Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

Vizlas salons, SPA masāžas – frizētava

Vizlas 11, Rīga, LV-1057
Frizētava Ķengaragā, vīriešu un sieviešu matu griešana, veidošana un krāsošana, pedikīrs, manikīrs, vaksācija, ārstnieciskā masāža, atslābinošā, antistresa masāža, klasiskā masāža, masāžas pakalpojumi. Spa pirts procedūras. Spa masāža. Manikīra, pedikīra pakalpojumi. Klasiskais manikīrs un pedikīrs. Japāņu manikīrs, franču manikīrs.

Krio, veselības centrs

Bruņinieku 35a, Rīga, LV-1001
Kriosauna, krioterapija, kriomasāža, krioprocedūra, krio, kriosauna, pretcelulīta procedūra, imunitātes nostiprināšana, ādas slimību ārstēšana, seboreja, aukstuma terapija, sporta medicīna, organisma atjaunošana, ķermeņa atjaunošana, fizikālā terapija, psoriāze, rehabilitācija, enerģijas atjaunošana, vielmaiņa, metabolisms,

Kaprīze, frizētava

Ainažu 9, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Frizētava "Kaprīze". Frizieris. Vīriešu frizieris. Sieviešu frizieris. Manikīrs. Klasiskais manikīrs. Gelish manikīrs. Profesionāli matu kopšanas līdzekļi: šampūni, matu eļļas, veidošanas līdzekļi, dāvanu komplekti. Skropstu un uzacu krāsošana un korekcija. Pedikīrs, gelish pedikīrs, ausu caurduršana, ausu caurduršana Saulkrasti, ausu

Skaistuma Stacija

Stacijas 44, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Mūsu uzņēmums piedāvā skaistumkopšanas pakalpojumus - friziera pakalpojumi, manikīrs, pedikīrs, permanentais make up (uzacis, lūpas). Strādājam pēc pieraksta. Vienmēr vajag atrast laiku sev, lai labi atpūstos, atslābinātos, kā arī parūpētos par savu skaistumu. Mēs priecāsimies, ka skaistumkopšanas jomā izvēlēsieties Mūs! Laipni gaidīti "Skaistuma stacijā" Valmierā!

Karoļis, SIA

Republikas laukums 3-17, Rīga LV-1010
Skaistumkopšana

Long Time Liner, mikropigmentācijas centrs

Republikas laukums 3-17, Rīga, LV-1010
Apraksts: Salons-studija „Lоng Time Liner” ir oficiālais vācu firmas „LONG-TIME-LINER Conture Make-up” pārstāvis Baltijas valstīs, ar tiesībām šīs metodes izplatīšanā un apmācībā Somijā. LR licence. Akreditēta programma.

SkyBeauty, mikropigmentācijas un kosmetoloģijas centrs

Bērzaunes 7, Rīga LV-1039
SKY BEAUTY jūsu daiļumam piedāvā:: ✓ mikropigmentāciju uzacīm, acīm un lūpām; ✓ trihopigmentāciju vīriešiem; ✓ ICOONE LASER aparātkosmetoloģiju ķermenim un sejai; ✓ sejas skaistuma procedūras Guinot; ✓ sejas injekcijas Juvederm; ✓ skropstu/ uzacu laminēšanu; ✓ skropstu pieaudzēšanu; ✓ vaksāciju.

Zvaniet un pierakstieties uz skaistuma procedūrām SKY BEAUTY centrā!

Gaismas kosmetoloģija, lāzerepilācijas salons L & Magic

Hospitāļu 8, Rīga LV-1013
Par mums:

Salons "Gaismas kosmetoloģija" sāka strādāt 2001. gada oktobrī. Salons "Gaismas kosmetoloģija" ir medicīnas profila iestāde, un darbiniekiem ir augstākā medicīniskā izglītība. Mēs pirmie Latvijā sākām izmantot korporācijas LUMENIS ASV jaunās paaudzes lāzeru - Light Sheer Diode, kas palīdz uz visiem laikiem atbrīvoties no nevēlamā apmatojuma, par ko ir pārliecinājušies visi mūsu klienti. Šī aparāta vienreizīgums ļauj izdarīt epilāciju pat uz iesauļotas ādas. Ar lāzerdušas "Dermodynamic TRI-ACTIV" (Itālija) palīdzību mēs veicam sejas ādas atjaunošanu, pēcdzemdību striju likvidēšanu, figūras korekciju. Mūsu salonā var uztaisīt ķermeņa masāžu. Strādājam ar apdrošināšanas polisēm! Mūs ir viegli atrast - atrodamies netālu no Centrālā dzemdību nama Hospitāļu ielā 8. Pie salona ir bezmaksas autostāvvieta. Vienmēr būsim priecīgi Jūs redzēt!

Vivasan Baltija, SIA, Filiāle

Kūrmājas prospekts 7-2.st., Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ Vitamīnu un minerālu komplekss ✓ Pretnovecošanās kosmētika ✓ Dekoratīvā kosmētika ✓ Kosmētika sejas ādas kopšanai ✓ Zāļu krēmi ✓ Ēteriskās eļļas ✓ Ķermeņa kopšanas līdzekļi Dabīgie ārstnieciski - kosmētiskie līdzekļi: "Vivasan" ir vairāku vadošo Šveices firmu ģenerālais pārstāvis starptautiskajā tirgū. Tie ir ārstnieciski - kosmētiskie līdzekļi, kas ražoti uz augu bāzes, ēteriskās eļļas, bioloģiski aktīvas pārtikas piedevas, ķermeņa un matu kopšanas līdzekļi, vairāk kā 250 nosaukumu.

Sanita, skaistumkopšanas salons

Zaļā 25, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Uz mirkli izrauties no ikdienas pienākumiem un parūpēties par savu matu vai ķermeņa labsajūtu. Skaistumkopšanas salons "Sanita" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu - sākot no matu krāsošanas līdz pat vizuālā tēla veidošanai. Uzticiet savu skaistumu mums! Strādājam pēc iepriekšējā pieraksta.

Elien SPA, salons

Kaļķu 7-3.st., Rīga LV-1050
Par salonu: 2015. gada 5. aprīlī, pašā Rīgas sirdī, mēs plaši atvērām mūsu SPA salona „Elien Spa” durvis tiem, kas grib uz īsu laiku atbrīvoties no ikdienas rūpēm un pavadīt laiku sev par labu.

Mēs nosaucām salonu sieviešu vārdā Elien – kā mīlestības simbolu cilvēces daiļajai pusei. Un piedāvājām saviem klientiem mūsu kopīgu 30 gadīgo profesionālo pieredzi. Studijā strādā divi meistari: Vladimirs un Vija.

Ja godīgi atzīties, mēs neesam burvji. Mēs sirsnīgi mīlam savu lietu un dodam priekšroku „roku” darba kvalitātei, nevis visiem pārējiem SPA biznesa atribūtiem. Tieši pateicoties tam, mēs ne vienu vien reizi bijām par patiesi brīnumainu izmaiņu lieciniekiem cilvēku dzīvē, kuri izvēlējās apzinātas rūpes par sevi.

Libelle, skaistumkopšanas salons

Rīgas 22a-2.st., Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: ✓ Sieviešu, vīriešu, bērnu matu griezums; ✓ Matu balināšana, krāsošana, frizūras; ✓ Keratīna procedūras; ✓ Mikropigmentācija jeb permanentais grims; ✓ Manikīrs, pedikīrs; ✓ Vaksācija sievietēm un vīriešiem; ✓ Skropstu krāsošana, laminēšana; ✓ Uzacu korekcija, krāsošana, laminēšana; ✓ Mehāniskā limfodrenāža; ✓ Ausu caurduršana.

Ladunja, frizētava

Saules 73-2, Daugavpils, LV-5401
Vakara frizūras Daugavpilī, vīriešu matu griezumi, sieviešu matu griezumi, make up Daugavpilī, frizētava Daugavpilī, friziere Daugavpilī, friziera pakalpojumi, make up Daugavpils, frizētava Ladunja.

ROksana EN, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
L.Paegles 9, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Kriosauna, krioterapija, krioprocedūra, krio, pretcelulīta procedūra, imunitātes nostiprināšana, ādas slimību ārstēšana, seboreja, psoriāze, aukstuma terapija, sporta medicīna, organisma atjaunošana, ķermeņa atjaunošana, rehabilitācija, krioprocedūra sejai, krioprocedūra matiem, Masaža, masāža Valmierā, klasiskā ķermeņa masāža,

Griekkosmetik, SIA, kosmētikas veikals

Dzērbenes 14-214, Rīga LV-1006
Apraksts: Naturālā kosmētika ar olīvu eļļu – „Macrovita”

Ivanna Nails, SIA, Manikīra, pedikīra studija

Braslas 29a, Rīga, LV-1084
Apraksts: Manikīra studija Rīgā - Purvciemā. Organizē manikīra meistaru apmācību kursus.

IVANNA Nails, SIA, Manikīra, pedikīra studija

Rūpniecības 44, Rīga LV-1045
Apraksts: Nagu kopšanas salons.

Veselības centrs KRIOSAUNA -160ºCRYO Pārdaugavā

Uzvaras bulvāris 10, Rīga, LV-1048
Kriosaunas ieguvumi:: ✓ liela daudzuma tauku sadedzināšana ✓ augstas sportiskās formas uzturēšana, atjaunošana pēc traumām un fiziskajām slodzēm (palielina fizisko izturību par 6 – 8%); ✓ ādas tonizēšana, uzlabošana un tūsku likvidēšana; ✓ efektīva pretcelulīta procedūra; ✓ dažādu mugurkaula slimību profilakse; ✓ būtiska sāpju sindroma samazināšana un raksturīgas sastinguma artrozes, artrīta un radikulīta samazināšana; ✓ sagatavošana lielai neiru un fiziskai slodzei; ✓ organisma kopējā tonusa paaugstināšana, sāpju sliekšņa paaugstināšana; ✓ imunitātes pastiprināšana, rūdīšana; ✓ organisma novājināto funkciju atjaunošana; ✓ stresa, hroniskā noguruma, depresijas stāvokļa noņemšana; ✓ paģiru sindroma noņemšana; ✓ asinsrites uzlabošana; ✓ normalizē centrālās nervu sistēmas darbību un nervu sistēmas veģetatīvo darbību; ✓ alerģiskā stāvokļa likvidācija (bronhiālā astma, dermīti utt.); ✓ hronisko saslimšanas gadījumu profilakse, kas saistīti ar endokrīniem un imūniem procesiem;

Daiga Jurēvica, permanentais meikaps

Pils 11-3, 2.st., Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Skaistumkopšana , Daiga Jurēvica, skaistumkopšana Tukumā, permanentais meikaps Tukumā, skropstu pieaudzēšana

S.L.procedūras skaistumkopšanā

Lielā Līvu 11, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

S.L.procedūras pedikīrs - starptautiski sertificēta meistare.

Piedāvā pedikīru + pilnas pēdas apstrādi, sēnīšu, varžacu apārstēšana, strādāju ar profesionālu kosmētiku no Vācijas CNC, piedāvāju pēdu masāžu, kā arī parafīna vanniņu kājām un rokām. Pieņem pēc iepriekšēja pieraksta. Estētiskais pedikīrs, ārstnieciskais pedikīrs. Strādā ar senioriem. Nagu sēnīšu ārstēšana, nagu sēnīšu apstrāde, ieaugušu nagu ārstēšana. Koriģē ieaugušus nagus ar titāna diegu, biezo nagu korekcija senioriem.

Kā arī piedāvā Klasiskās (Banku) vakuummasāžas. Vakuummasāža ir veids, kā cīnīties ar celulītu, samazināt apjomus un padarīt ādu tvirtāku. Vakuummasāža būtībā ir tāda pati masāža kā visas citas masāžas, tikai tai ir cita tehnoloģija. Banku vakuummasāža ir daudz dziļāka, līdz ar to tauku slāni var pacelt un kārtīgi izmasēt. 

 

 

Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.