Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

Medicīnas centrs, ARS

Skolas 5, Rīga, LV-1010
Diagnostika, PET/CT, Pozitronu emisijas tomogrāfija/datortomogrāfija. Magnētiskā rezonanse, MR. Datortomogrāfija, kompjūtertomogrāfija, CT. Mamogrāfija. Mamogrāfija ar tomosintēzi. Krūšu dziedzera skrīninga izmeklējumi. Ultrasonogrāfija, USG. Rentgens, RTG, krūšu dziedzera rentgenoloģiskā izmeklēšana. Kardiogrāfija,

Trīs pipari un kūkas, kafejnīca-bistro

Mēs strādājam! Cepam arī picas līdzi ņemšanai.
Baznīcas laukums 5, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Kafejnīca, kafejnīca Smiltene, kafejnīca Valka, kafejnīca Valmiera, kafejnīca Limbaži, kafejnīca Cēsis, bistro, bistro Smiltene, Valka, bistro Valmiera, bistro Limbaži, bistro Cēsis, picas, picas Smiltene, picas valka, picas Valmiera, picas Limbaži, picas Cēsis, pica, pica Smiltene, picērija, picērija Smiltene, kur paēst, kur paēst

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Zooveikals, Zooveikals Ķengaragā, Dzīvnieku barība Ķengaragā, Zoopreces, preces suņiem, preces kaķiem, preces grauzējiem, gultiņas, barība, vitamīni dzīvniekiem, Zoopreces suņiem, Bļodas, kārumi, Guļvietas, Kosmētika un šampūni, Kopšanas līdzekļi zobiem, Kopšanas līdzekļi acīm, Kopšanas līdzekļi dzīvniekiem Kosmētika spalvai, Šampūni

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Valdeķu 62a, Rīga LV-1058
Zooveikals, Dzīvnieku barība, Zoopreces, preces suņiem, preces kaķiem, preces grauzējiem, gultiņas, barība, vitamīni dzīvniekiem, zoopreces suņiem, bļodas, kārumi, Guļvietas, Kosmētika un šampūni, Kopšanas līdzekļi zobiem, kopšanas līdzekļi acīm, Kopšanas līdzekļi dzīvniekiem, Kosmētika spalvai, Šampūni spalvai, Kosmētika ausīm,

SIA KF DENTAL, Siguldas reģionālā zobārstniecība

Zinātnes 1, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Speciālista konsultācija, zobārsta konsultācija Sigulda, konsultācijaSigulda, Klīniskās situācijas analīze, Kompleksa ārstēšanas plānasastādīšana, Diagnostiskie veiduļi, (algināta nospiedumi, modeļu analīze),Kroņi un tiltveida protēzes, zobu kroņi un tiltveida protēzes, Sigulda,metālkeramikas kronis, Tīrā porcelāna kronis,

Viesnīca Viktorija ***

A.Čaka 55, Rīga, LV-1011
Piedāvājam:: ✓ Vienvietīgie numuri ✓ Divvietīgie numuri ar vienu lielu gultu ✓ Divvietīgie numuri ar divām gultām ✓ Trīsvietīgs numurs ar atsevišķām gultām ✓ Ģimenes numurs ✓ Pusluksusa numurs ✓ Luksusa numurs ✓ Konferenču un pasākumu telpas ✓ Brokastis ✓ Auto stāvvieta

Abavas laivas, laivu noma

"Abavas" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
Ko mēs piedāvājam?:

Abavas Laivas ir īstā izvēle, ja vēlaties atpūsties un neuztraukties par pilnīgi neko, jo mēs piedāvājam visu nepieciešamo, lai jūsu brīvdienas izdotos!

✓ Laivu noma ✓ Naktsmītnes ✓ Maršruti ✓ Pirtis Atpūta pie dabas un nekādu uztraukumu:

Lieliska atpūta pie dabas, katram atpūsties gribētājam. Pie mums būsiet patīkami pārsteigti, jo Abavas Laivas kolektīvs ir pretīmnākošs un pietiekami izpalīdzīgs, lai visi atpūtas plānošanas darbi aizritētu nemanot. Mēs savus klientus cenšamies nodrošināt ar visu nepieciešamo, lai stress nebūtu brīvdienu bojātājs. Klientiem nodrošinām bezmaksas auto stāvvietu, transportu līdz izbraukšanas vietai un transportu no gala punkta. Ja vēlaties izbaudīt laiku pie dabas un patīkami atpūsties, tad droši izvēlieties Abavas Laivas.

Lauvas zobs, SIA

Meža 3, Rīga LV-1048
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika "Lauvas zobs" darbojas jau vairāk nekā 18 gadus un ir viena no bērnu stomatoloģijas vadošajām klīnikām. Šodien "Lauvas zobs" ir sertificēta daudzprofilu stomatoloģiskā klīnika, kas aprīkota ar mūsdienīgu medicīnisko aparatūru. Klīnikā ir septiņi stomatoloģiskie kabineti, kuros augsti sertificēti zobārsti Jums vienmēr sniegs kvalificētu stomatoloģisko palīdzību - zobu kosmētisko restaurāciju, zobu protezēšanu un zobu implantāciju. Jūsu rīcībā ir tehnika, kas regulēs un izlabos nepareizu sakodienu, augstas kvalitātes breketes un mūsdienīga zobu balināšanas sistēma, kas veic efektīvu zobu balināšanu. Pateicoties mūsu stomatologu, higiēnistu, ķirurgu, ortodontu un endodontu pieredzei un profesionalitātei, Jūs patīkami pārsteigs ārstēšanas rezultāts un augstais apkalpošanas līmenis. Kvalificēta stomatoloģiskā palīdzība, kas nepieciešama bērniem un pusaudžiem līdz 18 gadu vecumam, tiek sniegta BEZ MAKSAS valsts programmas ietvaros.

Smile More, zobārstniecības klīnika

Latgales 243-99, Rīga LV-1019
Klīnikas pakalpojumi: ✓ Zobārstniecība ✓ Zobu higiēna ✓ Zobu implantoloģija Zobārstniecības klīnika: Klīnika SMILE MORE saviem klientiem piedāvā zobārstniecības un zobu higiēnas pakalpojumus Ķengaragā, Maskavas ielā, Krasta masīvā, Maskavas forštatē, atrodas Maskavas ielā 243. Zobārstniecības klīnikai un tās darbiniekiem ir daudzu gadu pieredze. Mūsu zobārsti un zobu higiēnisti spēs jums palīdzēt ātri un kvalitatīvi. Visi pakalpojumi ir pieejami par izdevīgām cenām. Gaidīsim jūs ciemos mūsu klīnikā SMILE MORE!

KUBUS, SIA

Kazarmu 12, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
MŪSU PANĀKUMU ATSLĒGA - PROFESIONĀLA KOMANDA UN INDIVIDUĀLA PIEEJA KATRAM KLIENTAM:

SIA “KUBUS” šajā vasarā atzīmēs divu gadu jubileju un pirmajos darbības gados uzņēmumam ir izveidojusies sadarbība ar klientiem Latvijā un Skandināvijas valstīs. Piedāvājot kvalitatīvu, tirgū konkurētspējīgu produkciju, uzņēmums strādā pie jaunu klientu piesaistes.

Gruminga skola, mācību centrs

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Gruminga skola piedāvā:: ✓ Rīgas Domes licencēta programma - intensīvais 11 dienu bāzes kursu tiem, kuri vēlas apgūt profesiju "Grumeris - suņu un kaķu frizieris"; ✓ Seminārus pieredzējušo grumeru kvalifikācijas celšanai; ✓ Seminārus mājdzīvnieku īpašniekiem ar mērķi iemācīt pareizi kopt savus mīluļus mājas apstākļos.

Hotel Kolumbs, SIA, Viesnīca

Kuršu 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Kolumbs" iekārtota 1914. gadā celtā ēkā, pēc tās pārbūves atvērta apmeklētājiem kopš 2006. gada. Viesnīca ir ģimenes uzņēmums, tajā ir 32 dažādu kategoriju numuriņi, kuri aprīkoti ar gaisa kondicionēšanas sistēmu. Piedāvājam mājīgas telpas darbam un atpūtai. Mums ir konferenču un biljarda zāles, SPA atpūtas komplekss ar saunu un džakuzi. Ēdināšanas pakalpojumus mūsu viesiem sniedz restorāns "Tik un tā". Iekšpagalmā iespējama elektroauto uzlāde, sadarbībā ar "Elektrum". Viesnīcai ir ērta atrašanās vieta, jo tā ir tuvu gan centram, gan pludmalei.

Viesu nams Strenči, SIA Ābolīši

Rīgas 28a, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Pasākumu zāles: Viesu namā atrodas divu veidu zāles – lielā ar ietilpību līdz 100 cilvēkiem un mazā ar ietilpību līdz 30 cilvēkiem.  Mazā zāle ir ērta nelielu svinību organizēšanai - tajā ir biljarda galds, kamīns, bāra lete, galdi un krēsli, savukārt otrajā stāvā atrodas lielā zāle ar galdiem un krēsliem, kā arī plaša atpūtas telpa ar biljarda galdu, kamīnu, klubkrēsliem, televizoru un iespēju iziet uz balkona.

Zvaigznītes, ZS, Viesu māja pie Aiviekstes upes

"Zvaigznītes" , Indrānu pagasts, Madonas nov., LV-4826
Viesu mājas pakalpojumi:: ✓ Nakšņošana ✓ Pirts ✓ Āra kubls ✓ Nojume līdz 40 personām ✓ Laivas noma ✓ Telts vieta ✓ Batuts ✓ Siera degustācijas ✓ Kāzu pieturvieta Brīvdienu māja Aiviekstes upes krastā::

Jauka un omulīga brīvdienu māja Aiviekstes upes krastā! Piedāvājam gan pirtiņu, gan nakšņošanu, gan telpu ar kamīnu nelielām viesībām. Mums ir arī nojume āra pasākumiem vasarā, volejbola laukums, batuts, laiva, kā arī gatavojam mājas sieru! Būsiet mīļi gaidīti izbaudīt klusumu un mieru pie dabas! Mēs strādājam, lai pie mums ne tikai iegrieztos, bet arī atgrieztos!

Safari parks – viesu nams MORE

"Saulstari" , Mores pagasts, Siguldas nov. LV-2170
Apraksts:

DARBA LAIKS: Visu gadu. Ar iepriekšēju pieteikšanos. 

Luksus viesu nams unikālā vidē – briežu dārzā. Telpas konferencēm, svinībām, pirts, kubla. Bezvadu internets, projektors u.c. Baudi ekskluzīvus brieža un mežacūkas gaļas ēdienus, Latvijas meža un dabas veltes (Iepriekš piesakot). Makšķerēšana, peldvieta, laivas. Piknika un telšu vietas. Pasākumu organizēšana, kāzas. Loka šaušana un pasākumi viduslaiku stilā. Staltbriežu, dambriežu, balto briežu un mežacūku apskate, to barošana no rokas. Kopā vairāk nekā 500 dzīvnieki. Ekskursijas gida pavadībā, ragu kolekcijas apskate. Apmeklējums iepriekš jāpiesaka.

Dēseles Dzirnavas

"Dēseles Dzirnavas" , Embūtes pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3436
Dēseles Dzirnavas - vieta svētku svinēšanai:

"Dēseles Dzirnavās" - iespēja svinēt nozīmīgus dzīves svētkus (kāzas, jubilejas, bērnības svētkus utt.), organizēt apmācības vai seminārus un baudīt mierīgu, nesteidzīgu atpūtu, un nedaudz aizmirsties no ikdienas steigas. Piedāvājam divas zāles svinībām un semināriem (129 kv.m. un 60 kv.m), labiekārtotas 10 istabas un gultasvietas līdz 50 personām. Pie dzirnavām ir skaists dzirnavu dīķis, makšķerēšanas un laivu nomas iespējas, augļu un ogu dārzi segtajās platībās. Pie mums sezonas laikā var mieloties un iegādāties zemenes, avenes, krūmmellenes, ķiršus, upenes, plūmes un ābolus. Piedāvājam ekskursijas dārzos. Kā arī gatavo produkciju, kas ražota no dārzos audzētā - sukādes, džemi, mērces, ievārījumi un citas labas lietas.

AZL Zobārstniecība, SIA

K.Barona 88-1.st., Rīga LV-1001
Apraksts:

"AZL Zobārstniecība" ir klīnika, kas sniedz dažādus zobārstniecības pakalpojumus. Mūsdienīga zobu labošana bez sāpēm. Neapkalpojam pacientus ar funkcionāliem traucējumiem. Strādājam ar līgumsabiedrībām Baltikums, Ergo, Seesam Latvia, Compensa Latvia. Darba laiks pēc iepriekšēja pieraksta. 

Daugavpils zobārstniecības poliklīnika, SIA

Lāčplēša 12, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Zobu slimību diagnostika ✓ Profesionālā higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Ķirurģiskie pakalpojumi ✓ Zobu protezēšana ✓ Periodonotologa pakalpojumi ✓ Zobu implantācija ✓ Zobārstniecība bērniem Par mums::

Poliklīnikai ir kapitālsabiedrības statuss, 100% kapitāla pieder pilsētas domei. Ir mūsdienīgi zobārstniecības kabineti, kur pacientiem sniedz palīdzību zobārsti, zobu higiēnistes un zobārstniecības māsas.

Pieejamas cenas ļauj izmantot iedzīvotājiem ar dažādu ienākuma līmeni zobārstniecības palīdzību.

Visi zobārsti, zobu higiēnistes, zobu tehniķi un zobārstniecības māsas ir sertificēti.

✓ Sniedzamo pakalpojumu kvalitāti poliklīnikā kontrolē kabinetu vadītāji un kabinetu vecākās zobārstniecības māsas. Medicīnas personāls darba procesa laikā izmanto vienreizējās lietošanas maskas un cimdus.  Divas reizes gadā tiek veikta  medicīnas instrumentu sterilitātes mikrobioloģiskā analīze.

Burtakas, SIA, Atpūtas komplekss, viesu nams Vidzemē

"Burtakas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Piedāvājam: ✓ Pirts ✓ Peldvietas dīķos ✓ Kubla pirts ✓ Aktīva atpūta ✓ Brauciens ar laivu ✓ Viesu nams ✓ Romantiskais namiņš diviem Atpūtas komplekss:

Laipni lūdzam ar visu ģimeni un draugu pulku brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Vārda tiešā nozīmē – velnišķīgi labi atpūsties!

Dental Studio, SIA

Elizabetes 75, Rīga LV-1050
Pakalpojumi:: ✓ Zobu ārstēšana ✓ Zobu terapija ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Ortodontija ✓ Zobārstniecība ✓ Zobu ķirurģija ✓ Protezēšana Par klīniku:

SIA Dental Studio dibināta 2002. gadā un sniedz visa veida zobārstniecības pakalpojumus. Mūsu klīnikā jūs vienmēr būsiet aprūpēts, jutīsieties komfortabli un ērti. Laipnais personāls radīs jums atmosfēru, kurā jūs varēsiet relaksēties no straujās ikdienas – mēs par jums parūpēsimies. Mēs būsim priecīgi redzēt jūs Dental Studio – profesionālo meistaru studijā.

Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.