Ūdensapgāde un kanalizācija

Drukāt
Banner 1050x80

Grundfos Pumps Baltic, SIA

G.Astras 8b, Rīga LV-1082
GRUNDFOS mazie cirkulācijas sūkņi, COMFORT karstā ūdens sistēmām. Privātmājām, ar komunikāciju aprīkojami, vidējie, lielie, apkures, kanalizācijas, ūdens apgādes, attīrīšanas iekārtu aprīkojums, elektroniskie, ūdensapgādes, kanalizācijai, ūdensapgādei, dziļurbuma, mājai, privātmājai, industriālām būvēm, ēkām, sūkņu stacija,

Jana, SIA, Apkures sistēmas, gaisa siltumsūkņi

Kalnciema 119, Rīga, LV-1046
Ūdensapgāde , celtniecības, remonta darbi, Siltās grīdas, saules enerģija, alternatīvā, solārās sistēmas

Siltumbūve, SIA

Krustpils 15, Rīga LV-1073
Iekārtu montāža, siltumtīklu montāža, ārējo un iekšējo ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu izbūve., Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu izbūve.

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2b, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Pakalpojumi: ✓ Dzīvokļu saimniecība ✓ Atkritumu apsaimniekošana ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Labiekārtošana un apzaļumošana

EXTRA saimnieks, SIA, Nekustamā īpašuma apkalpošana, pārvaldīšana

Sēļu 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Galvenie pakalpojumi:: ✓ Nekustamā īpašuma, pārvaldīšana - personīgais pārvaldnieks ✓ Dzīvojamo māju  ēku apkalpošana, uzturēšana, sakopšana ✓ Telpu, teritoriju ikdienas uzkopšana, mazgāšanas darbi ✓ Inženiertehniskais serviss un remontdarbi ✓ Ikdienas uzkopšanas darbi ✓ Zāles pļaušana ✓ Lapu savākšana ✓ Apzaļumošana un labiekārtošana ✓ Jumtu, notekreņu tīrīšana ✓ Logu un fasādes mazgāšana ✓ Teritoriju, apbūves gabalu, ēku teritorijas sakopšana ✓ Būvlaukumu zemes darbi, pēc remonta uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Santehniķis, elektriķis 24/7, santehniķa pakalpojumi, elektriķa pakalpojumi ✓ Avārijas dienests 24/7 ✓ Dezinfekcija ✓ Energoefektivitātes risinājumi, ieteikumi

Ģeo Eko Risinājumi, SIA

Ēveles 14 k.1-2, Rīga, LV-1013
Apraksts:

"Ģeo Eko Risinājumi" galvenās darbības nozares ir ģeotehniskā izpēte un mērniecības pakalpojumi. Vadošie speciālisti ar 15 gadu pieredzi. Individuāla pieeja katram klientam. Piedāvāsim risinājumus jebkuram jūsu projektam! Profesionāla komanda. Licences un sertifikāti. Dokumentācijas sagatavošana.

Mergo Serviss, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Toma 2, Rīga LV-1003
Produkti:: ✓ Gāzes skaitītāji ✓ Gāzes apjoma korektori ✓ Gāzes un šķidras degvielas deglis ✓ Apkures katli ✓ Tvaika katli Gāzes iekārtu tirdzniecība:

Uzņēmums "MERGO SERVISS" ir dibināts 1999. gadā. Tā galvenie darbības virzieni ir: Gāzes iekārtu tirdzniecība, montāža un tehniskā apkalpošana, Sadzīves un rūpniecisko siltumenerģētikas iekārtu tirdzniecība un montāža, Ūdensvada, apkures un kanalizācijas iekšējo sistēmu montāža, Gāzes uzskaites iekārtu uzstādīšana un montāža.

MJ-partneri, SIA

Bajāru 44, Rīga, LV-1006
Apraksts: Viens no vadošajiem uzņēmumiem inženierkomunikāciju sistēmu montāžas un projektēšanas jomā!

Enerģija-G, SIA

Miķeļa 1, Rīga, LV-1010
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Visa veida apkures sistēmu un gāzes iekārtu servisu un remontu ✓ Ar apkures sistēmām saistītos projektēšanas un montāžas darbus ✓ Apkures iekārtu un aksesuāru piegādi no vadošajiem ražotājiem Apkures sistēmu apkope: Regulārs serviss nodrošina apkures sistēmas efektivitāti, izmaksu ekonomiju un drošību. Jūs varēsiet justies droši, jo mazinās ārkārtas gadījumu risks – ja apkures sistēma beidz darboties, piemēram, ziemā. Vadošie apkures iekārtu ražotāji paredz 15 līdz 20 gadu efektīvu iekārtu darbības laiku. Tas ir ilgs laiks, taču iekārta efektīvi darbojas tikai tad, kad tā tiek regulāri apkopta un tiek veikts specializētais serviss vismaz reizi gadā. Katrai apkures iekārtai pēc Eiropas Savienības un Latvijas likumdošanas tiek noteikta 2 gadu garantija. Taču 2 gadu ražotāja garantija pieejama tikai tām iekārtām, kurām veikts regulārs serviss (vismaz reizi gadā). Ja apkures sistēma netiek apkopta, tās efektivitāte ar katru gadu samazinās par 15 - 20%.

Baltic Bearing Company-Riga, SIA, Gultņu ražotājs Eiropā

Traleru 2c, Rīga LV-1030
Par mums:

LLC "BBC" saražotā produkcija – gultņi – tiek piegādāta dažādām rūpniecības nozarēm: automobiļu ražošanai, elektrotehnikas nozarei, mašīnbūvei, metalurģijai, lauksaimniecības tehnikas ražošanai, degvielas un enerģētikas kompleksam u.c.

Priecājamies sveikt esošos un topošos partnerus un piedāvājam plašu Latvijā ražotu zīmola "BBC-R" gultņu sortimentu. Aicinām jūs kļūt par mūsu partneri un apmeklēt mūsu ražotni Rīgā Latvijā!

Upīša projekti, SIA

Pils 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par mums:

Mēs esam arhitektūras kompānija, kas sadarbībā ar profesionālu būvnieku komandu piedāvājam saviem klientiem realizēt sapni par savu māju. Līdz ar to, saviem klientiem spējam nodrošināt visu izpildes procesu, sākot no skices līdz mājas atslēgai!​

Mūsu pieredzes bagāžā ir ļoti daudz realizētu arhitektūras un būvniecības projektu, kā rezultātā spējam saviem klientiem nodrošināt profesionālu attieksmi un kvalitatīvu izpildes rezultātu.

Realwindows, SIA

Biksēres 2, Rīga LV-1073
Apraksts:

Uzņēmums ar lielu pieredzi logu un durvju projektēšanā un uzstādīšanā, uzņēmums specializējas bezrāmju iestiklošanas projektos - stikla margas, kāpnes, biroju stikla bezrāmju starpsienas un durvis.

AVK Tīkli, SIA, apkure, ventilācija, kondicionēšana

Latgales 227, Rīga LV-1019
Ūdensvada un iekšējas kanalizācijas sistēmu izbūve. Santehniskie darbi.

Intrex Serviss, SIA

Murjāņu 7a, Rīga LV-1024
Apraksts: Apkures katli un iekārtas. Projekts, saskaņošana, piegāde, uzstādīšana, serviss.

1 Energy, SIA

Alsungas 14a, Rīga, LV-1004
Galvenās kompetences:: ✓ Gāzes vadu projektēšana un saskaņošana ✓ Gāzes vadu izbūve ✓ Iekšējo, ārējo inženiertīklu montāža ✓ Labiekārtošanas un rakšanas darbi Svarīgi:: ✓ SIA “1 Energy” ir sertificēts un būvkomersantu reģistrā reģistrēts uzņēmums ar būvkomersanta reģistrācijas Nr.15587. ✓ Pieredzējusi, profesionāli speciālisti, kuri nodrošina pilnu būvniecības pakalpojumu klāstu, sākot no gāzes apgādes projekta izstrādes līdz pat gāzes vadu nodošanai ekspluatācijā. ✓ Esam izvēlējušies kompleksu pieeju darbam, jo rūpējamies par mūsu klientu laiku un līdzekļiem ✓ Strādājam Rīgas, Jūrmalas, Valmieras, Jēkabpils, Ogres, Jelgavas, Cēsis, Siguldas, Garkalnes, Olaines, Ķekavas, Iecavas, Bauskas, Mārupes pilsētās un apkārtnē. Strādājam arī visā Latvijā.

Skaivel, SIA, Dārza tehnikas remontdarbnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Spilve, Spilves 2, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Pakalpojumi:: ✓ Dārza tehnikas remonts ✓ Būvtehnikas un celtniecības tehnikas remonts ✓ Dārza tehnikas apkope ✓ Motorzāģu apkope un remonts ✓ Elektroinstrumentu remonts ✓ Remontdarbi ✓ Instrumentu apkope Apraksts:

Pārūpējaties par savas dārza tehnikas, elektroinstrumentu apkopi! Profesionāli meistari saremontēs, veiks sezonas apkopi. Transports no/līdz remontdarbnīcai!

Akvedukts, AS, KAC Sigulda

Pulkveža Brieža 111c, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Par uzņēmumu: Ūdensapgādes, kanalizācijas, apkures un laistīšanas aprīkojuma vairumtirgotājs. Preces iespējams iegādāties arī mazumtirdzniecībā. Dziļurbuma, kanalizācijas, drenāžas un apkures sūkņi, ūdens sildītāji, apkures katli, akumulācijas tvertnes, radiatori, apkures sistēmu pilns aprīkojums, cauruļvadi un savienotāji ūdensapgādei un apkurei, šļūtenes, laistīšanas ierīces dārziem, pazemes laistīšanai un rūpnieciskai laistīšanai, ūdens filtri u.c. aprīkojums un iekārtas, piegādāts tieši no labākajiem ražotājiem. Nodrošinām pārdoto preču garantiju un servisu.

Akvedukts, AS

Krustkalni, "Akvedukti" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
kārtridži, ūdens sūkņi, caurules, santehnikas tirdzniecība, laistīšanas iekārtas, radiatori, sūkņi, ūdensapgāde , , kanalizācija , apkures katli saldus, apkures sistēmas, atloka flanču blīves, blīvējamie materiāli, siltumizolācija

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

4 Collas, SIA, santehnikas un siltumtehnikas vairumtirdzniecība

Turpinām strādāt klātienē!
Katlakalna 9, Rīga LV-1073
Sadarbības nosacījumi: Korporatīvajiem klientiem pēc līguma noslēgšanas tiek piešķirtas pastāvīgās atlaides, apmaksas termiņi un pieeja mājaslapai elektronisko pasūtījumu veikšanai. Mūsu klienti: Pateicoties plašajam produktu klāstam un ātrajai apkalpošanai, mūs izvēlas arvien jauni klienti, kuru vidū lielākoties ir montāžas kompānijas un apsaimniekošanas uzņēmumi.
Uzņēmumi piedāvā ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu risinājumus: projektēšanu, izbūvi un apkopi. Speciālisti nodrošina dzeramā ūdens centralizētu apgādi, kā arī - aku un artēzisko aku ierīkošanu. Tiek veidotas notekūdeņu sistēmas, piedāvātas to attīrīšanas iekārtas, kvalitatīvas kanalizācijas bioloģiskās un septiskās sistēmas, asenizācijas pakalpojumi. Pieejami kanalizācijas avārijas dienestu pakalpojumi.