.

AStudija3D, arhitektu birojs, būvkonstrukcijas, ģenerālplāni, saskaņošana

Latgales 322-1.st., Rīga LV-1063
Jauna ēku, māju būvniecība, rekonstrukcijas; renovācija; restaurācija , nojaukšana. ēku konstrukciju projektēšana

Nordent, SIA, Zobārstniecības klīnika

Turpinām strādāt klātienē!
Pērnavas 6, Rīga, LV-1012
calaject anestēzija, zobārstniecības pakalpojumi, mutes higiāna, zobārsts, stomatoloģija, estētiskā restaurācija

Baltic Abrasives, SIA, Smilšpapīra bāze

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Grīdas atjaunošana, parketa restaurācija , parketa atjaunošana. Vecu grīdu atjaunošana., Koka grīdu restaurācija , koka grīdu slīpēšana. Koka grīdu atjaunošana.

SKA Auto Latvia, SIA, vieglo auto, mikroautobusu autoserviss

Vējstūru 41, Rīga LV-1063
bremžu sistēmas, uzliku, uzlikas, stāvbremzes, pārbaude, remonts, regulēšana, suportu, suports, suporti, restaurācija

Juvelieris Jevgēnijs Jarošs, juvelierizstrādājumu darbnīca

Artilērijas 56, Rīga, LV-1009
, rotaslietu remonts un restaurācija , nozīmīšu remonts un restaurācija , apbalvojumu remonts un restaurācija , , studentu korporāciju regāliju remonts un restaurācija , antikvāru priekšmetu remonts un restaurācija

Baltic Color, SIA, pulverkrāsošana, skrošu strūkla, smilšu strūkla

Lēdurgas 3, Rīga LV-1034
pulverkrāsošana, metāla detaļu krāsošana, disku pulverkrāsošana, auto rezerves detaļu krāsošana, auto disku restaurācija , disku tīrīšana, auto disku krāsošana, vieglmetāla disku, auto disku pulverkrāsošana, motociklu disku restaurācija

VRS auto, SIA, Autoserviss - autokrāsošanas darbi Rīgā

Buļļu 45-12, Rīga LV-1067
Pakalpojumi: ✓ virsbūves remonts; ✓ virsbūves pulēšana un krāsošana; ✓ fāru regulēšana, remonts un maiņa; ✓ metināšanas darbi; ✓ elektromontāžas darbi; ✓ eļļas nomaiņa; ✓ riepu maiņa un balansēšana; ✓ automašīnas sagatavošana priekš TA; ✓ tehniskā apkalpošana; ✓ pirmspārdošanas sagatavošana; ✓ evakuātora pakalpojumi; ✓ budžeta sastādīšana priekš apdrošināšanu kompānijām; ✓ stiklu tonēšana; ✓ automobīļu restaurācija; ✓ aerogrāfija.

Saulkrastu zobārstniecība, SIA

Ainažu 34, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Pakalpojumi:: ✓ Profesionāla mutes dobuma higiēna ✓ Vispārējā zobārstniecība ✓ Bezmaksas zobārstniecība bērniem līdz 18 gadu vecumam ✓ Zobu endodontiskā ārstēšana ✓ Zobu ķirurģija ✓ Zobu terapeitiskā ārstēšana ✓ Protezēšana Par mums::

Saulkrastu zobārstniecība piedāvā dažādus zobu profilakses un ārstēšanas pakalpojumus pieaugušajiem, pensionāriem un bērniem. 

Zobārstniecības kabinets ir aprīkots ar mūsdienīgām ārstēšanas iekārtām un aparatūru, kas pilnībā atbilst Latvijas Republikas un Eiropas Savienības prasībām.

Klīnikā ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Atbilstoši aprīkota tualete pieejama Saulkrastu slimnīcas telpās.

Dzirnkalns, SIA

Siguļi, "Dzirkalns" , Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163
Par uzņēmumu:

SIA "Dzirnkalns" nodarbojas ar kamīnu, pavardu, krāšņu, podiņu krāšņu, būvēšanu, mūrēšanu un restaurāciju.

Siljurģimet, SIA, Metālizstrādājumu ražošanas, izgatavošanas cehs

Dzirnavu 10, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Pakalpojumi:: ✓ Frēzēšana ✓ Virpošana ✓ Plazmas griešana ✓ Metāla locīšana ✓ Visa veida metāla metināšana Mūsu produkcija:: ✓ Degvielas mucas ✓ Inspekcijas lūkas (lūka) laivām, kuteriem (dažāda izmēra) ✓ Granulu tvertnes ✓ Ražojam pēc individuāla pasūtījuma

Diesel-Service, SIA, dīzeļdzinēju sistēmu autoserviss, auto remonta pakalpojumi

Latgales 444A, Rīga LV-1063
"Diesel - Service" AUTOSERVISA pakalpojumi:: ✓ dīzeļdzinēju remonts ✓ dīzeļdzinēju sistēmu serviss ✓ dīzeļu sprauslu remonts ✓ Common Rail sprauslas, sprauslu sistēmas ✓ dīzeļu sūkņu remonts ✓ dīzeļu degvielas sistēmu remonts ✓ Kvēlsveču demontāža ✓ Dīzeļu sprauslu demontāža ✓ Kompresoru remonts ✓ Rezerves daļas ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Automašīnas sagatavošana TA ✓ Instrumentālā savienojumu un agregātu diagnostika ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Sveču maiņa ✓ Izpūtēju remonts ✓ Elektronisko sistēmu diagnostika un remonts ✓ Dzinēju diagnostika ✓ Kļūdu kodu nolasīšana un dzēšana

Arvīds Zirnis, krāšņu un kamīnu meistars

Zeļļu 13-40, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Kamīnu un krāšņu mūrēšana ✓ Kamīnu un krāšņu remonts ✓ Seno krāšņu un kamīnu restaurācija Krāšņu podnieks:

Arvīds Zirnis, krāšņu podnieks ar vairā kā 30 gadu pieredzi, mūrē un remontē apkures krāsnis, pirts krāsnis, maizes krāsnis, pavardus, kamīnus, krāsnis skārda apvalkā u.c.. Ir iespēja sagādāt vajadzīgos materiālus un pieejami dažādi krāsns podiņi. Piedāvāju arī seno krāšņu un kamīnu restaurāciju. Darbus veicu visā Latvijā.

WoodHeart, SIA

"Mildas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4201
Koka izstrādājumi: ✓ Koka durvis ✓ Mēbeles ✓ Kāpnes ✓ Logi ✓ Restaurācija Par mums: Mūsu uzņēmums specializējas mūsdienīga dizaina kvalitatīvu koka un koka durvju ražošanā un tirdzniecībā. Kā arī izstrādājam mēbeļu projektus pēc klientu vēlmēm. Klienta vēlmes ir mūsu prioritāte. Tieši cilvēku vēlmēm mēbeļu dizains un funkcijas tiek īpaši pielāgotas. Projektējam un izgatavojam koka kāpnes, kas tiek radītas ne tikai funkcionālas, bet arī kā dizaina elements.

Eglaines, SIA

"Eglaines" , Liezēres pagasts, Madonas nov. LV-4884
Par uzņēmumu:

Uzņēmums nodarbojas ar visa veida celtniecības un būvdarbiem, veic elektroinstalāciju montāžu, termogrāfiju, būvuzraudzību, kanalizācijas ierīkošanu, kabeļu un ūdensvada rakšanu.

PROF security, SIA, Atslēgu SOS serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Piedāvājam:: ✓ Slēdzeņu remonts un uzstādīšana ✓ Durvju remonts ✓ Slēdzeņu projektēšana ✓ Rokturu uzstādīšana ✓ Rokturu remonts ✓ Videonovērošanas uzstādīšana ✓ Gudrās slēdzenes (SMARTair) ✓ Atmūķēšana ✓ Seifi ✓ Atslēgu maiņa ✓ Koda slēdzenes ✓ Durvju automātika

Sintarh, SIA

Skolas 21-1.st., Rīga, LV-1010
Arhitektūras pieminekļu restaurācija .

Arado, SIA

Ventspils 10-4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Būvuzraudzība ✓ Ēku apsekošana ✓ Celtniecības darbi ✓ Jumta montāža ✓ Demontāža ✓ Bruģēšana ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Apdares darbi ✓ Žoga uzstādīšana ✓ Betonēšana Celtniecības uzņēmums:

Uzņēmums SIA "ARADO" sniedz visa veida celtniecības darbus, kā arī būvuzrauga pakalpojumus. Tajā iekļauti tādi darbi kā ēku būvēšana, žogu uzstādīšana, bruģakmens ieklāšana, metāla konstrukciju uzstādīšana u.c. Darbu veicam rūpīgi un kvalitatīvi.

IS studija, SIA, Ierāmēšanas salons - darbnīca

Ģertrūdes 5, Rīga LV-1010
Ierāmēšanas pakalpojumi: ✓ Gleznu ierāmēšana ✓ Fotogrāfiju ierāmēšana ✓ Ierāmēšanas profili Ierāmēšanas salons:

Firma "IS Studija" sniedz augsti kvalitatīvus visu veidu ierāmēšanas pakalpojumus. Darbnīcā, kas atrodas pašā Rīgas centrā, ir iespējams ierāmēt – mākslas darbus, foto, plakātus, spoguļus, izšuvumus. "IS Studijas" meistari – speciālisti ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi. Kvalificēti konsultanti palīdzēs atrast tieši jūsu mākslas darbam un vēlmēm atbilstošāko rāmējumu.

Firma piedāvā arī restaurācijas pakalpojumus, kā arī plašu izšuvumu shēmu izvēli. Esiet laipni gaidīti "IS Studijas" darbnīcā, kas sagaidīs jūs ar komforta atmosfēru, kvalitatīvu apkalpošanu un patīkamām atlaidēm!

AMBO, SIA, Autoserviss

Profesionāls autoserviss Ogrē!
Vidzemes 4c, Ogre, Ogres nov., LV-5001
AMBO autoservisa pakalpojumi:: ✓ Auto remonts, auto apkope ✓ Savirzes regulēšana ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Dzinēju, motoru, motora, dīzeļdzinēju remonts ✓ Bremžu pārbaude, bremžu stends ✓ Autoelektroiekārtu diagnostika ✓ Auto ātrumkārbu eļļas maiņa ar specializētu iekārtu