Ūdensapgāde un kanalizācija

Drukāt
Banner 1050x80

Rockmole, SIA

Stacijas 21 k.2-3, Jūrmala LV-2008
ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmas, pieslēgšana centrālajiem tīkliem,lietusūdens novadīšanas sistēmas

Tapflo, SIA

Dārzciema 60-222, Rīga LV-1073
states, Tehniskais aprīkojums tirdzniecības iekārtām farmaceitiskai, kosmētikas ražošanai, pārtikas un

DKD, SIA, Buderus apkures katli, siltumsūkņu uzstādīšana

Alejas "Autodarbnīcas", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Apkures sistēmas, gaisa kondicionētāji, kondicionieri, Apkures radiatori, katli, apkures krāsnis, cinkoti apkures radiatori, siltumsūknis, dziļurbumi, apkures katlu remonts, serviss, apkalpošana, ģeotermālie, urbumi, uzstādīšana, tirdzniecība, apkope, dziļrbuma izveide siltumsūknim, dziļurbums, dziļurbums siltumsūknim,

Oļegs Smirnovs, IDV

Tērbatas 88, Rīga LV-1001
apdare, mūrēšana, špaktelēšana, flīzēšana, krāsošana, grīdu ieklāšana, grīdu remonts, santehnikas darbi, ūdensapgāde , un kanalizācija , demontāža, demontāžas darbi, tāmēšana, bruģēšana, teritoriju labiekārtošāna, siltumizolācijas

Aleksandrs Gajdajs, IDV

Jūrmala
darbi, industriālās grīdas, apsildāmās grīdas, eksponētais betons, inženierkomunikācijas, komunikāciju un , instalāciju izbūve, ūdensapgāde , kanalizācijas izbūve, koka karkasu izbūve, jaumta darbi, PVC membrāna

Ķigurs Inženieri, SIA

Dž.Dudajeva gatve 8-45, Rīga LV-1084
Apraksts:

Projektēšana, konsultācijas, autoruzraudzība, ekspertīze: - apkure, ventilācija, kondicionēšana (AVK); - dūmu nosūce (DN); - apkures katli, siltummezgli (SM); - ūdensapgāde un kanalizācija (UK, UKT); - siltumtrases (SAT); AVK, UK projektēšana BIM. Mob.: 29412902, E-pasts: juris.kigurs@gmail.com

Buildbest, SIA

Ganību dambis 36-6, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Piedāvājam musdienīgu, kvalitatīvu un energoefektīvu māju celtniecību. Izgatavojam koka karkasa, paneļu un moduļu mājas. Komanda ar vairāk kā 15 gadu pieredzi būvniecībā. Veicam pilna cikla celtniecības darbus. Aicinām sadarbībā!

BM2211, SIA

Rīga
Apraksts:

Mūsu uzņēmums veic pilna cikla privātmāju būvniecību saskaņā ar pasūtītāja vai būvvaldes pieprasījumiem. Visas nepieciešamās dokumentācijas iesniegšana BIS, veic attiecīgās jomas sertificēts būvspeciālists. Darbus veicam galvenokārt Vidzemē, pierīgā un Rīgā. Aicinām sadarbībā!

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

NMHOUSE PLUS, SIA

Liepājas 37b, Rīga LV-1002
Apraksts:

Pilna cikla būvniecības uzņēmums veic kvalitatīvus būvdarbus visā Latvijas teritorijā. Speciālistiem ir profesionāla darba pieredze Beļģijā, Dānijā, Francijā. Visam paveiktajam - garantija!  Atvērti sadarbības iespējām!

ZL.LV iesaka

Fundaments O, SIA

Ropažu 14 k.1-72, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uzņēmums ar pieredzējušiem meistariem, kuru darba stāžs šajā jomā ir vairāk kā 20 gadus, veic pilna cikla remonta darbus. Strādājam ar pārbaudītiem, kvalitatīviem materiāliem, garantija ikvienam paveiktajam darbam. Ir pozitīva darba pieredze Norvēģijā.

TService, SIA

Rīga
Apraksts:

Pilna cikla privātmāju būvniecība no pamatiem līdz apdarei. Jebkura projekta realizācija un konsultācijas. Ilgstoša darba pieredze, kvalitatīvs darbs. Sadarbībai atvērti!

Montage Service, IK

Anniņmuižas bulvāris 52-4, Rīga LV-1069
Apraksts: No 2009. gada mūsu uzņēmums piedāvā visa veida santehnikas pakalpojumu sniegšanu gan fiziskām, gan juridiskām personām. Mēs apkalpojam Rīgas, tās apkārtnes un tuvāko pilsētu gan dzīvojamās telpas (dzīvokļus, privātmājas), gan birojus un ražošanas telpas. Īsos termiņos, profesionāli un kvalitatīvi, mēs palīdzēsim risināt jebkuras problēmas, kas saistītas ar santehnikas uzstādīšanu, remontu vai nomaiņu. Pakalpojumu spektrā, kuru piedāvā mūsu firma, ietilpst sekojošas pozīcijas – ūdensapgāde, kanalizācija, apkure, santehnikas darbi, filtru uzstādīšana, remonta un piegādes darbi.

Jumaka, SIA

Kalnciema 52, Rīga LV-1046
Apraksts:

No nulles līdz atslēgai jau kopš 2004.gada. Būvējam, remontējam gan privātmājas, gan komercobjektus. Aicinām sadarbībai, zvaniet un saņemiet cenu piedāvājumu. Individuāla pieeja katram klientam.

ACT, SIA

Upes 2, Rīga LV-1013
Apraksts:

Uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši būvnieki, veic kvalitatīvus pilna cikla celtniecības darbus. Sadarbībai atvērti!

RBB Serviss, SIA

Krustpils 15 k.1, Rīga LV-1073
Tehnoloģijas un iespējas:: ✓ Vibrodiagnostikas iekārtas; ✓ Lāzercentrēšanas iekārtas; ✓ Dinamiskās balansēšanas stends līdz 3,5t; ✓ Iekārtu pārbaudes stends līdz 1000 kW; ✓ Platība 1800 m2; ✓ Krānu celtspēja 15 t; ✓ Žāvēšanas krāsns; ✓ Apdedzināšanas krāsns ar temperatūras kontroli; ✓ Termiskās pārbaudes iekārtas; ✓ Transports izbraukuma servisam un iekārtu piegādei.

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

WWTP Latvia, SIA

Ulbroka, Acones 2a, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Notekūdeņu un attīrīšanas iekārtas:: ✓ BIO attīrīšanas iekārtas ✓ Attīrīšanas iekārtas privātmājām ✓ Attīrīšanas iekārtas ražotnēm un ciematiem ✓ Tilpnes ✓ Septiķa izbūve ✓ Ugunsdzēsības rezervuāri ✓ Naftas atdalītāji ✓ Tauku ķērāji ✓ Kompresori ✓ Smilšu atdalītājs ✓ Sūkņu stacijas

Yourhouse, SIA

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmums piedāvā::

* Visa veida pamatu būvniecība * Koka karkasu un paneļu māju montāžu * Jumta konstrukcijas montāža * Jumta seguma montāža * Logu, durvju montāža un apdare * Ēku arējā apdare, koks, metāls, betona vai cita materiāla plāksnes * Elektroinstalācija * Kanalizācija * Ventilācija * Apkures sistēma * Ēku iekšējā apdare * Žogi, sētas, vārti * Teritorijas labiekārtošana un apzaļumošana

SCC, SIA

Lielā 19-33, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Iekšējie un ārējie elektroapgādes tīkli ✓ Iekšējā un ārējā ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve ✓ Apkures, ventilācijas un dzesēšanas sistēmu izbūve ✓ Vispārceltnieciskie darbi ✓ Rekonstrukcijas darbi ✓ Projektēšana un projektu vadība
Uzņēmumi piedāvā ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu risinājumus: projektēšanu, izbūvi un apkopi. Speciālisti nodrošina dzeramā ūdens centralizētu apgādi, kā arī - aku un artēzisko aku ierīkošanu. Tiek veidotas notekūdeņu sistēmas, piedāvātas to attīrīšanas iekārtas, kvalitatīvas kanalizācijas bioloģiskās un septiskās sistēmas, asenizācijas pakalpojumi. Pieejami kanalizācijas avārijas dienestu pakalpojumi.